Costuri de întreținere a site-ului web

Costuri de întreținere a site-ului webCând vine vorba de site-uri web, prevenirea este întotdeauna mai bună decât vindecarea. Un site web defectuos nu va costa doar mai mulți bani pentru a repara, dar poate afecta și imaginea și bunăvoința afacerii dvs. Acesta este motivul pentru care trebuie să investești în întreținerea site-ului web.


Asta a spus:

Va trebui să știți ce fel de întreținere are nevoie de site-ul dvs. web. Diferite site-uri web necesită diferite grade și tipuri de întreținere. Dar, cât de exact îți dai seama?

Nu vă faceți griji.

Mai jos veți găsi diferite costuri de întreținere pe categorii de site-uri web, o defalcare și o estimare aproximativă pentru fiecare, precum și o defalcare a eșantionului pentru o mică întreprindere de restaurante..

Asadar, haideti sa începem.

Costuri pe categorii de site-uri web

Nu toate site-urile web au același tip și același grad de întreținere. Site-ul dvs. mic pentru hobby nu va avea nevoie de aceeași grafică la nivel profesional și de marketing prin e-mail, precum un site de afaceri serios. Iată ce are nevoie pentru fiecare categorie de site-uri web și costurile lor lunare estimate.

 • pasiune– Domeniul și găzduirea sunt singurele costuri de care aveți nevoie pentru un site web hobby, deoarece veți face în mare parte totul singur. Aceste costuri sunt estimate între 3 și 25 dolari pe lună.
 • Personal– Similar unui site web pentru hobby-uri, domeniul și găzduirea sunt singurele costuri de care aveți nevoie pentru aceste site-uri. Aceste costuri sunt estimate între 3 și 25 dolari pe lună.
 • Afaceri – În funcție de dimensiunea afacerii dvs., vă puteți aștepta să plătiți 225 USD (domeniu, găzduire, grafică, email marketing) până la 2750 USD (domeniu, găzduire, grafică, email marketing, actualizări de site și întreținere) pe lună.
 • eCommerce – În funcție de dimensiunea magazinului dvs. online, vă puteți aștepta să plătiți 450 $ (domeniu, găzduire, actualizări generale, grafică, email marketing) până la 6000 $ + lunar (domeniu, hosting, server de email, grafică, email marketing, asistență tehnică, actualizări site-uri web și întreținere, securitate, urmărire și analiză).
 • corporativ – Aceste site-uri web tind să fie cele mai mari și răspândite. Acestea vor necesita cel mai mult de întreținut în comparație cu celelalte categorii de site-uri web. Vă puteți aștepta să plătiți între 5150 și 9740 USD + pe lună pentru un site web corporativ.

10 site-uri comune despartirea costurilor

Costurile de întreținere menționate anterior sunt minimul necesar pentru fiecare categorie de site-uri web. Iată o defalcare a fiecărui cost pentru a vă ajuta să înțelegeți scopul lor și de ce pot fi solicitate.

1. Înregistrarea domeniului

Cât de mult plătiți registratorului dvs. de domeniu pe an pentru numele dvs. de domeniu. Acest cost depinde de registratorul dvs. de domeniu.
 • 10 – 20 $ pe an

2. Gazduire

Cât de mult plătiți pentru un plan de hosting (server). Diferite planuri de găzduire oferă funcții diferite pentru site-ul dvs. web. Categoria și dimensiunea site-ului dvs. web determină de asemenea nivelul de găzduire de care veți avea nevoie.
 • Blog mic – mediu – 2 $ – 20 $ pe lună
 • Blog mediu – mare – de 25 $ la 100 $ pe lună
 • Comerț electronic mic până la mediu – între 25 și 100 USD pe lună
 • Comerț electronic de la mediu la mare – de la 100 la 500 $ pe lună

3. Conținut

costuri de scriere a conținutului

Niciun site nu este complet fără conținut. De cele mai multe ori, este ceea ce atrage vizitatorii pe site-ul dvs. web.
 • Scriitorii buni încep de obicei de la $ 15 pe cuvânt.

4. Server de e-mail

Obținerea site-ului dvs. web un serviciu de poștă personalizat se adaugă imaginii profesionale a site-ului dvs. web. Cu toate acestea, unii furnizori de găzduire nu includ un serviciu de poștă gratuit. Așadar, este posibil să fie nevoie să-l obțineți pe al tău de la un furnizor terț.
 • 0 – 5 $ pe utilizator pe lună

5. Actualizări generale

Cât de mult plătiți pentru instrumente de întreținere sau servicii profesionale pentru a vă menține site-ul web actualizat. Aceasta include actualizarea pluginurilor, temelor și CMS-ului dvs. în general.
De exemplu, un profesionist angajat va fi responsabil pentru actualizarea automată a pluginurilor site-ului dvs. WordPress, asigurându-se că funcționează cu cea mai recentă versiune a WordPress. Profesionistul este, de asemenea, responsabil pentru modificarea articolelor dvs., formatarea unei postări pe blog, adăugarea / editarea unui produs.
 • 0 până la 190 USD pe lună

6. Actualizări de proiectare

Actualizările de design păstrează site-ul dvs. web cu aspect modern și grafică. Fie vă abonați la un plan software grafic pentru a face modificări de design – prin crearea grafică singură – sau angajați un profesionist care să le facă pentru dvs..
 • 0 – 1600 USD pe lună

