Shopify vs. WordPress (WooCommerce) pentru comerț electronic?


Shopify vs WordPress


“Vreau să construiesc un magazin de comerț electronic … dar ar trebui să folosesc Shopify sau WordPress?”

Aceasta este de fapt o întrebare destul de comună pe care o primim aici pe site-urile websetup.org. De fapt, le obținem de mai mult de 2-3 ori pe zi.

Motiv? În fiecare zi, tot mai mulți oameni decid să lanseze propriile lor magazine de comerț electronic, dar aproape imediat au primit mai multe întrebări decât răspunsuri:

Ce platformă ar trebui să folosesc?

Va trebui să plătesc orice taxe?

Pot vinde cărți electronice și descărcări sau doar produse fizice?

Pot să fac „drophip”?

Care sunt argumentele pro și contra Shopify vs. WordPress?

etc …

La fel ca în cazul majorității lucrurilor din viață, răspunsul scurt la care trebuie să mergi cu Shopify sau WordPress este acesta: Depinde …

Știm că urăști acel răspuns la fel de mult ca noi, dar ținem cont – cu răspunsul scurt afară, putem acum să ne concentrăm asupra celui util. Să ne aruncăm în subiect și să vedem când este mai bine să folosești Shopify prin WordPress, pentru cine va fi o soluție mai bună, și de ce ai considera chiar Shopify (sau WordPress) în primul rând.

Este WordPress pentru orice, inclusiv un site de comerț electronic?

Am fost întotdeauna un fan avid al WordPress și sfaturile noastre îndrumate ori de câte ori cineva a avut nevoie de un site web în orice scop – orice scop! – a fost, “Hei, de ce nu WordPress?”

Analizând ce este posibil cu Shopify și cât de ușor este, chiar am început să avem a doua gânduri.

Adică, WordPress este cu siguranță nemaipomenit ca platformă de site-uri. Poate face față cu ușurință cu orice aruncați și face site-ul dvs. accesibil și disponibil pentru întreaga lume.

În același timp, un magazin de comerț electronic este un fel de animal foarte specific și este foarte, foarte diferit de un blog standard sau un site de știri.

WordPress este construit în jurul conținutului – conținut menit să fie consumat gratuit, mai mult sau mai puțin. Puteți publica postări pe blog, videoclipuri, imagini și etc., dar principiul principal este că este la dispoziția oricui se întâmplă să se poticnească cu adresa URL.

Realitatea magazinelor de e-commerce este diferită.

Ceea ce oferă ei se află în spatele unui tablou de plată. Întregul site trebuie să fie atent atunci când gestionează datele cruciale ale clientului (cum ar fi cărțile de credit, informațiile personale). Trebuie să fie sigur. Pentru a rezolva totul, trebuie să fie capabil să se ocupe de comenzile primite, să le proceseze și să se asigure că nimic nu cade prin fisurile de-a lungul drumului.

Cu alte cuvinte, există o mulțime de lucruri care diferă de magazinele de comerț electronic în comparație cu platformele de publicare standard.

În acel moment, chiar trebuie să fim gata să acceptăm faptul că WordPress nu este perfect pentru toate. Uneori, ai nevoie doar de o platformă care a fost creată pentru a gestiona un magazin de comerț electronic.

Principala diferență dintre Shopify și WordPress

Într-o propoziție, diferența principală dintre Shopify și WordPress este că Shopify este un instrument / serviciu online, în timp ce WordPress este un software independent că trebuie să vă instalați.

Pentru a utiliza Shopify, tot ce trebuie să faceți este să accesați Shopify.com și să vă înscrieți pentru a vă crea un cont. Odată terminat, trebuie doar să parcurgi o configurație rapidă, iar magazinul tău de e-commerce să funcționeze.

Pentru a utiliza WordPress ca platformă de e-commerce, pe de altă parte, necesită mult mai mulți pași:

 1. În primul rând, trebuie să cumpărați un domeniu și un cont de găzduire web, unde puteți avea instalată versiunea implicită a WordPress.
 2. Trebuie să alegeți o temă (design) pentru site-ul dvs. web, plus o mână de plugin-uri pentru a avea grijă de SEO, de integrarea socială și etc..
 3. După aceea, aveți nevoie de un plugin precum WooCommerce pentru a vă oferi toate funcțiile de comerț electronic (acestea nu sunt integrate în WordPress).
 4. În cele din urmă, trebuie să parcurgeți procesul de configurare al magazinului dvs. de e-commerce (detaliile magazinului, integrările gateway-ului de plată, produsele etc.). Aceștia pot dura și ei un pic.

Nu în ultimul rând, cu Shopify, primiți și suport, ceea ce înseamnă că, dacă veți întâmpina vreodată probleme cu platforma, puteți contacta pur și simplu echipa de asistență și o vor rezolva (probabil)..

