WebHostingHub și dedicarea sa de a ajuta la salvarea Mamei Pământ

Ce este Gazduirea Verde?

Printre cei mai mari consumatori de energie în prezent se află industria de gazduire web. Pur și simplu, trebuie să ne imaginăm energia necesară pentru a alimenta serverele mari care sunt necesare pentru a menține site-urile web și să funcționeze zilnic. Această considerație nu a luat în considerare nici măcar energia necesară alimentării computerelor utilizate de utilizatorii finali. Luând această considerație la scară mondială, ne putem imagina doar cantitatea de combustibil necesară pentru a furniza energia necesară doar industriei de găzduire. Odată cu creșterea cantității de combustibil ars zilnic, crește proporțional și cantitatea de gaze și alte forme de subproduse și poluanți. Acest lucru aduce întrebarea modului în care daunele pot fi impactul industriei de găzduire asupra mediului.


Cu îngrijorarea la nivel mondial de a proteja mediul, precum și de a menține scăderea ofertei de combustibili fosili și a altor surse de energie, gânditorii sunt greu de găsit soluții posibile la problemă. Printre soluțiile găsite pentru a reduce impactul este Green Hosting. Gazduirea ecologică este definită practic ca găzduire prin modalități care sunt considerate ecologice. În general, există două moduri de gazduire ecologică. Unul este pentru compania care găzduiește să utilizeze surse de energie regenerabilă pentru a-și alimenta serverele. Printre tehnologia obișnuită se numără utilizarea panourilor solare care valorifică puterea soarelui pentru a produce energie, utilizarea turbinelor eoliene care se bazează pe puterea vântului pentru a produce energie și utilizarea energiei geotermale pentru a produce puterea necesară. pentru a menține serverele în funcțiune, precum și pentru a asigura celelalte nevoi auxiliare ale companiei. O altă modalitate de gazduire ecologică este ca firma de găzduire să achiziționeze certificate de energie regenerabilă. A fi achiziționat unul înseamnă că compania investește bani în producerea de energie ecologică, fie prin energie solară sau eoliană. Deși este posibil să nu fi produs puterea regenerabilă în sine, acestea contribuie în realitate la producerea de energie verde și regenerabilă prin achiziționarea certificatului.

WebHostingHub este o companie ecologică?

Nu înseamnă neapărat că, odată ce o companie a cumpărat deja un certificat de energie regenerabilă, este cu adevărat o companie de gazduire ecologică. Green Hosting nu este vorba despre certificate, ci despre valorile de bază ale companiei. WebHostingHub se numără printre cele emise de certificarea de gazduire ecologică pentru eforturile sale de a ajuta la reducerea amprentelor de carbon ale companiei lor. Deși este posibil să nu fi produs energia regenerabilă în sine, compania depune un efort concentrat serios pentru a reduce amprentele de carbon ale centrelor lor de date. Unul dintre pașii majori pe care i-au făcut este parteneriatul cu Arbori pentru viitor, unde compania plantează copaci pentru a compensa puterea pe care au folosit-o pentru a-și administra serverele. De asemenea, au pus în aplicare o politică de reducere a deșeurilor, promovând în același timp reciclarea produselor folosite. De asemenea, compania a pus în aplicare o politică de a nu utiliza produse din hârtie ori de câte ori este posibil și de a recicla utilizarea acestora ori de câte ori este capabil.

Prin aceste acțiuni, compania de găzduire WebHostingHub este emisă certificarea de gazduire ecologică.

De ce să aleg Green Hosting?

Având în vedere îngrijorarea de astăzi cu privire la impactul încălzirii globale posibil cauzat de utilizarea de către oameni a poluanților și a altor forme de gaze, este foarte important ca site-urile să aleagă companii de gazduire ecologică. Alegerea unei companii Green Hosting vă oferă șansa de a:

 •  Ajută la reducerea amprentei de carbon pe care o produce industria de hosting.
 •  Demonstrați că sunteți o companie responsabilă și intenționați să ajutați la economisirea mediului.
 •  Serviți ca exemplu pentru persoanele care conduc o afacere sau o industrie nu înseamnă doar bani și profit; și asta
 •  Te ajută să creezi loialitatea clientului pentru acțiunile pe care le-ai făcut pentru mediu.

Care sunt avantajele alegerii unei companii Green Hosting?

Alegerea unei companii Green Hosting aduce o serie de avantaje. Printre acestea se numără următoarele:

 •  Veți face partea dvs. pentru a ajuta la economisirea mediului de degradare suplimentară și va ajuta la prevenirea sau reducerea încălzirii globale. Acest lucru se datorează faptului că ajutați la reducerea emisiilor de gaze nocive și a altor forme de poluanți în mediu.
 •  Cu publicul conștient de efortul dvs. de a ajuta la economisirea mediului, veți atrage mult mai mulți clienți care sunt conștienți și de economisirea mediului. Acest lucru se datorează faptului că nu le oferiți doar servicii de calitate, dar în același timp promovați îngrijirea și protecția mediului. Acest lucru ajută la crearea reputației companiei dvs. ca o companie care se ocupă mai mult de mediu, decât doar după un anumit profit.
 •   Veți putea economisi bani din costul dvs. de operare ca urmare a economiilor pe care le obțineți din plata mai puțin pentru necesarul de energie.Acest lucru s-ar putea traduce în costuri lunare mai mici din partea furnizorului de hosting, datorită puterii pe care o generează ei înșiși. În timp ce suma inițială ar putea fi puțin mare, economiile pe care le obțineți pe termen lung pot depăși considerabil costurile ridicate ale facturii anticipate..
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map