Cât costă domeniile suplimentare pentru WebHostingHub?

WebHostingHub oferă funcții nelimitate pe diversele sale planuri de găzduire, ceea ce înlătură presiunea pentru proprietarii de site-uri web care se îngrijorează de alocarea resurselor și a cotelor lunare. Acest lucru se datorează faptului că pachetul de bază sub WebHostingHub include:


 •  Numele de domeniu gratuit
 •  Cpanel
 •  Instrumente de comerț electronic
 •  Instrumente gratuite pentru constructor de site-uri
 • E-mail securizat
 •  Certificat SSL partajat 

Cei mai mulți proprietari de întreprinderi mici nu au nevoie să achiziționeze un site dedicat de găzduire, deoarece preferă să plătească o sumă rezonabilă pentru un site web de afaceri. Acesta este motivul pentru care majoritatea noilor proprietari de site-uri de afaceri preferă să privească pachetele oferite de furnizorii de gazdă web, cum ar fi WebHostingHub.

Beneficii tehnologice

WebHostingHub se specializează pe proprietarii de site-uri web care intenționează să folosească site-urile lor ca bloguri sau ca întreprinderi mici. Aceasta înseamnă că WebHostingHub este capabil să gestioneze un număr mare de domenii de site-uri pentru mai multe persoane. Motivul pentru aceasta este faptul că furnizorul de gazdă web folosește servere Dell optimizate care oferă o garanție de uptime de 99%, care este mai mică decât concurenții la 99,99%. Cu toate acestea, chiar și cu viteza de funcționare mai mică, diferența de viteză de încărcare este considerată a fi neglijabilă, deoarece WebHostingHub folosește mai multe centre de date. Serverele Dell sunt percepute ca fiind eficiente și eficiente, deoarece utilizează:

 •  Cipuri de memorie de 24 GB
 •  24 procesoare Intel Core
 •  Depozitare rapidă RAID 10

Două centre de date principale

WebHostingHub folosește două centre de date cu sediul în Los Angeles, California și Washington, D.C. Efectul centrului de date dual este că viteza transferului de informații este crescută în ciuda vitezei de funcționare mai scăzute. Principalul avantaj al WebHostingHub pentru un număr mai mare de proprietari de afaceri este faptul că are o certificare de gazduire ecologică. Aceasta înseamnă că consumul de energie al fiecărui centru de date este considerabil mai mic decât cel al celor mai apropiați concurenți, chiar dacă WebHostingHub utilizează combustibil diesel.

Serviciu clienți de încredere

Principalul avantaj al achiziționării unui plan de găzduire web cu WebHostingHub este că echipa de asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore pe zi, la șapte zile pe săptămână. Chiar dacă proprietarul site-ului web apelează la o oră neobișnuită, personalul de asistență pentru clienți este în continuare perceput ca prietenos și susține problemele tehnice ale proprietarului site-ului. Principala modalitate de a contacta echipa de asistență este, în mod normal, prin telefon, dar există și alte metode de contact, cum ar fi:

 •  E-mail
 •  Conversație online 

Utilizarea oricăreia dintre cele două metode de contact de mai sus va avea ca rezultat un bilet de asistență, astfel încât proprietarul site-ului web să poată urmări rezolvarea problemelor sau preocupărilor tehnice. Din păcate, există un dezavantaj al unui sistem bun de asistență pentru clienți, deoarece site-ul WebHostingHub nu oferă o pagină de întrebări frecvente sau un forum de asistență. Motivul pentru aceasta este că WebHostingHub încurajează proprietarii site-urilor de internet să le contacteze astfel încât problema tehnică existentă să nu fie agravată în continuare printr-un diagnostic greșit.

Mai multe domenii într-un cont unic

Cea mai frecventă problemă a proprietarului unui site web este atunci când trebuie să își extindă site-ul web de afaceri actual în mai multe site-uri web. Acest lucru este implementat cu ușurință de către proprietarul site-ului web, utilizând serviciul de găzduire a mai multor domenii în cadrul WebHostingHub. Proprietarul site-ului web poate dezvolta site-uri web suplimentare pentru a viza o nouă nișă de piață, prin înregistrarea noului site sub un domeniu nou. Un cont sub WebHostingHub poate gestiona cu ușurință numeroase site-uri web, deoarece proprietarul site-ului este permis să adauge o cantitate nelimitată de domenii. Unele dintre cele mai comune moduri de a face acest lucru este folosind versiuni alternative ale numelui principal de domeniu. Există două modalități de înregistrare a unui nume de domeniu, care sunt:

 •  Să o faci singură
 •  Pentru ca furnizorul de gazdă web să o facă pentru tine 

Din păcate, aceste înregistrări de domeniu vor costa semnificativ la început, deoarece fiecare dintre numele de domeniu utilizate trebuie să fie înregistrate. Avantajul înregistrării numelui de domeniu este că împiedică alte persoane să folosească același nume. Domeniile duplicate vor fi dificile pentru proprietarii de site-uri web, deoarece vizitatorii potențiali pot vizita celălalt site în loc de al tău. Reputația site-ului dvs. de afaceri ar putea fi în pericol dacă celălalt site-ul web își folosește numele de domeniu pentru activități frauduloase.

Costuri pentru nume de domeniu

Cea mai comună rată pentru un domeniu suplimentar este de 9,99 USD pe an, dacă acest lucru este înregistrat de către proprietarul site-ului. Dar acest lucru este considerat a fi mai intensiv în timp, deoarece sunt necesare cerințe pentru agenția de înregistrare. O alternativă este ca furnizorul de gazdă web să înregistreze proprietarul site-ului web la o rată mai mare de doar 11,95 USD. Avantajul acestei taxe mai mari este că furnizorul de gazdă web va putea face mai rapid procesul de înregistrare, precum și să-i amintească proprietarului site-ului web atunci când trebuie reînnoit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map