Scala Hosting Review

Găzduirea Scala a ajuns în partea de sus a listei datorită performanțelor lor extraordinare (doar 41ms de conectare și 0.2s timpul până la primul octet) și 99,99% uptime. Suport de cunoștințe și rapiditate atât la nivel de sistem și CMS (WordPress), cât și abordare proactivă a acestora în ceea ce privește securitatea.


Parerea mea este ca cea mai buna gazduire este cea pe care ti-ai configurat-o si ai uitat-o. Aceasta a fost experiența mea cu hostingul Scala în ultimul an. De aceea, le pot recomanda ca fiind una dintre cele mai bune companii de găzduire web pentru utilizatorii din Marea Britanie în acest moment.

Logo Scala Hosting
UPTIME
999
VITEZĂ
999
A SUSTINE
997
PREȚ
972
CARACTERISTICI
995
VERDE
970
INOVATOR
1000

Scala hosting este o companie de renume care operează din 2007 din două centre de date – în Europa și SUA. Deservesc mai mult de 50 de clienți și 700 de site-uri web.

Acestea oferă clienților lor servicii de gazduire web de înaltă calitate. Este concentrat pe găzduirea VPS și Cloud administrată, unde au propriul panou de administrare intern numit SPanel. Planurile de găzduire partajate sunt pe serverele CPanel, dar sunt deservite de la aceeași echipă, la fel de bine.

Ca de obicei în recenziile noastre, ne concentrăm pe performanță, asistență, securitate, caracteristici și prețuri.

Performanţă

Performanța este cu adevărat impresionantă. După cum puteți vedea din test cu instrumentul de performanță keycdn, TTFB (timp până la primul octet) este de doar 198ms, iar viteza de conectare de la Londra este de 41ms.
Timp de conectare: Timpul necesar pentru a vă conecta la webserver. Recomandat este sub 200ms.

perfroramnce scala

TTFB: Timpul necesar de la momentul în care un client face o solicitare HTTP primind primul său octet de date de la serverul web. Recomandat este sub 400ms.

Acestea sunt cele două valori importante care au legătură cu viteza rețelei și a webserverului.

Au o garanție de uptime de 99,99% atât pentru serviciul partajat cât și pentru serviciul VPS. Dacă timpul de utilizare pentru lună scade sub 99%, veți primi o rambursare completă în credit.

O altă caracteristică bună cu Scala este că se descurcă foarte bine cu vârfurile din trafic. Spre deosebire de multe alte companii de găzduire, dacă site-urile dvs. devin viral o zi, nu vă vor opri serviciul atât timp cât nu rupe serverul.

Sistemul este automatizat, așa că, dacă se întâmplă doar o dată sau de două ori pe săptămână, nu te vor deranja cu urări la planuri superioare (ceea ce am văzut cu alte companii).

Dacă site-ul dvs. crește, acestea vă vor recomanda un plan VPS, care este la un preț avantajos, aproape același cu planurile de găzduire partajate.

Securitate

Gazduirea Scala este concentrata pe securitate. Ei au integrat în SPANEL-ul lor o caracteristică pentru a bloca fișierele de instalare, astfel încât, chiar dacă un plugin sau un modul are o problemă de securitate, hackerii nu pot încărca malware care editează fișierele originale din instalare. Acest moment este disponibil doar pentru WordPress, dar echipa dezvoltatorilor lor lucrează la celelalte CMS majore precum Joomla, Drupal, Magento și PrestaShop și OpenCart.

SShield (doar pentru VPS gestionat) – securitatea cibernetică este un subiect apăsător în lumea tehnologică, hackerii devenind din ce în ce mai inventivi în atacurile lor. Având în vedere acest lucru, Scala hosting oferă SShield – soluția de ultimă generație pentru protecția site-ului.

Instrumentul asigură monitorizarea în timp real 24/7 și prevenirea amenințărilor. SShield recunoaște și blochează 99.998% din totalul malware-ului și atacurilor dăunătoare cunoscute. Nu numai asta, dar soluția folosește un algoritm de învățare a mașinilor pentru a îmbunătăți în continuare strategiile sale defensive. Ori de câte ori sistemul detectează un nou tip de amenințare, acesta îl adaugă într-o bază de date mereu în creștere a potențialelor vulnerabilități, reacționând și mai eficient în viitor.

