Ghidul dvs. complet pentru angajarea dezvoltatorilor web (de la început până la sfârșit)


Cum să angajezi un dezvoltator web


De ce ai avea nevoie de un ghid pentru angajarea unui dezvoltator web? De ce ai nevoie să angajezi un dezvoltator web în primul rând?

Nu este websiteetup.org construit pe premisa că oricine poate crea un site web?

E adevarat. Deși în trecut trebuiai să fii singur un dezvoltator web sau să angajezi un dezvoltator web dacă vrei un site web, astăzi nu mai este cazul.

Sistemele de gestionare a conținutului precum WordPress, Joomla și Drupal au permis multor persoane să construiască site-uri web. În plus, constructorii de site-uri precum Wix vă permit să creați site-uri printr-o simplă drag and drop.

Cu toate acestea, există încă două motive foarte bune pentru a angaja un dezvoltator web:

 1. Ar fi economisi timp.
 2. Tu ai putea ai nevoie de ajutor cu unele biți mai tehnice.

În ambele cazuri, este important să știi să găsești, să angajezi și să lucrezi cu un dezvoltator web, astfel încât proiectul tău să funcționeze fără probleme. Din acest motiv, ghidul nostru despre cum să angajezi un dezvoltator web va parcurge toate etapele necesare în acest sens.

Să începem!

P.S. Pur și simplu aveți nevoie de o listă de site-uri unde puteți angaja dezvoltatori web? Faceți clic aici (linkul de săritură).

Ghid de angajare pentru dezvoltatori web – Definirea proiectului

Pentru a angaja un dezvoltator web, mai întâi trebuie să vă lămuriți exact ceea ce încercați să realizați. Dacă nu știți asta, nu veți ști cine să le căutați și ce să le spuneți.definirea proiectului tău

Pentru modificările site-ului, cele mai frecvent sarcinile provin din două domenii diferite:

 1. Proiecta – Aceasta poate fi orice, de la reproiectarea logo-ului sau a imaginii antetului până la revizuirea întregului aspect al paginii sau adăugarea de efecte de design.
 2. Funcționalitate / codificare – De exemplu, adăugarea unui coș de cumpărături, glisorul de imagine personalizat sau modificarea panoului de gestionare a site-ului dvs. web.

În funcție de zona în care se concentrează proiectul dvs., trebuie să angajați diferite persoane (mai multe despre cele de mai jos). Dacă intenționați să creați un site web întreg, veți avea nevoie de oameni pentru ambele.

Iată partea cea mai importantă:

Trebuie să fii complet clar despre ce ai nevoie și scrie-l în detaliu. Procedând astfel vă va ajuta să:

 • Eliminați candidații greșiți – Dacă descrierea postului este clară, puteți deja elimina persoane care nu sunt calificate. Dacă o păstrați vagă și largă, se vor aplica mai mulți candidați la postarea dvs., spre deosebire de dacă oferiți detalii.
 • Economisiți timp în avans – Dacă sunteți clar cu privire la așteptările dvs., dezvoltatorul dvs. web poate petrece mai puțin timp în procesul de descoperire. În schimb, ei pot sări direct la modul de implementare a proiectului.
 • Primește estimări mai bune – Cunoașterea întinderii lucrărilor va permite candidaților să estimeze mai bine timpul și costurile în prealabil. De asemenea, va face schimbări costisitoare mai puțin probabile.
 • Obține claritate pentru tine – Scrierea lucrurilor este, de asemenea, un exercițiu bun pentru tine. Te ajută să gândești cu adevărat prin ceea ce încerci să realizezi și îți face ideile mai puțin neplăcute. Acesta este un pas important spre realizarea lor.

Ce fel de dezvoltator am nevoie?

Acum, când aveți clar tipul de site web pe care doriți sau modificările de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. existent, este timpul să vă gândiți ce tip de dezvoltator web trebuie să angajați. Termenul „dezvoltator web” în realitate acoperă diferite abilități și descrieri de locuri de muncă.

