A Scala tárhelyének áttekintése

A Scala hosting kiemelkedő teljesítményük miatt (csak 41 ms-os csatlakozáshoz és 0,2 másodperc az első byte-hoz) és a 99,99% -os rendelkezésre állás miatt a lista elején volt. Tudható és gyors támogatás mind a rendszer, mind a CMS (WordPress) szinten, és proaktív megközelítésük a biztonság felé.


Véleményem szerint a legjobb tárhely az, amelyet beállított és elfelejtett. Ez volt a tapasztalatom a Scala tárhelyén az elmúlt évben. Ezért tudom ajánlani őket jelenleg az egyik legjobb web hosting cégként az Egyesült Királyság felhasználói számára.

Scala Hosting logó
UPTIME
999
SEBESSÉG
999
TÁMOGATÁS
997
ÁR
972
JELLEMZŐK
995
ZÖLD
970
ÚJÍTÓ
1000

A Scala hosting egy megbízható társaság, amely 2007 óta működik két adatközponttól – Európában és az Egyesült Államokban. Több mint 50 ezer ügyfelet és 700 ezer webhelyet szolgálnak ki.

Kiváló minőségű web hosting szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek. A kezelt VPS-re és a Cloud hostingra összpontosít, ahol saját SPanel nevű házon belüli kezelőpanellel rendelkeznek. A megosztott tárhely-tervek a CPanel szerverekre vonatkoznak, de ugyanabból a csapatból származnak, így ugyanolyan jók.

Mint ahogy véleményeinkben szokták, a teljesítményre, a támogatásra, a biztonságra, a szolgáltatásokra és az árakra összpontosítunk.

Teljesítmény

Az előadás nagyon lenyűgöző. Mint látható a keycdn teljesítmény eszközzel végzett tesztből, a TTFB (az első byte-ig eltelt idő) csak 198ms, és a kapcsolat sebessége Londonból 41ms.
Csatlakozási idő: A webszerverhez való kapcsolódáshoz szükséges idő. Az ajánlott 200ms alatti.

perfroramnce scala

TTFB: Az az idő, amely az ügyféltől egy HTTP-kérelem benyújtásától számítva az első adatbájtjának a webszerverről történő átvételétől számít. Ajánlott 400ms alatt van.

Ez a két fontos mérőszám, amelyek kapcsolódnak a hálózat sebességéhez és a webszerverhez.

99,99% -os rendelkezésre állási garanciát vállalnak mind a megosztott, mind a VPS szolgáltatásra. Ha a havi rendelkezésre állás 99% alá csökken, akkor teljes visszatérítést kap hitelként.

A Scala másik jó tulajdonsága az, hogy nagyon jól kezelik a forgalom tüskéit. Sok más hosting társaságtól eltérően, ha az Ön webhelyei egy nap vírusosnak bizonyulnak, akkor nem állítják le az Ön szolgáltatását, mindaddig, amíg nem szakítja meg a szervert.

A rendszer automatizált, tehát ha hetente csak egyszer vagy kétszer történik meg, akkor nem zavarja, hogy magasabb szintű terveket emeljenek (amit más cégeknél láttuk)..

Ha webhelye növekszik, akkor javasolnak egy VPS-tervet, amely nagyon kedvező árú, majdnem megegyezik a megosztott tárhely-tervekkel.

Biztonság

A Scala hosting a biztonságra összpontosít. Beillesztették a SPanel szolgáltatásba a telepítési fájlok zárolását, így még ha egy plugin vagy modul biztonsági problémával is rendelkezik, a hackerek nem tölthetnek fel rosszindulatú programokat, amelyek szerkesztik az eredeti fájlokat a telepítésből. Ez jelenleg csak a WordPress számára érhető el, de fejlesztőik csapata a többi nagyobb CMS-en dolgozik, mint például a Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop és OpenCart.

SShield (csak kezelt VPS-hez) – a kiberbiztonság sürgető téma a technológiai világban, a hackerek egyre feltaláltabbak támadásaikban. Ennek fényében a Scala hosting SShield-et kínál – a következő generációs megoldást a webhelyek védelmére.

Az eszköz valós idejű 24 órás figyelést és fenyegetés-megelőzést biztosít. Az SShield felismeri és blokkolja az összes ismert malware és rosszindulatú támadás 99,998% -át. Nem csak ezt, de a megoldás egy gépi tanulási algoritmust is felhasznál a védelmi stratégiák továbbfejlesztésére. Amikor a rendszer új típusú fenyegetést észlel, hozzáadja azt a potenciális sebezhetőségek egyre növekvő adatbázisához, még hatékonyabban reagálva a jövőben.

