Webfusion Hosting Review

Webfusion Hosting Review

Un serviciu excelent, cu ani de experiență, ușurință în utilizare și suport extraordinar, este o combinație greu de învins. Portofoliul Webfusion include soluții de găzduire nelimitate, de la servere private virtuale cu viteze de procesare mega-rapide și găzduire dedicată de server ultra-fiabile, până la găzduire flexibilă și hosting de înaltă performanță. Toate aceste soluții de găzduire web sunt concepute special pentru a răspunde oricăror nevoi de afaceri, fie că este vorba despre un start-up sau un site unic de proiect. Fiecare produs este susținut cu un suport de încredere, în permanență, și garanția noastră din fontă.


Webfusion nu vă confundă cu mai multe oferte. Există o singură ofertă de găzduire web partajată, dar este suficient de puternică atât pentru utilizarea personală, cât și pentru întreprinderile mici. Pachetul îți oferă mult spațiu pentru a crește. Pe lângă spațiul și traficul nelimitat pe disc, obțineți și conturi de e-mail nelimitate și posibilitatea de a găzdui mai multe domenii cu un singur cont. Puteți instala rapid platforme de blogging, forumuri, galerii foto și sisteme de gestionare a conținutului. Dacă doriți să urmăriți cine vizitează și unde merg, Webfusion vă oferă acces la statisticile site-ului, prezentate în afișaje grafice simple.

Pachetele de gazduire web personalizate, eficiente, bogate în caracteristici. O bază diversă de clienți cu șapte cifre, care include o serie de dezvoltatori web, companii multinaționale, designeri online și pasionați. Securitate online de ultimă generație, asistență expertă 24/7, protecție a serverului firewall etanș și un centru de date de ultimă generație. Totul se adaugă la Webfusion Ltd, grupul de găzduire web, care devine rapid întreprinderea de găzduire, din ce în ce mai mulți oameni se adresează, pentru a-și pune ideile online.

Centrul de date personalizat construit de Webfusion din Marea Britanie este eficient din punct de vedere energetic, dar foarte sigur împotriva furturilor de date și a pericolelor, precum incendiul. Cu tehnicieni experți la fața locului 24/7, clienții Webfusion se pot concentra pe construirea unei afaceri de succes știind că site-ul lor va rămâne online indiferent de.

Caracteristici

 • Obțineți spațiu de stocare nelimitat pentru fișierele dvs. Spațiul web nelimitat vă oferă libertate totală de a crește fără o capacitate limitată
 • Cea mai bună găzduire Webfusion utilizează platforma ATLAS pentru a facilita tehnologia cloud. Nu se bazează pe un singur server fizic, astfel încât să obțineți o găzduire robustă și scalabilă
 • Panou de control Webfusion Funcționare completă și ușor de utilizat. Vă aflați la doar câteva clicuri pentru a vă gestiona oricare dintre funcțiile dvs. Aflați mai multe despre panoul de control Webfusion
 • Lățimea de bandă nelimitată elimină toate restricțiile privind traficul site-ului, deci nu există nicio limită la numărul de vizitatori pe care îi puteți primi
 • Înființată în 1997, Webfusion este 100% din Marea Britanie. Personalul lor de experți este la fața locului 24/7/365
 • Aplicațiile Fusion adaugă o funcționalitate superbă oricărui site web. Puteți instala rapid platforme de blogging, forumuri, galerii foto și sisteme de gestionare a conținutului pe care să le utilizați cu domeniul dvs. gratuit

Dacă aveți un buget restrâns, dar aveți nevoie de funcții cu buget mare și spațiu pentru a crește, Webfusion este locul pentru a vă începe prezența online.

Premii

8-premiul pentru webfusion
Cel mai bun furnizor de gazduire
(Începeți revista dvs. de afaceri)

Webfusion a câștigat un premiu pentru sectorul întreprinderilor mici pentru sprijinul acordat pentru a face afaceri din teren. Au fost votati cel mai bun furnizor de gazduire 2012 de catre cititorii revistei “Start Your Business”.

atribuire-Intel
Centrul de excelență Intel Server

Webfusion a fost primul centru de excelență al serverului Intel. Acest lucru le permite clienților să beneficieze de tehnologiile Intel imediat ce sunt lansate.

3-premiu de webfuzie
Cel mai bun furnizor VPS pentru afaceri mici 2011

Webfusion a fost selectată de un grup format din principalii antreprenori din Marea Britanie și cititorii revistei „Start Your Business” ca fiind cel mai bun furnizor VPS pentru mici companii din 2011.

1award-intel
Top 10 furnizor de găzduire web

În aprilie 2010, Webfusion a fost votată pe locul patru în Top 10 Furnizori de gazduire din Marea Britanie.

atribuire-best-small-business
Cel mai bun furnizor de servicii pentru întreprinderile mici

Webfusion a fost distins cu cel mai bun furnizor de servicii pentru companii mici 2010 pentru soluția de birou virtuală prin revista Start Your Business.

atribuire-hostest
Foarte evaluat pentru asistență

HosTest.NET clasează gazdele web prin trimiterea întrebărilor de asistență și măsurarea calității răspunsului.

sybmagazine
Cel mai bun Webhosting pentru afaceri mici 2009

Câștigător al premiului SYB din 2009 pentru cel mai bun furnizor de gazduire web pentru afaceri mici

atribuire-webhost-director
Directorul gazdelor web din Marea Britanie

Cel mai bun pentru open source, Microsoft și găzduire partajată:

 • Gazduire Windows, Dec ’08
 • Gazduire Unix, Nov ’07
 • Gazduire partajata, iunie 2007
 • Gazduire Windows, Mar ’06
de atribuire a-buyout-track
Sunday Times Deloitte Buyout Track 100

Webfusion este singura companie de găzduire din Sunday Times Deloitte Buyout Track 100 din 2010.

atribuire-Microsoft
Desemnat pentru Wishlist 2007

Webfusion a fost nominalizată în serviciul online al categoriei anului pentru Wishlist 2007, Windows Vista Magazine Awards.

Citiți recenziile noastre despre cele mai fiabile companii de hosting din Marea Britanie aici.

Articole conexe

 • Ce este Google App Engine și ce poți face cu acesta
 • SSD vs HDD pentru găzduire și cum afectează viteza site-ului
 • Cum să alegi cel mai bun furnizor CDN (Ghid complet)
 • Domeniu separat și găzduire – Sfaturi de gazduire din Marea Britanie Partea 1
 • Revizuire UK2.NET Gazduire
 • Storm Internet Gazduire Recenzie
 • EUKhost Hosting Review
 • Justhost Hosting Review
 • iPage Gazduire de recenzie
 • Revizuire de găzduire 123-reg
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map