Transferul site-ului dvs. web de la BlueHost la WebHostingHub

Pot transfera site-ul meu găzduit de BlueHost în Web Hosting Hub?

Dacă aveți deja un site web găzduit de BlueHost și doriți cumva să-l transferați către un alt furnizor de gazde web, cum ar fi Web Hosting Hub, compania ar fi bucuroasă să vă găzduiască și să vă fie de serviciu..


Web Hosting Hub (sau Hub-ul pe scurt) este una dintre cele mai bune și de încredere companii de găzduire web care sprijină și ajută clienții în procesul de transfer sau migrare a site-ului lor web oferind servicii gratuite. Pentru a rezista, acestea oferă un „proces de transfer fără timp”, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web nu va experimenta niciodată vreun timp de oprire în timp ce procesul de transfer efectiv are loc..

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transferul site-ului dvs. de la BlueHost la Web Hosting Hub, deoarece este simplu și ușor. Poate dura puțin pentru ca întregul proces să se termine, dar procesul în sine nu este știința rachetelor.

Cea mai obișnuită metodă de transfer al site-ului dvs. este prin descărcarea fișierelor și datei vechi cu ajutorul unui client FTP, apoi încărcarea lor în Web Hosting Hub.

De ce să alegi Web Hosting Hub?

Există o mulțime de motive pentru care oamenii decid să își transfere site-urile web către o altă companie de găzduire web. Aceste motive variază, unele dintre ele putând afecta chiar viitorul site-ului web și poate chiar compania în sine.

În ceea ce privește motivul pentru care ar trebui să alegeți Web Hosting Hub dintre sutele de companii de găzduire web din industrie, răspunsul este că această companie este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de găzduire web de calitate, în special în ceea ce privește viteza și fiabilitatea. Este cea mai bună alegere pentru mulți proprietari de site-uri web și dezvoltatori web, datorită asistenței lor de ultimă generație pentru clienți și a serverelor ultra-rapide – factori care sunt foarte importanți pentru webmasteri. Toate acestea, plus multe alte caracteristici interesante și utile, sunt incluse în planurile lor de găzduire – și vin la un preț foarte competitiv. Acest lucru oferă Web Hosting Hub marginea necesară față de alte companii de găzduire web.

Ce trebuie să știți înainte de a vă transfera site-ul dvs. Web pentru gazduire web

Există câteva lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a lua în considerare transferul site-ului dvs. web de la BlueHost la Web Hosting Hub și care include următoarele:

 • Procesul de transfer este aplicabil numai domeniilor cu .com, .net, .org, .biz ,. Extensii .us și .info;
 • Că întregul proces de transfer poate dura până la 10 zile;
 • Nu puteți efectua nicio modificare a informațiilor WHOIS, adică nu mai sunt modificări de contact, nici o schimbare de servere de nume / DNS odată ce a început transferul;
 • Nu puteți transfera un cont care nu a expirat încă perioada de 60 de zile pentru domeniile nou create și perioada de 45 de zile pentru domeniile reînnoite. Dacă domeniul dvs. se aplică la oricare dintre aceste două, este recomandat să așteptați cele 60 de zile sau o perioadă de 45 de zile pentru a se încheia înainte de a transfera site-ul.
 • Migrarea către un alt furnizor de găzduire web va transfera doar domeniul și nu va afecta, în niciun fel, bazele de date sau fișierele site-ului și alte informații importante.

Transferul site-ului dvs. web de la BlueHost la Web Hosting Hub

Transferul site-ului dvs. web departe de BlueHost necesită să urmați câțiva pași simpli. Acești pași ar trebui să funcționeze oriunde alegeți să transferați site-ul.

 1. Conectați-vă la panoul dvs. de control BlueHost.
 1. Click pe Manager domeniu.
 1. Faceți clic pe numele de domeniu pentru a-l evidenția. Tabele vor apărea în partea dreaptă a ecranului.
 1. De la LACĂT fila, deblochează domeniul.
 1. Dezactivați setările de confidențialitate pe CONFIDENȚIALITATE
 1. Modificați serverele de nume din DENUMIREA SERVICIILOR pentru a îndrepta site-ul dvs. către noile servere de nume.

[Notă: Nu faceți acest lucru decât dacă sunteți gata pentru TOATE serviciile să indice către noul server.]

 1. De la Fila TRANSFER EPP, obține PPE / Cod de autorizare.Trebuie să oferiți acest cod Web Hub-ului de găzduire în timpul procesului de transfer.
 1. Asigurați-vă că informațiile de contact sunt corecte și actualizate.Acest lucru se poate realiza prin intermediul CONTACTE Aceste informații includ detalii pentru înregistrant, administrator și facturare. Adresa de e-mail de contact trebuie să fie actualizată deoarece un e-mail de confirmare va fi trimis prin e-mail, împreună cu codul de autorizare și adresa URL temporară.
 1. De la Manager domeniu, faceți clic pe domeniul pe care doriți să îl transferați, apoi faceți clic pe butonul TRANSFER EPP Ar trebui să vedeți două linkuri pe pagină: unul pentru a aproba transferul și celălalt pentru a-l refuza.

[Notă: Dacă nu găsiți linkurile, ar putea însemna că Hub-ul de gazduire Web nu a trimis o solicitare de transfer la adresa dvs. de e-mail.]

 1. Faceți clic pe fila pentru a aproba transferul. Procesul de transfer ar trebui să înceapă imediat. Întregul proces de transfer poate dura minimum 3 zile.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map