Postime të ngjashme për WordPress nga Bibblio Rishikimi i Plugin-it

Postime të ngjashme për WordPress nga Bibblio Rishikimi i Plugin-it

Si pronar i një faqe në internet, ju me të vërtetë duhet të bëni gjithçka që të mundni që vizitorët të qëndrojnë më gjatë në faqen tuaj të internetit. Mund të shkojë në një rrugë të gjatë në përmirësimin e SEO dhe gjenerimin e të ardhurave. Një mënyrë për të parandaluar që vizitorët të shtypin butonin e pasëm në shfletuesin është t’i drejtosh ata drejt përmbajtjes që është e lidhur ngushtë me atë që ata tashmë po lexojnë në faqen tuaj të internetit. Më mirë akoma mund të përdorni ato që dini në lidhje me zakonet e tyre të shfletimit për të punuar me përmbajtje që ata kanë më shumë të ngjarë të shijojnë. Kjo funksionon për Netflix ku rekomandimet sjellin 80% të kohës së angazhimit. Nuk ka asnjë arsye pse të mos funksionojë për ju, e cila është aty ku Postimet e Ndihme për WordPress nga Bibblio mund të ndihmojnë.


Postime të ngjashme për WordPress nga Bibblio përdor inteligjencën artificiale për të gjetur dhe shfaqur postime të lidhura bazuar në përmbajtjen tuaj dhe të dhënat e përdoruesit. Dhe, sepse përdor mësimin e makinerisë për të përmirësuar vazhdimisht sugjerimet e saj, shtojca është në gjendje të shërbejë me përmbajtje shumë të optimizuar. Algoritmet vazhdimisht azhurnohen, mësojnë nga sjellja e audiencës dhe përmirësohen ndërsa shtoni më shumë përmbajtje. Para se ta dini, keni një goditje më të mirë në një bazë besnike të lexuesve.

Doesfarë do të thotë e gjithë kjo në terma SEO? Me kalimin e kohës, kjo mund të nënkuptojë angazhim më të lartë, shkallë më të vogël fryrje dhe SERP më të mirë. Ju nuk duhet të merrni fjalën time për të. Në vend të kësaj, ju mund të provoni përzënë plugin Bibblio falas në faqen tuaj të internetit. Instalimi i shtojcës dhe punimi me të është një fllad, por unë do t’ju bëj hapat sidoqoftë pak më vonë.

Si Postimet e Lidhura për WordPress nga Bibblio Works

Kur aktivizoni shtojcën, ajo automatikisht indekson të gjitha postimet tuaja dhe fillon t’i analizojë ato menjëherë. Pastaj shërben deri në përmbajtjen përkatëse për lexuesit bazuar në një algoritëm të mësimit të makinës. Si rezultat, rekomandimet janë mjaft të rëndësishme për lexuesit, duke i inkurajuar ata të qëndrojnë më gjatë në faqen tuaj.

BibblioL Si funksionon

Moduli i rekomandimeve mund të shfaqet në një widget në shiritin anësor, futbollin ose futur (me një kod të shkurtër), kudo që ju dëshironi. Ekrani mund të personalizohet duke përdorur CSS për të shkuar me hartimin e faqes tuaj të internetit, dhe imazhet tuaja të shfaqura do të shfaqen në rekomandime.

E gjithë përpunimi bëhet në fund të serverit të shtojcave, kështu që nuk ka rënie në shpejtësinë e faqes në internet. Në varësi të vëllimit të përmbajtjes, mund të ketë një vonesë fillestare në rekomandime. Vonesa mund të ndryshojë nga disa minuta për bloget më të vogla deri në disa orë për faqet e internetit me përmbajtje të rëndë.

Aty ku Bibblio shkëlqen vërtet është në mënyrën se si e trajton çdo vizitë si një mundësi për të mësuar dhe përmirësuar sipas rekomandimeve.

