Si të rritni pasimet e mediave sociale nga faqja juaj e WordPress

Si të rritni vijimet e mediave tuaja sociale nga faqja juaj e WordPress

Krijimi i një media sociale në vijim tani duhet të jetë një objektiv për të gjitha dyqanet në internet, bloget dhe faqet e biznesit. Nëse dëshironi lexues, klientë dhe klientë të rinj që kthehen, atëherë të keni një bashkësi ndjekësish në mediat sociale është e domosdoshme.


Por ndërtimi i kësaj baze tifozësh në mediat sociale është thënë më lehtë sesa bëhet. Mediat sociale mund të kërkojnë kohë dhe punë intensive. Më zhgënjyese, nuk ka strategji të përcaktuara fituese, kështu që kthimet nuk mund të garantohen.

Në këtë artikull, ne do të shikojmë se si të rritni mediat tuaja sociale vijon nga faqja juaj e WordPress. Nga automatizimi i përmbajtjes suaj të mediave sociale, deri tek shtimi i pop-ups, hello bars dhe dollapët e përmbajtjes, ne do të diskutojmë strategjitë më të mira për t’i bërë vizitorët e faqes suaj të ju ndjekin në median sociale.

Whatfarë duhet të bëni tashmë në faqen tuaj në WordPress

Ekzistojnë disa strategji themelore shumë themelore që duhet të miratojnë të gjitha faqet e internetit të WordPress, dhe të cilat nëse nuk po bëni tashmë duhet të vendosni shpejt sot. Këto jo vetëm që do t’ju ndihmojnë të kurseni kohë, por ngadalë do të rriten edhe më tej me kalimin e kohës.

Shtoni Butonat e Ndiqjes Sociale

Ndiqni butonat

Butonat e ndjekjes sociale duhet të zënë një pozicion të spikatur në faqen tuaj. Vendosja e tyre në shirita anësor është një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u siguruar që ato janë vazhdimisht të dukshme dhe të lehta për qasjen e audiencës suaj.

Ndiqni Butonat nga AddThis është një plugin falas WordPress që do t’ju lejojë të shtoni butona shoqërorë vertikalisht ose horizontalisht në shiritin anësor. E përdorshme me rrjete të shumta sociale të njohura, mund të shfaqni ikonat për kanalet e mediave sociale sipas zgjedhjes tuaj.

Shfaq butonat e aksioneve sociale

Lundrues i Lëvizjes Sociale

Uebfaqja juaj në WordPress duhet të ketë butona të aksioneve sociale sipër ose poshtë çdo pjese të përmbajtjes që dëshironi të ndani. Kjo do t’i inkurajojë vizitorët tuaj të ndajnë përmbajtjen tuaj në mediat sociale. Pasja e përmbajtjes tuaj nga lexuesit tuaj do të thotë se ajo do të shikohet nga një audiencë më e gjerë. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të rritur vetëdijen për faqen tuaj, për të rritur trafikun dhe për të fituar ndjekës të rinj në mediat sociale.

Lundrues i Lëvizjes Sociale nga WPBeginner ju mundëson të shtoni një shirit shoqëror lundrues në çdo faqe ose postime në faqen tuaj. Ky plugin falas WordPress është i shpejtë për tu vendosur, duket i shkëlqyeshëm dhe do t’ju ndihmojë të ndani përmbajtjen tuaj. Nëse nuk jeni duke e përdorur atë, shkarkoni tani.

Bëni përmbajtjen Tweetable

Klikoni më mirë në Tweet

Sa më lehtë ta bëni atë për audiencën tuaj të ndajë përmbajtjen tuaj, aq më shumë ata do t’i binden kësaj dëshire. Klikoni më mirë në Tweet është një tjetër plugin falas WordPress që ju lejon të futni klikoni për të cicëruar kutitë në postimet tuaja. Zgjidhni kuotat e dalluara nga bloget tuaja për t’i bërë ato tweetable. Bërja e përmbajtjes tuaj më të mirë super të lehtë në Tweet në këtë mënyrë do të ndihmojë që blogu juaj të ndahet në Twitter, dhe t’ju përfitojë ndjekësve të rinj në Twitter.

Fabrikat e vitrove

Rrjedha sociale e WordPress

Paraqitja e burimeve sociale në faqen tuaj të internetit në WordPress është një mënyrë tjetër për të ndihmuar në rritjen e mediave sociale që vijon. Duke demonstruar të gjithë përmbajtjen, diskutimet dhe komentet e shkëlqyera që janë duke u shpërndarë në kanalet tuaja të mediave sociale, vizitorët e faqes suaj të internetit së shpejti do të dëshirojnë t’i bashkohen komunitetit tuaj të ndjekësve socialë.

