Wix Review

Prețuri, planuri și caracteristici Wix – 2020

Caracteristicile cheie

 • Instrumentul Free Free Website Builder
 • 500+ șabloane gata atractive
 • Planuri Premuim pentru Domeniu Personalizat
 • Proiecte de site-uri mobile prietenoase de răspuns
 • Magazin online – Funcții
 • Asistență clienți Premuim
 • Garanție de 14 zile înapoi

Prezentarea generală a companiei

Cât de bine este Wix Website Builder?

Cu un constructor de site-ul potrivit, puteți construi orice fel de site web și dvs.’Voi sfârși cu site-ul web la alegere. Wix.com este lumea’cel mai mare constructor de site-uri web. Fondat în 2006, are peste 110 milioane de utilizatori din întreaga lume. A început ca o simplă platformă de construire a site-urilor de drag-and-drop, acum este foarte avansată și îmbunătățită. Este foarte util pentru persoanele fără abilități tehnice avansate sau orice codificare. Wix este un astfel de constructor de site-uri care vă va ajuta să creați site-ul dvs. fără să spargeți transpirația, indiferent dacă sunteți’ești doar un începător sau un profesionist.

Cu Wix, există două modalități de a vă crea site-ul dvs.: Permiteți-vă site-ului Wix Artificial Design Intelligence să vă facă site-ul pentru dvs. sau să vă proiectați în totalitate în funcție de gustul dvs. cu Wix Editor. Apoi, există Codul Wix folosind care puteți adăuga funcționalitate avansată pe site-ul dvs. web oricând.

Cum se creează un site web în câteva minute cu Wix?

Mai întâi, tu’Voi fi întrebat despre tipul de site web pe care îl aveți’caut sa creeze.

un fel de creare de site-uri web în wix

Si apoi tu’Vi se vor mai pune câteva întrebări, astfel încât site-ul să poată fi personalizat în funcție de nevoia dvs..
Apoi veți vedea următoarele opțiuni.

cum să creați site-ul dvs. în wix

Editor Wix:

Libertatea totală a proiectării este ceea ce vă promite Wix cu Wix Editor. Puteți începe cu o pagină goală sau puteți alege orice șablon din colecția de șabloane care are peste 500 de șabloane realizate de un designer. Puteți adăuga imagini de fundal video, paralax, animație și multe altele fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la niciun cod.

Wix Artificial Design Intelligence

Pe baza răspunsurilor dvs. la unele întrebări, WI ADI va construi instantaneu site-ul pentru dvs. Prin urmare, cu Wix ADI crearea unui site web este doar o chestiune de câteva clicuri. Acesta va primi site-ul dvs. web gata cu toate textul și imaginile care sunt necesare pentru a face site-ul dvs. gata de a fi difuzate.

Puteți alege oricare dintre Wix’s doi constructori de site-uri web.

Cum se creează un site web cu Wix Editor?

Dacă alegeți să utilizați Wix Editor pentru a vă crea site-ul dvs., tot ce trebuie să faceți ca proces de configurare este să selectați orice șablon la alegere, care să se potrivească site-ului dvs.’nevoile s.

alegeți șablonul în wix

Odata ce tu’ați selectat șablonul, site-ul dvs. web va fi generat în funcție de șablonul pe care l-ați selectat și apoi de dvs.’Voi fi trimis editorului care vă oferă libertate deplină pentru a vă edita site-ul.

Folosind acest editor vă puteți personaliza în continuare site-ul. Puteți activa sau dezactiva oricare dintre funcții utilizând editorul.

Cum se creează un site web cu Wix ADI?

Dacă selectați Wix ADI, vi se vor cere câteva întrebări și apoi pe baza intrării dvs. Wix ADI va folosi inteligența artificială pentru a selecta o combinație unică de stiluri și structuri din miliarde de combinații.

De exemplu, dacă selectați un magazin online în primul pas, vi se va cere să fiți mai specific despre ce fel de magazin online aveți’încerc să creez:

Și mai departe vi se vor mai pune câteva întrebări, astfel încât să poată fi mai precis.

Și trebuie să alegeți caracteristica aleasă. Și puteți opta, de asemenea, să săriți aceste metode, iar ultimul pas este acela în care trebuie să selectați tipul de stil care vă place.

Iar tema pentru site-ul dvs. este gata, bine personalizată în funcție de gustul dvs..

Cod Wix

Folosind Wix Code, puteți adăuga conținut suplimentar la alegere pe site-ul dvs. web cu toate caracteristicile de design ale editorului Wix. Codul Wix este de mare ajutor în construirea aplicațiilor web personalizate și a site-urilor web robuste. Wix Code vă oferă privilegiul de a configura propriile colecții de baze de date, puteți adăuga formulare personalizate. Și tot ceea ce faci este compatibil cu SEO.

Este fără Wix?

După ce ați scris toate aceste lucruri bune despre Wix, puteți primi o întrebare, întrebând Este gratuit Wix? Wix este gratuit. Puteți obține o mulțime de opțiuni gratuit. Însă aveți privilegiul de a alege Wix Premium unde puteți beneficia de găzduire gratuită, conexiune de domeniu, domeniu gratuit timp de 1 an, Google Analytics, asistență premium, 500 MB + stocare. Puteți merge Premium cheltuind 70 USD / lună. De asemenea, există o garanție de 14 zile înapoi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map