25 de ani de World Wide Web

25 de ani de World Wide Web

Astăzi marchează aniversarea a 25 de ani a unei creații care prezintă omenirea schimbată pentru totdeauna și a dezvoltat o lume digitală unică într-o generație. Ieri nu a existat un desert de naștere, dar ai fi putut fi iertat pentru că ai crezut că o celebritate tocmai a găsit în timpul Muzeului Științei.


Mai degrabă, fotografii și echipele de film au fost grupate în jurul unui sistem de computer și tastatură de culoare neagră, hotărât. În efortul de a face spectacolul un pic mult mai interesant, angajatorii muzeului au îmbrăcat un muncitor în tehnologii obligatorii de gunoi – strat alb și mănuși albe.

Baroneasa Martha Lane Fox a participat. Colegul, care a completat în ultimul timp o înțelegere pentru că câștigătorul electronic al guvernului, a luat lumina reflectoarelor, în timp ce știrea a renunțat la încercarea de a face computerul să pară interesant. Mulțime de copii ai școlii au murit cu o privire – ușor de înțeles, cu condiția să nu mai inspire vederea unui computer vechi.

Cu toate acestea, nu ar fi putut fi chiar mai incorecte. Pentru cubul următor este dispozitivul pe care internetul a fost dezvoltat de omul de știință al sistemului informatic britanic, Sir Tim Berners-Lee.Tim Berners-Lee-008- Într-adevăr, singurul sfat al importanței unui autocolant alb zdrobit din cauza avertismentului: „Acest dispozitiv este o gazdă: ÎNCERCAȚI-VĂ SA NU ÎL PUNEȚI JOS !!” Poate fi dificil de crezut astăzi, cu toate acestea, internetul mondial nu a reușit să apară 25 de ani în urmă – până când Sir Tim a dezvoltat o modalitate de utilizare a site-urilor sistemelor informatice pentru a discuta între ei..

Cu toate acestea, nu a existat în mod clar o mare ambiție preliminară de a emancipa lumea prin libertatea de date pentru toți. Originile au fost atât de mult mai mundane: un efort de a spori interacțiunea dintre numărul uriaș de oameni de știință incluși în Cern, organizația europeană pentru analiză nucleară, în Elveția.

Sir Tim era un absolvent de fizică în vârstă de 34 de ani funcționând ca profesionist în software la Cern în 1989, ori de câte ori a publicat o lucrare numită pur și simplu „Suggestions control: A Propos”. Acesta a declarat: „speranța ar fi să permită dezvoltarea unui grup de informații care să crească și să evolueze ajutat de organizație și de locurile de muncă pe care le definește”. generalitatea și portabilitatea sunt mult mai importante decât strategiile de ilustrare fantezie și servicii suplimentare complexe “.

Tehnologia informației a fost la început blestemată de slabe laude, supraveghetorul său, Mike Sendall, scris „vag, dar interesant” în copertă.

Nemulțumit, Sir Tim a continuat să scrie HyperText Transfer Protocol (HTTP), HyperText Markup Language (HTML) și, de asemenea, primul browser de internet de fapt, WorldWideWeb. Internetul fusese la început numit „Mesh” – cu „Around The Globe Web” creat de Sir Tim în 1990. Până în 1993, Cern a permis utilizarea tehnologiei de către toți. Și în câțiva ani, un număr incredibil de indivizi la nivel global au fost agitați cu privire la mișcarea detaliilor pe care le furnizează web-ul.

Decenii pentru că au văzut și pierdute averi dotcom, deci creșterea site-urilor de rețele sociale. Există astăzi peste 600 de milioane de site-uri de internet la nivel mondial, precum și funcțiile web au schimbat lucrurile pentru totdeauna pentru persoanele care sunt capabile să acceseze informații și să împărtășească lucrurile într-un mod care poate nu este posibil pentru o generație trecută.

Este oferită o dimensiune unică prin care să comunici. Scara este vastă, cu miliarde online și 100 de milioane de e-mailuri și 20 de milioane de fotografii schimbate în fiecare minut – ca să nu mai vorbim de miliarde cheltuite.

În timp ce mulți ar fi exploatat fără rușine premiul pentru a fi persoana care a inventat o singură persoană pe internet, Sir Tim funcționează în principal lumina reflectoarelor și continuă să lucreze pentru a face publicitate principiilor asociate cu internetul prin intermediul Internet Foundation, pe care a fondat-o, împreună cu rolul lor de director în ceea ce privește World Web Web Consortium.

Iată câteva dintre serviciile de găzduire a site-urilor pe care le-am revizuit și pe care le-am recomanda:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

și aici puteți citi cele mai bune recenzii de webhosting din Marea Britanie și topul nostru de găzduire WordPress în Marea Britanie

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map