17 Shtojcat më të mira të Quiz për WordPress për të përmirësuar angazhimin e përdoruesit

Shtojcat më të mira të Quiz për WordPress për të përmirësuar angazhimin e përdoruesit

Në një moment gjatë kursit, rrugëtimin tonë sipërmarrës në internet, e gjejmë veten duke pyetur cfare tjeter? Farë mund të bëjmë për t’i mbajtur të angazhuar lexuesit tanë? Sigurisht, video është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar ngjitjen e përdoruesit. Kështu është edhe podcasting. Por nganjëherë, ne thjesht nuk kemi bandwidth për të kryer ato aktivitete. Krijimi i videove dhe podcastve të mirë kërkon kohë dhe përpjekje – jo vetëm për të planifikuar, por edhe për të përgatitur dhe tregtuar gjithashtu.


Këtu është një ide – kuize! Kuizet janë një mënyrë e shkëlqyeshme për t’i mbajtur të angazhuar përdoruesit tuaj. Njerëzit kalojnë kohë duke bashkëvepruar me kuizin, si rezultat i të cilit ata kalojnë shumë kohë në faqen tuaj. Ja pse quizet janë të shkëlqyera për përpjekjet tuaja për marketing të përmbajtjes:

 • Njerëzit fillojnë të kalojnë më shumë kohë në faqen tuaj. Kjo do të thotë normat më të ulëta të fryrjes.
 • Shkalla e ulët e fryrjes do të thotë rezultate më të mira SEO.
 • kuize përmirësoni angazhimin e përdoruesit dhe ngjitje – ata ju veçojnë nga prova
 • Njerëzit kanë tendencë të fillojnë të ndjekin ty si markë, e cila ndërton besnikëria e markës.
 • Përdoruesit besnikë janë njerëzit më të prirur për të bleni produktin tuaj ose shërbim, dhe rrinë përmes tij.
 • Nëse produkti është i mirë, bëhen përdorues besnikë përdoruesit afatgjatë, që rrit vlerën e jetës së klientit.
 • Përdoruesit besnikë gjithashtu priren të rekomandoni produktin tuaj ose shërbim për miqtë, familjen dhe kolegët e tyre – klasik marketing fjalë për fjalë.
 • Të gjithë faktorët e mësipërm direkt rritin konvertimet dhe të ardhurat.
 • Plus, kuizet janë një dreq shumë argëtuese për të krijuar!
Disclaimer: WPExplorer është një bashkëpunëtor për një ose më shumë produkte të listuara më poshtë. Nëse klikoni në një lidhje dhe përfundoni një blerje, ne mund të bëjmë një komision.

Pse kuizet janë marrëveshje e vërtetë

Për t’ju dhënë një ide që nuk po mashtrohemi, shikoni ky raport i BuzzSumo që nxjerr në pah përmbajtjen më të përbashkët në mediat sociale në 2015. # 8 në atë listë është kuizi i njerëzve. Për shembull, një kuiz me titullin Cila është tipari juaj më dominues? nga PlayBuzz mori pothuajse 4 milion aksione në mediat sociale.

Këtu janë disa site që vrasin aksionet e tyre sociale duke përdorur kuize:

Disney

screenshot i kuizit të disney

Quizi i parë i Disney “Kush është Kafsha juaj e Frymës Disney” mori mbi 800,000 aksione.

Klubi i Futbollit në Barcelona

Quiz Big League i Barcelona mori mbi 100,000 aksione.

Klubi i Futbollit Liverpool

Kuizi i tyre i teksteve të Beatles ishte artikulli më i ndarë në tërë faqen e tyre vitin e kaluar, duke marrë mbi 600,000 aksione.

Veshja e vendit (markë e modës)

Quizi i vargjeve të këtij marke të modës Garth Brooks mori mbi 60,000 aksione, duke e bërë atë përmbajtjen e tyre të dhjetë më të lartë të ndarë në 12 muajt e fundit.

BuzzFeed

Epo, është Buzzfeed.

Shtojcat më të mira të Quiz për WordPress

Tani që jeni i bindur (ku shpresojmë) që kuizet të bëjnë mirë për ju, le të fillojmë. Postimi i sotëm do të përfshijë disa nga shtojcat më të mira të programeve të kërkimit falas dhe premium për WordPress.

Krijuesi OnionBuzz Viral Quiz Creator Premium WordPress Plugin

Krijuesi i Kuizit OnionBuzz

Nëse dëshironi të ndërtoni kuizet tuaja të ngjashme me BuzzFeed, atëherë krijuesi i kuizit OnionBuzz është shtojca për ju. Kjo shtojcë e fuqishme përfshin opsione të lehta për paraqitjet e listave të kërkimit, burimet / kategoritë, integrimin e MailChimp (rezultatet e kuizit të bllokuar), dhe madje edhe formatet me porosi duke përfshirë:

 • Personalitet
 • vogëlsira
 • listat
 • Listat e renditura
 • Flip kartat
 • Dhe më shumë për të ardhur!

