Cel mai bun WordPress Gazduire

Cel mai bun WordPress Gazduire
În această comparație de găzduire, comparăm performanțele de găzduire WordPress comparativ cu funcțiile și costul.

Alegerea găzduirii potrivite pentru site-ul dvs. WordPress este foarte important. Sănătatea site-ului dvs. web se va baza pe furnizorul de hosting pe care îl utilizați.


Dar de unde știi care este cea mai bună gazdă WordPress?

Sunt atât de mulți dintre care să alegeți: BluehostSiteGroundHostGator… Etc.

Indiferent de gazdă pe care o veți alege, țineți cont de cei mai importanți 3 factori ai unui hosting WordPress:

 • Viteză – cunoscut și sub denumirea de „timp de încărcare”
 • Uptime – trebuie să fie cel puțin 99,94%
 • Relații Clienți – ar trebui să vă ajute cu întrebări legate de WordPress.

Nu vă putem garanta că veți avea rezultate uptime sau viteză similare cu site-ul dvs. web, deoarece acestea variază în funcție de mai mulți factori diferiți, cum ar fi planul de găzduire ales, dimensiunea site-ului dvs. și numărul de vizitatori pe care site-ul dvs. îl obține..

Dezvăluirea completă: Câștigăm un comision dacă sfârșești să cumperi oricare dintre serviciile de găzduire web enumerate pe această pagină prin linkurile noastre de recomandare. Acest lucru ne ajută să ne menținem recenziile la zi. Mulțumesc pentru sprijin.

10 cele mai bune servicii de gazduire WordPress

Să trecem la cei mai buni furnizori de găzduire, apoi treceți pe listă pentru a vedea care ar trebui să evitați. Fără alte detalii, iată cele mai bune 10 gazde web pentru WordPress:

1. Bluehost (www.Bluehost.com)


Bluehost WordPress hosting
 • Uptime: 99,99%
 • Timp de încărcare: 390 ms
 • A sustine: Chat live 24/7
 • Caracteristici: Instalare cu un singur clic pentru WordPress, https (SSL), domeniu gratuit timp de 1 an
 • Site-ul: www.Bluehost.com

Bluehost este un serviciu popular de găzduire printre mulți proprietari de afaceri mici și bloggeri care folosesc WordPress. Motivul este simplu – au prețuri introductive ieftine (2,75 USD / lună), sunt simplu de utilizat (instalarea cu un singur clic pentru WordPress) și de obicei nu au probleme de performanță..

De fapt, am considerat că Bluehost are cel mai bun raport cost / valoare. Instrumentul nostru de uptime și monitorizare a vitezei Pingdom ne-a arătat o durată medie de utilizare 99,99% cu doar 24 de întreruperi (toate mai puțin de o oră în timp) și o viteză medie de încărcare a paginii 390 ms pentru ultimele 12 luni.

Bluehost statistici pe 12 luni

De asemenea, sunt una dintre puținele gazde web care sunt recomandate oficial de comunitatea WordPress.org. Toate planurile lor sunt livrate cu SSL gratuit (https: //), mediu de înscenare WordPress și funcție ușoară de instalare WordPress. De asemenea, au o bază de date mare de tutoriale WordPress și toate planurile vin cu asistență în direct 24/7.

Nu sunt însă ieftine. Prețurile încep de la 2,75 USD pe lună, dar aruncă un nume de domeniu gratuit cu SSL pentru un an.

 • Pro-uri: Timp de funcționare și încărcare puternică, transfer gratuit de site, nume de domeniu gratuit, recomandat de WordPress.org
 • CONS: Nicio opțiune de plată lunar.

Faceți clic pentru a vedea dacă reducerea de 2,75 USD / lună este încă valabilă

2. WordPress Gestionat de HostGator (www.HostGator.com)


Gazduire WordPress administrata de HostGator
 • Uptime: 99,99%
 • Timp de încărcare: 369 ms
 • A sustine: Chat live 24/7
 • Caracteristici: Transfer gratuit de site și copii de rezervă. Servere optimizate WordPress
 • Site-ul: www.HostGator.com

HostGator găzduiește peste 10 milioane de domenii, ceea ce le face unul dintre cei mai populari furnizori de găzduire web de pe piață.