Whatfarë kushton

Para se të vazhdojmë, le të dalim nga kostoja. Pa paguar një cent të vetëm, ju mund të merrni deri në 25000 thirrje rekomandimi në muaj. Setdo grup rekomandimesh llogaritet si një thirrje.

Regjistrohu falas

Postimet e Lidhura falas për WordPress nga Bibblio Plani fillestar është një mundësi e shkëlqyeshme për blogerët e rinj, ose nëse doni të provoni shërbimin para se të zhyteni në një plan premium.

Postime të ngjashme për WordPress nga Bibblio limimet Plane

Nga atje, do të keni mundësinë të regjistroheni për një llogari premium Self-Serve ose Enterprise. Planet e Vetë-Shërbimit përdorin një çmim në shkallë të bazuar në numrin e rekomandimeve që do të përdorni, duke filluar me 19 dollarë për 50000 rekomandime. Për faqet e internetit të mëdha, mund të kontaktoni ekipin Bibblio për të krijuar një plan të ndërmarrjes me porosi për të përmbushur nevojat tuaja.

Karakteristikat kryesore

Karakteristikat e tjera që shtojnë tërheqjen e Bibblio:

Karakteristikat kryesore të Bibblio

 • Weightshtë i lehtë dhe i shpejtë, me të gjithë përpunimin, ruajtjen dhe ngritjen e rëndë të trajtuar nga serveri i pluginit. Pa asnjë tendosje shtesë në serverin tuaj, faqja juaj do të mbetet e shpejtë
 • Ekzistojnë 150+ kombinime të projektimit për modulet e para-bëra për të mbajtur rekomandime që mund të hidhen në një widget
 • Modulet janë të personalizueshëm dhe të përgjegjshëm
 • Opsione të shumëfishta të ekranit – në shiritin anësor, në futbollin ose në brendësi kudo në postimin tuaj
 • Mbështet fotografi duke tërhequr automatikisht imazhin tuaj të paraqitur
 • Algoritmet e mësimit të makinerisë për të ofruar rekomandime mjaft të rëndësishme
 • Ju keni kontroll mbi mënyrën se si postimet tuaja të mëparshme ose të ardhshme janë trajtuar nga shtojca. Përveç kësaj, ju mund të hiqni postimet që nuk dëshironi të shfaqni
 • Për shkak se teknologjia e Bibblio e kupton përmbajtjen tuaj, ju nuk keni nevojë të etiketoni postimet tuaja gjerësisht
 • Scraps automatikisht faqen tuaj për përmbajtje dhe shpejt jep rekomandime
 • Ju lejon të shtoni një kod gjurmimi, në mënyrë që të shihni se çfarë klikojnë përdoruesit tuaj
 • Monitoron se sa efektivë janë modulet tuaja me të dhëna mbi metrikë siç është numri i rekomandimeve të bëra dhe normat e klikimit
 • Mbështetje për mbi një duzinë gjuhësh
 • Infrastrukturë e besueshme me të dhënat tuaja të ruajtura me Shërbimet Ueb në Amazon
 • Mbështetje e besueshme e klientit duke siguruar kohën e përgjigjes brenda 24 orëve

Si të shfaqni postimet e lidhura në uebfaqen tuaj me Bibblio

Tani që dimë një marrëveshje të mirë për Bibblio, le të kontrollojmë se si luan në veprim. Për ta bërë këtë, unë do të instaloj shtojcën në një faqe interneti provë që ka disa përmbajtje që lidhen me udhëtimin dhe aventurën.

Krijimi i një Module

Në instalim, shtojca shton një Bibblio artikull në pult, nga ku mund të keni qasje në të gjitha tiparet e shtojcës.

Gjëja e parë që duhet të bëni pas instalimit është të krijoni llogarinë tuaj Bibblio. Do të merrni çelësat API dhe pasi t’i futni ato në fushën përkatëse, jeni gati të filloni të konfiguroni plugin.

