Si të krijoni një Uebfaqe WordPress për Biznes të Vogël

Si të krijoni një Uebfaqe WordPress për Biznes të Vogël

A morët vendimin për të filluar një faqe interneti të biznesit të vogël? Reallyshtë vërtet e rëndësishme të njohësh nevojën për të krijuar një prani të fortë në internet, dhe një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë është me një uebfaqe të biznesit të vogël WordPress. Pse WordPress? Sepse WordPress është perfekt për biznesin e vogël! Kjo do t’i japë biznesit tuaj një bazë solide dhe një shans të mirë për të zbuluar potencialin e tij në maksimum në internet. Me WordPress është e lehtë të ndërtoni markën tuaj, të tregtoni biznesin tuaj në internet dhe të vendosni identitetin tuaj përmes përmbajtjes cilësore që ofron faqja juaj e internetit.


Ndërsa faqja juaj e internetit duhet të jetë lehtësisht e arritshme për tregun tuaj të synuar dhe ju lutemi preferencat e tyre estetike. Ai gjithashtu duhet të tregojë historinë e markës tuaj, të ndryshojë nga konkurrentët dhe ta prezantojë veten tek klientët e ardhshëm. Marrja e sipër këtu është që përmes dizajnit që implementoni dhe përmbajtjes që krijoni biznesin tuaj të vogël të jetë në gjendje t’u komunikojë klientëve se ju jeni një burim i besueshëm dhe i besueshëm.

Tani, si shkoni për ndërtimin e një uebfaqe të biznesit të vogël WordPress? Këtu janë disa hapa dhe këshilla kryesore për t’ju ndihmuar që të filloni.

Vendosja e faqes suaj të internetit: Fillimi

Nëse ndiheni të mbingarkuar me hapat fillestarë të ngritjes së uebfaqes tuaj, thjesht lexoni dhe ne do t’ju ndihmojmë. Mendoni mirë për pamjen e faqes tuaj të ardhshme, janë tiparet funksionale, titulli, etj. Ju mund të pajisni faqen e internetit të WordPress-it tuaj të biznesit të vogël me të gjitha sa më sipër duke mbajtur një sy në tregun e synuar për biznesin tuaj, motorët e kërkimit dhe veçoritë e markës tuaj.

Gjeni një Hosting Mirë

WordPress Hosting

Në thelb të çdo faqe në internet është mirë pritja. Meqenëse po ndërtoni një uebfaqe të biznesit të vogël në WordPress, ne do ju rekomandojmë të kaloni plane të përbashkëta ose themelore të pritjes së cloud dhe të shkoni për diçka të menaxhuar. Konkretisht ne do ju rekomandojmë të keni një vështrim në Flywheel, Kinsta ose WP Engine (që është ajo që përdor WPExplorer). Të treja këto kompani ofrojnë në krye të linjës, të menaxhuar plotësisht WordPress hosting. Kjo do të thotë se ata kujdesen për pajisjen, softuerin, sigurinë dhe më shumë për ju në mënyrë që të mund të përqendroheni në ndërtimin e biznesit tuaj.

Zgjidhni dhe regjistrohuni një Emër Domain

Së bashku me mbajtjen në faqen e internetit të biznesit të vogël të WordPress, do t’ju duhet gjithashtu një emër domain. Por jo vetëm ndonjë emër i vjetër i përbërë do të bëjë. Emri i domain-it të faqes suaj të internetit duhet të jetë i markueshëm dhe i paharrueshëm. Pse është kaq thelbësore? Sepse një emër domain përfaqëson biznesin tuaj dhe shpesh formon përshtypjen e parë të një personi për shërbimet tuaja. Kjo është arsyeja pse ajo duhet të jetë e rëndësishme për markën tuaj, si dhe të paharrueshme për vizitorët. Ata duhet ta mbajnë mend atë dhe të kthehen përsëri në faqen tuaj përsëri dhe përsëri.