În mod similar Bluehost, HostGator oferă și soluții specializate de găzduire WordPress, cum ar fi „WordPress Gazduire”.

Ele sunt cea mai bună opțiune pentru site-urile web cu trafic ridicat care au nevoie de timp de încărcare mai rapid. Planul HostGator WordPress ar trebui să facă site-ul dvs. mai rapid în diferite regiuni, în special pentru utilizatorii de telefonie mobilă.

Ultima lor perioadă de încărcare medie de 12 luni este 369 ms și timpul de funcționare >99,99%. Perioada totală de oprire anuală a fost de doar 22 de minute, ceea ce este destul de remarcabil.

Statistici HostGator 12 luni

De asemenea, oferă migrații gratuite ale site-urilor cu toate planurile lor. Toate planurile lor vin cu lățime de bandă nelimitată, stocare și conturi de e-mail.

Deși prețurile lor introductive sunt ieftine, începând de la 5,95 USD pe lună, taxele de reînnoire sunt mai mari la 9,95 USD pe lună. Cu toate acestea, dacă aplicați codul nostru cupon (WEBSITESETUP), îl veți putea obține pentru 3,99 USD / lună.

 • PROS: Timp de încărcare bun, fiabil, instalare cu un singur clic pentru WordPress, 1 transfer de site gratuit
 • CONS: Taxa de reînnoire mai mare.

Faceți clic pentru a vedea dacă reducerea lor de 3,99 USD / lună este încă valabilă cu cupon

3. Hostinger (www.Hostinger.com)


Gazduire WordPress Hostinger
 • Uptime: 99,93%
 • Timp de încărcare: 339 ms
 • A sustine: Chat live 24/7
 • Caracteristici: Cont de e-mail gratuit, asistență 24/7 pentru clienți, SSL gratuit (https)
 • Site-ul: www.Hostinger.com

Hostinger este originar din Europa, dar are centre de date în SUA, Asia și Europa. Aceștia nu oferă opțiunea de a alege un centru de date imediat, dar, odată ce v-ați înscris, puteți cere sprijinul pentru a schimba locațiile serverului dvs. din SUA în Asia sau Europa. O caracteristică foarte drăguță pe care multe alte companii de găzduire web nu le oferă.

Acestea includ și un constructor de site-uri WordPress, care nu este ideal, dar poate ajuta un începător foarte mult. Hostinger oferă, de asemenea, chat-ul live 24/7 și are o mare bibliotecă de ghiduri și tutoriale WordPress.

În ciuda faptului că sunt pe cele mai ieftine gazde WordPress, performanțele lor sunt de fapt pe o parte bună. În ceea ce privește timpul de încărcare (339 ms), au fost bătute doar de A2 Gazduire. Timpul de funcționare este în regulă – venind cu 99,93% în ultimele 12 luni.

Statistici Hostinger pe 12 luni

Planul lor de găzduire WordPress cel mai ieftin începe de la 2,15 / lună și reînnoiește 3,49 USD. Acest plan include lățimea de bandă de 100 GB, care este optimă pentru un site web WordPress mai mic. În plus, un cont de e-mail este inclus în toate planurile lor, precum și certificatul SSL. Dacă nu sunteți mulțumit de serviciul lor, puteți obține o rambursare completă până la 30 de zile de la înregistrare.

 • Pro-uri: Prețuri ieftine, instalare WordPress cu un singur clic, viteză rapidă
 • CONS: Durata medie de funcționare.

Faceți clic pentru a vedea dacă reducerea de 2,15 USD / lună este încă valabilă

4. SiteGround (www.SiteGround.com)


SiteGround WordPress găzduire
 • Uptime: 99,98%
 • Timp de încărcare: 629 ms
 • A sustine: Chat live 24/7
 • Caracteristici: Servere cloud cloud, https gratuite (SSL), e-mail gratuit
 • Site-ul: www.SiteGround.com

SiteGround este un alt popular și legitim serviciu de găzduire WordPress, recomandat de comunitatea WordPress.org. Din 2004, SiteGround a devenit la o rețea mare de peste 800.000 de nume de domeniu din întreaga lume.

