Recenzie Easyspace

Clienții nu vor ezita să plătească o primă atât timp cât vor primi serviciul de calitate pe care îl caută. Este posibil ca spațiul ușor să nu poată scăpa la un preț rezonabil în comparație cu celălalt companii de găzduire web afară pe piață. Cu toate acestea, gama largă de caracteristici inovatoare, securitate și procesul de asistență stelar pentru clienți îl fac un serviciu de găzduire web care merită plata suplimentară.


Logo EasySpace
UPTIME
946
VITEZĂ
928
A SUSTINE
907
PREȚ
898
CARACTERISTICI
923
VERDE
920
INOVATOR
858

Mediu inovator și sigur de găzduire – Easyspace oferă un mediu de găzduire care este susținut de o varietate de caracteristici și instrumente online care vă ajută să configurați cu ușurință mediul de găzduire al site-ului dvs., permițându-vă, de asemenea, să obțineți cea mai bună valoare pentru banii dvs. Fiecare mediu de găzduire vine cu propriul său spațiu de stocare, care este stocat într-o rețea privată și sigură. Stocarea rulează pe servere de baze de date fizice separate pentru a oferi viteză și performanță mai rapide. Aceste baze de date sunt, de asemenea, echipate cu clustere cu mai multe noduri, memorie în memorie Cache SSD și vernisare și pot fi modificate Google mod_pagespeed.

În ceea ce privește securitatea, mediul de găzduire al lui Easyspace este personalizat pentru a fi protejat de DDos și este creat pentru a veni cu propriul sistem de scanare de viruși și malware. Scanarea virusului este operațională 24/7 și este capabilă să detecteze majoritatea – dacă nu toate – virușii care afectează web-ul. Aceste măsuri de securitate vă ajută să vă asigurați că site-ul dvs. web nu se prăbușește în caz de atacuri online, oferindu-vă, de asemenea, protecție non-stop împotriva virușilor rău intenționate.

Acceptă sistemul de operare Linux și Windows – unele companii de găzduire web se limitează doar la utilizarea Windows sau Linux ca sistem de operare de bază. Acestea nu au capacitatea de a rula ambele sisteme. Nu este cazul cu Easyspace.

Easyspace oferă opțiunea de a utiliza fie Linux, fie Windows pentru găzduirea dvs. web, pentru a vă ușura gestionarea site-ului. Acest lucru permite clienților competenți în oricare dintre aceste sisteme de operare să selecteze și să utilizeze sistemul de operare cu care sunt familiarizați.

Important

Desigur, fiecare sistem de operare are propriile sale funcții preinstalate cu acestea. Clienții care selectează Linux vor primi baze de date MySQL, PHP, Perl, phpMyAdmin și Python în pachetul lor de găzduire web. Pe de altă parte, clienții Windows vor primi ASP.NET v4, Microsoft Access, IIS 7.5 și opțiunea de a instala MSSQL.

Centre de date bazate pe U.K. – performanța generală și operațiunile serverului este ceva pe care Easyspace îl ia în serios, motiv pentru care compania a investit în înființarea a 10 centre de date în Regatul Unit. Șase dintre aceste centre de date sunt deținute direct de compania Easyspace, care contribuie la îmbunătățirea infrastructurii sale de găzduire, permițând companiei o cantitate uriașă de date. Această investiție îmbunătățește, de asemenea, fiabilitatea de găzduire a companiei Easyspace, reducând la minimum orice întrerupere și alte probleme de găzduire.

În afară de reducerea șanselor de a găzdui probleme, mai multe centre de date răspândite în Regatul Unit oferă webmasterilor avantajul de a selecta unul care se află în apropierea zonei lor, ceea ce duce la un timp de încărcare mai rapid..

Aceste centre de date sunt, de asemenea, gestionate și susținute de propria echipă de ingineri a lui Easyspace, în locul unei echipe de asistență terță parte. Drept urmare, aceștia pot atribui cu ușurință ingineri la fața locului să facă lucrări de întreținere și să analizeze orice probleme care pot apărea din rețea sau server.

Datacentere din Marea Britanie

Easyspace a investit în înființare 10 centre de date în jurul Regatului Unit.

Serviciul de asistență de calitate – Easyspace cunoaște importanța furnizării clienților de servicii de asistență de calitate pentru a rezolva întrebările și preocupările lor. Pentru a se asigura că clienții săi obțin ajutorul de care au nevoie, compania a pus la punct propriul său proces de asistență în patru pași, care oferă următoarele:

 • Actualizarea stării sistemului. Aceasta oferă clienților cele mai recente actualizări de găzduire web și întreținere de la Easyspace. Indiferent dacă problema implică efectuarea de întreținere a sistemului de rutină sau corecția unei probleme de găzduire, veți putea să actualizați ceea ce se întâmplă exact.
 • Ghiduri de ajutor. Easyspace are propria sa bază de cunoștințe și secțiunea de auto-ajutor care oferă ghiduri aprofundate pentru a vă parcurge prin caracteristicile și procesele sale. Aceste ghiduri vă vor ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a modului de utilizare a noilor funcții online ale companiei, eliminând în același timp nevoia de așteptați în coadă pentru ca un reprezentant al clienților să vă apeleze.
 • Chat la Help Desk. Pentru îngrijorările care necesită mai mult decât un simplu progres, Easyspace are o caracteristică de chat online, susținută de echipa sa de asistență pentru clienți din U.K., gata să ofere asistență 24/7. Doar faceți clic pe pictograma chatului și veți putea vorbi cu unul dintre agenții de servicii pentru clienți de la Easyspace pentru a vă preocupa.
 • Centru de contact. Easyspace oferă, de asemenea, un centru de contact la care puteți apela pentru probleme mai presante. Deși linia lor de asistență pentru clienți nu este disponibilă 24 de ore, aceasta nu înseamnă că nu vor putea să vă apeleze și să vă ajute să rezolvați orice problemă aveți. Orele lor de birou încep de luni până vineri cu un program de la 9:00 am la 17:30.