Dezvoltator vs Proiectant

Pentru inceput:

Există o diferență între un dezvoltator și un proiectant. Un proiectant este o persoană care vine cu aspectul unui site web și creează active precum imagini, icoane etc. Expertiza lor este Photoshop și alte programe de design grafic.

Un grafician pur nu implementează de fapt site-ul. În schimb, pregătesc o reprezentare a aspectului în care va părea până la urmă. Altcineva va face site-ul propriu pe baza acestuia.

Tema fotografiei pixgrafiei

În zilele noastre, tot mai mulți designeri fac implementarea. Acestea sunt de obicei denumite designeri web iar expertiza lor include limbaje de marcare precum HTML, CSS și din ce în ce mai mult JavaScript.

Ce înseamnă este acesta:

Un dezvoltator este o persoană care scrie cod. Adică, pot intra în site-ul dvs. și pot edita fișiere pentru a face modificări sau pentru a crea un întreg site de la zero. De asemenea, lucrează cu editori de coduri și alte instrumente legate de dezvoltare.

Front-end vs Back-end Developers

Dezvoltatorii au și subgrupuri. Cele mai semnificative sunt dezvoltare front-end și back-end.

În caz că nu știți:

Front-end-ul este partea site-ului web pe care vizitatorii îl vor vedea în browserul lor. Back-end-ul este tot ce se ascunde. Este atât locul în care îți administrezi site-ul, cât și modul în care site-ul comunică cu serverul sau baza de date.fornt-end developer vs back-end developer

Dezvoltatori front-end iar designerii web sunt deseori aceiași. Ei folosesc aceleași limbi și amândoi au grijă de aspectul și aspectul site-ului dvs. web. Dezvoltatorii de front-end pot semnifica, de asemenea, persoana care implementează proiectul, dar nu vine cu el în primul rând. Există o mulțime de suprapuneri în aceste domenii.

Dezvoltatori de back-end sunt concentrate pe modul în care funcționează site-ul dvs. Ele se ocupă de funcționalitate și sunt, de asemenea, preocupate de viteza site-ului web și alte probleme tehnice. Stiva lor de abilități include PHP (în special atunci când lucrați cu WordPress), Java, Ruby on Rails, Python și alte limbaje de programare.

Dezvoltator cu norma intreaga

Dezvoltatorii front-end și back-end sunt specialiști. Înseamnă că sunt, de obicei, destul de buni în propriul domeniu, dar nu sunt abordate în disciplina altei persoane.

Cu alte cuvinte:

În funcție de nevoile dvs., poate fi necesar să angajați două sau trei persoane (grafician, dezvoltator front-end, dezvoltator back-end) pentru a implementa site-ul dvs. web sau modificările de care aveți nevoie. Evident, rezultă mai multe ore de muncă și costuri mai mari.

cod

O altă opțiune de a angaja un dezvoltator web este să angajezi un generalist care poate face totul, așa-zisul Dezvoltator cu norma intreaga. Acestea sunt jacks-uri ale tuturor tranzacțiilor care sunt capabile să construiască site-uri complete de la zero, inclusiv proiectare, implementare și codare. Deși cunoștințele lor nu sunt întotdeauna la fel de profunde în fiecare domeniu ca cel al specialiștilor, ei sunt în continuare capabili să producă rezultatele dorite.

În timp ce dezvoltatorii full-stack pot fi mai scumpi, ei necesită o coordonare mai mică. În consecință, poate accelera procesul și vă poate economisi bani.

Freelance vs Full-Time

În cele din urmă, atunci când căutați un dezvoltator web, întrebarea este dacă să lucrați cu un freelancer sau să angajați pe cineva cu normă întreagă. Acest lucru depinde de detaliile proiectului dumneavoastră.

Dacă aveți doar un un loc de muncă unic, lucrul cu un freelancer este adesea suficient de bun. Sunteți de acord cu intervalul de timp, prețul și livrarea, ei creează site-ul web și preiați de acolo. În plus, le puteți angaja din nou dacă aveți nevoie de modificări.

