Angajați un dezvoltator web sau faceți-vă singur?

Închiriez-un-Web-Developer-sau-Do-it-yourself-Ghid


Dacă doriți să porniți un nou site web – fie acesta în scopuri de afaceri sau proiect personal – există două căi principale pe care le puteți lua:

 • A: Angajați un dezvoltator web și faceți-i să se ocupe de sarcina dvs.
 • B: Creați singur un site web (înfricoșător, știm!).

Când angajați un dezvoltator web, puteți descărca toate ideile / planurile pe ele, să plătiți De la $ 200 la $ 3000 și așteptați doar rezultatul final.

Avantaje și contra de a angaja un dezvoltator web vs construirea unui site WordPress (WordPress).

În cazul în care te grăbești, iată (aproape) tot ce trebuie să știi fără a intra în detalii:

Angajează un dezvoltator web și creează-ți singur un site (WordPress)
Angajarea unui dezvoltator webDIY
Bugetul necesar: 500 $ – 3000 $ pentru un site de bază + 70 USD / an pentru domeniu și găzduire.Bugetul necesar: 70 USD / an pentru domeniu și găzduire + (opțional) 40 USD pentru o temă WordPress premium.
Nu este nevoie de experiență WordPress.Este necesară o înțelegere de bază a modului în care funcționează WordPress.
Website-ul poate fi construit pe un design complet personalizat.Site-ul este construit pe o temă WordPress gata pregătită.
Funcționalitate suplimentară poate fi făcută la comandă.Funcționalități suplimentare sunt furnizate de pluginurile WordPress.
Dezvoltatorul poate înregistra un nume de domeniu și cumpăra găzduire pentru tine.Va trebui să înregistrați un nume de domeniu și să cumpărați găzduire web pe cont propriu.
Puteți avea orice tip de site web construit.De obicei este bun pentru construirea de site-uri web de bază.
Necesită mai puțin timp din partea ta.Necesită mult timp din partea ta.

Cu acest lucru, iată o detaliere mai detaliată a subiectului:

(Ceea ce urmează este un ghid pas cu pas – adică un ghid pentru fiecare pas, vom încerca să vă ajutăm să luați această decizie pe baza cerințelor dvs. și a nivelului de experiență cu site-urile web în general.)

1. Aveți bugetul?

Problema nr.1 cu dezvoltatorii web este că acestea tind să fie scumpe.

Chiar dacă mediile pieței sunt foarte largi, putem estima cu siguranță că angajarea unui dezvoltator vă poate retrage orice, de la 500 $ la chiar 5.000 USD pentru un site web de bază.

Așa funcționează piața. Vorbim despre oameni care fac asta profesional … prin urmare au nevoie să-și câștige viața, prin urmare au copii de hrănit, prin urmare au facturi de plătit etc.

Așadar, prima întrebare de a vă pune este, aveți de cheltuit cel puțin 500- 1000 $ sau mai mult pe site-ul dvs. web?

Dacă da, puteți lua în considerare angajarea unui dezvoltator web. Dacă nu … bine, ai răspunsul tău – creezi singur lucrul. În acest caz, nu vă faceți griji – avem un ghid foarte fain, care vă va duce la pas cu pas.

2. Cunoașteți WordPress?

Acum, nu vorbim despre unele avansate, obținut-over-the-ani cunoștințe aici.

Tot ce ai nevoie în acest moment este o înțelegere de bază a modului de a lucra cu WordPress – publicați postări, pagini, instalați pluginuri, instalați teme.

Dacă este un „da” imediat sau sunteți dispus să învățați pe măsură ce mergeți, construirea unui site web WordPress trebuie să vă stăpânească. (Iată introducerea noastră în WordPress pentru a vă duce în direcția corectă.)

Dacă nu te poți deranja sau pur și simplu nu ai timp să investești în obținerea de cunoștințe de genul, atunci îmi pare rău! Chiar dacă WordPress este relativ ușor de stăpânit, nu este walk-in-cu-no-preparare uşor. Veți avea nevoie de ajutor unui dezvoltator.

3. Doriți să utilizați o temă WordPress sau să faceți un design complet personalizat?

Există peste 4.500 de teme flexibile bune în directorul oficial și, probabil, 2-5x pe piața premium.

Cu toată această abundență, a găsi o temă care să fie perfectă în proporție de 99% pentru nevoile dvs. nu este greu … consumă timp – da, dar greu – nu!

Evident, nu vei avea nevoie de un dezvoltator care să te ajute să cauți teme. Puteți face asta singur. Câteva locuri comune pentru a vedea, de exemplu:

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de ceva în întregime personalizat, atunci să faceți un astfel de lucru chiar este dificil. Despre ce vorbim aici este practic să construim de la zero o temă / design WordPress complet nou. Dacă doriți să faceți asta, aveți nevoie de ajutor profesional.