Integrarea instrumentelor online gratuite de găzduire web – Gazduirea web cu Easyspace vă oferă o serie de instrumente online pe care le puteți integra în site-ul dvs. web pentru a îmbunătăți funcționalitatea generală. Cea mai bună parte aici este că nu veți fi taxat pentru utilizarea acestora și veți beneficia de promoții exclusive oferite de aceste instrumente.

Iată o listă de companii care s-au asociat cu Easyspace și oferta lor promoțională echivalentă:

 • Google AdWords. Clienții care beneficiază de serviciul de găzduire web Easyspace vor putea primi bonuri publicitare gratuite de la AdWords pentru a ajuta la promovarea afacerii lor.
 • Managerul de corespondență. Înscrierea cu Easyspace va primi clienților credite gratuite de la Mailing Manager, care le vor permite să trimită mesaje de marketing prin e-mail către clienții lor.
 • WordPress. Parteneriatul companiei Easyspace cu WordPress vă oferă instrumentele pentru a vă configura blogul sau magazinul de comerț electronic cu doar un clic al unui buton care vă va ajuta să creați site-ul dvs. web în câteva minute.
 • Backup & Restore. Acest instrument online oferă o versiune de încercare gratuită a produsului său pentru clienții Easyspace pentru a le oferi o idee despre cât de eficiente sunt în protejarea bazei de date și a spațiului dvs. web.
 • Deschideți Exchange. Deschiderea unui cont de găzduire web cu Easyspace vă oferă posibilitatea de a încerca OpenExchange pentru a vă ajuta să vă gestionați informațiile partajate, inclusiv evenimente din calendar, documente și alte sarcini..

Mai multe opțiuni de plată – Easyspace suportă o gamă largă de clienți, unii dintre ei având sediul peste mări. Pentru acei clienți care locuiesc în străinătate, nu sunt disponibile toate metodele de plată utilizate de obicei de cei care locuiesc în Regatul Unit. Acesta este motivul pentru care Easyspace a creat mai multe opțiuni de plată pentru a facilita clienților de peste mări să își deconteze facturile.

Easyspace permite clienților să-și plătească facturile folosind două valute – dolari sau lire sterline. De asemenea, acceptă toate tipurile de carduri majore de credit, inclusiv American Express, Delta, Maestro, MasterCard, Switch, Solo și Visa. Această multitudine de opțiuni de plată este modalitatea de a oferi confort clienților lor.

Tehnic

 • 99.9% Garanție Optime
 • Lățime de bandă nelimitată. Aplicabil tuturor planurilor de găzduire web Easyspace, acest lucru vă asigură că site-ul dvs. web se va încărca mai rapid și va rămâne în funcțiune pentru clienții dvs..
 • Numele de domeniu gratuit. Elimină dificultățile de a fi nevoiți să plătești suplimentar pentru a avea un nume de domeniu creat și înregistrat
 • 10 centre de date
 • Configurare gratuită; Transfer
 • Trafic nelimitat, e-mailuri, DB-uri
 • Serverele sunt prea lente în comparație cu cele mai importante companii de găzduire web

A sustine

 • Suport tehnic 24/7
 • O bază de cunoștințe cu ghiduri de ajutor
 • Chat online live
 • Centru de contact
 • Nu am găsit niciuna

Prețuri

 • Planuri flexibile
 • Poate fi cumpărat lunar
 • 7 zile garanție înapoi. Garanția de returnare a banilor de 7 zile a companiei Easyspace poate fi puțin scurtă în comparație cu ceea ce vedeți mai ales oferit de alte companii. Cu toate acestea, dacă în această perioadă nu sunteți complet mulțumit de serviciul pe care l-ați obținut, Easyspace vă va rambursa toate taxele de găzduire pe care le-ați anulat.

Panoul de control Easyspace

Spre deosebire de alte companii de găzduire web, care se bazează pe un singur tip de panou de control, Easyspace oferă clienților săi diferite variații, oferindu-le posibilitatea de a selecta sistemul în care se folosesc. Acest lucru le face mai ușor să își administreze site-urile web, deoarece le pot rula cu un sistem pe care sunt obișnuiți să-l folosească.

Panourile de control oferite în prezent de Easyspace includ sistemul popular cPanel, VMware și Plesk. Aceste sistem permit clienților să dețină controlul deplin și gestionabilitatea site-ului lor web, includ posibilitatea de a gestiona informațiile contului, de a configura e-mailuri, de a configura gazduirea dvs. și de a stabili domenii doar pentru a numi câteva. În cazul în care clienții necesită instrumente de găzduire suplimentare, Easyspace le va putea oferi ceea ce au nevoie pentru o taxă echivalentă.

Concluzie

În cele din urmă, panoul de control Easyspace oferă un program de instalare cu un singur clic care vă va permite să vă configurați sistemul. Sistemele acoperite de această caracteristică unică includ WordPress, Joomla, b2evolution și Drupal. Spre deosebire de ceea ce vedeți de la alte companii de găzduire care vă solicită să parcurgeți navigații complexe doar pentru a configura aceste servicii, programul de instalare cu un singur clic al Easyspace vă va permite să configurați site-ul dvs. cât mai rapid și eficient..

Puteți consulta și alte companii de top din Marea Britanie, recenzii și comparații aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map