A legjobb az, ha aktiválása után nincs sok köze az SShield-hez – az eszköz teljesen automatizált, és nem igényel semmiféle internetes biztonsági tudást.

Nemrégiben a Scala hosting együttműködött a Rack911-rel, a kiberbiztonsági megoldások piacvezetőjével. A kaliforniai székhelyű szolgáltató segíti a proaktív szervermegfigyelést és a rendszeres penetrációs teszteket.

Támogatás

24 órás chat-támogatással és jegyértékesítéssel rendelkeznek a jól képzett személyzet, amely mind házon belüli. Az összes rendszergazda és a CMS támogatás ugyanabban az irodában található, így az összes kérdésre az alaptámogatástól a bonyolult kérdésekig, amelyekre szükség van egy rendszergazdára, gyorsan válaszolunk.

Az összes támogatás Európában található.

 • 24 órás jegyvásárlás támogatása
 • 24/7 csevegő támogatás
 • A támogatás házon belül van
 • Európa alapú
 • Egyik sem

Vásárlói vélemények

Amikor vásárlóink ​​véleményét ellenőrizzük, általában független forrásokhoz, például TrustPilothoz és olyan közösségi médiához fordulunk, mint a Reddit, a Twitter és a Facebook. Megvizsgáljuk az iparági fórumokat és más tárhely-áttekintő oldalakat is, de azokat, akiknél a gabona sóval vesszük, mert az iparágban torzulások fordulhatnak elő, és inkább érdekli az, amit az igazi ügyfelek mond.

trustpilot scalahosting

Tovább TrustPilot A Scala tárhely 98% kiváló és 2% kiváló értékelésekkel rendelkezik, így az ügyfelek elégedettsége szempontjából az iparág csúcspontjára helyezkedik.

Nem találtunk túl sok véleményt a közösségi médiában, de pozitívnak találtunk, és nem találtunk komoly panaszokat.

Az ipari fórumokon és a webtárhely-értékelési oldalakon magasan értékelik őket. Az is jó benyomást kelt, hogy negatív vélemény esetén a Scala host aktív és minden ügyfél számára válaszol.

Technikai részletek

Alapértelmezés szerint a megosztott tárhely-ügyfelek a CPanel-en vannak az Apache webszerverrel és az összes CPanel-szolgáltatás legújabb verzióival.

A VPS ügyfelek az SPanel használatával választhatnak az Apache, az Nginx, mint fordított proxy, a Litespeed Enterprise vagy az Open Litespeed (amely ingyenes és korlátlan) közül választhatnak..

Minden terv támogatja a főbb webprogramozási nyelveket, mint például a PHP és a Python.

A Git támogatás része, és hozzáférhet a szerverhez SFTP, SSH (kérésre engedélyezett), WP-CLI keresztül.

A Mini kivételével minden terv korlátlan domainneveket tárolhat, korlátlan sávszélességgel és korlátlan adatbázisokkal rendelkezik.

Az e-mail fiókok szintén korlátlanok (a fogadott e-mailek számát a terv beavatkozásai korlátozzák), és az összes főbb protokoll támogatott – SMTP / POP3 / IMAP.

A HTTP2 az összes tervnél is engedélyezve van.

 • 99,99% üzemidő garancia
 • Nagyszerű kapcsolat és TTFB sebesség
 • Az adatvédelmi törvény betartása
 • 7 napos biztonsági mentés
 • SSH és WP-CLI hozzáférés
 • Nyers hozzáférési naplók
 • Minden CPanel szolgáltatás
 • Inhouse fejlesztő csapat
 • Nincs brit adatközpont

skálázhatóság

A méretezés a Scala tárhelyen belül gyors és egyszerű (ahogy a cég neve is sugallja). Ha webhelye túllépi a jelenlegi tervet, könnyen áttelepítheti egy kezelt VPS-re, sokkal több erőforrással és energiával szinte ugyanazon az áron. A Scala kifejlesztette saját házközpontját – SPanel -, amely lehetővé teszi számukra, hogy a kezelt VPS szolgáltatások árait nagyon kedvező áron tartsák..

korlátozások

 • 150 ezer inodes a Mini tervben és a CPU / memóriafelhasználás 3% -a.
 • 300 000 inodes a Start tervben és a CPU / memória felhasználásának 5% -a.
 • 500 ezer inodes az Advanced tervben és a CPU / memóriafelhasználás 9% -a.

