Oferă BlueHost plata lunară?

Aveți în vedere BlueHost?


Înțelepciune – sunt unul dintre cei mai populari și renumiți furnizori de hosting.

Iată lucrul …

BlueHost nu oferă o opțiune de plată lunară. Cu toate acestea, acestea oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât dacă anulați în termen de 30 de zile, veți primi o rambursare completă pentru găzduirea dvs..

Încă nu am găsit o gazdă legitimă care să ofere o plată lunară la prețuri accesibile, cu excepția HostGator, cu cea mai de bază gazdă la 10,95 USD pe lună …

Dacă doriți să minimizați costurile de găzduire, rata lunară este o afacere proastă. Iata de ce:

 • Să plătești 10,95 USD pe lună la HostGator te-ar costa 131,40 USD pe an.
 • Alegerea planului de 12 luni la BlueHost ar costa doar 59,40 USD (12 x 4,95 USD / lună). Cu 82 de dolari mai puțin decât luna în lună la HostGator ar costa.
 • Alegerea planului de 36 de luni de la BlueHost vă oferă cea mai mică rată și costă 106,20 USD (36 x 2,95 USD / lună). Acest lucru vă economisește 288 de dolari față de plata de 3 ani de la lună la HostGator.

Economiile la planurile de 12, 24 și 36 de luni sunt greu de ignorat.

Cu toate acestea, iată cum puteți obține cea mai mică rată disponibilă la BlueHost:

Pasul 1 – Accesați BlueHost

Accesați www.BlueHost.com și faceți clic pe butonul „începeți acum”. Dacă utilizați acest link, veți obține cel mai mic preț și un domeniu GRATUIT.

Pasul 2: Alegeți-vă Planul de Gazduire Web

După ce ați ales numele de domeniu, veți putea alege planul dvs. de găzduire.

Selectează De bază opțiune – este perfectă pentru site-uri noi.

Nu este nevoie de conturile Plus sau Prime decât dacă doriți să găzduiți deja două sau mai multe site-uri web sau primiți deja peste 100.000 de vizitatori pe lună pe site-ul dvs..

Pasul 3: Alegeți numele dvs. de domeniu

După ce faceți clic pe „Începeți acum”, vi se va solicita să vă alegeți numele de domeniu și să faceți clic pe „Următorul” pentru a continua.

Dacă aveți deja un nume de domeniu existent, utilizați caseta din partea dreaptă.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege un nume de domeniu, consultați ghidul meu despre Cum să alegeți un mare nume de domeniu (se deschide într-o nouă filă).

Pasul 4: Completați informațiile despre cont

Pur și simplu adăugați numele, adresa de e-mail etc. Suntem aproape aproape!

Pasul 5: Alegeți Opțiunile dvs. de pachet

Verificați doar pentru a vă asigura că selectați Planul de cont pe care îl doriți aici.

Sfat: nu ezitați să debifați opțiunile suplimentare, cum ar fi Jumpstart pentru motorul de căutare și Securitatea SiteLock. În umila mea părere, acestea nu sunt necesare.

Iată două opțiuni pe care poate doriți să le alegeți:

 • Protecția confidențialității domeniului: Aceasta ascunde informațiile dvs. personale din înregistrările publice de nume de domeniu WHOIS. Aceasta este o opțiune bună dacă doriți să reduceți e-mailurile nesolicitate și să faceți înregistrarea în domeniul dvs. anonimă.
 • Backup Pro Site: Puteți configura WordPress pentru a face copii de rezervă automate gratuit. Cu toate acestea, restaurarea acestor copii de rezervă este un pic complexă. Pentru liniște, dacă alegeți accesorii suplimentare cu BlueHost, accesați opțiunea Site Backup Pro.

După ce v-ați înscris, veți primi un e-mail cu informațiile de conectare. Felicitări! Acum puteți începe să faceți site-ul dvs. web.

Dacă sunteți nou în crearea de site-uri web, vă recomand să continuați urmând ghidul meu gratuit, Cum să faceți un site web cu WordPress, pas cu pas.

Noroc,

JohnnyMai multe despre opțiunile de plată ale BlueHost:

BlueHost oferă multe tipuri de găzduire, cu o mulțime de opțiuni de plată pentru clienții lor. De exemplu, pentru găzduirea lor web obișnuită, aceștia au o ofertă specială de reducere de timp limitată la 2,95 USD / lună în loc de 7,99 USD / lună obișnuită..

Dar trebuie să vă amintiți că va trebui să plătiți așa-numita „taxă lunară” timp de cel puțin 1 an înainte. Așadar, pentru planul de găzduire de bază al BlueHost, veți analiza o factură minimă de 71,40 USD, excluzând orice suplimente pe care doriți să le cumpărați.

BlueHost oferă o gamă de planuri de găzduire web în funcție de bugetul și nevoile dvs., iar prețurile variază de la un plan la altul. Când vă înscrieți la un plan de 12 luni, 24 de luni sau 36 de luni, taxa de configurare este GRATUITĂ.

