Revizuire WebHostingHub

„Categoric vizat newbies-urilor. Rapoartele arată că găzduirea este rapidă, dar asistența clienților poate fi lentă. “

WebHostingHub este destul de nou în scena serviciului de găzduire web. Acest furnizor a funcționat numai de aproximativ 12 ani. Dar, la fel ca și companiile mai vechi de găzduire, WebHostingHub și-a făcut deja un nume.

Este cunoscut ca un furnizor de servicii solid pentru site-urile web personale și de afaceri mici. Ei sunt specializați în găzduirea site-urilor de bloguri, astfel încât funcțiile lor vizează această anumită industrie. Această companie se laudă că orice persoană poate crea un site web și îl poate pune online în câteva minute de la înscrierea la planul său. Unicul lor plan de găzduire partajat oferă resurse nelimitate și alte caracteristici comune. Unul dintre motivele pentru care mulți clienți aleg WebHostingHub se datorează faptului că compania oferă o alegere între două centre de date. După cum mulți știu, apropierea de un centru de date poate afecta performanța site-ului web. Permițând clienților să aleagă cel mai apropiat centru de date, abonații lor se bucură de o eficiență mai mare. Pentru un preț special de 3,99 dolari pe lună, aceasta este deja o ofertă suficient de bună pentru cei care caută găzduire cu caracteristici de bază.

Este important să menționăm că acesta este un preț promoțional. Tariful regulat pentru plan este de 4,95 USD. Acest lucru este încă mult mai ieftin decât tarifele promoționale ale altor companii.

[id stratificator = = 5 ″]

PRET PE LUNA$ 4,99UPTIME & VITEZĂ85%
SPATIU PE DISCUnliDOMNUL TĂULIBER
BANDAUnliEvaluare generală8/10

Caracteristici și ușurință de utilizare

Acum este atât de comun ca furnizorii de găzduire să aibă planuri cu funcții nelimitate, precum spațiu pe disc, conturi ftp, lățime de bandă, baze de date și adrese de e-mail. Aceasta este ceea ce veți obține atunci când vă înscrieți cu webhostinghub. În plus, veți obține:

• Acces la sisteme avansate de securitate cu suphp
Liniștea sufletească pentru webmaster vine din cunoștința că site-ul său web este sigur împotriva oricărui atac. Aceasta este o caracteristică de care este mândru sau de WebHostingHub.

• Freebies pentru anunțuri web
Site-ul dvs. nu va supraviețui decât dacă veți primi mulți vizitatori. Postarea de reclame pe locații strategice vă poate ajuta să faceți acest lucru. Atunci când le oferă clienților lor credite în valoare de până la 75 USD pentru a le utiliza pe yahoo !, bing și Google cuvinte publicitare.

• Transfer gratuit sau înregistrare de domenii
Dacă aveți un nume de domeniu înregistrat, îl puteți muta gratuit în contul dvs. WebHostingHub. De asemenea, compania va suporta cheltuielile de înregistrare pentru primul dvs. nume de domeniu, dacă mai aveți încă înregistrarea unuia.

• Acces la un constructor de site premium
În majoritatea companiilor, atunci când vă oferă acces la un constructor de site-uri, veți obține doar versiunea de bază. Dacă doriți să creați un site web mai complex, ar trebui să plătiți suplimentar.

Cu webhostinghub, veți utiliza versiunea premium fără costuri suplimentare. Cu webhostinghub, veți utiliza versiunea premium fără costuri suplimentare. Acest lucru înseamnă că veți avea acces la mai multe șabloane, teme și instrumente pentru a face site-ul dvs. atrăgător vizual și foarte funcțional.

Fiabilitate

La fel ca și alte companii, care promite că timpul lor de funcționare va rămâne peste 99%. Își îmbunătățesc constant sistemele și folosesc doar cele mai recente și mai rapide servere și alt hardware pentru a asigura performanțe deosebite. Sistemul lor este sub monitorizare constantă, astfel încât orice problemă poate fi detectată și rezolvată cu ușurință fără a provoca întreruperea serviciului.

Suport pentru clienți și tehnici

Dacă doriți să contactați echipajul de asistență al webhostinghub, puteți utiliza opțiunile tipice: telefon, e-mail sau chat live. Dacă începeți și nu știți de unde să începeți, puteți accesa site-ul lor oficial și puteți citi prin ghidul lor de găzduire pentru a obține rulmenții. Baza lor de cunoștințe găzduiește, de asemenea, numeroase articole și tutoriale video pentru a vă ajuta cu probleme comune.

Verdictul final

Singurul dezavantaj care poate fi perceput atunci când vă înscrieți cu WebHostingHub este că oferă doar hostinguri partajate prin linux. Aceasta nu este o problemă dacă intenționați să creați un site web mic. Cu toate acestea, dacă doriți un server dedicat sau un vps sau dacă dezvoltatorul site-ului dvs. necesită utilizarea unui server bazat pe Windows, poate fi necesar să căutați o altă companie de găzduire.

ACTIVA COUPON 3,99 USD
PLUS: Obțineți CREDITE AD 200 USD din GOOGLE, TWITTER, BING și YAHOO!

Activați cupon și deschideți site-ul

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map