Sunt una dintre cele mai puține gazde, unde puteți schimba și locațiile centrelor de date, din Europa în SUA. Deci, dacă vizitatorii dvs. sunt în principal din Europa, este probabil o opțiune bună pentru dvs..

De asemenea, oferă transferuri gratuite de site-uri WordPress, includ un CDN gratuit (pentru memorie în cache) și optimizări de imagine, care toate combinate ar trebui să facă site-ul dvs. WP mai rapid decât înainte.

De asemenea, am testat asistența clienților conectându-ne cu chatul live și am pus mai multe întrebări pentru a evalua echipa de asistență. Au fost prietenoși și de ajutor, răspunzând rapid la întrebări.

În ceea ce privește timpul de funcționare, SiteGround a menținut o durată medie de utilizare 99,98% (cu 34 de întreruperi) urmată de un timp de încărcare puternic de 629 ms. Conform testului nostru, acesta nu este la fel de rapid ca Bluehost sau HostGator și de aceea aterizează pe locul trei.

SiteGround statistici pe 12 luni

Planurile SiteGround încep de la 3,95 USD / lună, dar reînnoiți la un ritm mai mare (în mod similar cu mulți furnizori de hosting). Toate planurile lor gestionate de WordPress se reînnoiesc la 9,95 USD / lună (odată ce planul inițial se încheie). Domeniul nu este inclus, dar oferă conturi de e-mail gratuite.

 • Pro-uri: Uptime bun, viteză stabilă, cel mai bun suport WordPress, transfer gratuit de site, recomandat oficial de WordPress, SSL gratuit.
 • CONS: Taxe mai mari de reînnoire

Faceți clic aici pentru a vedea prețurile curente ale SiteGround

5. Gazduire A2 (www.A2Hosting.com)


A2Hosting WordPress Gazduire
 • Uptime: 99,93%
 • Timp de încărcare: 295 ms
 • A sustine: Chat live 24/7
 • Caracteristici: Servere rapide, SSL gratuite, CDN gratuit, suport în direct 24/7
 • Site-ul: www.A2Hosting.com

A2 Gazduire este o altă găzduire WordPress low-cost. Pe pagina lor de pornire, aceștia susțin că este cu 20 de ori mai rapid decât găzduirea dvs. actuală. Dar este adevărat?

Toate planurile lor sunt livrate cu SSL (Let’s Encrypt), Cloudflare CDN gratuit și stocare SSD și lățime de bandă nelimitate. La fel ca pe SiteGround, puteți schimba și locațiile serverului pe A2 Hosting. În prezent oferă cetenți de date în SUA, Olanda și Singapore.

Deși chat-ul lor de asistență pentru clienți nu este ideal (ne-a luat ~ 8 minute să luăm legătura cu ei), este disponibil 24/7. În plus, îi puteți contacta telefonic.

Conform testelor de performanță, A2 Hosting a fost într-adevăr cel mai rapid furnizor de hosting de WordPress la 295 ms. Chiar dacă au existat o mulțime de aspecte bune în ceea ce privește găzduirea A2, ultimele lor perioade de viață nu au fost ideale pentru noi. Venind la 99,94% cu un total de 5 ore de oprire pe an.

A2 Gazduire statistici 12 luni

Planul lor cel mai ieftin WordPress începe de la 3,92 USD / lună timp de minimum 36 de luni și apoi reînnoiește la 7,99 USD / lună. De asemenea, primiți 25 de conturi de e-mail și transferuri nelimitate de site-uri. A2 ar putea fi o gazdă convenabilă pentru cineva care deține multe site-uri web WordPress. În sfârșit, găzduirea A2 oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

 • PROS: Cel mai rapid gazduire WordPress, servere optimizate WordPress
 • CONS: Timpul de funcționare mediu – doar 99.94%.

Faceți clic aici pentru a vedea prețul curent A2Hosting

6. GreenGeeks (www.GreenGeeks.com)


Gazduire WordPress GreenGeeks
 • Uptime: 99,99%
 • Timp de încărcare: 375 ms
 • A sustine: Chat live 24/7
 • Caracteristici: Lățime de stocare și lățime de bandă, actualizări automate, SSL gratuit
 • Site-ul: www.GreenGeeks.com

GreenGeeks este o găzduire rapidă, sigură și scalabilă pentru utilizatorii WordPress. Numele lor vine de la faptul că au implementat o abordare ecologică pentru găzduirea site-urilor web.