WordPress Social Stream është një shtojcë premium që mund të blihet në CodeCanyon. Kjo ju lejon të krijoni burime sociale për secilin nga rrjetet tuaja sociale. Ose kombinoni të gjitha burimet e rrjetit tuaj social në një rrjedhë sociale. Me stile të ndryshme të paraqitjes në dispozicion, kjo shtojcë do t’ju lejojë të shfaqni lajmet tuaj të fundit në mediat sociale në stil. Kjo nga ana tjetër duhet të ndihmojë për të bërë përshtypje audiencën tuaj të WordPress dhe t’i inkurajojë ata t’ju ndjekin.

Pra, tani kemi shqyrtuar bazat për rritjen e mediave tuaja sociale që vijojnë nga faqja e internetit tuaj WordPress, le të shohim se çfarë tjetër mund të bësh.

Automatizimi i përmbajtjes suaj të mediave sociale

CoScedule

Ndarja e vazhdueshme e përmbajtjes tuaj me cilësi të lartë nga faqja e internetit tuaj WordPress në kanalet tuaja të mediave sociale është shumë e rëndësishme. Ai mban rrjetet tuaja të mediave sociale aktive dhe interesante, gjë që ndihmon të çoni në vijim.

Sidoqoftë, postimi i rregullt në kanale të ndryshme të mediave sociale mund të jetë shumë kohë. përdorim mjetet e menaxhimit të mediave sociale si CoSchedule ju mundëson të automatizoni të gjitha postimet tuaja sociale. CoSchedule ju lejon të planifikoni, organizoni dhe menaxhoni të gjitha postimet tuaja nga pulti juaj WordPress. Ju madje mund të krijoni mesazhe në media sociale dhe të planifikoni që ato të postohen, të gjitha pa pasur nevojë të lini faqen tuaj të WordPress.

Automatizimi i postimeve të mediave tuaja sociale në këtë mënyrë jo vetëm që ju kursen kohë, por gjithashtu mban të azhurnuar rrjetet tuaja të mediave sociale. Kur zgjedhin kë të ndjekin, njerëzit do të zgjedhin për ato profile sociale që janë vazhdimisht të pranishme dhe vazhdimisht postojnë përmbajtje të reja. Kështu që automatizimi i ndarjes tuaj do të shkojë shumë në rritjen e mëposhtme.

Shtimi i pop-up -eve të mediave sociale në uebfaqen tuaj të WordPress-it

Përdorimi i faqeve të mediave sociale në faqen tuaj të WordPress për të rritur mediat tuaja sociale vijon mund të jetë shumë efektive. Popullorët kap vëmendjen e vizitorëve dhe i inkurajojnë ata të veprojnë në një mënyrë specifike. Në përgjithësi, pop-up-et përdoren për të mbledhur email. Sidoqoftë, nëse qëllimi juaj është të rritni mediat tuaja sociale në vijim, atëherë ka kuptim të përdorni pop-up-et tuaja për të bërë vetëm atë.

Krijimi i pop-ups me OptinMonster

Si Ne

OptinMonster është një softuer i gjeneratës së plumbit që mund t’ju ndihmojë të rritni mediat tuaja sociale duke përdorur pop-ups në faqen tuaj të internetit në WordPress. Duke përdorur Canvas, ju mund të dizajnoni kopje të personalizuara, posaçërisht për nevojat e faqes tuaj. Krijoni me lehtësi një Twitter të ndiqni optin, një Facebook si pop-up, ose një pop-up për një tjetër kanal të mediave sociale.

Gjithmonë mendoni me kujdes se ku dhe kur të shfaqni një pop-up. Njerëzit do të ndjekin një sit sepse përmbajtja i shton vlerë jetës së tyre në një farë mënyre. Vizitorëve u duhet kohë për t’u angazhuar me faqen tuaj dhe të lidheni me të, kështu që kur t’u jepet mundësia që t’ju ndjekin në mediat sociale, ata do të hidhen në të.

Si pasojë, të tregosh një pop-up ndërsa vizitorët arrijnë në faqen tuaj zakonisht nuk është mënyra më e mirë për të fituar ndjekës. Në mënyrë ideale, prisni derisa të kenë qenë në faqen tuaj për një kohë, ose lexoni një sasi të caktuar. Pastaj mund të shfaqni një pop-up me kohë të duhur, ose atë që shfaqet pasi një lexues ka lëvizur poshtë një faqe në një pikë të caktuar. Përndryshe, ju mund të përdorni një dalje pop-up.

Përdorimi i teknologjisë së qëllimit të daljes

Qëllimi i daljes

Një stil i ndryshëm i pop-up-it që mund të zbatoni në faqen tuaj të internetit në WordPress është një dalje dalëse. Ky lloj pop-up përdor teknologjinë e qëllimit të daljes për të zbuluar kur një përdorues është gati të largohet nga faqja juaj. Një shfaqje shfaqet më pas përpara se vizitori të humbet.

