GoDaddy áttekintés

GoDaddy Árak, tervek és szolgáltatások – 2020

A legfontosabb jellemzők

 • A Godaddy világ első számú domain regisztrátora
 • Megosztott, VPS, dedikált szerverek
 • Egy kattintással telepíthet több mint 125 ingyenes alkalmazást
 • 1 kattintással beállíthatja a GoDaddy regisztrált domaineket
 • 9,9% -os rendelkezésre állás garantált
 • Díjnyertes technikai támogatás
 • GoDaddy kuponok

Közös tárhely tervek

Terv neveOSTérSávszélességpanelWebhelyek számaÁr
IndítóLinux30 GBunmeteredCPanel1 webhelyRs.99
GazdaságLinux100 GBKorlátlanCPanelKorlátlanRs.199
LuxusLinuxKorlátlanKorlátlanCPanelKorlátlanRs. 299
VégsőLinuxKorlátlanKorlátlanCPanelKorlátlanRs.449
Lásd a Shared Hosting összehasonlítást

VPS tárhely-tervek

Terv neveOSTérCPURAMMagÁr
DobLinux40 GB1 CPU2 GBRs.1,136
fokozzaLinux60 GB2 CPU4GBRs.1,916
Linux150 GB3 CPU6 GBRs.2,404
KiterjedLinux200 GB4 CPU8 GBRs.3,379
Lásd a VPS tárhely összehasonlítását

Dedikált tárhely-tervek

Terv neveOSTérCPURAMMagÁr
GazdaságLinux1 TB4 CPU4GB3,1 GHzRs.4,719
ÉrtékLinux1,5 TB4 CPU8 GB3,1 GHzRs.6,759
LuxusLinux2 TB4 CPU16 GB3,1 GHzRs.8,119
VégsőLinux2 TB4 CPU32 GB3,1 GHzRs.8,799
Lásd a Dedikált tárhely összehasonlítást

Viszonteladók hosting tervei

Terv neveOSTérSávszélességpanelOldalak számaÁr
fokozzaLinux90 GBKorlátlanCPanelKorlátlanRs.1,999
Linux120 GBKorlátlanCPanelKorlátlanRs.2,799
KiterjedLinux150 GBKorlátlanCPanelKorlátlanRs.2,999
AlapítottLinux240 GBKorlátlanCPanelKorlátlanRs.4,599
Lásd a Viszonteladók tárhely összehasonlítását

cég áttekintés

Hajrá apu ez a név, amely mindenkit feltalál’szem előtt tartva, amikor beszélünk ‘Legjobb hosting cég’. Igaz, hogy világszerte több mint 18 millió ügyfél van és 77 millió domain név van kezelve,

Az úttörők a világ minden tájáról a legkülönfélébb ügyfelek igényeinek kielégítésében, a legjobb osztályú webes megoldásokkal. Ez a világ’Az első számú domain név regisztráló. És az első számú lenni nem könnyű feladat, és sokkal nehezebb az első helyen maradni. A GoDaddy ezt a feladatot pedig hatalmas kemény munkájával érte el, hogy ügyfeleinek legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtson.

A GoDaddy sok olyan kisvállalkozás mögött állt, amely legnépszerűbb márkákká vált, azzal a céllal, hogy osztályának legjobb webtárhelyt biztosítson egy nagyon kedvező áron. Megépített egy megbízható webszerver-infrastruktúrát, amely az uptime, Linux és Windows alapú szerverekre, csodálatos ügyfélszolgálatra és egyéb szolgáltatásokra koncentrál. És a torta árazása sokféle tervből áll.

Közös webtárhely-tervek

Hajrá apu’s A megosztott webes tervek mindössze 99 méter / hónap alatt kezdődnek, és 499-ig terjednek. Amíg az indulási terv nem’Nem vásárol neked egy ingyenes domént, a GoDaddy’s Economy megosztott tárhely-terve ingyenes domain nevet, 100 GB tárhelyet, lehetőséget kínál egy webhely tárolására, korlátlan havi adatátvitelt és ingyenes üzleti e-mailt kínál Önnek. Az úgynevezett ‘Legjobb ár-érték’ terv szerint, a Deluxe terv korlátlan tárhelyet és korlátlan domaineket kínál a Economy terv szolgáltatásai mellett. 339 / hónap kezdődik. Az Ultimate csomag prémium DNS-kezelő eszközt, kétszeres feldolgozási kapacitást és ingyenes SSL tanúsítványt kínál egy évre.

Üzleti tárhely-tervek

Ez lehet kevés új kifejezés. Tehát hadd’Látja, mi az üzleti tárhely a GoDaddy szerint. Azt’Mindkét világ legjobbja – a virtuális magánszerver fokozott ereje, de egy könnyen használható kezelőpanellel, amely nem’A működéshez nem szükséges számítástechnikai diplomát. A GoDaddy ezeket a terveket javasolja az e-kereskedelemmel rendelkező webhelyekkel rendelkezőknek, akiknek forgalma nagy, és több erőforrást igényelnek. Ha te’A nagyon gyors webtárhely típusát keresi, és bármikor érheti el a hatalmas forgalmat. Hajrá apu’Az üzleti tárhely rendelkezik erőforrásokkal és támogatással a tárhelyi igények kielégítéséhez.