Cu WordPress, nu există niciun suport, în sine.

Gândiți-vă în acest fel, Shopify este ca și cum ar fi să mergeți la IKEA, să cumpărați o masă de pe raft și apoi să o montați acasă. WordPress este ca și cum ai merge la hardware-ul, a cumpăra scânduri, cuie, lipici, unelte, și apoi te-ai întoarce acasă și ai construi masa.

Dezvăluirea completă: WebsiteSetup câștigă un comision dacă sfârșești să cumperi shopify sau bluehost + woocommerce prin linkurile de trimitere din această comparație. Mulțumesc pentru sprijin!

Shopify – Ce este?Shopify

Iată faptele:

 • Un comerț electronic integral în unul soluție / instrument. Vă permite să construiți de la zero un magazin funcțional de e-commerce, fără ajutorul unui designer sau al unui dezvoltator.
 • Nu sunt necesare abilități de codare pentru a utiliza Shopify.
 • Este un instrument plătit – de la 29 la 299 USD pe lună.
 • Vă permite să vindeți orice doriți (bunuri, servicii, produse, atât digitale, cât și fizice, precum și dropship).
 • Folosește-l offline și online (îl poți folosi ca magazin online, dar folosește și ceva numit Punct de vânzare cu Shopify, care este sistemul lor pentru magazinele de vânzare cu amănuntul care vă permite să vă integrați magazinul pe locație cu configurarea dvs. în Shopify).
 • Peste 100+ modele de magazine online din care să aleagă (unele dintre ele plătite).
 • Fiecare site nou primește gratuit un subdomeniu personalizat – de exemplu, YOURSTORE.shopify.com.
 • Există asistență 24/7.

WordPress (WooCommerce) – Ce este?WordPress

În primul rând, WordPress este o mulțime de lucruri, dar în scopul acestei resurse, ne concentrăm în principal pe partea de comerț electronic a spectrului și omitem o mare parte din caracteristicile și abilitățile WordPress..

 • Un site web integral software-ul. Vă permite să construiți orice fel de site web, cu condiția să puteți gestiona configurația ușor tehnică – implicând instalarea software-ului în sine, instalarea de pluginuri, instalarea unei teme și apoi instalarea unui plugin de comerț electronic pentru a gestiona operațiunile magazinului..
 • Sunt necesare anumite abilități de construire de site-uri web. În funcție de personalizările pe care doriți să le efectuați, este posibil să aveți nevoie și de abilități de codare sau design.
 • Programul WordPress este gratuit. Pentru a-l utiliza, trebuie să vă înscrieți la o gazdă web și să cumpărați un nume de domeniu. Când toate sunt puse la punct, puteți începe cu WordPress pentru aproximativ 5 USD / lună.
 • Caracteristici excelente de gestionare a conținutului.
 • Mii de teme / modele din care să alegeți, atât gratuit, cât și plătit.
 • Posibilități de extindere excepționale prin intermediul pluginurilor.
 • Fără sprijin direct, dar o comunitate de ajutor foarte utilă.

Când ar trebui să utilizați Shopify peste WordPress?

Shopify iese în evidență ca o soluție personalizată de e-commerce pentru toată lumea. prin care toata lumea, ne referim la persoanele care ar putea să nu aibă abilități de construire a site-urilor sau de codificare, totuși vor să poată crea singuri un magazin online minunat.

Principalul beneficiu al colaborării cu Shopify este că puteți începe în câteva minute și să începeți să serviți primii clienți aproape imediat.

Chiar și anulând abilitățile de codificare și creare de site-uri web – de care nu ai nevoie – nu trebuie să fii în întregime familiarizat cu diverse realități ale activității de comerț electronic în sine. Shopify vă ajută să setați lucruri precum inventarul, impozitele, setările de transport etc. Cu alte cuvinte – rezolvă fiecare ultim aspect plictisitor al afacerii.

În al doilea rând, Shopify este și o soluție cu adevărat accesibilă. Pentru a începe, ai nevoie doar de 9 dolari pe lună. Pentru acest preț, veți avea acces la mai mult decât suficiente site-uri de proiectare și opțiuni de personalizare.

eurăspunsul n-pe scurt la „când să folosiți Shopify?”:

 • Opțiunea a): Folosiți-l dacă nu aveți niciun fel de site web și doriți să lansați rapid un magazin de comerț electronic de calitate.
 • Opțiunea b): Folosiți-l dacă nu aveți abilități de design, codare sau creare de site-uri web și nu doriți să angajați pe nimeni pentru a vă stabili un magazin de comerț electronic pentru dvs..
 • Opțiunea c): Folosiți-l dacă doriți să integrați magazinul online cu magazinul dvs. offline.
 • Opțiunea d): Folosiți-l dacă aveți nevoie de o platformă excelentă de e-commerce cu acces la asistență pentru clienți … în caz.