Branding Templatemonster

shembull: Templatemonster e quajtur

Këtu është një listë e shkurtër e gjërave që duhet të konsideroni për të zgjedhur një emër të duhur domain:

 1. Mbajeni konciz. Një emër domain me rreth tre ose katër fjalë do të mbajë vëmendjen e njerëzve dhe do të jetë i lehtë për t’u mbajtur mend.
 2. Mos përdorni grumbullime ose numra për emrin e domain. Theështja është se njerëzit shpesh harrojnë të përfshijnë grumbullime ose t’i vendosin ato në një vend të gabuar kur shtypin ose ndajnë një emër domain. Sa i përket numrave, njerëzit nganjëherë janë të hutuar, ata nuk janë të sigurt nëse numri është shkruar ose duhet të shprehet në formën numerike. Ju nuk dëshironi që njerëzit të vijnë në sitin e gabuar për shkak të vendosjes së grilave ose numrave në emrin e domain për biznesin tuaj, a?
 3. Bëni më lehtë të shqiptoni, shkruani dhe shqiptoni. Duke e bërë emrin e domain tuaj të thjeshtë, ju do të rrisni mundësinë e ndarjes së tij. Njerëzit duhet ta kenë të lehtë të shprehen me zë të lartë, lloji ose shqiptimi.
 4. Sigurohuni që emri juaj i domain të jetë i lehtë për tu kujtuar dhe shoqëruar me markën tuaj. Publiku do t’ju gjejë në internet dhe do t’ju ndajë me të tjerët me ndihmën e emrit të domain. Prandaj, duhet të jetë e rëndësishme për markën tuaj dhe ta përfaqësojë atë në mënyrë të përsosur. Dhe mos harroni se duhet të jetë relativisht e lehtë për t’u kujtuar pasi keni parë ose dëgjuar. Përfundoni emrin e domain tuaj të markës me një shtrirje të njohur. Zgjatja “.com” do të jetë ndoshta më e njohura (75 përqind e emrave të domain ekzistues). Konsideroni t’i jepni fund vetes tuaj dhe ta bëni më të lehtë për të kujtuar njerëzit edhe kur kalon koha.

Emrat e domainit GoDaddy 0.99 $

Merrni emrin tuaj të ri të domain nga GoDaddy për më pak se një dollar (për vitin e parë) kur përdorni lidhjen tonë! Shtë një kohë e shkëlqyeshme për të ri-referuar ose filluar një blog të ri dhe për të kursyer URL-në tuaj të mrekullueshme.

Merrni një domen nga GoDaddy

Hartimi i logos

Ashtu si emri i domain-it të faqes suaj, logoja e korporatës është një pjesë e identitetit tuaj të markës. Ndihmon gjithashtu që njerëzit t’ju kujtojnë. Dëshironi të keni një logo të mrekullueshme në faqen e internetit të WordPress të biznesit tuaj të vogël dhe të bëni një përshtypje të qëndrueshme për përdoruesit tuaj? Makesfarë e bën një logo të shkëlqyeshme? Aspektet do të ndryshojnë në përputhje me industrinë dhe llojin e biznesit në të cilin jeni, megjithatë, ekzistojnë disa elementë të përbashkët për të gjitha logot që duan të marrin statusin e një logoje të shkëlqyeshme.

Templatemonster: Logos

Shembull: Modeli i Logove të blerjeve

Logoja juaj duhet të lidhet me markën tuaj ose produktin tuaj

Mos u keqkuptoni – logoja juaj nuk ka nevojë domosdoshmërisht të portretizoni produktin që po ofroni, por duhet të lidhet disi me atë që ka të bëjë me markën tuaj. Ju mund të përfshini një element që jep një të dhënë për personalitetin e markës suaj, vlerat, si funksionon biznesi juaj, çfarë ju ofroni klientëve, etj.

