Si të promovoni uebfaqen tuaj të WordPress ‘Off-Site’

Si të reklamoni dhe promovoni Uebsajtin tuaj të WordPress 'Off-Site'

Kurdoherë që njerëzit mendojnë për promovimin jashtë site-it, marketingu me postë elektronike menjëherë vjen në mendje. Por përveç krijimit të një fushate dinamike të postës elektronike, çfarë tjetër mund të bëni për të promovuar uebfaqen tuaj të WordPress jashtë-site?


Në këtë artikull, ne shikojmë një shumëllojshmëri të teknikave jashtë site që mund të zbatoni në internet, dhe jashtë linje, për t’ju ndihmuar të arrini një audiencë më të gjerë dhe të drejtoni trafikun në faqen tuaj të internetit të WordPress. Nga postimi i miqve dhe pritja në podcast, deri te një sërë strategjish në media, reklama lokale dhe pjesëmarrja në ngjarje personalisht, shpresojmë se do të gjeni disa këshilla këtu për t’ju ndihmuar të promovoni faqen tuaj.

Shkruajini Postimet e Vizitorëve

Postimi i të ftuarve është një mënyrë e shkëlqyeshme për të promovuar uebfaqen tuaj të WordPress jashtë-site. Postimi i vizitorëve është kur publikoni një nga postimet tuaja në faqen e internetit të dikujt tjetër. Edhe pse shpesh është falas, ju do të merrni bio tuaj me një lidhje në faqen tuaj të shfaqur nën artikull. Prandaj, jo vetëm që artikulli juaj do t’ju ndihmojë të arrini një audiencë të re, por gjithashtu duhet të drejtojë trafikun në faqen tuaj.

Për të filluar postimin e miqve, kontaktoni faqet e internetit në një vend të ngjashëm si faqja juaj, si dhe konkurencën tuaj të drejtpërdrejtë. Lexuesit e këtyre faqeve janë audienca juaj e synuar dhe janë këta njerëz që dëshironi të provoni dhe t’i arrini me postimet tuaja të ftuara.

Kur shkruani një postim mysafir, megjithëse po jepni përmbajtje falas, artikujt tuaj ende duhet të jenë të standardit më të lartë. Zgjidhni tema që janë interesante, unike dhe ndihmoni lexuesit të zgjidhin një lloj problemi. Lexuesit do të vendosin nëse faqja juaj e internetit ia vlen të vizitohet bazuar në vlerën dhe cilësinë e postit të ftuar, prandaj sigurohuni t’i bëni përshtypje.

Shfaqeni në Podcast

Podcasts

Paraqitja si mysafir në podcast-et e faqes tjetër është një mënyrë tjetër për të arritur një audiencë më të gjerë dhe për të drejtuar trafikun në faqen tuaj të internetit. Përsëri, do t’ju duhet të dilni nga rruga për të kontaktuar një shumëllojshmëri të vendeve të ndryshme për të pyetur nëse mund të flisni në podcast-et e tyre. Sigurohuni që këto podcast janë në një farë mënyre të rëndësishme për kamaren tuaj, kështu që audienca që ju drejtoheni është tregu juaj i synuar.

Mund t’ju kërkohet të bashkë-pritni një podcast ose të jeni një mysafir i intervistuar. Sido që të jetë, planifikoni me kujdes ato që do të thoni dhe sigurohuni që mençuria që ju jepni është e vlefshme për ata që po përpiqeni t’i apeloni. Shtë gjithashtu e rëndësishme që personaliteti juaj të dalë në podcast. Kjo do të ndihmojë vizitorët tuaj të lidhen me ju në një nivel emocional, duke rritur shanset që ata të vizitojnë faqen tuaj.

Para se të bini dakord të flisni në një podcast, kontrolloni nëse prodhuesi është i lumtur për ju që të promovoni faqen tuaj të internetit dhe të ndani adresën e internetit të faqes tuaj me dëgjuesit. Nëse është e mundur, siguroni disa përmbajtje (në faqen tuaj) që mbështesin temën e podcast dhe është e dobishme për audiencën. Pastaj mund të ndani URL-në për përmbajtjen shtesë në podcast, duke inkurajuar dëgjuesit në faqen tuaj të internetit.