1 inode = 1 fájl.

mentések

A megosztott tárhely esetében a Scala tároló alapértelmezés szerint az elmúlt 7 nap minden napjára biztonsági másolatot készít. Mert a VPS csak 1. Ezek a biztonsági mentések csak a rendszerről való visszaállításra állnak rendelkezésre.

Azt javaslom, hogy készítsen teljes biztonsági másolatot, töltse le és biztonságos helyen tartsa minden hónapban, ha vissza kell állítania egy régebbi biztonsági másolatot (rosszindulatú programok, hack stb. Esetén).

Mire jó a Scala tárhely??

A Scala a pénzgazda számára a legjobb ár-érték arány, amelyet a kezelt VPS mezőben találtunk. A megosztott tárhelyük is nagyon jó ár-érték arányt jelent. Használja a Scala tárhelyet, ha:

 • indítson el személyes vagy üzleti blogot
 • indítson el egy e-kereskedelmi webhelyet
 • bármi, ami WordPress, Joomla, Drupal, Magento vagy OpenCart alapú
 • kis és közepes méretű alkalmazások

Mikor nem használja a Scala tárhelyet?

 • Ha csak e-mail tárhelyre van szüksége, nem pedig webhelyre, akkor vannak jobb megoldások, például a Zoho Mail vagy a Gsuite.
 • Ha a projekthez dedikált szervert igényel.

Jó a Scala tárhely a WordPress tárhely számára?

A Scala Hosting három WordPress csomagot kínál a megosztott platformon alapulva. Az üzletek ugyanazokkal az előnyökkel járnak, és bizonyos WP-specifikus előnyökkel járnak:

 • optimalizált szerver környezet
 • központi és plugin-frissítések
 • ingyenes malware szkennelések
 • egy kattintással az átmeneti terület
 • szakmai adatáttelepítés

A megosztott tárhelyhez hasonlóan az árak a Mini esetében 3,95 dollártól kezdődnek, és az Advanced tervnél 9,95 dollártól kezdődnek..

A WordPress telepíthető a Scala tárhelyére 2 perc alatt, a bejelentkezéstől kezdve a webhelyükre, beállítva egy domaint vagy aldomainet és az aktuális telepítést. A teljes folyamat ebben a videóban látható.

A kezelt VPS terveknél a Scala saját SWordPress Managerrel rendelkezik – ez a WordPress összes rajongója számára..

A SWordPress Manager tiszta felülettel rendelkezik, amely tartalmazza az összes alapvető információt az első felhasználók számára:

 • Egy kattintással a WP telepítése / eltávolítása
 • Az automatikus frissítések engedélyezése / letiltása
 • Biztonsági zár beállítása
 • Az admin jelszó visszaállítása

A felhasználók rendelkezésére áll egy átmeneti terület is, amely mindenféle módosítást és tesztet lehetővé tesz, anélkül, hogy befolyásolná a közzétett weboldalt. Ezért javasoljuk őket az egyik legjobb WordPress-házigazdanak az egyesült királyságbeli vállalkozások számára.

Árazás

Összességében a Scala hosting kiváló ár-érték arányt kínál minden tervnél. Különösen a kezelt VPS-en.

Havi fizetésekkel és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, így kipróbálhatják a szolgáltatást.

Ha azonban a legolcsóbb árat szeretné rögzíteni, akkor hároméves szerződést kell vásárolnia.

Ne feledje, hogy az árak USD-ben vannak, nem pedig GBP-ben.

Következtetés

A Scala hosting meg akarja változtatni a jelenlegi helyzetet a tárhelyiparban. A cég folyamatosan figyelemmel kíséri a piacot és elemzi, hogy mit lehet megváltoztatni, mit lehetne javítani. Ebben a vonatkozásban a Scala egyedülálló eszközkészletet fejlesztett ki, amelynek célja a szerver teljesítményének és biztonságának javítása, miközben csökkenti a tárhely költségeit.

A SPanel sokoldalú platform, amelynek célja, hogy hatékony alternatívát kínáljon a cPanel és annak növekvő tarifái számára. Az SShield a csúcskategóriás védelme a számítógépes bűnözőkkel szemben. A SWordPressManager a weboldalak készítésének legnépszerűbb CMS-megoldásának egyszerű bemutatása.

Együtt képezik az átfogó szolgáltatások erőteljes keverékét, amely garantálja, hogy webhelye mindig gyors és biztonságos online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map