Diferencohet nga konkursi

Logoja juaj duhet të duket ndryshe, si në modelin, ashtu edhe në skemën e ngjyrave, nga konkurrentët tuaj. Nëse logoja juaj është e ngjashme me konkurrencën tuaj, kjo mund t’i ngatërrojë konsumatorët dhe t’i parandalojë ata të dallojnë identitetin e markës tuaj në mendjet e tyre.

Logoja juaj duhet të jetë e përshtatshme për vendosje në internet

Logoja juaj do të shfaqet në mënyra të shumta, në kanale të shumta, dixhitale dhe në shtyp. Ju duhet të siguroheni që logoja juaj të duket krejtësisht e përsosur kudo, qoftë faqja fillestare e faqes suaj ose karta e biznesit tuaj. Kjo do të thotë të përdorni një cilësi të lartë dhe retinë të gatshme png, svg apo edhe font font.

Asnjë shpërqendrim

Logoja juaj duhet të përzihet me pjesën tjetër të estetikës së faqes së internetit të WordPress në biznesin e vogël. Ai nuk duhet të shkëpusë përdoruesin nga përmbajtja dhe dizajni i tij. Pra, mbajeni logon tuaj mjaftueshëm të thjeshtë për ta lënë të funksionojë në favor të markës tuaj.

Bëni faqen tuaj celular miqësore

Përgjegjësia nuk është diçka fakultative ose e ftohtë për të patur në faqen e internetit të biznesit tuaj të vogël. Kjo është vetëm një tipar i domosdoshëm. A e dini se sa përdorues të internetit disponojnë një smartphone? 80 përqind! A mendoni se pronarët e telefonave inteligjentë duan të kenë mundësi të hyjnë në faqen tuaj nga pajisjet e tyre mobile? Sigurisht, ata duan.

Ju duhet të kujdeseni për lehtësinë e dashamirëve të pajisjeve mobile dhe ta bëni përvojën e tyre në faqen tuaj të shkëlqyeshme. Uebfaqja juaj e vogël në WordPress e biznesit duhet të jetë e formatuar siç duhet për ekranin e tyre dhe plotësisht funksional. Ne ju këshillojmë të përdorni Testi Miqësor i Konsolës së Kërkimit Google për të kontrolluar nëse faqet e tua të internetit janë kompatibile me celularin. Nëse faqja juaj nuk i përmbush parashikimet e përdoruesve të pajisjes celulare, ajo do të humbasë besueshmërinë dhe njerëzit nuk do ta vizitojnë më vonë më vonë.

Temat e Portofolit të Fotografit Zoomin WordPress

Sigurisht që mund të zgjidhni një model të përgjegjshëm të faqes në internet, si tema Zoomin e treguar më lart. Ju mund të bëni kontrollimin e demonstrimit në pajisje të ndryshme që keni në dispozicion, për të qenë të sigurt se është me të vërtetë i përgjegjshëm. Ose nëse tashmë keni një temë, ju pëlqeni të përdorni këshillat tona për ta bërë WordPress celular miqësore.

Optimizimi i Uebsajtit tuaj: Hapat Fillestar

Pasi të keni ndërmarrë hapat e parë për të krijuar faqen e internetit të WordPress-it tuaj të biznesit të vogël, duhet të vendosni pak kohë shtesë dhe ta optimizoni atë. Këtu janë disa mënyra kryesore për të formuar uebfaqen tuaj për lexuesit tuaj.

Zhvillimi i përmbajtjes

Kur krijoni një uebfaqe të biznesit të vogël WordPress, mbani në mend SEO që nga fillimi. E gjithë përmbajtja juaj, si dhe përpjekjet për marketing, duhet të punojnë për shtyrjen e faqes tuaj në krye të renditjes së motorëve të kërkimit, në mënyrë që të mund të shihet nga shumë njerëz në internet.

Plugin SEO Yoast

Keni nevojë për ndihmë me SEO-në tuaj në vend? Yoast është një nga shtojcat më të mira që mund të instaloni për të ndihmuar në optimizimin e përmbajtjes tuaj të internetit. SEO e shpejtë përfshin opsione të shtuara për sitemaps xml, optimizime të titullit të faqes, lista kontrolli të përmbajtjes së SEO dhe më shumë.