Acesta este aranjamentul obișnuit cu site-uri web sau site-uri în mare parte statice care nu au nevoie de foarte multă întreținere. Este, de asemenea, un mod ideal dacă intenționați să efectuați zi de zi singur site-ul dvs. web.

In orice caz…

Dacă ai nevoie de cineva aveți grijă constantă de site-ul dvs., s-ar putea să vă angajați mai bine cu un dezvoltator web cu normă întreagă. Acest lucru are sens, de exemplu, dacă construiți un site complex de știri care are nevoie de multă muncă practică, se schimbă adesea și are un conținut diferit. O permanentă poate însemna, de asemenea, pentru un interval de timp limitat sau „bazat pe proiect”, așa cum este limbajul oficial în aceste zile.

Aveți o idee despre ce tip de dezvoltator web aveți nevoie până acum?

Bine, hai să vorbim despre unde să le găsim.

Unde să angajezi un dezvoltator web

angajarea de dezvoltatori web

Datorită tehnologiei, acum este mai ușor ca niciodată să găsești și să angajezi un dezvoltator web. În trecut, trebuia să răsfoiți anunțurile locale pentru a angaja pe oricine. Astăzi, aveți site-uri web pline de profesioniști din întreaga lume, care vor lucra cu dvs. în termen scurt.

Locații în care puteți angaja dezvoltatori web:

 • Codeable – Serviciu de externalizare special pentru WordPress. Schițați-vă ce aveți nevoie și potriviți-vă rapid cu dezvoltatorii web potriviți. De la sarcini mici până la dezvoltarea full-stack – puteți avea totul.
 • oDesk – Cel mai popular loc de angajare a freelancerilor. Ușor de utilizat și vine cu o mulțime de instrumente precum urmărirea timpului și plățile automate pentru reperele realizate.
 • Freelancer.com – Similar cu Upwork, cu milioane de lucrători la distanță disponibili. Este livrat cu chat-ul în timp real, un sistem de plată reper și multe altele.
 • Guru – O a treia opțiune. Peste trei milioane de freelanceri care așteaptă să lucreze cu tine. Funcțiile includ diferite opțiuni de plată (pe punct de reper, pe sarcină, pe oră) și gateway-uri de plată sigure.
 • Toptal – Un site web de angajare independent cu standarde foarte ridicate. Aceștia acceptă doar trei la sută dintre candidați, așa că știți că lucrați cu talent de top (de aici și numele). Nu există informații publice despre tarife, dar probabil mai scumpe decât alte opțiuni.
 • Outsourcely – Angajați lucrătorii la distanță direct și plătiți-i direct. Se concentrează asupra muncii stabile, pe termen lung. Ideal dacă doriți să obțineți un dezvoltator web permanent.
 • 99designs – Inițial, un serviciu de crowdsourcing pentru graficieni, acum vă permite, de asemenea, să găsiți designeri și dezvoltatori web. Postează ceea ce ai nevoie și profesioniști din toată lumea îți vor trimite ideile lor. Puteți vedea rezultatele, oferi feedback și alege un câștigător. Plătiți numai atunci când sunteți mulțumit.
 • Dribbble – Nu chiar un loc unde poți angaja oameni. Cu toate acestea, freelancerii își prezintă munca pe Dribbble și puteți lua legătura cu ei prin intermediul platformei dacă vă place ce fac.
 • Craigslist – site-uri web gratuite. Bun pentru că vă permite să găsiți localnici. Rețineți că poate fi mai dificil să judecați calitatea unui dezvoltator web acolo.