Krijo llogari

Ju mund të lejoni Postimet e Ndërlidhura për WordPress nga Bibblio për të hyrë në të gjitha postimet tuaja ekzistuese, si dhe të shtoni automatikisht postimet në të ardhmen. Nëse keni lloje postimesh me porosi, do të shfaqeni edhe këtu.

Përfshirë postimet

Tani, ju mund të vazhdoni të krijoni një modul dhe ta rregulloni. Një modul është një widget që përmban postime të lidhura që mund të ulen në çdo pjesë të postimit ose faqeve tuaja. Ekziston një zgjedhje e katër paraqitjeve – Rrjeti, Vitrina, Kolona dhe Rreshti. Mbi 150 kombinime të paraqitura gati janë të mundshme.

Dizajni i modulit

Ju mund të rregulloni raportin e pllakave dhe të shtoni efekte speciale siç janë Reveal More mbi rri pezull, Shine on hover, Trego tekstin veçmas nën imazh ose si shtresë dhe më shumë. Imazhi i paraqitur i postimit tuaj do të shfaqet automatikisht në sfond. Në rast se nuk keni një imazh të paraqitur për postin tuaj, si parazgjedhje pllakat do të shfaqin një filigran në shkallën gri për secilën pllakë. Ky është gjithashtu vendi ku mund të shtoni një kod ndjekjeje në modulin tuaj për të mbajtur gjurmët e performancës së tij.

Ju gjithashtu mund të rregulloni modulet tuaja manualisht duke tejkaluar CSS tuaj. Kur jeni të kënaqur me zgjedhjet tuaja, jepni modulit tuaj një emër unik dhe Save ajo.

Shtoni modul

Nëse dëshironi të ndryshoni modulin në ndonjë mënyrë më vonë, mund ta bëni atë edhe duke vizituar Bibblio> Modulet bërja e modifikimeve dhe azhurnimi i ndryshimeve.

Modulet shtesë

Jo vetëm kaq, nëse ka ndonjë postim të veçantë që nuk dëshironi të paraqiteni në Postime të Ndërlidhura, mund ta përjashtoni atë duke kontrolluar një opsion në Redaktues.

Përjashtoni postimet

Afishimi i modulit

Pas krijimit të modulit, mënyra më e lehtë për ta shfaqur atë është duke përdorur vendosjen e integruar Bibblio për të shfaqur automatikisht një modul pas postimeve. Do ta gjesh këtë cilësim në kryesore Bibblio> Modulet faqe. Zgjidhni thjeshtë modulin që dëshironi të paraqisni si parazgjedhje, jepini një titull dhe kurseni. Kjo eshte! Tani të gjitha postimet tuaja do të shfaqin këtë modul nëse nuk specifikoni një tjetër.

Modulet e veçuara automatike bibblio

Por ju gjithashtu mund të keni një ekran modul në shumë vende të tjera në faqen tuaj të internetit. Nëse dëshironi, mund të shfaqni modulin brenda trupit të postimit tuaj. Për ta bërë këtë, ndërsa jeni në Redaktorin Visual, mbajeni kursorin në pikën në postimin tuaj ku dëshironi të shfaqet moduli. Pastaj klikoni në ikonën Vendos Shkurtër në shiritin e veglave.

Postime të ngjashme për WordPress nga Bibblio Kodet e Shkruara

Në dritaren që shfaqet, zgjidhni modulin që do të shfaqet në postim dhe klikoni ok.

Për ta vendosur miniaplikacionin të shfaqet në shiritin anësor të faqes tuaj, drejtohuni Pamja> Widgets dhe shtoni siç kërkohet. Thjesht klikoni për të shtuar, ose zvarritni dhe lëshoni widget në vendin ku dëshironi.

Opsionet e widget

Zgjeroni zonën e widget dhe plotësoni të gjitha detajet dhe Ruani shënimet.