Vlera e ofertës

Anydo pjesë e përmbajtjes që ju zhvilloni dhe publikoni në faqen tuaj të internetit duhet të zgjidhë problemet e vizitorëve ose t’u japë atyre atë që ata dëshirojnë ose kanë nevojë. Bëni faqen tuaj të internetit një burim kryesor në ngrohtë tuaj me anë të informacionit përkatës, të besueshëm. Mos jini vetëm një vend tjetër për të gjetur gëzof ose të njëjtin material të disponueshëm diku tjetër.

Këshillë Bonus: Ju mund të përdorni sinjale besimi si dëshmitë, lidhjet sociale, markat tregtare, dhe më shumë për t’u treguar klientëve dhe vizitorëve të rinj që ata mund t’i besojnë uebsajtit tuaj.

Zgjedhin për Cilësi

Ne e dimë që do të duket e qartë, por përmbajtja e postuar në faqen tuaj të internetit duhet të jetë e një cilësie të lartë dhe e lirë nga pasaktësitë, shënimet dhe gramatika e dobët. Gjithashtu mos bëni plagjiaturë – merrni kohë për të krijuar përmbajtjen tuaj nga e para. Nëse faqja juaj e internetit përmban gabime ose përmbajtje jo të drejta, ju mund të humbni besimin e vizitorëve, si dhe aftësinë për t’u renditur në motorët e kërkimit.

Përqendrohuni në Fjalë kyçe dhe Fraza

përdorim fjalë kyçe të duhura dhe frazat në të gjithë faqen tuaj. Kjo do të ndihmojë për ta optimizuar atë për motorët e kërkimit dhe ta bëjë atë të shfaqet në më shumë faqe të rezultateve të kërkimit. Me fjalë të tjera, fjalët kyçe relevante do të sigurojnë që faqja juaj të shfaqet në kërkimet e audiencës së saj të synuar.

Vizuale me rezolucion të lartë

Një faqe në internet që përmban vetëm tekst është e vështirë të përvetësohet. Përdoruesi humbet shpejt përqendrimin. Edhe nëse teksti është shkruar nga një ekspert, përfshin informacione të dobishme, një person i rrallë do ta lexojë nëse po shfaqet në një bllok gjigand. Thyejeni tekstin tuaj me elemente vizuale. Shtë një mashtrim dinak për të mbajtur vëmendjen e lexuesit dhe për të ngjallur interesin e tyre.

Vizualet si infografika, fotografitë, grafikët, tabelat, videot dhe gifs tërheqin më shumë vëmendje sesa fjalët vetëm dhe i mbajnë për një periudhë më të gjatë kohore. Nga kjo nuk janë të gjitha, përdorimi i elementeve tërheqës vizual në faqen tuaj mund ta ndihmojë atë të marrë më shumë lidhje dhe hyrje.

Këshillë Bonus: Merrni kohën për të optimizuar imazhet për WordPress për t’u siguruar që faqet tuaja po ngarkojnë shpejt dhe miqësore me SEO.

Keni një strategji të marketingut të përmbajtjes

Farë është marketing përmbajtja? si Instituti i marketingut të përmbajtjes thotë, Marketingu i përmbajtjes është një qasje strategjike e marketingut e përqendruar në krijimin dhe shpërndarjen e përmbajtjeve të vlefshme, të rëndësishme dhe të qëndrueshme për të tërhequr dhe mbajtur një audiencë të përcaktuar qartë – dhe, në fund të fundit, për të nxitur një veprim fitimprurës të klientit.