Pe scurt – dacă ați găsit o temă care vă place și doriți să o utilizați pe site-ul dvs. web, puteți configura lucrurile pe cont propriu. Nu este nevoie de dezvoltator.

4. Aveți nevoie de funcționalitate personalizată pe care nu o puteți găsi într-un plugin WordPress?

Temele WordPress fiind o parte a spectrului, pluginurile WordPress sunt celelalte. Piața de pluginuri este poate chiar mai mare de 10 ori.

Și asta este bine! Cu peste 45.000 de plugin-uri (!) Disponibile în directorul oficial, găsirea unuia care furnizează caracteristica de care aveți nevoie este aproape sigură. În mod similar modului în care funcționează lucrurile pentru produsele Apple – „există o aplicație pentru asta!” – există un plugin WordPress disponibil pentru aproape toate funcțiile imaginabile. Puteți căuta pluginuri aici:

Pe scurt, dacă puteți găsi toate funcțiile de care aveți nevoie fie în WordPress în sine, fie prin intermediul pluginurilor, probabil nu veți avea nevoie de un dezvoltator care să instaleze pluginurile pentru dvs..

Într-un caz rar, 1 din 1000, este posibil să aveți nevoie de o caracteristică care nu este disponibilă prin intermediul unui plugin. Poate căuți să căutați ceva complet original, care este esențial pentru funcționarea afacerii dvs. Sau ceva care are pur și simplu un factor de diferențiere în comparație cu ceea ce concurența dvs. are pe site-urile lor etc. Și dacă aceasta este situația dvs., aveți nevoie de un dezvoltator care să construiască această funcție pentru dvs..

5. Ești confortabil în jurul numelor de domenii și al găzduirii?

În cele din urmă, să vorbim despre cele mai tehnice aspecte atunci când construim un nou site web – aveți nevoie de un nume de domeniu și un cont de găzduire pentru ca totul să funcționeze.

În toată cinstea, obținerea unuia sau celuilalt nu este atât de dificilă cum ar dori unii să creadă.

Dar mai întâi, trebuie doar să ne asigurăm că suntem pe aceeași pagină:

 • Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet. Numele de domeniu al acestui site este websitesetup.org. Pentru a obține un nume de domeniu, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la un registrator de domeniu și să îl cumpărați.
 • Un cont de găzduire – sau un server web – este locul în care site-ul dvs. este stocat (implică toate fișierele și datele site-ului). Mai multe despre acest subiect aici.

După cum sa spus, deși poate părea intimidant, obținerea unui nume de domeniu și găzduirea nu este dificilă. De exemplu, dacă decideți să mergeți cu o companie precum SiteGround (una dintre companiile noastre revizuite), puteți obține atât domeniul, cât și găzduirea tuturor într-un singur loc..

SiteGround vă va duce prin procesul de înscriere de mână. La sfârșitul acesteia, veți ieși cu un nume de domeniu înregistrat, un cont de găzduire creat și chiar o instanță curată de WordPress instalată pe acel cont de găzduire. Foarte recomandat!

(Dacă doriți să instalați WordPress manual, urmați acest ghid.)

Dacă tot ceea ce spunem aici nu vi se pare deosebit de plăcut, atunci este posibil să doriți să angajați un dezvoltator care să se ocupe de toate acele sarcini legate de găzduire și domenii..

Verdict final: angajarea unui dezvoltator web sau construirea unui site?

Ținând cont de toate cele de mai sus, putem rezuma:

Care dintre acestea te descrie mai bine?

(A)(B)
 • Tot ce am nevoie este „un site web de bază”.
 • Sunt familiar cu WordPress sau voi învăța.
 • Am găsit (sau voi găsi) o temă WordPress pentru site-ul meu web.
 • Voi folosi pluginuri existente pentru o funcționalitate suplimentară.
 • Mă descurc (sau sunt dispus să încerc) setând un nume de domeniu și găzduindu-mă.
 • Am timpul necesar pentru a completa acest lucru.
 • Trebuie să cheltuiesc cel puțin 500 – 1000 $ pe site.
 • Am nevoie de funcționalitate personalizată. (În acest caz, prețul va crește ceva mai mult …)
 • Am nevoie de un design personalizat. (În acest caz, adăugați încă 500 USD +.)
 • Nu am grijă de înregistrări de domenii sau de găzduire.
 • Am puțin timp să lucrez pe site-ul meu.
 • Dacă sunteți (A) tipul de persoană, atunci poți mergi mai departe și construiește singur lucrul. Iată un ghid al nostru pentru a vă începe.
 • Dacă vă place mai mult (B), angajați un dezvoltator web.

Asta rezumă destul de mult. Într-aceste două nu există cu adevărat o cale mai bună. Pe baza nevoilor tale, unul va fi întotdeauna mai bun decât celălalt. Este o problemă de a afla care sunt așteptările dvs. și cât de mult timp și bani puteți investi.

Dacă doriți să creați un site web singur, citiți acest ghid pas cu pas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map