Toate planurile lor WordPress vin cu SSL gratuit, CDN intern / gratuit, conturi de e-mail nelimitate, lățime de bandă nelimitată și stocare SSD nelimitată. După ce v-ați înscris, aveți o opțiune de a alege dintre diferite locații de server între SUA, Canada și Europa. Transferurile site-ului WordPress sunt gratuite.

Din partea de asistență, aceștia au un chat live, suport de e-mail și telefon 24/7, precum și multe ghiduri și ghiduri legate de WordPress. Suportul lor este de obicei rapid și precis.

Performanța GreenGeek, în special viteza (375 ms) este bun, iar timpul de funcționare pare foarte fiabil (99,99%) de asemenea – doar 36 de întreruperi, cu un total de doar o oră de oprire pe an.

GreenGeeks statistici pe 12 luni

Singurul dezavantaj îl reprezintă taxele mai mari de reînnoire. Cel mai ieftin plan de 2,95 USD / lună se reînnoiește la 9,95 USD / lună. Garanția lor de returnare a sumelor este de 30 de zile, dar dacă ați lua oferta de nume de domeniu „gratuită”, rambursarea dvs. va fi dedusă cu 13,95 USD pentru o taxă de înregistrare a numelui de domeniu.

 • PROS: Optime puternică, furnizor de hosting verde, transfer gratuit de site-uri
 • CONS: Taxe mai mari de reînnoire

Faceți clic pentru a vedea dacă reducerea de 2,95 USD / lună este încă valabilă

7. DreamHost (www.DreamHost.com)


Gazduire DreamHost WordPress
 • Uptime: 99,92%
 • Timp de încărcare: 569 ms
 • A sustine: Chat live 24/7
 • Caracteristici: WordPress este un preinstalat, glisează și aruncă constructor, lățime de bandă / stocare nelimitată
 • Site-ul: www.DreamHost.com

DreamHost este un serviciu popular, bine stabilit de găzduire din SUA, cu peste 340.000 de clienți. La fel ca Bluehost și SiteGround, ele sunt listate ca gazdă WordPress recomandată de site-ul WordPress.org.

Obiectivul DreamHost este simplu – să fie rapid, fiabil și optimizat pentru utilizatorii WordPress.

Toate planurile lor WordPress (partajate, gestionate și VPS) oferă un constructor de site-uri WordPress, stocare SSL gratuită și SSD cu lățime de bandă nelimitată..

Transferurile site-ului nu sunt gratuite (costă 99 USD, dar sunt gratuite cu planul lor DreamPress, care este de 16,95 USD / lună) și nu există nicio opțiune de suport 24/7. Au un chat de asistență în direct, dar este disponibil doar la 5:30 – 9: 30 PM ora Pacificului, dar cel puțin 7 zile pe săptămână.

Nu par o gazdă ideală pentru un site web care servește vizitatori din afara SUA sau Asia, dar cu siguranță oferă o viteză stabilă a paginii (569 ms) și „OK” timp de funcționare 99,92%. De asemenea, nu există opțiunea de a alege locațiile serverului în afara SUA.

Statistici DreamHost pe 12 luni

Planul lor cel mai ieftin începe de la 2,59 USD / lună sau 4,95 USD / lunar. DreamHost are planuri WordPress gestionate „de înaltă performanță”, care sunt mai scumpe, la prețuri de 16,95 USD / lună. Spre deosebire de alții, DreamHost oferă garanție de returnare a banilor de 97 de zile. Conturile de e-mail costă 19,99 USD / an în plus, iar domeniul gratuit pentru un an reînnoiește 15,99 USD / an.

 • PROS: Puteți plăti lunar, asistență bună, capacitate de scară
 • CONS: Timpul liber ar putea fi mai bun

Faceți clic pentru a vedea dacă 2,59 USD / lună este încă valabilă

8. InMotion (www.InMotionHosting.com)


Gazduire WordPress InMotion
 • Uptime: 99,95%
 • Timp de încărcare: 767 ms
 • A sustine: Chat live 24/7
 • Caracteristici: WordPress este preinstalat, lățime de bandă / stocare nelimitată, conturi de e-mail nelimitate
 • Site-ul: www.InMotionHosting.com

InMotion este o altă gazdă WordPress bazată în SUA, cu peste 350.000 de nume de domeniu.