Krijoni Podcast tuaj

itunes

Krijimi i podcast tuaj dhe renditja e tij në iTunes është një mënyrë tjetër e shkëlqyeshme për të promovuar faqen tuaj. Ju lehtë mund të krijoni një podcast me WordPress. Miliona njerëz shkarko nga iTunes, kështu që duke shtuar edhe podcast-in tuaj (ose serinë e podcast-ave) këtu do t’i jepni ekspozimit të mundshëm faqes tuaj në një audiencë të madhe.

Gjatë podcast-it tuaj, ju mund të miratoni përmbajtjen e faqes tuaj dhe të shpjegoni me hollësi pse dëgjuesit duhet të vizitojnë faqen tuaj. Vetëm mos e teproni. Askush nuk dëshiron të dëgjojë një podcast i cili është i gjithë reklamë dhe asnjë substancë. Krijoni podcast bazuar në tema interesante dhe të dobishme, gjithmonë të lidhura me ngrohtësinë e faqes suaj të internetit. Nëse audienca juaj është e mahnitur me atë që dëgjojnë, ka më shumë të ngjarë të kontrollojnë faqen tuaj.

Shqyrtimet dhe vlerësimet janë një aspekt i rëndësishëm për ta bërë atë të madh në iTunes. Shqyrtimet më pozitive që keni më shumë të ngjarë që audienca juaj e synuar është të shkarkoni podcast tuaj, edhe nëse ata kurrë nuk kanë dëgjuar për ju ose faqen tuaj të internetit më parë. Për të ndërtuar numrin tuaj të rishikimeve, në fund të çdo podcast kujtoni dëgjuesit tuaj t’ju lënë një vlerësim.

Jetë prezent në mediat sociale

zbutës

Të qenit vazhdimisht prezent dhe i angazhuar në mediat sociale është një mënyrë efektive për të ngritur bazën tuaj të tifozëve socialë. Thisshtë kjo në vijim që ju mund të ndani përmbajtjen tuaj dhe të promovoni faqen tuaj të internetit për të.

Së pari, duhet të përcaktoni se ku po ulet audienca juaj. Pastaj bëni ato kanale të mediave sociale fokusin tuaj. Kaloni kohë çdo ditë duke pëlqyer dhe ndarë postimet e njerëzve të tjerë. Ndiqni të tjerët në kamare dhe komentoni për imazhet e tyre. Dhe postoni artikuj dhe përmbajtje përkatëse nga faqja e internetit tuaj WordPress.

Duke përdorur një mjet të automatizuar si zbutës ju mundëson të jeni aktiv në mediat sociale, edhe kur jeni në gjumë. Ju mund të ndani automatikisht postimet e WordPress me Buffer duke planifikuar artikujt tuaj paraprakisht që të publikohen në çdo kohë të ditës ose natës. Buffer gjithashtu ju lejon të menaxhoni të gjitha llogaritë tuaja të mediave sociale nga një pult, duke ju kursyer kohë që të regjistroheni dhe të dilni në llogari të ndryshme, dhe të ndihmoni për të mbajtur mirë strategjinë tuaj sociale të organizuar mirë.

Krijoni një faqe në Facebook

Faqja e Facebook

A Faqe në Facebook për të promovuar biznesin tuaj është një mënyrë e shkëlqyeshme për të krijuar një komunitet të angazhuar rreth faqes tuaj të internetit. Ndërsa Facebook është akoma më i madhi në platformat e mediave sociale, me mbi 2 miliardë përdorues në muaj, një faqe në Facebook është shumë e domosdoshme.

Një faqe e suksesshme në Facebook duhet të azhurnohet vazhdimisht me informacion interesant dhe të dobishëm. Bëni dhe përgjigjuni pyetjeve, duke inkurajuar njerëzit të postojnë në faqen tuaj dhe të diskutojnë një sërë çështjesh. Sigurohuni që faqja juaj të ketë lidhje me faqen tuaj te internetit, duke e bërë atë sa më të lehtë të jetë e mundur për ndjekësit e Facebook të vizitojnë faqen tuaj të internetit në WordPress.