Postime të ngjashme për WordPress nga Bibblio Widget

Në një mënyrë të ngjashme, ju mund të krijoni sa më shumë module që ju dëshironi dhe t’i shtoni ato kudo që dëshironi.

Bibblio mund të fillojë të shfaqë rekomandime dhe të jetë live brenda disa minutave për bloget e vogla. Por për katalogë shumë të mëdhenj, indeksimi i plotë mund të zgjasë disa orë. Në rastin tim, unë munda ta shoh Bibblio në veprim në më pak se pesë minuta. Kështu shfaqet në sitin tim të testimit.

inspektim

analitikë

Bibblio e vendos atë kështu që ju do të jeni në gjendje të mbani numërimin e numrit të postimeve të ruajtura, si dhe numrin e rekomandimeve të bëra menjëherë nga pulti juaj. Por, për të zbuluar më thellë në klikime në module dhe norma të klikimit, duhet të vizitoni pultin tuaj Bibblio.

Postime të ngjashme për WordPress nga Bibblio Paneli i Analitikës

Do të keni qasje në një analizë më të hollësishme si në metadatat e krijuara nga secili post, ashtu edhe në mënyrën se si arrihet secila rekomandim. Analiza e thjeshtë CTR mund t’ju ndihmojë të shihni se si po performojnë rekomandimet tuaja.

Farë e bën Bibblio një qëndrim të fortë

Ka shumë gjëra që duhen pëlqyer në lidhje me Postimet e Përafërta për WordPress nga Bibblio, por ajo që e bën atë një mendim për mua janë:

 • Lehtësia absolute me të cilën isha në gjendje ta rregulloja dhe ta merrja për të bërë rekomandime brenda disa minutash
 • Rekomandimet mundësohen nga inteligjenca artificiale e cila i përshtatet preferencave të lexuesve dhe mëson prej tyre vazhdimisht për të dalë me rekomandime për vendndodhjen
 • E gjithë përmbajtja ruhet në serverat e shtojcës, përpunimi ndodh atje dhe po kështu bëhet edhe caching. Si rezultat, ju merrni rekomandime të klasit të lartë pa ndonjë zvogëlim të shpejtësisë së faqes ose tendosje në burimet e serverit
 • Imazhet e preferuara përdoren automatikisht si figura të vogla – nëse ndodh që postimi të mos ketë një imazh të paraqitur, atëherë pllakat shfaqin filigranë
 • Kodet e shkurtër dhe widget për të shfaqur pllaka kudo
 • Analizat e qarta që përfshijnë CTR
 • Ju kursen telashet për të etiketuar postimet tuaja gjerësisht

Fjalë përfundimtare në postime të ngjashme për WordPress nga Bibblio

Nuk ka dyshim se qasja e mësimit të makinerive është shumë e efektshme në gjetjen dhe shërbimin e rekomandimeve mjaft të rëndësishme për vizitorët. Dhe ka pak dyshim se Postimet e ngjashme për WordPress nga plugin Bibblio bën një punë të shkëlqyeshme për këtë. Ju duhet të gjitha armët në armaturën tuaj për të përmirësuar angazhimin e përdoruesit në faqen tuaj. Nuk ka dyshim në mendjen time që është një nga shtojcat më të mira për postimet që lidhen me WordPress dhe që Bibblio mund të jetë një shtesë e shkëlqyeshme për faqen tuaj të internetit..

Shkarkoni Bibblio për WordPress   Mësoni më shumë rreth Bibblio

Keni një pyetje në lidhje me Postimet e Ndërlidhura për WordPress nga Bibblio që nuk i kemi përfshirë në udhëzuesit tanë? Vetëm pyetni më poshtë. Apo e keni instaluar Bibblio-n në faqen tuaj të internetit? Lini një shënim – do të donim të dimë se si funksionohet për ju në pjesën e komenteve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map