Marketingu në internet që bëhet përmes blogeve, videove, postimeve në media sociale, buletine emaili etj. Ju lejon të promovoni markën tuaj me anë të përmbajtjes përkatëse, të krijuar edhe pa përmendur markën. Përmbajtja e krijuar për biznesin tuaj të vogël në WordPress mund të ndahet jo vetëm atje, por edhe për vizatimin e trafikut të drejtpërdrejtë gjithashtu.

Qëllimet e strategjisë së marketingut tuaj të përmbajtjes së markës mund të ndryshojnë nga strategjitë e tjera të saj. Sidoqoftë, ka dy gjëra të zakonshme për të gjitha strategjitë e marketingut të përmbajtjes. Ato janë ekspozimi i markës dhe konvertimet rriten. Merrni vëmendjen e audiencës tuaj të synuar duke krijuar përmbajtje që është interesante dhe e dobishme për audiencën tuaj, plus mbani gjurmët e atyre që bashkëveprojnë me përmbajtjen tuaj dhe u jepni atyre mundësinë për të qëndruar të lidhur me markën tuaj.

Krijoni përmbajtje që shet vetë. Mos shkruaj një send të zakonshëm që mund të gjendet kudo në internet. Problemi është që botimi i përmbajtjes që nuk kontribuon në vendosjen e identitetit të markës në mendjen e njerëzve dhe duket e ngjashme me atë që konkurentët tuaj kanë bërë tashmë. Nëse bëhet si duhet, marketingu i përmbajtjes do t’ju japë mundësinë të shijoni përfitimet e tij të shumta:

 • Renditja e motorëve të kërkimit rrit. Kur përdorni fjalët dhe frazat e duhura në fushatat tuaja të marketingut të zgjeruara nga botimi i përmbajtjes së përbashkët, faqja juaj e internetit do të fillojë të demonstrojë një rritje të dukshme në pozicionet e motorëve të kërkimit.
 • Fitimi i më shumë trafikut. Përmbajtja origjinale që nuk përmban promovim agresiv tërheq vëmendjen e audiencës dhe ngjall interes. Dhe pasi të keni tërhequr vëmendjen dhe ngjallni interesin tuaj të interesit (duke përdorur CTA të mira), biznesi juaj i vogël do të jetë në gjendje të drejtojë më shumë trafik në faqen e tij të internetit..
 • Zhvillimi i markës tuaj brenda tregut të synuar. Kur krijoni përmbajtjen e furnizimit me ushqim për nevojat tuaja të audiencës dhe në lidhje me markën tuaj, kjo krijon lidhje të forta midis jush dhe audiencës tuaj. Njerëzit që shohin përmbajtjen tuaj do të jenë në gjendje të vendosin dy skaje dhe të kontrollojnë në mënyrë të përsëritur faqen tuaj në internet.
 • Marrja e klientëve të rinj. Kur marketingu i përmbajtjes është bërë si duhet, është më e lehtë për ju të arrini njerëzit që nuk mund t’i arrini ndryshe. Mund të përqafojë kanale të shumta në internet dhe të ndahet me audiencën tuaj të synuar për të arritur potenciale të reja.

Ndërtoni lidhje për trafikun e makinës

Ndërtimi i lidhjeve është një element i domosdoshëm që do të thotë SEO më ​​i mirë dhe më shumë trafik i drejtuar në faqen tuaj. Për më tepër, lidhjet e duhura të ndërtuara në faqen tuaj nga burime të tjera të mira, japin besueshmërinë e faqes tuaj dhe shikohet si një burim i besueshëm informacioni.

A duhet t’ju tregojmë se çfarë është ndërtimi i lidhjeve? Shtë një proces për të marrë linqe në faqen tuaj te internetit nga faqet e tjera të cilësisë. Si t’i gjeni ato linjat e prapambetjes? Ju mund të përdorni postimin e miqve, infografikë ose madje edhe faqet e FAQ që i çojnë njerëzit të kthehen në faqen tuaj kur klikojnë në një lidhje të tillë përmbajtja përfshin.