Dacă vă descriu oricare dintre cele de mai sus, accesați Shopify.

De asemenea, nu contează dacă doriți să vindeți produse fizice, descărcări digitale, servicii sau chiar să faceți transfer. Shopify se poate ocupa de orice. Numărul de produse pe care le oferiți nu este niciun factor (indiferent dacă este vorba de 1 sau 1000).

Când să folosiți WordPress Over Shopify?

WordPress este o centrală. Este aproape platforma web perfectă, capabilă să ruleze tot felul de site-uri web.

Dar este o captură. Sau, mai degrabă, câteva capturi.

 • WordPress este o aplicație software = o puteți obține gratuit, dar atunci trebuie să o instalați singur pe o gazdă web, să o configurați și, în final, să lansați un site web cu acesta.
 • În afara cazului, WordPress este în principal o platformă de blogging. Nu oferă deloc funcții de comerț electronic. Cele pe care le puteți obține prin intermediul pluginurilor. Cum ar fi popularul WooCommerce.
 • În afară de pluginul de comerț electronic, aveți nevoie de o mulțime de alte pluginuri pentru a gestiona unele opțiuni standard precum SEO și social media. De asemenea, aveți nevoie de un aspect bun și bRANDABLE tema (design) – pentru ca magazinul dvs. de e-commerce să arate unic și original.

Ceea ce înseamnă totul este că WordPress este poate o soluție pentru un utilizator puțin mai priceput. Trebuie să vă simțiți comod să editați fișierele PHP de mână, să vă conectați la serverul dvs. prin FTP și să petreceți după-amiaza într-un panou de setări.

Acestea fiind spuse, cele menționate mai sus WooCommerce este un excelent plugin de comerț electronic. Acesta vă oferă toate funcțiile pe care le puteți solicita, de ex. coșuri de cumpărături, cataloage de produse, plăți online, cupoane etc. Cel mai important, pluginul este gratuit!

Puteți găsi coșuri de cumpărături alternative WordPress aici.

woocommerce

eurăspunsul n-pe scurt la „când să folosiți WordPress pentru comerțul electronic?”:

 • Opțiunea a): Folosiți-l dacă aveți deja un site WordPress și sunteți familiarizați cu interfața. De exemplu, WooCommerce utilizează aceeași organizație de panou de administrare pentru produsele și comenzile dvs., astfel încât nu există o curbă suplimentară de învățare.
 • Opțiunea b): Folosiți-l dacă aveți deja un site WordPress și doriți să minimizați costurile prin faptul că nu trebuie să mai investiți fonduri într-o nouă platformă de comerț electronic..
 • Opțiunea c): Utilizați-l dacă încercați ocazional cu codul sursă.
 • Opțiunea d): Folosiți-l dacă puteți face față fără asistență clienților cu reacție rapidă.

Despre acea ultimă parte: În prezent, s-ar putea să simți că asistența pentru clienți nu este o afacere atât de mare. Dar rețineți că este afacerea dvs. despre care vorbim aici. De exemplu, dacă se întâmplă ceva care face ca site-ul dvs. să coboare, nefiind disponibil online pentru întreaga zi poate și va însemna un impact grav asupra veniturilor afacerii dvs. De asemenea, mult stres în timp ce suntem la ea.

Sunt acele perioade în care avem tendința să apreciem asistența pentru clienți care operează 24/7!

WordPress sau Shopify? Un răspuns și mai scurt.

Dacă opțiunile de mai sus nu îți satisfac gustul, avem un răspuns și mai scurt pentru tine.

Doar rețineți că este o imens suprasimplificare. În multe scenarii, este mai bine să urmați una dintre opțiunile de mai sus. Dar dacă doriți un răspuns uber-scurt, aici este:

 • Dacă aveți deja un site WordPress, instalați WooCommerce și lansați un magazin de comerț electronic ca element al acelui site web existent.
 • Dacă nu aveți încă un site web, lansați magazinul de e-commerce cu Shopify.

Motivele mele pentru această chestiune sunt duble: economisirea timpului și a banilor.

Pur și simplu – dacă aveți deja un site web WordPress rulat, va fi întotdeauna mai rapid și mai ieftin să adăugați doar o componentă de comerț electronic pe acel site, în loc să construiți ceva nou. Pe de altă parte, dacă nu aveți încă un site web, este mai rapid și mai ușor să mergeți pe cealaltă rută și să lansați un magazin de comerț electronic cu o platformă specializată, cum ar fi Shopify. Asta e tot!

Citire ulterioară:

 1. Cum se instalează și se utilizează Shopify
 2. Cum se instalează și se utilizează WordPress / WooCommerce
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map