Për të marrë rezultatet më të mira në Facebook, duhet të merrni parasysh pagimin për të promovuar faqen tuaj. Reklamat në Facebook janë të thjeshta për t’u vendosur dhe ndihmuar të sigurohen që postimet tuaja të synojnë ndjekësit e rinj të mundshëm, si dhe të arrijnë tek ndjekësit tuaj aktual. Ju gjithashtu mund të vendosni rivendosje, duke promovuar faqen tuaj te ata që tashmë e kanë vizituar faqen tuaj, por ende nuk ju kanë ndjekur në Facebook.

Pasi të keni ndërtuar një vijim të fortë në Facebook, ju keni një platformë aktive ku mund të ndani përmbajtjen tuaj të internetit, të promovoni faqen tuaj të internetit dhe të tregtoni shërbimet dhe produktet tuaja. Sidoqoftë, mbani mend që faqja juaj duhet të shtojë vlerë për lexuesit tuaj. Mos e bëni faqen tuaj shumë promovuese ose të bazuar në shitje, pasi do të humbasin ndjekësit tuaj.

Drejtoni Konkurrencat në Media Sociale

Drejtimi i garave në median sociale është një mënyrë e shkëlqyeshme për ta ndarë markën tuaj me një audiencë më të gjerë dhe për të reklamuar përmbajtjen ose produktet e faqes tuaj. Facebook veçanërisht i jep hua vetes garave, dhe jam i sigurt që keni parë më shumë sesa dy shkrime konkurruese që ndahen nga miqtë tuaj.

Një konkurs në Facebook është i thjeshtë për t’u organizuar. Thjesht krijoni një postim që përmban një pamje të asaj që mund të fitohet. Shikuesit në Facebook duhet të pëlqejnë më pas faqen tuaj dhe të ndajnë postimin tuaj për të hyrë në konkurs. Kjo do të rezultojë në ndjekës të rinj dhe do të ndihmojë në tregun e faqes suaj të internetit.

Për të filluar, së pari ju duhet zgjidhni një çmim të dhuroj Themimi më i bukur aq më mirë, duke ngjallur më shumë interes në konkurrencën tuaj. Sidoqoftë, sigurohuni që gjithmonë të jetë e rëndësishme për vendndodhjen e faqes suaj të WordPress dhe që ju të mund të përballoni një dhuratë të tillë. Ju duhet të bëni pak hulumtime në lidhje me dhuratat në zonën tuaj. Disa vende, shtete dhe / ose qytete kanë ligje për vlerat e çmimeve të dhuruara. Për shembull, në Sh.B.A. një çmim me vlerë 600 dollarë ose më shumë do t’ju kërkonte që t’i dërgoni fituesit të një forme të ndryshme nga 1099 në fund të vitit për të përfshirë në taksat e tyre.

Pas zgjedhjes së një çmimi, do të duhet të vendosni rregullat. Kjo përfshin identifikimin e qartë të çmimit dhe vlerën e tij, kohëzgjatjen e dhurimit, metodat e hyrjes, kush mund të hyjë, si do të zgjidhet fituesi dhe çështjet teknike (si do të trajtoni hyrjet e kopjuara, ndërprerjen e energjisë, katastrofën natyrore, etj). Nëse jeni duke përdorur një shërbim të palës së tretë si p.sh. Rafflecopter, ata kanë një gjenerues rregullash / termash që e bëjnë këtë ligjor pak më të lehtë.

Hapi tjetër është të marrësh një të bukur fotografoj të çmimit. Një fotografi tërheqëse dhe tërheqëse do të ndihmojë në tërheqjen e vëmendjes së njerëzve dhe inkurajimin e tyre që të hyjnë në konkurs, si faqja juaj dhe të ndajnë postimin tuaj.