Ndërtimi i lidhjeve është me të vërtetë domethënëse për krijimin e një uebsajti të besueshëm për biznesin tuaj të vogël, i cili do të çojë më shumë trafik nga vendet e tjera nëpër internet.

Zhvillimi i mëtutjeshëm i identitetit tuaj të markës dhe në vijim

Do gjë që postoni në internet duhet të flasë me një zë të qëndrueshëm që përcjell markën dhe personalitetin tuaj. Të gjithë ata që vijnë në faqen e internetit të WordPress-it tuaj të biznesit të vogël duhet të jenë në gjendje të identifikojnë se çfarë marke tuaj ka të bëjë dhe të ndjekë të gjitha lajmet dhe veprimet e saj. Këtu janë disa këshilla për të ndihmuar të forconi identitetin tuaj dhe të ndërtoni një vijim në internet.

Drejtoni një Blog

Përmes postimeve në blog në faqen tuaj të internetit, biznesi juaj i vogël mund të ndërtojë veten si një ekspert në fushën e tij dhe t’u sigurojë konsumatorëve të tij përmbajtje të vlefshme që ata pastaj mund t’i kujtojnë dhe t’i ndajnë me të tjerët në internet.

Plugin i thjeshtë i kutive të autorit

Ju gjithashtu mund të shfrytëzoni fuqinë e Blogging mysafirëve për faqen tuaj. Një person që ju vendosni të jepni një kontribut në blogun e faqes tuaj, si një autor i ftuar duhet të lidhet mirë me markën tuaj dhe imazhin e tij. Gjithashtu, ju mund të merrni vizitorë të rinj në faqen tuaj që nuk mund të kenë zbritur atje përndryshe përmes vijimit në internet të kontribuesit tuaj të ftuar. Nëse vendosni të keni postime të miqve në blogun tuaj, konsideroni të shtoni një Kutia e thjeshtë e autorit të përfshijë lidhje me faqen e internetit të autorit tuaj të ftuar dhe profilet sociale.

Lidhni Uebfaqen tuaj me Media Sociale

Përfshini lidhje në të gjitha llogaritë e korporatave tuaja të mediave sociale në faqen tuaj të internetit. Feature ato në vendet e pritura, diku ku vizitorët i gjejnë me lehtësi ikonat e tua të mediave sociale. Për shembull, ju mund t’i postoni ato në faqen kryesore ose në një skedë të klikueshme, të etiketuar qartë. Këta ndihmës të vegjël të mediave sociale do t’ju ofrojnë një vijim të qëndrueshëm të markës tuaj përmes një komuniteti të dedikuar shoqëror.

Shtojeni këtë Shtojcë Ndarëse Sociale

Nëse tema juaj nuk përfshin tashmë lidhje sociale dhe integrim të integruar shoqëror, konsideroni një shtesë si Butonat e Ndajmë. Shtojca integron lidhje të shpejtë të shpërndarjes për më shumë se 200 rrjete sociale dhe përfshin opsione të thjeshta styling për të përputhen butonat tuaj me pjesën tjetër të faqes tuaj të internetit.

Mblidhni informacionin e vizitorëve dhe rritni konvertimet

Përdorni çdo mundësi për të mbledhur informacionin e tyre të kontaktit. Mos e humbni shansin tuaj kur vizitorët të vijnë në faqen tuaj të internetit dhe të mësojnë më shumë rreth biznesit, markës dhe shërbimeve tuaja. Inkurajoni ata të ndajnë informacionin e tyre të kontaktit përmes përmbajtjes së shkëlqyer të faqes, formularit të pajtimit të buletinit, ose duke ofruar të shkarkojnë një ebook falas.

MailChimp për WordPress

Mbledhja e adresave të postës elektronike të vizitorëve tuaj përmes pajtimit të një gazete është një mënyrë që biznesi juaj të rrisë konvertimet. Në varësi të shërbimit tuaj të gazetës, mund të përdorni një shtesë si MailChimp për WordPress për të integruar në mënyrë të përsosur një formë regjistrimi të buletinit në faqen tuaj të internetit. Shndërroni vizitorët e faqes së parë në klientë besnikë duke u dhënë atyre përmbajtje bindëse, pastaj duke mbajtur kontakte me ta vazhdimisht përmes gazetave tuaja në kutitë e tyre të postës elektronike..