Cel mai bun lucru este că, după ce este activat, nu există prea multe lucruri de făcut cu SShield – instrumentul este complet automatizat și nu necesită cunoștințe anterioare de securitate web.

De curând, Scala hosting a făcut parteneriat cu Rack911, lider în industria soluțiilor de cibersecuritate. Furnizorul din California va asista la monitorizarea proactivă a serverului și testele de penetrare periodice.

A sustine

Au asistență pentru chat și suport de bilet 24 de ore din 7 și 7 de către personalul cunoscut care este disponibil. Toate sysadmin-urile și suportul CMS se află în același birou, astfel încât toate întrebările dvs. de la asistența de bază până la problemele complicate care necesită un sysadmin vor primi răspuns rapid.

Tot sprijinul se bazează în Europa.

 • Suport pentru ticketing 24/7
 • Asistență chat 24/7
 • Asistența este internă
 • Bazat pe Europa
 • Nici unul

Recenziile clientilor

Când verificăm recenzii ale clienților, mergem de obicei la surse independente precum TrustPilot și la social media precum Reddit, Twitter și Facebook. De asemenea, ne uităm la forumurile din industrie și la alte site-uri de revizuire a găzduirilor, dar le luăm pe cele cu cereale pe sare, deoarece ar putea exista prejudecăți în industrie și suntem mai interesați de ceea ce spun adevărații clienți în general.

scalahosting trustpilot

Pe TrustPilot Găzduirea Scala are 98% Excelent și 2% Recenzii excelente, ceea ce îl plasează în topul industriei în ceea ce privește satisfacția clienților.

Nu am găsit prea multe recenzii pe social media, dar ceea ce am găsit a fost pozitiv și nu am găsit reclamații grave.

Pe forumurile din industrie și site-urile de recenzii de găzduire web, acestea sunt foarte apreciate. De asemenea, face o impresie bună că, dacă există o recenzie negativă, gazda Scala este activă și răspunde tuturor clienților.

Detalii tehnice

În mod implicit, clienții de găzduire partajat sunt pe CPanel cu serverul web Apache și cu cele mai recente versiuni ale tuturor funcțiilor CPanel.

Clienții VPS cu SPanel pot alege între Apache, Nginx ca proxy invers, Litespeed Enterprise sau Open Litespeed (care este gratuit și nelimitat).

Toate planurile acceptă limbajele majore de programare web precum PHP și Python.

Suportul Git este inclus și puteți accesa serverul prin SFTP, SSH (activat la cerere), WP-CLI.

Toate planurile, cu excepția Mini, pot găzdui nume de domeniu nelimitate, au o lățime de bandă nelimitată și baze de date nelimitate.

Conturile de e-mail sunt, de asemenea, nelimitate (numărul de e-mailuri pe care le puteți primi este limitat de inodurile planului) și sunt acceptate toate protocoalele majore – SMTP / POP3 / IMAP.

HTTP2 este de asemenea activat pe toate planurile.

 • 99,99% garanție uptime
 • Conectare excelentă și viteză TTFB
 • Respectarea actului de protecție a datelor
 • 7 zile de rezervă
 • Acces SSH și WP-CLI
 • Jurnalele de acces brute
 • Toate caracteristicile CPanel
 • Echipa de dezvoltare inhouse
 • Nu există un centru de date din Marea Britanie

scalabilitate

Reducerea în cadrul găzduirii Scala este rapidă și ușoară (așa cum sugerează numele companiei). Dacă site-ul dvs. își depășește planul actual, îl puteți migra cu ușurință către un VPS gestionat cu mult mai multe resurse și putere la aproape același preț. Scala și-a dezvoltat propriul panou intern – SPanel și le permite să mențină prețurile serviciilor VPS gestionate foarte accesibile.

limitări

 • Inodi 150k pe planul Mini și 3% din procesorul / memoria de utilizare.
 • Inodi 300k pe planul Start și 5% din procesorul / memoria de utilizare.
 • 500 de inodi în planul Advanced și 9% din procesor / memorie.