7. Suport tehnic

Cât de mult cheltuiți pentru asistență tehnică. Un suport bun este important atunci când site-ul dvs. web întâmpină probleme precum un formular de contact rupt, coșul de cumpărături, erorile serverului, gestionarea copiilor de rezervă etc..
 • 0 până la 3000 $ pe lună sau 60 USD pe oră pe un site precum Codabil

8. Securitate

Cât de mult cheltuiți pentru un strat suplimentar de securitate, cum ar fi prevenirea spamului, backup-uri automate și, în general, protejarea site-ului dvs. de atacuri. În funcție de site-ul dvs. web, unele țări vor solicita să aveți anumite caracteristici de securitate și confidențialitate.
 • 0 – 100 USD pe lună

9. Urmărirea și analiza

Cât costă să obții un raport de analiză și monitorizare pentru site-ul tău. Analytics vă ajută să vă optimizați site-ul dvs. pentru a vă scoate la maximum din buck.
 • 0 – 300 USD pe lună

10. Marketing

Pentru a vă ajuta să comercializați site-ul. Aceasta poate include e-mail marketing, publicitate, anunțuri Facebook, anunțuri Google etc..
 • 0 până la 10000 $

Exemplu Cost de întreținere a site-ului pentru întreprinderi mici

Acum:

S-ar putea să vă gândiți că „informațiile menționate mai sus sunt bune și bune, dar cum aplic acest lucru pe site-ul meu web?”

Nici o problema. Iată un exemplu pe care l-am pregătit pentru o mică întreprindere de restaurante (m-am asigurat să o fac cât mai ieftină). În timp ce alte tipuri de site-uri web pot avea nevoie de costuri de întreținere diferite, acest exemplu vă poate ajuta cel puțin să estimați costurile de întreținere.

Un site web de afaceri mici se poate aștepta să plătească până la 1.167 USD pe lună pentru Domeniul său. Acesta este de 14 dolari pe an și include confidențialitatea domeniului. Plata pentru găzduire web adaugă 2,75 USD pe lună la costul respectiv. Vrei să cauți un serviciu de găzduire web care să ofere un server de e-mail gratuit.

Deoarece site-ul dvs. web nu va fi prea mare, ar trebui să vă puteți ocupa singur de actualizările generale. Cu toate acestea, poate doriți să plătiți până la 67 USD pe lună (50 până la 75 USD pe oră timp de 4 ore la fiecare 3 luni) dacă doriți să actualizați designul și grafica site-ului dvs..

Asistența tehnică nu va costa atât pentru un site web mic. Așteptați-vă să plătiți 10 dolari pe lună (60 USD pe oră la fiecare 6 luni, deoarece este un simplu site web de business / broșură). Nu va trebui să plătiți pentru actualizări și costuri de întreținere a site-ului web dacă le puteți face singuri.

Securitatea site-ului nu vă va costa nimic, întrucât va trebui doar să protejați comentariile și formularele de contact ale site-ului dvs. împotriva spamului (incluse în majoritatea planurilor de găzduire). De asemenea, puteți să vă conectați cu Google Analytics pentru urmărirea și analiza gratuită. În cele din urmă, întrucât un mic site web al restaurantului ajunge rareori la 2000 de contacte, puteți obține un buletin de e-mail gratuit de la MailChimp.

În total, căutați doar 81 USD pe lună pentru a menține un mic site web al restaurantului. Cu toate acestea, dacă doriți să comercializați site-ul dvs. web prin e-mail, publicitate, anunțuri Facebook și / sau anunțuri Google, poate fi necesar să adăugați până la 1000 USD pe lună la costul total.

Iată o defalcare:

 • Domeniu: 1.167 USD pe lună (14 dolari pe an + confidențialitate domeniului)
 • Hosting: 2,75 USD pe lună
 • E-mail Server: GRATUIT (de la gazduire)
 • General Actualizări: GRATUIT (do-it-yourself)
 • Actualizări de proiectare pentru o nouă grafică a restaurantelor: 67 USD pe lună (50 până la 75 USD pe oră timp de 4 ore la fiecare 3 luni)
 • Suport tehnic: 10 dolari pe lună (60 USD pe oră la fiecare 6 luni, deoarece este un simplu site web de afaceri / broșuri)
 • Actualizări și întreținere site-uri web: GRATUIT (do-it-yourself)
 • Securitate: GRATUIT (doar protecție împotriva spamului, deoarece gestionează doar comentarii și formulare de contact)
 • Urmărirea și analiza: GRATUIT (Google Analytics)
 • Email Newsletter: GRATUIT (Mailchimp, deoarece un site web al micului restaurant ajunge rareori la 2000 de contacte. Dacă depășește 2000 de contacte, 10 USD pe lună pentru 50.000 de contacte)
 • Total (fără marketing): 81 USD pe lună

Ce se întâmplă atunci când nu vă mențineți site-ul?

Unii oameni fac greșeala de a ignora întreținerea site-ului pentru a reduce costurile.

Idee rea.

Deși este posibil să vă economisiți bani la început, nu menținerea site-ului dvs. Web poate duce la mai multe probleme (mai costisitoare).

Design-ul web actualizat înseamnă o experiență mai slabă a utilizatorului. Acest lucru duce în cele din urmă la ca site-ul dvs. web să fie împins înapoi în rezultatele motorului de căutare. Aceleași rezultate se întâmplă atunci când site-ul dvs. web conține demodări.

Cel mai rău lucru care se va întâmpla va fi găsirea site-ului web, la care ai lucrat atât de mult, rupt din cauza unor coduri învechite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map