Multe motive fac din InMotion o potrivire bună pentru utilizatorii WordPress. Fiecare plan include SSL gratuit, CDN (gratuit), conturi de email nelimitate și 200 de teme gratuite WordPress. Singurul lucru pe care îl limitează este numărul de site-uri pe care le puteți avea, spațiul pe disc și lățimea de bandă.

Au 24 de ore 7/7 live chat și suport telefonic din SUA. În plus, transferurile de site-uri sunt gratuite (un avantaj avantajos) și puteți încerca constructorul de site-uri preinstalat BoldGrid.

Unul dintre dezavantajele InMotion Hosting este că nu există acces instant la cont. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți un client internațional, în afara Americii de Nord, de exemplu, s-ar putea să apară o întârziere și o dificultate atunci când încercați să vă verificați noul cont.

Numărul lor de funcționare și viteză sunt medii, dar suficient de fiabile. Intrând la 99,95% timpul de funcționare și viteza medie de 767 ms în ultimele 12 luni.

InMotion statistici de 12 luni

InMotion are mai multe planuri WordPress, WordPress VPS și WordPress dedicate de la 4,99 USD (reînnoiește 8,99 USD) la 248,99 USD, care variază de la site-uri web maxime, dimensiune de stocare și lățime de bandă (vizitatori max.). De asemenea, sunt una dintre puținele gazde care oferă soluții WordPress dedicate.

 • PROS: Suport de încredere, rapid, bun pentru clienți
 • CONS: Fără activare instantanee pentru persoane din afara SUA. Viteza ar putea fi mai bună

9. Site5 (www.Site5.com)

Site5 WordPress hosting

 • Uptime: 99,99%
 • Timp de încărcare: 575 ms
 • A sustine: Chat live 24/7
 • Caracteristici: tranfser site gratuit, instalare cu un singur clic pentru WordPress, asistență expert WordPress
 • Site-ul: www.Site5.com

Site5 nu este cel mai ieftin furnizor de hosting WordPress partajat. Acestea fiind spuse, ei pretind că sunt cea mai bună opțiune pentru designeri și dezvoltatori, deoarece au un panou de control flexibil, un serviciu bun pentru clienți și o găzduire stabilă.

La fel ca și alți furnizori de hosting, Site5 oferă CDF gratuit Cloudflare, chat live 24/7 și transfer (e) de site. De asemenea, acestea oferă și o garanție uptime de 99,9%. De menționat, de asemenea, că planul de găzduire WP cel mai ieftin Site5 nu are opțiunea de a alege între centrele de date. Locația implicită este setată în SUA (centrală).

Durata lor de lucru medie „reală” din ultimul an a fost 99,99% și o viteză medie de 575 ms. Nu este la fel de rapid ca Bluehost sau A2 Hosting, dar îi bate pe alții în timp liber.

Site5 statistici pe 12 luni

Site5 este scump. Planul lor cel mai ieftin costă 6,95 USD / lună pentru 24 de luni; ulterior se reînnoiește cu un cost puțin mai mare de 8,95 USD / lună. Ceea ce nu ne place în ceea ce privește procesul de facturare, este că, deși oferă o rambursare de 30 de zile, găzduirea dvs. se va reînnoi automat până la cincisprezece (15) zile înainte de sfârșitul mandatului curent.

 • PROS: Optime bună, viteză OK
 • CONS: Cost ridicat

10. iPage (www.iPage.com)


Găzduire WordPress iPage
 • Uptime: 99,94%
 • Timp de încărcare: 709 ms
 • A sustine: Chat live 24/7
 • Caracteristici: Domeniu gratuit, stocare nelimitată și lățime de bandă
 • Site-ul: www.iPage.com

De asemenea, iPage oferă găzduire „WordPress”. Au 2 planuri WordPress care costă 3,75 USD / lună și 6,95 USD / lună (reînnoiește la 7,49 USD, respectiv 10,49 USD / lună), ambele planuri vin cu un nume de domeniu gratuit timp de 1 an. Scopul principal al iPage este de a asigura cea mai bună experiență posibilă, de la înregistrare la asistență pentru clienți.

iPage oferă asistență prin chat și telefon în direct 24/7. Ambele planuri sunt instalate cu un singur clic pentru WordPress, precum și un certificat SSL gratuit. Lățimea de bandă și stocarea sunt nelimitate.