Një pop-up dalës mund të jetë veçanërisht i dobishëm për mbledhjen e mediave sociale në vijim. Në kohën kur një vizitor është gati të braktisë faqen tuaj, ata do të kenë një kuptim të mirë të asaj që ju ofroni. Prandaj, duke treguar një dalje pop-up pak para se të largoheni, ju keni një shans të lartë t’i shndërroni ato në një ndjekës të mediave sociale.

Gjithmonë ki kujdes që të mos përdorësh shumë pop-up. Shfaqje të shumta do të shqetësojnë audiencën tuaj dhe gjithashtu mund të ndikojnë në renditjen tuaj me Google. Provoni shfaqje të ndryshme dhe monitoroni analitikën për të parë se çfarë përgjigjet më së miri nga audienca juaj. Pastaj ekzekutoni pop-up me konvertimet më të larta.

Paraqitja e një Bar Bar

Smart Bar

Shfaqja e një bar-përshëndetje në faqen tuaj të internetit WordPress është një mënyrë tjetër e thjeshtë e automatizuar për të promovuar kanalet tuaja të mediave sociale dhe inkurajimin e mëposhtëm. Një shirit i përshëndetjes ngjitet në pjesën e sipërme ose në fund të një faqe në internet, ose mund të lëvizë ndërsa një përdorues lëviz nëpër faqe. Ndërsa është vazhdimisht e dukshme për audiencën tuaj, është një vend i shkëlqyeshëm për të shfaqur një mesazh të rëndësishëm, si një kujtesë për bashkimin tuaj në media sociale.

SumoMe është një plugin falas WordPress që ju mundëson të shtoni një shirit të përshëndetjes, ose një shirit inteligjent siç e quan SumoMe, në faqen tuaj të internetit. Shiriti inteligjent SumoMe mund të personalizohet për të shfaqur një mesazh për të inkurajuar ose një ndjekje në Twitter ose një Facebook si.

Ju keni kontroll mbi kur dhe ku shfaqet shiriti i zgjuar dhe nëse azhurnoni në SumoMe Pro ju mund të shtoni piksele ndjekëse dhe konvertimi në shiritin tuaj. Kjo ju mundëson të gjurmoni se sa i suksesshëm është shiriti juaj i zgjuar në konvertimin e vizitorëve tuaj në WordPress në ndjekësit e mediave sociale.

Një bar hello funksionon në të njëjtën mënyrë si një pop-up, por është më pak ndërhyrës. Sidoqoftë, është më e dukshme pasi është vazhdimisht në shikimin e vizitorëve tuaj. Si pasojë, mund të jetë një mënyrë shumë efektive për të rritur ndjekësit e mediave sociale nga faqja juaj e WordPress.

Dollapët e përmbajtjes dhe media sociale

Dollap me përmbajtje

Përdorimi i dollapëve të përmbajtjes në faqen tuaj të internetit në WordPress mund të ndihmojë shumë për të rritur mediat tuaja sociale vijuese. Një dollap me përmbajtje mban të fshehur përmbajtjen nga audienca juaj deri sa ata të kryejnë një veprim sipas dëshirës tuaj, që në këtë rast do të ishte t’ju përcjellin në një nga rrjetet tuaja të mediave sociale.

Ninja Popups është një plugin premium popup që shfaqet, mes shumë karakteristikave të tjera, ju lejon të shtoni dollapët e përmbajtjes së mediave sociale në faqen tuaj të internetit. Ninja Popups përfshin një redaktues vizual të zvogëluar dhe zvogëluar, duke e bërë më të lehtë të personalizoni dollapët tuaj të përmbajtjes sociale që i përshtaten nevojave specifike të faqes tuaj dhe shfaqni kanalet e mediave sociale sipas zgjedhjes tuaj.

Theelësi i një bllokuesi të suksesshëm të përmbajtjes është të fsheh informacionin që dëshiron audienca jote. Bllokoni postimet tuaja më të njohura dhe me performanca më të mira në blog, imazhe skandaloze, video interesante ose kode zbritje. Sa më shumë të kërkohet përmbajtja e fshehur, aq më shumë njerëz do t’ju ndjekin në mediat sociale për të hyrë në të.

Mendimet përfundimtare

Monitorimi i analizave të faqes tuaj është një mënyrë e rëndësishme për të ditur se çfarë po funksionon dhe çfarë ka nevojë të rimendoni. Provoni strategji të ndryshme, pastaj gjurmoni rezultatet, kështu që ju mund të shihni se cilat janë duke marrë më shumë konvertime. Edhe pse të gjitha metodat në këtë artikull mund të jenë mënyra efektive për të rritur mediat tuaja sociale që vijojnë, në fund të fundit duhet të gjeni ato që funksionojnë për audiencën tuaj.

Cilat strategji do të zbatoni në faqen tuaj të WordPress për të rritur mediat tuaja sociale vijuese? Ju lutemi ndani në komentin më poshtë…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map