Alte câteva opțiuni sunt Locuri de muncă de preaplintelecomanda OK, și Locuri de muncă autentice. Puteți utiliza, de asemenea LinkedIn să caute dezvoltatori web. În plus, multe aplicații de construire de site-uri au propriile lor piețe unde puteți găsi freelanceri:

Buget de dezvoltare web – Ce să vă așteptați

calcularea bugetului site-ului webEstimarea cât costă un proiect de site web este unul dintre cei mai dificili pași. Prețul depinde de mulți factori – nivelul de îndemânare și experiență al dezvoltatorului, dimensiunea proiectului, unde se bazează dezvoltatorul, tipul portalului de joburi pe care le-ați găsit și multe altele.

Cum creezi un buget?

Iată câteva sfaturi.

Plată pe oră contra taxe fixe

programator urmărind ceasulPrima întrebare este dacă veți plăti dezvoltatorului dvs. web la oră sau o taxă fixă. Ambele au avantaje și dezavantaje. Ceea ce este corect depinde de proiectul dvs. și cu cine lucrați. Iată un mod de a decide:

 • Proiect mic (până la o săptămână) + dezvoltator web cu experiență = PLATĂ ORĂ
 • Proiect mic + dezvoltator neexperimentat = PRET FIXAT
 • Proiect mare (câteva săptămâni sau luni) = PREȚ FIXAT

Argumentul este simplu:

Dezvoltatorii cu experiență sunt mai rapide și fac mai puține greșeli. Prin urmare, acestea vor necesita mai puțin înainte și înapoi, ceea ce economisește timp. Din acest motiv, salariul pe oră iese adesea mai ieftin.

Lucrătorii neexperimentați au nevoie probabil de mai multe revizii și corecții. Înseamnă mai multe ore de lucru, prin urmare, este mai bine să acceptați o taxă fixă ​​de la început.

Proiectele mari au și mai multe erori potențiale, estimări defecte, modificări de proiectare, revizii și remedieri. Dacă este plătit pe oră, acest lucru poate produce multe costuri la capătul cozii. Din acest motiv, îți este mai bine să ai un dezvoltator să estimeze efortul general (inclusiv corecțiile potențiale) și să fii de acord cu un preț fix.

Înseamnă, de asemenea, că trebuie să fiți temeinic în propunerea și comunicarea proiectului. Cu cât sunteți mai precis în domeniul de aplicare al proiectului, cu atât este mai puțin probabil să fie nevoie de muncă suplimentară.

Estimări grosiere pentru prețuri

Ce înseamnă în numere? La cât de mult trebuie să vă așteptați?

După cum am menționat, depinde de o mulțime de factori, în special de locația persoanei cu care lucrați. Pentru a vă face o idee, iată câteva puncte de referință pentru tarifele pe oră și pentru proiectele pe care le puteți aștepta:

 • Designer grafic: 25 USD – 120 $ / h
 • Dezvoltator interfețe: 15 USD – 150 USD + / h
 • Dezvoltator de bază: 35 USD – 150 USD + / h
 • Dezvoltator cu norma intreaga: 75 USD – 150 USD + / h
 • Site întreg
  • WordPress: 3.000 $ – 15.000 $
  • Joomla: 1.500 USD – 7.000 USD
  • Constructor de site-uri: 600 USD – 2.500 USD
  • E-commerce: 3.000 $ – 20.000 $+
 • Rezolvarea problemelor legate de plugin sau cod: 40 $ – 600 $
 • Plugin-uri și funcții personalizate: 100 $ – 1.000 $

Postarea proiectului tău

Acum este timpul să creăm oferta de muncă reală. După cum am menționat, trebuie să fii clar în ceea ce vrei. Doar atunci îl poți comunica în mod eficient unei alte persoane.dezvoltatorul web a dorit anunț

Detalii importante de inclus

Iată ce trebuie să fie cu siguranță în postarea ta:

 • Informații generale – Prezentați-vă, compania și marca dvs. Afișați-vă obiectivele de afaceri, precum și grupul țintă la care vă ocupați. Acest lucru va oferi dezvoltatorilor web o idee despre zona proiectului.
 • sumarul proiectului – Care este viziunea proiectului pentru pasăre? Proiectarea completă a site-ului, implementarea site-ului, modificări? Fi precis.
 • livrabile – Cu ce ​​vrei să termini? Un fișier Photoshop? O temă WordPress? Un site web complet? Lăsați-i pe profesioniștii să știe ce ar trebui să ofere la sfârșit și în ce format.
 • Active active – Afirmați orice veți furniza de la partea dvs. Acestea pot fi ghiduri de proiectare, active existente, scheme de culori, copie site-ul web, logo-uri, fireframes sau orice altceva aveți deja în stoc.
 • Candidatul ideal  – Indicați atât nivelul de expertiză pe care îl căutați, cât și alte caracteristici care sunt importante pentru dvs..
 • Interval de timp – Când ai nevoie ca proiectul tău să fie gata? Fiți conștienți că, de cele mai multe ori, vor exista întârzieri, așa că este bine să postați un termen mai strict decât cel pe care îl aveți de fapt. În acest fel, aveți ceva tampon în cazul în care ceva nu merge bine.

Puncte suplimentare

În afară de cele de mai sus, iată câteva informații suplimentare pentru a face mai eficientă postarea ta:

 • simulările – Creați imagini pentru a arăta cum vă imaginați site-ul dvs. web sau noua caracteristică. O schiță pe hârtie poate fi suficientă, dar există și instrumente precum Balsamiq sau editori de imagini precum Photoshop.Balsamiq
 • Exemple – Dacă cunoașteți site-uri care arată similar cu ceea ce doriți, includeți-le. La fel pentru orice alte active care vă plac. Acest lucru va oferi dezvoltatorului dvs. un punct de plecare. De asemenea, puteți include exemple de lucruri care nu vă plac și doriți să le evitați.
 • Includeți o mini sarcină – Mulți oameni joacă un joc de numere și trimit orbește e-mailuri conserve la orice post de muncă pe care îl găsesc. Pentru a elimina aceste, includeți o mini sarcină în postarea ta, cum ar fi folosirea unei anumite subiecte sau răspunsul la o întrebare rapidă. În felul acesta, știți cine a citit-o corect.

Postarea bugetului dvs. vs Solicitarea unui citat

semnul dolaruluiAcest lucru lasă doar întrebarea, dacă includeți bugetul proiectului sau așteptați ca solicitanții să vă citeze prețul?

De obicei, aveți opțiunea pentru ambele și fiecare are pro și contra.

Dacă nu aveți flexibilitate în buget, includeți-o în propunerea dvs. În acest fel, atrageți doar candidații care sunt dispuși să lucreze pentru asta. Desigur, îi va speria și pe unii, dar oricum nu ar fi lucrat cu ei.

Dacă aveți ceva libertate, cere citate. În acest fel, nu descalificați candidații potențiali mari doar pentru că subestimați cerințele bugetare.

Are sens? Rece.

Cum să evaluezi calitatea unui dezvoltator web

Odată ce proiectul dvs. va fi online, cu siguranță veți vedea aplicațiile rulate. Acum este marea întrebare: cum decideți cu cine să lucrați? Mai jos sunt prezentate câteva recomandări pentru a vă îmbunătăți șansele de a alege candidatul potrivit.