Pe partea proastă, iPage nu oferă nicio rețea de livrare de conținut (CDN), nu puteți schimba centrele de date (doar în SUA) și nu există transferuri gratuite ale site-ului (costă 150 USD în plus). În timp ce timpul lor de funcționare (99,94%) și timp de încărcare (709 ms) nu este rău, în general, performanța nu este la fel de bună ca și alte gazde web adaptate WordPress.

iPage statistici de 12 luni

Cel mai ieftin plan costă 3,75 USD pentru 12/12/24/36 luni. Pachetele lunare și anuale se reînnoiesc la 9,49 USD / lună, planul pe 24 de luni se reînnoiește la 8,49 USD, iar un plan de 36 de luni se reînnoiește la 7,49 USD. O garanție de returnare de 30 de zile este inclusă în toate planurile. Copiile de rezervă costă 1,00 USD / lună, iar adresele de e-mail sunt prin intermediul suitei Google 6 USD pe lună.

 • PROS: Caracteristici bune
 • CONS: Asistență pentru clienți nu foarte cunoscută, costuri mari de reînnoire.

Rezumat Gazduire WordPress:

O revizuire detaliată a primilor 10 furnizori de hosting WordPress.

Fiecare recenzie s-a bazat pe viteza, timpul de funcționare și costul site-ului nostru de testare. Surse terțe, precum Pingdom, au fost folosite pentru a monitoriza și analiza performanța.

Pe scurt, vă recomandăm să folosiți un furnizor de găzduire web care să ofere un timp de funcționare decent de 99,94% și mai mult, păstrându-și timpul de încărcare mai mic de 700 ms.

 WEB HOSTING ÎNCEPE COST BANI ÎNAPOI ORA DE ÎNCĂRCARE UPTIME AL NOSTRU RATING
 1. Bluehost WordPress $ 2,75 / mo30 de zile390 ms >99,99%★★★★★
2. WordPress Gestionat de HostGator $ 3,99 / mo45 de zile369 ms > 99,99%★★★★★
3. Gazduire WordPress Hostinger $ 2,15 / mo30 de zile339 ms > 99,93%★★★★★
 4. SiteGround WordPress Gazduire $ 3,95 / mo30 de zile629 ms > 99,98% ★★★★
 5. A2 Gazduire WordPress Gazduire $ 3,92 / moOricând295 ms > 99,94%★★★★
 6. Gazduire WordPress GreenGeeks $ 2,95 / lună30 de zile375 ms > 99,99%★★★★
 7. Gazduire DreamHost WordPress $ 2,59 / mo97 zile569 ms > 99,92%★★★★
 8. Gazduire WordPress InMotion $ 4,99 / mo90 de zile767 ms > 99,95%★★★
 9. Site5 WordPress Gazduire $ 6,95 / mo45 de zile575 ms > 99,99%★★★
 10. Găzduire WordPress iPage $ 3,75 / lună30 de zile709 ms > 99,94%★★★

Am ajuns la concluzia că nu puteți greși cu HostGator WP Managed, Hostinger sau Bluehost. Toate oferă timp de funcționare puternic, timp de încărcare rapidă a paginilor, asistență excelentă pentru clienți și prețuri introductive mici.

Dacă aveți deja o gazdă web, dar doriți să schimbați gazdele după citirea acestei postări, consultați acest ghid aici. Cu toate acestea, asigurați-vă că unele dintre gazdele web enumerate oferă migrații gratuite ale site-ului.

Dacă doriți să comparați găzduirea WordPress gestionată, consultați HostingFacts.com.

Feedback-urile și recenziile cu privire la diferiți furnizori de hosting (WordPress) sunt mai mult decât binevenite în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map