Pot transfera site-ul meu în InMotion?

Da, cu siguranță puteți transfera site-ul dvs. web de la gazda actuală la InMotion Hosting, cu condiția să „treceți” câteva dintre primele lucruri obligatorii. De fapt, transferul site-ului dvs. web de la furnizorul de hosting actual la InMotion este un proces ușor. Cu toate acestea, există câteva lucruri sau câteva lucruri obligatorii pe care trebuie să le lămurim mai întâi. Unul este că nu toate site-urile se pot transfera cu ușurință în InMotion, deoarece există o anumită listă de site-uri al căror transfer InMotion este acceptat. Un alt lucru de reținut este că, deși este posibil să nu puteți transfera site-ul dvs. web la InMotion, puteți să vă găzduiți în continuare domeniul dvs. cu InMotion Hosting. Pare sunet, nu-i așa.
Tehnic, există o diferență de bază între transferul site-ului dvs. către o gazdă nouă și transferul domeniului dvs. În timp ce pentru unii acest lucru poate suna la fel, de fapt nu este. Diferența este că Înregistrarea numelor de domeniu și Gazduirea de domenii, cunoscute și sub numele de Gazduire de site-uri Web, sunt două lucruri diferite. Înregistrarea numelor de domeniu este proprietatea dvs. asupra unui nume de domeniu care, cu excepția setărilor pe care le faceți în panoul de control al registratorului, nu are mare legătură cu găzduirea dvs. reală, în timp ce Domeniul Gazduire este compania care deține serverul în care ați pus site-ul dvs., inclusiv fișierele și folderele. Gazda dvs. web nu trebuie să fie aceeași companie în care v-ați înregistrat domeniul.


Ce pași ar trebui să fac pentru a transfera site-ul meu web în InMotion Hosting?

Așa cum am menționat anterior, transferul site-ului dvs. în InMotion este un proces ușor. Pur și simplu urmați pașii de succes și ar fi trebuit să transferați site-ul dvs. web la InMotion în cel mai scurt timp. Următorii pași sunt:

 •  În primul rând, trebuie să vă evaluați site-ul. Evaluarea site-ului este necesară pentru a afla următoarele:
 •  Ce folder fișierele site-ului dvs. web sunt stocate de către gazda anterioară;
 •  Ce baze de date, dacă există, sau dacă utilizați orice bază de date; și
 •  Vedeți cum puteți obține o copie de rezervă a fișierelor dvs. de bază de date.
 •  În continuare, va trebui să descărcați fișierele site-ului dvs. din gazda anterioară pe desktop. Acest lucru se realizează cel mai bine prin utilizarea Protocolului de transfer de fișiere sau FTP.
 •  Apoi, următorul pas va fi exportul bazelor de date ale site-ului web. Dacă, în orice caz, site-ul dvs. web folosește baze de date, este important să obțineți o copie de rezervă a acesteia. Procesul copiilor de rezervă ale bazei de date ar putea varia de la gazdă la gazdă, de aceea este important să contactați pagina web anterioară pentru asistență.
 •  În continuare, încărcați fișierele site-ului dvs. web și importați bazele de date. Pentru a face acest lucru, este important să încărcați fișierele site-ului dvs. web folosind FTP în directorul public_html din contul dvs. InMotion.
 •  Dacă aveți o bază de date, acesta este și momentul potrivit pentru a o importa în contul dvs. InMotion. Este obligatoriu să creăm baza de date în cPanel și, după ce ați creat baza de date, importați backup-ul bazei de date în ea folosind phpMyAdmin.
 •  De îndată ce fișierele site-ului dvs. web sunt deja încărcate și baza de date, dacă este cazul, restaurată, site-ul dvs. web ar trebui să fie gata să fie difuzat în noua sa gazdă. Cu toate acestea, este corect să vă testați site-ul dvs. mai întâi utilizând adresa URL temporară a contului.
 •  După ce vă asigurați că site-ul funcționează bine, următorul pas va fi configurarea adresei de e-mail a domeniului dvs..
 •  În continuare, ceea ce trebuie să faceți este să îndreptați domeniul dvs. departe de gazda anterioară și spre serverul dvs. de InMotion Hosting. Pentru a face acest lucru, trebuie să modificați serverul de nume al domeniului dvs. în:
 •  ns.inmotionhosting.com
 •  ns2.inmotionhosting.com
 •  După ce ați actualizat serverele de nume, sunteți gata să testați site-ul din nou. Cu toate acestea, este important să rețineți că modificările ar putea să nu aibă efect imediat și adesea pot dura până la 24 de ore. Se recomandă ca testarea site-ului să fie făcută la fiecare 6 ore până la expirarea perioadei de 24 de ore.

Cum pot exporta o bază de date MySQL în phpMyAdmin?

Deoarece FTP nu poate accesa bazele de date MySQL, poate fi necesar să exportați baza de date MySQL în phpMyAdmin. Acest lucru vă permite să faceți o copie de rezervă a bazei de date care va fi utilizată pentru a transfera baza de date pe un alt server sau pur și simplu pentru păstrare.
Pentru a exporta baza de date MySQL, trebuie să urmați pașii care urmează:

 •  În primul rând, trebuie să vă conectați la cPanel.
 •  Apoi faceți clic pe pictograma phpMyAdmin care poate fi găsită în Bazele de date.
 •  Din lista din meniul din stânga, selectați baza de date pe care doriți să o exportați făcând clic pe numele bazei de date.
 •  Apoi faceți clic pe fila Export.
 •  Asigurați-vă că sunt selectate toate tabelele și opțiunea SQL.
 •  Apoi, sub „Structura”, activați opțiunea „Adăugați DROP TABLE / VIZIONARE / PROCEDURĂ / FUNCȚIE”.
 •  Dacă baza dvs. de date este mare, puteți comprima fișierele alegând „cu fermoar” sau „gzipped”. Asigurați-vă că este selectat „Salvați ca fișier”.
 •  Apoi faceți clic pe butonul Go, care se găsește în partea de jos a ecranului.
 •  Pentru a descărca exportul bazei de date pe desktopul local, selectați „Salvați” când vi se solicită să deschideți sau să salvați fișierul. Asigurați-vă că luați nota completă a numelui fișierului și a locației în care este salvată copia de rezervă.

Transferul site-ului meu web în InMotion merită efortul?

InMotion Hosting este unul dintre liderii recunoscuți pe piața de găzduire a site-urilor web. Este bine cunoscut pentru serviciile de găzduire ieftine și accesibile, dar fiabile, stabile și puternice. Aceste atribute pozitive și avantajele pe care le aduce InMotion Hosting face ca transferul site-ului dvs. de la gazda anterioară în InMotion Hosting să merite cu adevărat efortul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map