A tervek a Launch csomaggal kezdődnek, kezdve ₹ 1159 / hónap-ig, 60 GB tárhelyet, 2 GB RAM-ot, 1 CPU-t, nem mérhető forgalmat, korlátlan webhelyeket és adatbázisokat, szabványos SSL tanúsítványt nyújtva. Aztán ott van az Enhance terv, amely 90 GB tárhelyet, 4 GB RAM-ot, 2 CPU-t ad hozzá a Launch tervhez, és kezdődik 79 1479 / hónap. Ezt egy növekedési terv követi, amelyet ” ‘Legjobb ár-érték’ csomag az üzleti tárhelyben, 120 GB tárhelyet, 6 GB RAM-ot, 3 CPU-t kínálva a korábbi csomagok egyéb szolgáltatásai mellett. És ez nagyon kedvező mo 1919 / / hónap. És akkor van egy Expand terv, amelynek ára ₹ 2555 9 / hónap, 150 GB tárhelyet, 8 GB RAM-ot, 4 CPU-t kínálva, a többi három terv egyéb szolgáltatásai mellett.

VPS tárhelyszolgáltatások

A VPS tárhely-tervek a Launch elnevezésű csomaggal kezdődnek, 1 CPU magot, 2 GB RAM-ot, 40 GB tárhelyet kínálnak, és ára 1399 mo / hónap. Aztán ott van az Enhance csomag, amelynek ára ₹ 2199 / hó, és 2 CPU magot, 4 GB RAM-ot, 60 GB tárolót kínál. A növekedési csomag ára 2699 99 / hónap. 3 CPU mag, 6 GB RAM, 150 GB tárhely. És mivel a Expand terv a legdrágább, a 99 3699 / hónap sebességgel 4 CPU magot, 6 GB RAM-ot és 150 GB tárolót kínál..

Dedikált szerverek

A GoDaddy kiszámította’A dedikált szerver nagyon agresszív módon használja a Economy csomagot, kezdve akár 19 4719 / hónap-ig, 4 CPU mag @ 3,1 GHz-en, 4 GB memóriával, 1 TB tárolással, nem mérhető sávszélességgel, 3 dedikált IP-vel, ingyenes egyéves SSL tanúsítvánnyal. A következő lépés az Value csomag, amelyhez 8 GB-os memória, 1,5 TB-os tárolóeszköz tartozik, valamint a Economy tervben kínált egyéb szolgáltatásokkal együtt. Ez a terv kedvező áron 6759 ₹ / hónap. Ezt egy Deluxe terv követi, amely 8 GB-os memóriát, 1,5 TB-os tárolást kínál a korábbi csomagok egyéb szolgáltatásai mellett. És az ára 8119 / / hónap. A legdrágább csomag legfeljebb 8799 / / hónap, 32 GB memóriát és 2 TB tárolót kínál, a többi három csomag többi termékével együtt..

Domain nevek:

A GoDaddy domainneveket kínál, kezdő áron 209 hónap / hónap. Hosszú listát nyújtanak a domain nevekről, például .com, .co, .in, .life és még sok más.

Weboldal-készítő

A GoDaddy új és fejlett weboldal-készítővel rendelkezik, amely segít mindenkinek, akinek a legkevesebb vagy nincs kódolási ismerete, saját webhelyének felépítésében. Nagy választékát kínálja a professzionális képek közül, így webhelyén mindig olyan képek találhatók, amelyek az Ön vállalkozását vagy szenvedélyét tükrözik. Saját képeit is feltöltheti. Ezenkívül van egy ellop stílusról interfész is, ahol stílusosan alakíthatja webhelyét néhány számtalan elcsúsztatás esetén. Ezenkívül a mix-and-match kiváltságát is biztosítja, ahol megszabadulhat a sablonok korlátozásától és testreszabhatja webhelye minden sarkát. Megkapod ezt a webhely-készítőt egy ingyenes próbaverzió 14 napig, amely után fizetnie kell a weboldal készítőjéért.

Professzionális üzleti e-mail

A GoDaddy üzleti e-mail szolgáltatást is kínál kiindulási havonta ₹ 39 where, ahol 10 GB-os e-mail tárhelyet kap felhasználónként, hirdetésmentes élményt, díjnyertes, 24 órás támogatást. A GoDaddy-val’spam és antivírus szűrők, amelyek minden nap több mint 300 millió nem kívánt, potenciálisan veszélyes e-mailt blokkolnak. Ezeket a terveket az okostelefonok és a táblagépek is nagyon támogatják.

Helyi webes tervezők

A GoDaddynek hosszú listája van a fejlesztőkről és ügynökségekről is, amelyek képesek lehetnek a ti a weboldal tervezésének és kezelésének gondtalan feladata.

Következtetés:

A GoDaddy-nek van néhány komoly vetélytársa a legfontosabb helyért, és van még elég fejlesztési lehetőség az ügyfélszolgálat, a megújítási árak stb. Tekintetében. Ha ezekkel a kérdésekkel tud dolgozni, nem csoda, hogy a GoDaddy hosszú ideig királyként uralkodik..

Az alábbiakban a GoDaddy felhasználói értékeléseit is megtekintheti ‘felhasználói visszajelzések’ szakasz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map