Центрове за данни на SiteGround и местоположения на сървъри (2020): Как да изберете правилния за вашия уебсайт? Кое е най-доброто и най-бързото?

Инструмент за местоположение на сървъра на SiteGround Data Center в Сингапур (Азия)

Скоростта, производителността и стабилността на уебсайта ви зависят главно от местоположението на сървъра на вашата уеб хостинг компания, както и от характеристиките на вашия хостинг център за данни. Ето защо SiteGround работи в тясно сътрудничество само с онези съоръжения, които са най-добрите в света и по този начин те гордо избират най-мощните сървъри и най-новия хардуер от следващо поколение, за да изградят основата на своята номинална отлична хостинг инфраструктура.


Изберете най-близкия Център за данни на SiteGround, за да получите най-доброто време за зареждане, като изберете местоположението на хостинг сървъра близо до посетителите на вашия уебсайт / блог. Ще можете да хоствате своите Споделено или Облачен сървър акаунти с SiteGround в САЩ (Северна Америка), Европа или Азиатско-тихоокеанският регион Центрове за данни.

Къде са сървърите на сайта, разположени по целия свят?

В момента SiteGround има 6 места за центрове за данни по целия свят, където имате възможност да изберете най-доброто местоположение на сървъра за хостинг на вашия блог / уебсайт с SiteGround. Ето списъка на центровете за данни на SiteGround (местоположения на сървъра):

1. Чикаго (САЩ)

Най-добрият център за данни на SiteGround, разположен в НАС които можете да изберете – най-подходящ за насочване към посетители Северна Америка (по-специално САЩ и Канада), Южна Америка & the Африкански регион.

2. Айова (САЩ)

Втори център за данни на SiteGround, разположен в НАС които можете да изберете при насочване към посетители Северна Америка, Южна Америка & Африка.

3. Лондон (Великобритания)

Най-добрият център за данни на SiteGround, разположен в Лондон които можете да изберете, тъй като е най-доброто за насочване към посетители от Европейски регион (особено на Великобритания и съседни държави) & Русия.

4. Амстердам (Холандия)

SiteGround Център за данни, разположен в Холандия които можете да изберете, тъй като е най-доброто за насочване към посетители Европа, Русия, и други съседни страни.

5. Eemshaven (Холандия)

Втори център за данни на SiteGround, разположен в Холандия които можете да изберете при насочване към посетители Европа & Русия.

6. Сингапур Сити (Сингапур)

Втори център за данни на SiteGround, разположен в Сингапур които можете да изберете, тъй като е най-доброто за насочване към посетители Океания (Австралия & Нова Зеландия), Азиатски страни (Сингапур, Малайзия, Индия, Пакистан, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Япония, Китай, и т.н.), Регион на Близкия Изток (Страни на Персийския залив като ОАЕ, Саудитска Арабия, Катар, Бахрейн, Кувейт, и т.н.) & Южно-Тихоокеански регион.

SiteGround се погрижи допълнително при избора на центрове за данни за своите уеб хостинг планове, тъй като те избраха най-надеждните с най-бързо работещите сървъри (след строго и внимателно разследване). Непрекъснат мониторинг (24/7), ъпгрейд, незабавно коригиране на грешки, поддръжка и обезопасяване на тези най-добрите сървъри SiteGround (намира се на 6 различни места в центъра за данни) се изпълняват от висококвалифициран професионален екип от системни администратори на SiteGround.

Защо центровете за данни на SiteGround са най-добрите?

Ето 3 ключови аспекта, които стриктно следва професионалният екип на SiteGround, за да гарантира, че техните центрове за данни не са просто наравно с най-добрите хостинг сървъри, но и надвишават вашите очаквания:

1. Силно достъпна мрежа 24/7/365 дни

Партньорските съоръжения на SiteGround разчитат конкретно на мрежовата свързаност с други основни оператори за най-висока възможна достъпност, скорост и производителност. Това гарантира, че хостинг мрежите SiteGround остават високонадеждни, ефективни и достъпни през цялото време, което от своя страна подобрява общата производителност и бързина на сървърното им съоръжение.

Вижте пълната информация за технологията за скорост на сървъра SiteGround

2. Висококачествена сигурност и наблюдение на физически сървър

Всички съоръжения на SiteGround винаги са добре защитени от 24/7/365 дни човешки сили за сигурност, хора за контрол на достъпа, аутентификация на биометрия, непрекъснато видеонаблюдение и лоби. При наличието на такива стабилни мерки за сигурност екипът на SiteGround без съмнение е майстор в администрирането и мониторинга на сървърното си съоръжение докрай, за да се гарантира, че никоя трета страна няма никакъв нежелан достъп до тяхната система.

Вижте пълните подробности относно практиките за сигурност на SiteGround сървъра

3. Излишни и супер надеждни електрически системи

Собствените генератори на електроенергия, многобройните захранвания и много мощни UPS технологии за корпоративния клас се използват специално от SiteGround, за да не позволят на техните центрове за данни да се сблъскат с прекъсвания на електричеството. Това гарантира, че сървърите на SiteGround могат да работят безпроблемно и ефикасно с нулев или минимален прекъсване на захранването, така че уебсайтът ви да може да работи и работи (през цялото време) със стабилна продължителност близо 100%.

Вижте пълната информация за технологията на Uptime ServerGround Server

Мога ли да променя моя Център за данни на SiteGround? Как да промените местоположението на вашия SiteGround сървър?

ДА! Като клиент на SiteGround ще можете да промените текущото си местоположение / сървър за местоположение на DataGround в нов център за данни (ако е необходимо). Можете да промените своя Център за данни на SiteGround, като отидете на ПОРЪЧАЙТЕ ЕКСТРИ раздел във вашия Потребителска зона и след това щракване върху зеления цвят получавам бутон. Можете също да се свържете с техническата поддръжка на SiteGround, за да извършите процеса на прехвърляне на центъра за данни за вас.

НАПРИМЕР: Ако вашият текущ център за данни на SiteGround се намира в Сингапур и искате да го промените, за да можете да получите Лондонският център за данни на SiteGround. Такива промени в местоположението на сървъра могат да се извършват по всяко време (ако искаш). Щракнете тук, за да се свържете с поддръжката на SiteGround за повече информация относно Преместване на хостинг акаунта на SiteGround.

Как да изберем най-добрия Център за данни на SiteGround, който работи точно за вашия уебсайт или блог?

В заключение трябва да изберете центъра за данни / местоположението на сървъра на SiteGround според най-близкото географско разстояние от целевата аудитория на вашия уебсайт. Това не само ще ви помогне в оптимизирането на скоростта на страницата на вашия сайт, но и съдържанието на него ще се зареди много по-бързо за вашите посетители.

НАПРИМЕР: Ако решите да се насочите към Индийски посетители със сайта си, тогава трябва да изберете SiteGround Сингапурски център за данни както е на най-близкото местоположение на сървъра в сравнение с останалите (други 5 центъра за данни на SiteGround). Освен това дори можете да конфигурирате CDN услуги (Вземете БЕЗПЛАТНО CDN с SiteGround) за да подобрите вашия време за зареждане на сайта във всяка страна (в случая е Индия).

Надявам се този преглед на Местоположения и центрове за данни на сървъра SiteGround (2020) ви помогна при избора на най-доброто местоположение на сървъра SiteGround за вашия уебсайт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map