1 inode = 1 fișier.

Copiile de rezervă

Pentru găzduirea partajată, Scala de găzduire păstrează backup pentru fiecare zi din ultimele 7 zile în mod implicit. Pentru VPS este doar 1. Aceste copii de rezervă sunt disponibile numai pentru restaurare din sistem.

Vă recomand să faceți o copie de rezervă completă și să o descărcați și să o păstrați într-o locație sigură în fiecare lună, în cazul în care aveți nevoie să restaurați o copie de rezervă mai veche (în caz de malware, hack etc.).

Pentru ce este bun Scala care găzduiește?

Scala este cea mai bună valoare pentru gazda de bani pe care am găsit-o în câmpul VPS gestionat. Gazduirea lor comună este, de asemenea, o valoare excelentă pentru bani. Folosiți Scala hosting dacă intenționați să:

 • începeți un blog personal sau de afaceri
 • începeți un site web de comerț electronic
 • orice bazat pe WordPress, Joomla, Drupal, Magento sau OpenCart
 • aplicații mici și mijlocii

Când nu folosiți Scala hosting?

 • Dacă aveți nevoie doar de găzduire prin e-mail și nu de un site web, există soluții mai bune precum Zoho Mail sau Gsuite.
 • Dacă proiectul dvs. necesită un server dedicat.

Scala găzduiește bun pentru WordPress Gazduire?

Scala Hosting oferă trei pachete WordPress bazate pe platforma lor comună. Ofertele au aceleași avantaje cu unele avantaje specifice WP:

 • un mediu server optimizat
 • actualizări core și plugin
 • scanări malware gratuite
 • zona de punere în scenă cu un clic
 • migrare profesională a datelor

La fel ca în cazul găzduirii partajate, prețurile pornesc de la 3,95 USD / lună pentru Mini și merg până la 9,95 USD / lună pentru planul Advanced.

Puteți instala WordPress pe găzduirea Scala în mai puțin de 2 minute de la autentificarea pe site-ul lor web, configurarea unui domeniu sau a unui subdomeniu și instalarea actuall-ului. Puteți vedea întregul proces în acest videoclip.

La planurile VPS gestionate, Scala are propriul manager SWordPress – acesta este destinat tuturor fanilor WordPress de acolo.

SWordPress Manager este livrat cu o interfață curată, completată de toate elementele de bază pentru utilizatorii pentru prima dată:

 • Instalare / eliminare WP cu un singur clic
 • Activarea / dezactivarea actualizărilor automate
 • Configurarea unui blocaj de securitate
 • Resetarea parolei de admin

Utilizatorii au, de asemenea, la dispoziție o zonă de înscenare, permițând tot felul de modificări și teste fără a afecta site-ul publicat. De aceea, le recomandăm și ca una dintre cele mai bune gazde WordPress pentru întreprinderile din Marea Britanie.

Prețuri

În general, găzduirea Scala oferă o valoare excelentă pentru bani pe toate planurile. Mai ales pe VPS gestionat.

Au plăți lunare și politică de garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să puteți testa serviciul.

Cu toate acestea, dacă doriți să blocați cel mai ieftin preț, trebuie să cumpărați un contract pe 3 ani.

De asemenea, rețineți că prețurile sunt în USD și nu în GBP.

Concluzie

Scala hosting încearcă să schimbe status quo-ul în industria de hosting. Compania urmărește permanent piața și analizează ce s-ar putea schimba, ce ar putea fi îmbunătățit. În acest aspect, Scala a dezvoltat un set unic de instrumente care urmăresc îmbunătățirea performanței și securității serverului, reducând în același timp costurile de găzduire.

SPanel este o platformă versatilă care își propune să ofere o alternativă eficientă la cPanel și la ratele sale în creștere. SShield este protecția dvs. de vârf împotriva criminalității cibernetice. SWordPressManager este introducerea dvs. ușoară la cea mai populară soluție CMS pentru construirea de site-uri web.

Împreună, formează o combinație puternică de servicii peste tot, care garantează că site-ul dvs. web va fi întotdeauna rapid și sigur online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map