Îmi pot transfera site-ul departe de InMotion?

Dacă doriți să transferați site-ul dvs. găzduit de InMotion către un alt furnizor de găzduire web, dar nu aveți îndoieli dacă transferul este posibil, răspunsul la întrebarea dvs. este da. Da, puteți transfera cu siguranță site-ul dvs. web care este găzduit în prezent la InMotion către o altă gazdă web.
Cu toate acestea, deși transferul este foarte posibil, ar trebui să fie clar, indiferent dacă este transferul pe care îl doriți sau pur și simplu anularea abonamentului dvs. cu hosting InMotion. Deși niciun furnizor de hosting nu i-ar plăcea ideea transferului clienților lor către un alt furnizor de hosting, aproape toți furnizorii de hosting vă vor oferi libertatea de a vă transfera departe de serviciul lor de găzduire și chiar vă vor ajuta acolo unde pot. În ceea ce privește întrebarea dacă vă puteți anula abonamentul actual și activ, este important să rețineți că orice client care dorește să-și anuleze abonamentul poate face acest lucru oricând dorește, doar informând serviciul pentru clienți. De fapt, companiile de găzduire chiar își rambursează clienții sub rezerva acordului semnat și în funcție de durata de timp a site-ului web.
De asemenea, este important să înțelegeți că înregistrarea / gestionarea domeniului dvs. nu este aceeași și este separată de serviciul dvs. de găzduire, iar transferul drepturilor de administrare a domeniului nu va afecta în niciun fel contul dvs. de găzduire care va rămâne activ. Singura modalitate de a dezactiva contul de găzduire va fi prin anulare.


Ce trebuie să fac pentru a transfera site-ul meu departe de InMotion Hosting?

Pentru a începe procesul de anulare sau pentru a începe procesul de transfer al domeniului dvs. departe de găzduirea InMotion, politica companiei necesită să trimiteți o solicitare pentru ca domeniul dvs. să fie eliberat. Solicitarea trebuie să se prezinte sub forma unui e-mail și ar trebui trimisă la [email protected] Aceeași solicitare ar trebui să vină și cu verificarea contului, precum și cu e-mailul de administrator. Cererea de scrisori va începe procesul de înregistrare a domeniului, deoarece acestea sunt necesare de către companie pentru a debloca domeniul dvs. pentru dvs. Cu toate acestea, înainte de orice alt lucru, este important să eliminați confidențialitatea domeniului din domeniul dvs. pentru a afecta procesul de deblocare.

De îndată ce domeniul este eliberat și ați obținut deja codul de autorizare, pe care îl veți primi prin e-mailul dvs. de administrator, puteți continua la noul dvs. registru de domeniu și să începeți procesul de transfer al domeniului..
În mod normal, transferul durează între 7-10 zile, deși timpul de finalizare variază, în funcție de registrator. De asemenea, este important să știți că, de fiecare dată când se fac modificări DNS sau se transferă domenii, se observă o perioadă de propagare DNS care durează de la aproximativ 7-24 ore în timp ce schimbătorul apare.

Ce pași trebuie să urmez înainte și în timpul procesului de transfer?

Găsirea unei noi gazde pentru site-ul dvs. web și transferul către o nouă gazdă web poate fi o bună înaintare pentru site-ul dvs. web sau un pas uriaș înapoi. Pentru a vă asigura că nu veți părea rău și regreta mișcarea pe care tocmai ați făcut-o, trebuie să vă asigurați că ceea ce urmează să faceți este ceea ce aveți nevoie de site-ul dvs. web. Iată câteva recomandări de bază pe care clienții trebuie să le facă înainte și în timpul procesului de transfer. Acestea sunt:

 •  Mai întâi și înainte de orice altceva, trebuie să selectați cel mai potrivit furnizor de găzduire web, comparându-le cu furnizorul actual. Considerațiile ar trebui să includă:
 •  Sistemul de operare utilizat; este compatibil cu cerințele site-ului dvs. web;
 •  Cerințele de spațiu pe disc; și
 •  Lățimea de bandă;
 •  Ar trebui să faceți o copie de rezervă a tuturor fișierelor site-ului dvs. web existent, descărcând toate fișierele vechi ale contului dvs. Puteți utiliza FTP Access sau puteți să-l exportați folosind phpMyAdmin, în funcție de care funcționează. De regulă decât o excepție, căutați o gazdă care oferă acces FTP.
 •  Asigurați-vă că puteți primi e-mailuri verificând corect dacă e-mailurile funcționează și sunt active.
 •  Este recomandat să vă asigurați că conturile de e-mail ale site-ului și ale domeniului dvs. sunt în funcțiune în timpul procesului de transfer, păstrând contul de găzduire web existent deschis până la finalizarea procesului.
 •  După ce totul este finalizat, nu uitați să vă anulați contul cu hostingul InMotion.

Care sunt motivele obișnuite pentru care oamenii se îndepărtează de compania lor de găzduire?

Există tot atâtea motive pentru că există tot atâtea persoane sau companii pentru care doresc să se îndepărteze de compania lor actuală de găzduire web. Acesta variază de la motivele foarte simple la cele mai complexe. Printre aceste motive se numără următoarele:

 •  Clientul ar putea fi dezamăgit și nemulțumit de serviciu.
 •  Compania poate avea nevoie de mai multe resurse, cum ar fi spațiul de stocare și lățimea de bandă, precum și nevoia de mai multe aplicații, lucru pe care le poate oferi gazda lor anterioară.
 •  Este posibil ca clientul să fi fost greu să susțină suma facturilor lunare și poate să fi găsit undeva un pachet mai bun la un preț mai bun.
 •  Clientul ar putea fi nemulțumit de serviciul pentru clienți.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map