SiteGround PayPal fizetés (Útmutató) »Fizethetek-e a PayPal-lal?

SiteGround Web Hosting fizetés PayPal módszerrel (2020)

Ha kíváncsi volt arra, hogy a SiteGround elfogadja-e a PayPal használatával történő fizetéseket. Igen, csinálják! Ez azonban a SiteGround által a legkevésbé ismert fizetési mód, a leggyakoribb lehetőség a Hitelkártya-fizetések. A PayPal nem szerepel a SiteGround webtárhely-megrendelési oldalain, mégis fizethet a PayPal-on keresztül a Webhely-szolgáltatásokért, amelyeket a SiteGround segítségével vásárolt meg..


Ha Ön már a SiteGround ügyfél, egyszerűen megteheted Belépés a SiteGround-hez Felhasználói terület, majd keresse meg őket Támogatási oldal és végül lépjen kapcsolatba velük Számlázási támogató csoport a PayPal fizetéshez. És ha még nem ismeri a SiteGround szolgáltatást, és ezt tervezi Regisztrálj és fizetni bankkártyával vagy PayPal-lal (a SiteGround által használt legkevésbé népszerű fizetési módok), csak kapcsolatba kell lépnie velük Értékesítési osztály a SiteGround gyors és szuperbarát élő csevegőprogramjának használatával.

Miért nem szerepelnek a Betétkártya vagy a PayPal fizetési módok a SiteGround Megrendelés oldalán?

Igen ez így van! A SiteGround a fizetési lehetőségeket, például a betéti kártyát és a PayPal-ot nem sorolta fel megrendelési oldalain. Azt is megemlítették, hogy elfogadnak a következő típusú hitelkártyákat, mint például: VISA kártyák, MasterCard, Fedezze fel a kártyákat, és American Express kártyák (Amex).

A SiteGround azonban alternatívaként további fizetési lehetőségeket kínál ügyfeleinek, hogy fizethessenek a SiteGround vásárlásaikkal Betéti Kártyával vagy a PayPal számlával. (ha az ügyfelek nem rendelkeznek hitelkártyával, vagy ha nehezen tudják elvégezni a SiteGround Fizetéseket).

Hogyan fizethetünk a SiteGround tárhelyszolgáltatásokért PayPal vagy Debit Card segítségével? [Egyszerű lépésről lépésre]

Ez a lépésről lépésre szóló, könnyen érthető útmutatónk segítséget nyújt Önnek a SiteGround szolgáltatások fizetésében a PayPal vagy a Debit Card segítségével, miközben feliratkozik web hosting terveire és csomagjaira..

1 1. LÉPÉS ⤵

Először látogasson el a SiteGround.com webhelyre, és válassza a lehetőséget Webtárhely-terv fizetni szeretne bankkártyával vagy PayPal számlán keresztül.

2 2. LÉPÉS ⤵

Regisztráljon egy domain nevet az Ön választása szerint.

3 3. LÉPÉS

Töltse ki az Ön adatait Számla információ, Ügyfélinformációk, és Vásárlási információk szakasz, de hagyja ki a Fizetési információ szakasz, és hagyja üresen. Végül válassza ki a Kijelentem jelölőnégyzetet, és végül kattintson a Fizess most gomb.

JEGYZET: Nem kell kiválasztania vagy fizetnie a SiteGround szolgáltatásait Kiegészítő szolgáltatások mint például az SG Site Scanner és a Domain Privacy (amely megtalálható a Vásárlási információk szakasz).
OLVASSA FEL: Megéri-e a SiteGround SG Site-szkennerje? (Felülvizsgálat)
Szükséges a SiteGround Domain adatvédelem? (Felülvizsgálat)

4 4. LÉPÉS ⤵

Miután rákattintott a Fizess most gombot, akkor azonnal kap egy Hiba! Ez inkább egy Értesítési üzenet amely azt mondja, hogy nem töltötte ki a kötelezőt Fizetési információ terület.

JEGYZET: Ennek nem kell aggódnia HIBA mivel a többi információt a SiteGround Team, aki hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

5 5. LÉPÉS ⤵

A SiteGround csapat hamarosan küld egy nevet Email értesítés hogy megkapták az Ön hosting fiókjának vásárlásával kapcsolatos információkat, amelyeket a SiteGround Regisztráció űrlap kitöltésekor nyújtott be (kivéve a fizetési adatok megadását).

Így megvárhatja, amíg a SiteGround Team felveszi Önnel a kapcsolatot ezzel kapcsolatban, vagy közvetlenül kapcsolatba léphet velük a Live Chat támogatási rendszeren keresztül, amelyet a tetején talál. (alatt Segítség menü).

Miközben lebeg a Segítség menüben megjelenik egy legördülő menü, és rá kell kattintania a Indítsa el az értékesítési csevegést link, hogy csatlakozzon a SiteGround Live Chat támogatási csoportjához.

6 6. LÉPÉS ⤵

Amíg beszélgetni kezd a SiteGround értékesítési támogatási ügynök, csak tudassa vele, hogy már megvan Fiókot hozott létre a SiteGround segítségével de még nem töltötte ki a Fizetési információ amint fizetni szeretné nekik PayPal vagy Betéti kártya (és nem hitelkártyával).

Az SiteGround támogatási képviselő kérdezheti tőled A neved, Email azonosító, és Telefonszám (csak a hostfiók bejegyzésének megerősítéséhez) majd az a Speciális egyedi link amelyre Önnek kattintással fizetnie kell a SiteGround web hosting megrendelésén keresztül PayPal vagy betéti kártya (az Ön számára kényelmesebb).

7 7. LÉPÉS ⤵

Miután megadta az összes Fizetési információ, töltsd ki SiteGround regisztráció folyamat. Végül kapsz egy Értesítés a beszerzés befejezéséről a SiteGround-től, hogy ugyanezt erősítse meg.

JEGYZET: A SiteGround Team e-mailben értesítést kap a sikeres megrendelés teljesítéséről!

Következtetés: A PayPal fizetés biztonságos-e a SiteGround használatához?

A PayPal az egyik legbiztonságosabb módszer a SiteGround vásárlásokra történő fizetéshez és a pénzük számlájukra történő átutalásához, mivel a PayPal webhely nagyon biztonságos és titkosított. Ezenkívül a tranzakció során a személyes adatainak cseréje el van rejtve a SiteGround vagy a harmadik felek kíváncsi szemétől. Így minden PayPal-ügyfelet védelemre kap a vevői védelmi terv.

Ez a fő oka a különböző web hosting cégeknek (beleértve a SiteGround-t) elfogadnak fizetéseket a PayPalon keresztül – ez az egyik legbiztonságosabb fizetési lehetőség.

Remélem megtalálta ezt felülvizsgálat tovább SiteGround Paypal fizetési és betéti kártyás fizetési módszerek (2020) hasznos. Ha kérdése merül fel a SiteGround PayPal vagy bankkártya fizetési lehetőségeivel kapcsolatban, további segítségért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a 24 × 7 ügyfélszolgálatával.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map