InMotion este compatibil cu Mac?

După cum ați observat, niciun singur furnizor de găzduire web nu oferă o soluție de găzduire special concepută pentru a satisface mașinile Mac. Mac, un diminutiv al Macintosh, este o linie de calculatoare personale care sunt proiectate, dezvoltate și comercializate de Apple. Modelele actuale Macintosh sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor de acasă, educație și profesioniști.
Printre numeroasele motive pentru care furnizorii de găzduire web nu oferă soluții de găzduire Mac este faptul că mașinile Mac sunt concepute pentru a merge mână în mână cu sistemul de operare Mac OS, care este proiectat și de Apple, în special pentru mașinile Mac. Ca atare, unele sisteme de operare oferite de furnizorii de găzduire web întâmpină probleme de compatibilitate cu mașinile Mac.
Chiar dacă nu există un serviciu de găzduire web Mac specific, există o mulțime de furnizori de găzduire care oferă servicii compatibile cu Mac. Acest tip de serviciu se numește găzduire Mac Friendly. Este important de menționat că nu toate serviciile de găzduire sunt compatibile cu mașinile Mac. Este, de asemenea, important de reținut faptul că, fie prin alegere sau nu, fie prin design sau nu, unii furnizori de hosting web sunt compatibili cu un Mac, în timp ce unii nu sunt.
Pentru majoritatea dintre noi, acest lucru nu provoacă deloc îngrijorare, deoarece majoritatea dintre noi folosim calculatoarele și computerele de birou care nu au probleme de compatibilitate cu găzduirea bazată pe Windows, Linux sau Unix. Cu toate acestea, pentru cei care sunt discipoli ai Mac, căutarea unei găzduiri Mac Friendly este un motiv imens de îngrijorare.
InMotion este una dintre companiile de găzduire care oferă compatibilități Mac, în special în soluțiile lor de hosting online. Majoritatea instrumentelor lor de comerț electronic, cum ar fi coșurile de cumpărături sunt compatibile cu mașinile Mac. În afară de aceasta, InMotion favorizează utilizarea serverelor Linux despre care se știe că sunt compatibile cu Mac, deoarece au același patrimoniu UNIX.


InMotion acceptă Mac Mail?

Da, InMotion acceptă Mac Mail. Mac Mail este de fapt un program de e-mail inclus în sistemul de operare OS X al Apple. Pentru a putea utiliza Mac Mail cu hosting InMotion, trebuie să configurați contul de e-mail ca client de e-mail implicit Apple. Iată cum se face:

 •  Când deschideți Mac Mail, vi se va prezenta o casetă în care vi se solicită să furnizați și să completați informațiile solicitate, cum ar fi numele complet, adresa de e-mail și parola. După furnizarea informațiilor necesare, faceți clic pe fila „Continuare” găsită în colțul din dreapta jos;
 •  Pe ecranul următor, vi se va cere să furnizați informații suplimentare care includ:

 Tipul contului

Alegeți între POP și IMAP;

 Descriere

Puteți introduce orice descriere doriți pentru a descrie contul;

 Serverul de e-mail de intrare

numele obișnuit al serverului va fi [email protected], care desigur va fi înlocuit cu numele propriu și numele de domeniu;

 Nume de utilizator

Aceasta va fi adresa dvs. de e-mail completă; și

 Parola

Aceasta va fi parola contului dvs. de e-mail.

 • Odată ce totul este furnizat, faceți clic pe fila „Continuare”.

 Următorul ecran va fi pagina Serverul de ieșire prin poștă. Tot aici vi se va cere să furnizați următoarele informații:

 Descriere

 Din nou, introduceți ceea ce considerați potrivit pentru contul dvs.;

 Server de ieșire prin poștă

Intrarea pentru această casetă trebuie să se potrivească cu intrarea folosită în Serverul de poștă primită;

 Utilizați autentificarea

Pune o bifare pe caseta furnizată;

 Nume de utilizator

Acest lucru ar trebui să se potrivească și cu numele de utilizator furnizat pe pagina anterioară.

 Parola  Aceasta va fi parola pentru contul de e-mail furnizat.

 • Faceți clic pe fila „Continuare” imediat ce sunt furnizate toate informațiile cerute.
 •  După finalizarea configurației, vi se va prezenta pagina Rezumatul contului. Nu uitați să puneți o bifare în caseta furnizată pentru „Take Account Online”. Când toate informațiile prezentate sunt corecte, faceți clic pe fila „Creare cont” și dvs. va fi gata să vă folosească Mac Mail în hostingul InMotion.

De ce Mac nu este compatibil cu toate serviciile de găzduire?

Unii pot crede că motivul pentru care Mac nu este compatibil cu unele servicii de găzduire este din cauza Sistemului de operare folosit de furnizorul de găzduire. Cu toate acestea, un lucru pe care trebuie să-l știți este că site-urile web nu sunt specifice sistemului de operare și că problema nu se află pe sistemul de operare în sine, ci pe browser. Ca atare, soluția la problemele de incompatibilitate ale Mac nu este chiar la colț, deoarece o simplă actualizare a browserului ar putea face acest lucru. Sună destul de simplu, nu, dar nu toți furnizorii de găzduire sunt dispuși să treacă la dificultatea de a-și actualiza browserele atunci când toate celelalte platforme funcționează bine cu acesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map