Transferul de site-uri departe de WebHostingHub

Îmi pot transfera site-ul departe de WebHostingHub?

Dacă doriți să transferați site-ul dvs. găzduit de WebHostingHub către o altă gazdă și nu aveți îndoieli dacă este posibil, răspunsul este da; puteți și puteți transfera site-ul dvs. departe de WebHostingHub. Cu toate acestea, trebuie clar mai întâi ce trebuie să faceți, indiferent dacă doriți să transferați numele dvs. de domeniu către un alt registrator de domeniu sau pur și simplu doriți să vă anulați complet abonamentul cu WebHostingHub. În ceea ce privește problema anulării abonamentului dvs., orice client își poate anula abonamentul oricând va simți nevoia să facă acest lucru. Clienții care își anulează abonamentul sunt rambursate în funcție de perioada în care au găzduit site-ul lor la companie.


Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să vă transferați numele de domeniu către un alt registrator de domeniu, dar totuși permiteți WebHostingHub să găzduiască fișierele site-ului dvs. web. Pentru a face acest lucru, vi se va cere să indicați o înregistrare către serverul WebHostingHub folosind noul registrator sau puteți schimba numele serverului de nume în WebHostingHub după ce transferul va fi făcut.

Este important să înțelegeți că înregistrarea / gestionarea domeniului dvs. nu este aceeași și este separată de găzduirea dvs. și transferul drepturilor de administrare a domeniului nu va afecta în niciun fel contul dvs. de găzduire care va rămâne activ. Singura modalitate de a dezactiva contul de găzduire va fi prin anulare.

Ce trebuie să fac pentru a transfera site-ul meu departe de WebHostingHub?

Înainte de a putea transfera domeniul dvs. departe de WebHostingHub, compania vă solicită să trimiteți o solicitare pentru ca domeniul dvs. să fie eliberat. Solicitarea trebuie să fie sub forma unui e-mail și ar trebui să fie trimisă la [email protected] și ar trebui să vină cu verificarea contului dvs., precum și prin e-mailul administratorului. Aceasta va începe procesul de înregistrare a domeniului, deoarece acestea sunt necesare de către companie pentru a debloca domeniul dvs. pentru dvs. De asemenea, este important să rețineți că trebuie să eliminați confidențialitatea domeniului din domeniul dvs. pentru a afecta procesul de deblocare.

Odată ce domeniul este eliberat și aveți deja codul de autorizare, pe care îl veți primi prin e-mailul dvs. de administrator, puteți continua la noul dvs. registru de domeniu și a începe procesul de transfer al domeniului. De obicei, durează 7-10 zile pentru a finaliza transferul, deși timpul de finalizare variază, în funcție de registrator. Este important să știți că, de fiecare dată când se fac modificări DNS sau se transferă domenii, se observă o perioadă de propagare DNS care durează de la aproximativ 7-24 ore în timp ce schimbătorul apare.

Care sunt motivele obișnuite pentru care oamenii se îndepărtează de compania lor de găzduire?

Există tot atâtea motive pentru care există tot atâtea persoane sau companii care doresc să se schimbe într-o altă companie de găzduire web. Acesta variază de la cel mai complex la cel mai complex. Printre aceste motive se numără următoarele:

 •  Clientul ar putea fi dezamăgit de acest serviciu.
 •  Necesitatea de mai multe resurse, cum ar fi spațiul de stocare și lățimea de bandă, precum și nevoia de mai multe aplicații.
 • Este posibil ca clientul să fi fost greu să susțină suma facturilor lunare și poate să fi găsit undeva un preț mai bun.
 • Aceștia ar putea fi nemulțumiți de serviciul pentru clienți.

Ce pași de bază și recomandări trebuie să urmez în timpul procesului de transfer?

Există câteva recomandări de bază pe care clienții trebuie să le facă înainte și în timpul procesului de transfer. Acestea sunt:

 • În primul rând, trebuie să selectați cel mai potrivit furnizor de găzduire web, comparându-le cu furnizorul actual. Considerațiile ar trebui să includă:
 •  Tipul sistemului de operare utilizat, care ar trebui să fie compatibil cu cerințele site-ului dvs. web;
 •  Cerințele de spațiu pe disc; și
 •  Lățimea de bandă;
 • Ar trebui să faceți o copie de rezervă a tuturor fișierelor site-ului dvs. web existent, descărcând toate fișierele vechi ale contului dvs.. Puteți utiliza FTP Access sau puteți să-l exportați folosind phpMyAdmin, în funcție de care funcționează. În general, căutați o gazdă care oferă acces FTP.
 •  Asigurați-vă că puteți primi e-mailuri verificând în mod corespunzător că e-mailurile dvs. funcționează și sunt active.
 •  Este recomandat să vă asigurați că site-urile dvs. web și conturile de e-mail de domeniu sunt difuzate în timpul procesului de transfer, păstrând contul de găzduire web existent până la finalizarea procesului.
 •  Odată ce totul este finalizat, nu uitați să vă anulați contul.

Ce trebuie să iau în considerare atunci când trec la o nouă gazdă web?

Când decideți să treceți la o nouă gazdă web, asigurați-vă că puteți lua în considerare tot ceea ce este necesar. Un lucru pe care trebuie să-l rețineți este că ar trebui să căutați motivul pentru care v-ați schimbat gazda și să-l utilizați ca element de curte pentru a nu cădea din nou în aceeași problemă. Unele dintre aceste considerente sunt:

 •  Nu doriți ca clienții dvs. să fie dezamăgiți de site-ul dvs. web cu multe perioade de oprire, în timp ce transferul va intra în vigoare. Faceți transferul cât mai perfect.
 •  Trebuie să faceți o cercetare minuțioasă despre site-ul dvs. potențial. Este posibil să fie nevoie să aflați următoarele:
 •  Ce înseamnă că permit încărcarea fișierelor.
 • Obțineți informațiile DNS și asigurați-vă că aveți informațiile despre contul dvs. de domeniu gata, astfel încât să puteți modifica setările cât mai curând posibil.
 •  Asigurați-vă că aveți adresa URL temporară pregătită, astfel încât să puteți testa înainte de a schimba DNS.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map