Iată prețul curent pentru planurile lor, precum și caracteristicile:

Gazduire comună

Gazduire VPS

Gazduire dedicată

Plățile pentru planurile de găzduire BlueHost se pot efectua prin următoarele:

 • Carduri de credit (cea mai comună metodă)
 • PayPal

Faceți clic aici pentru a vizita BlueHost și pentru a vedea care sunt ofertele lor curente și alegeți-vă planul. Ele chiar vă oferă o adevărată garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri!

Mai multe despre BlueHost

BlueHost este unul dintre cei mai buni și mai de încredere furnizori de servicii de găzduire web astăzi. Acestea oferă clienților lor servicii și caracteristici de găzduire web de prim nivel, inclusiv spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă nelimitată, asistență 24/7 pentru clienți, garanție de returnare de 30 de zile și multe altele. Deci, dacă conduci o afacere și vrei să crească, această companie este o alegere excelentă.

Obiectivul principal al BlueHost este de a oferi cel mai bun serviciu clienților lor. Este o companie de găzduire web care oferă servicii de înaltă calitate la un preț rezonabil. Deținută de grupul Endurance International (EIG), compania a fost construită pe baza unei tehnologii open source care garantează performanțe excelente. A fost fondată în 2003 și după mai mult de un deceniu de funcționare, continuă să furnizeze servicii de primă clasă și să acopere mai mult de un milion de domenii clienților lor din diferite părți ale lumii.

Caracteristici de bază BlueHost

În alegerea unui furnizor de servicii de găzduire web, este important să vă faceți deja temele și să fiți pe deplin conștienți de caracteristicile pe care le oferă. BlueHost poate oferi mai multe funcții decât cele de care are nevoie gazda dvs. Caracteristicile de bază sunt următoarele:

 • Oferă aproape 600 GB spațiu pe disc de găzduire web. Această cantitate de spațiu de stocare este suficientă pentru a alimenta site-urile personale și întreprinderile mici și mijlocii. Este foarte puțin probabil să găsiți o altă gazdă web cu aceeași caracteristică la un preț considerabil mai mic.
 • Vă permite să înregistrați un număr nelimitat de nume de domeniu pe un singur cont dacă există un spațiu de disc normal și utilizarea lățimii de bandă.
 • Include scripturi de site-uri în plan. Cu aceste scripturi, puteți crea bloguri, cărți de vizită, sondaje, sondaje și alte programe multimedia care vă vor ajuta să îmbunătățiți funcționalitatea site-ului dvs..
 • Are o interfață ușor de utilizat, perfectă pentru cei care nu au cunoștințe sau experiență în dezvoltarea și programarea web. Are chiar și un proces de instalare cu un singur clic care vă permite să creați un site web în doar câteva minute.
 • Vă permite să creați un număr nelimitat de site-uri.
 • Include găzduire dedicată și VPS pentru planurile lor de găzduire.
 • Are un panou de control ușor de utilizat (cPanel), care vă va ajuta să gestionați site-ul dvs. cu ușurință.
 • Oferă construitori de site-uri și adrese IP dedicate.
 • Oferă baze de date MySQL.
 • Vine cu o garanție convenabilă de returnare de 30 de zile dacă doriți să vă anulați contul.

Beneficiile BlueHost Web Hosting

În afară de funcțiile menționate mai sus, BlueHost oferă și multe alte beneficii de care utilizatorii se vor bucura dacă vor alege să se înscrie pentru un cont. Aici sunt câțiva dintre ei:

 • Nu trebuie să stai cu BlueHost mai mult decât trebuie. Spre deosebire de alți furnizori de servicii de găzduire web, BlueHost oferă planuri de 3 luni, 6 luni, 12 luni, 24 de luni și 36 de luni. Acest lucru va fi util pentru cei care au nevoie doar de un plan de găzduire pentru câteva luni. Veți plăti doar pentru lunile în care site-ul dvs. web a fost efectiv pe Web.
 • BlueHost oferă performanțe excelente la un cost relativ redus (începe de la 5,99 USD).
 • Oferă promoții / reduceri de vânzări regulate. BlueHost nu vă oferă doar performanțe deosebite, ci vă ajută, de asemenea, să vă extindeți site-ul dvs. prin publicitatea site-ului dvs. către alții.
 • Serviciul clienți este de primă clasă. Obțineți cu ușurință asistența de care aveți nevoie de la personalul lor. Acestea oferă mai multe tutoriale video, împreună cu o bază de cunoștințe cuprinzătoare, un forum comunitar și multe alte funcții suplimentare care vă pot ajuta să vă maximizați serviciul.
 • BlueHost este optimizat pentru WordPress, astfel că oferă o performanță mai bună în găzduirea de site-uri web și bloguri bazate pe WordPress.

Căutați un ghid cuprinzător pentru BlueHost care vă va ajuta să luați decizia de găzduire și să obțineți acest proces de cercetare, astfel încât să vă puteți îmbunătăți site-ul? Asigurați-vă că verificați Revizuirea și analiza BlueHost, plus istoricul companiei lor, compararea planurilor și beneficiilor lor de găzduire și diverse feedback-uri ale clienților pe care le-am găsit pe web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map