 1. Cerinte tehnice – Mai sus am vorbit despre abilitățile de care au nevoie diferitele tipuri de dezvoltatori. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asiguri că candidații tăi bifează aceste căsuțe.
 2. Timp de raspuns – A fi capabil să-ți poți angaja independent. Dacă trebuie să schimbați ceva despre proiect, nu doriți să așteptați câteva zile pentru a afla despre ei. Scrieți înapoi și înapoi de câteva ori și vedeți cât durează pentru a vă întoarce înainte de a angaja un dezvoltator web.
 3. Abilități de comunicare – În același timp, verificați comunicarea lor generală. Vorbesc clar? Raspunde la toate intrebarile tale? Par a fi oameni cu care ai vrea să lucrezi? Vei vorbi mult cu ei, așa că asigură-te că experiența este productivă și plăcută.
 4. Proiecte anterioare – Cereți și verificați lucrările anterioare ale dezvoltatorilor dvs. de web. În acest fel veți obține o mai bună înțelegere a experienței, atuurilor și a punctelor lor slabe. Acest lucru poate fi, de asemenea, pe propriul site web sub formă de capturi de ecran sau chiar fragmente de cod.
 5. Evaluarea clientului – Multe dintre portalurile de locuri de muncă menționate mai sus oferă feedback clienților. Nu uitați doar la evaluarea generală, ci și citiți comentariile clienților precedenți înainte de a angaja un dezvoltator web. Acesta este un mod bun de a afla mai multe despre etica de lucru a persoanei, timpul de transformare și alte caracteristici.
 6. Experienţă – Dezvoltatorii experimentați fac mai puține greșeli, au perioade de schimb mai scurte, dar costă mai mult. Începătorii costă mai puțin, dar poate dura mai mult și poate crea mai multe probleme. Depinde de dvs. să decideți ce funcționează cel mai bine pentru dvs. și depinde cel mai adesea de calendarul proiectului.
 7. Testele plătite – Când ați redus lista pe câțiva candidați, este bine să le cereți să completeze un test plătit. Dă-le o mică sarcină de îndeplinit și să vezi cum merge. Acordați atenție atât muncii, cât și comunicării lor. Este o predicție bună pentru comportamentul viitor.

Obținerea proiectului dvs. de la început până la sfârșit

După ce v-ați instalat pe un dezvoltator web cu care doriți să lucrați, este timpul să atacați real proiectul. Iată pașii pe care îi veți face de la început până la sfârșit:

 1. Stabiliți o întâlnire – Discutați cu candidatul, de preferință prin apel video. Desfășurați proiectul din față până la capăt, adresați întrebări sau probleme potențiale, cereți-le contribuția.
 2. Creați repere – Mai ales pentru proiecte mai mari, este o idee bună să vină cu repere mai mici. În acest fel, puteți examina ce se întâmplă în timp ce se întâmplă în loc să vedeți produsul finit (și problemele potențiale) la sfârșitul termenului.
 3. De acord cu un program de plată – Elaborați un program pentru plata care funcționează pentru amândoi.
 4. Plata depozitului – Acesta este un semn pentru ambele părți că sunt angajate în proiect. Dezvoltatorul web ar trebui să înceapă să funcționeze în acel moment.efectuarea unei plăți prin google pay
 5. Urmăriți cu repere – Examinați fiecare punct de referință convenit. Eliberați plățile ori de câte ori sunteți mulțumit de ceea ce vedeți, nu înainte.
 6. Faceți o recenzie finală – După ce lucrul este finalizat, faceți un audit final. Plătește taxa rămasă atunci când ești mulțumit. De asemenea, are sens să fiți de acord cu o perioadă de garanție în care dezvoltatorul va repara în continuare lucrurile pe care le-ați putut trece cu vederea.

Ghidul dvs. pentru angajarea dezvoltatorilor web într-o casă de nuci

Deși oricine poate construi un site web în aceste zile, există încă multe motive întemeiate pentru a angaja un dezvoltator web. Un profesionist poate face lucruri pe care nu le poți și va face treaba mai repede decât tine. Externalizarea acestei sarcini către altcineva vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă concentra pe lucruri mai importante.

În ghidul nostru pentru angajarea dezvoltatorilor web, ați găsit sfaturi despre cum să faceți cuie la fiecare pas al procesului. În primul rând, poate fi nervos, dar va fi mai ușor cu experiența.

În plus, după ce ai o relație de lucru cu candidați buni, poți continua să lucrezi cu ei. În acest fel, nu trebuie să faceți toți pașii de fiecare dată.

Aveți experiență cu angajarea unui dezvoltator web și doriți să vă împărtășiți experiența? Sunteți un dezvoltator web și aveți ceva de adăugat? Dacă da, faceți acest lucru în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map