Gjeni Niche Your Market

Ju nuk mund t’i shesni produktet / shërbimet tuaja për të gjithë. Kjo strategji e dobët do ta bëjë faqen tuaj te internetit shumë gjenerike përsa i përket përmbajtjes për të tërhequr me të vërtetë dhe të lidhet me këdo. Ju do të gjeni më mirë ngrohtësinë e duhur për faqen tuaj të internetit dhe të punoni shumë për t’iu përgjigjur nevojave të tij. Fokusi i ngushtë dhe faqja juaj do të tërheqin më shumë njerëz brenda rrethit më të vogël të segmentit të tregut.

Nxehtësia e rrjedhjes së miut

A jeni i pasigurt në lidhje me tregun tuaj të synuar? Apo ndoshta nuk jeni i sigurt se çfarë klikojnë lexuesit në kamare tuaj? Pastaj kryeni hulumtime të tregut për ta zbuluar këtë. Provoni një shërbim si hartat e nxehta të Mouseflow për të parë se cilat janë vizitorët tuaj. A keni mbaruar Tani merrni me krijimin e përmbajtjes që intereson audiencën tuaj të synuar dhe përdorni hartat tuaja të nxehta për të organizuar përmbajtjen tuaj në përputhje me rrethanat.

Ndiqni përparimin tuaj me ndihmën e mjeteve përcjellëse

Nuk ka kuptim të investoni burimet tuaja dhe të krijoni një uebfaqe të biznesit të vogël në WordPress nëse nuk dini nëse përpjekjet tuaja shpërblehen apo jo. Sapo të merrni faqen tuaj në internet dhe të funksiononi, filloni të gjurmoni performancën e tij.

Google Analytics për WordPress

Për shembull, mund të përdorni një mjet gjithëpërfshirës të ndjekjes në internet si Google Analytics, pastaj ta integroni atë në pultin tuaj të WordPress me plugin falas GADWP për të mbledhur të dhënat në punën e faqes tuaj të internetit. Ky mjet do t’ju tregojë se sa njerëz janë duke vizituar secilën nga faqet e faqes tuaj, sa kohë ata po kalojnë atje, përmes së cilës kanale të tjera në internet ata hyjnë në faqen tuaj, etj. Pasja e këtij informacioni ju lejon të shihni foton e plotë të asaj që ju janë duke bërë siç duhet dhe çfarë kërkon përmirësim për lëvizjen e mëtejshme përpara.

Mbi ty…

Kishte shumë pika të përfshira në këtë artikull, kështu që le të shohim disa hapje kryesore.

 • Pritja e mirë dhe një temë e bërë me profesionalizëm WordPress specifike për biznesin tuaj të vogël ngrohtë e faqes në internet WordPress mund t’ju kursejë mjaft kohë dhe para kur lansoni faqen tuaj të parë.
 • Ndërtoni faqen tuaj të biznesit të vogël WordPress në një mënyrë që do të rezultojë në zhvillimin e markës, një besnik në vijim dhe ekspozim të përgjithshëm në të gjithë rrjetin.
 • Krijoni përmbajtjen tuaj që të jetë unike, e lidhur, interesante dhe e ndashme audienca juaj e synuar.
 • Kur keni dyshim, përdorni një shtojcë për të shtuar karakteristika për të optimizuar më tej faqen e internetit të WordPress-it tuaj të biznesit të vogël.

A e shihni të dobishëm këtë udhëzues? Apo keni ndonjë pyetje pa përgjigje në lidhje me krijimin e faqes tuaj të biznesit të vogël WordPress? Lërini mendimet dhe përshtypjet tuaja në komente.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map