Së fundmi, pas një periudhe kohe të caktuar, duhet shpall fituesin. Bëni një pjesë të madhe të kësaj, për të kujtuar ndjekësit tuaj në Facebook për konkursin që keni konkurruar dhe për të vazhduar promovimin e faqes tuaj.

Krijoni Kanalin Tuaj në YouTube

YouTube

Krijimi i kanalit tuaj në YouTube është një mënyrë tjetër efektive për të promovuar uebfaqen tuaj të WordPress jashtë-faqes. Pesë miliardë video janë shikuar në YouTube çdo ditë, kështu që është një platformë e shkëlqyeshme për t’u përdorur për t’ju ndihmuar të arrini një treg të ri, si dhe të drejtoni trafikun në faqen tuaj.

Për të krijuar kanalin tuaj në YouTube, thjesht regjistrohuni dhe shtoni informacionin e nevojshëm. Kjo përfshin dhënien e një emri të kanalit tuaj, ngarkimin e logos së faqes suaj në kanalin tuaj, shkrimin e një përshkrimi dhe shtimin e lidhjeve në faqen tuaj të internetit dhe kanalet e mediave sociale.

Prodhimi i videove për kanalin tuaj në YouTube mund të marrë kohë. Për të ju kursyer kohë të ri-shpikjes së rrotës, provoni dhe ri-gjeneroni përmbajtje që keni postuar tashmë në faqen tuaj në formën e tekstit. Kjo do të sigurojë që përmbajtja të jetë e rëndësishme për llojin e audiencës me të cilën dëshironi të lidheni, si dhe të siguroni se nuk digjen vetë.

Ka shumë që mund të bëni për të inkurajuar shikuesit tuaj të Kanalit në YouTube të vizitojnë faqen tuaj të internetit. Shkruaj një përshkrim për secilën video, me një thirrje për veprim dhe adresën e faqes suaj të internetit. Diskutoni për përmbajtjen nga faqja e internetit në videon tuaj dhe ndani URL-në e një faqe ku shikuesit mund të lexojnë më shumë. Dhe shfrytëzoni YouTube letra, që ju mundësojnë të shtoni shënime në secilën video që shfaq lidhje me faqen e internetit tuaj të WordPress.

Merrni pjesë në Ngjarje

Wordcamp

Si dhe në internet, ka shumë aktivitete offline në të cilat gjithashtu mund të merrni pjesë për të ndihmuar në tregun në faqen tuaj të WordPress. Fjalëkalimi janë një mundësi e shkëlqyeshme për të takuar individë me mendje të njëjtë dhe të ndihmoni për të njohur emrin dhe markën tuaj në mesin e komunitetit WordPress. Pasi njerëzit të jenë takuar dhe të bëjnë një lidhje emocionale me ju, ata kanë shumë më shumë gjasa të kujtojnë, vizitojnë dhe madje rekomandojnë faqen tuaj për të tjerët në të ardhmen. Takimet lokale, apo konferencat e industrisë janë mundësi të tjera të mira të marketingut që mund të jenë të frytshme.

Konsideroni Reklamat Lokale

Nëse keni një dyqan fizik ose lokale, reklama lokale e biznesit tuaj dhe faqja e internetit mund të jenë shpërblyese. Konsideroni reklamat në radio lokale, ose në gazeta lokale ose revista. Sponsorizimi i një ngjarje ose një ekipi sportiv lokal mund të jetë gjithashtu një mënyrë e mirë për të promovuar biznesin tuaj dhe për të drejtuar trafikun në faqen tuaj të internetit në WordPress.

Duke përfunduar

Jo të gjitha metodat e marketingut jashtë site të përmendura në këtë artikull do të jenë të përshtatshme për ngrohtësinë e sitit tuaj. Zgjidhni teknikat që mendoni se janë më së miri me faqen tuaj të internetit të WordPress. Pastaj krijoni një plan veprimi për ta bërë secilën strategji të funksionojë për ju. Paç fat!

Cilat strategji do të përdorni për të promovuar uebfaqen tuaj të WordPress jashtë-site? Ju lutemi ndani mendimet tuaja në komentet më poshtë…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map