Thjesht përdorni opsionet e integruara për të krijuar kuizin tuaj personal, pastaj përdorni kodin e shkurtër automatik të gjeneruar për ta futur atë në çdo post, faqe ose zonë të gatshme për widget në faqen tuaj të internetit. Plus, të gjitha kuizet që krijoni me OnionBuzz janë plotësisht të përgjegjshme dhe miqësore me lëvizjen – kështu që është shtesë e përsosur në faqen tuaj të internetit virale!

OnionBuzz Quiz Maker ju lejon të përdorni 3 lloje të ndryshme përgjigjesh për kuizet tuaja: listat, rrjetet ose ndeshjet. Këto lloje të përgjigjeve do të ofrojnë ndonjë nga kuizet tuaja me zgjedhje interesante, të cilat madje mund të shndërrohen në një histori emocionuese ose aventurë ndërvepruese për përdoruesit tuaj. Opsionet e përgjigjeve pas përgjigjes mund të shfaqin variantin e duhur menjëherë pas zgjedhjes së Youtube ose pas përfundimit të tërë provës.

Butonat e ndarjes sociale mund të shtohen lehtësisht në çdo nga kuizet tuaja, gjë që i jep mundësi të bollshme që përmbajtja juaj të bëhet me të vërtetë virale. Ju gjithashtu mund të shtoni formularin e pajtimit në buletinin tuaj të postës elektronike. Kjo do të ndihmojë për të zgjeruar bazën e pajtimtarëve tuaj në mënyrë të konsiderueshme, veçanërisht në lidhje me dollapin e përmbajtjes (sigurimi i një emaili të përdoruesit për të vazhduar një kuiz ose për të parë rezultatet). Integrimi i Mailchimp lejon të shtoni pajtimtarët e rinj direkt në bazën tuaj të këtij shërbimi.

OnionBuzz Viral Quiz Maker siguron mundësi të gjera personalizimi për stilet, paraqitjet dhe renditjen e pyetjeve. Ju mund të shfaqni kuizet si një listë e plotë ose si një rrëshqitës me një pyetje për rrëshqitje. Renditja e pyetjeve të përcaktuara nga përdoruesi ose e rastit mund të rrisë vlerën e rishikimit për secilin kuiz.

OnionBuzz është i përshtatshëm jo vetëm për qëllime argëtimi, por edhe për provë serioze në disa lëndë shkollore ose universitare, si dhe një mjet për përgatitjen dhe kontrollin e njohurive tuaja.

OnionBuzz Viral Quiz Maker është plotësisht i përgjegjshëm për celular dhe i optimizuar për t’u përdorur me widget WordPress. Opsioni i burimeve speciale mund të ndihmojë për të filtruar kuizet tuaja sipas kategorive.

Plugin WordPress Freemium WP-Quiz

WP-Quiz është një shtojcë kuiz-e-në-një, e cila ju lejon të krijoni kuize të pakufizuara, që janë të optimizuara për pamjen në celular dhe funksionon me çdo temë WordPress. Shtojca e bën shumë të thjeshtë krijimin e tre llojeve të kuizeve:

 • vogëlsira
 • Personalitet
 • Rrokullisje

Kjo ju jep një ndërfaqe intuitive për secilin prej këtyre llojeve të kuizit. Pasi të keni krijuar një kuiz, mund ta përfshini atë në çdo postim ose faqe duke përdorur një kod të shkurtër. Ju gjithashtu mund të ndani kuizin në shumë faqe, gjë që rrit shikimet e faqeve. Sidoqoftë, disa përdorues (përfshirë veten time) mund të braktisin, nëse nuk janë në gjendje të marrin një pamje të vetme të faqeve të kuizit.

Përveç këtyre veçorive, versioni pro i shtojcës ju jep karakteristika të zgjeruara, të tilla si Google Analytics dhe integrimi i Grafikut të Hapur të Facebook, të randomizojë pyetjet, etj..

Një grup karakteristikash që unë veçanërisht i dukem interesante ishin ato “centrike të konvertimit”. Njerëzit për nga natyra janë njerëz kuriozë (kjo është se si kemi arritur këtu ku jemi sot), dhe kjo karakteristikë nxit atë aspekt të psikologjisë njerëzore. Karakteristikat si pajtohem ose postoni i përbashkët për të parë rezultate të luajtura në kuriozitetin e përdoruesit dhe i detyron ata të ndërmarrin veprime (d.m.th. ndajnë ose pajtohen), në mënyrë që të shikojnë rezultatet e tyre.

WordPress Viral Quiz Builder Premium WordPress Plugin

Viral Quiz Builder ju mundëson shpejt ndërtoni kuize të stilit BuzzFeed, të cilat janë gjithashtu të aftë për të kapur rezultatet. Shtojca mbështet softuerin e marketingut me postë elektronike MailChimp dhe Aweber dhe ActiveCampaign.

Ekzistojnë dy lloje të kuizeve – testi i personalitetit dhe vogëlsira, me mundësi të rastësohen renditja në pyetje. Ju gjithashtu mund të krijoni kuize me shumë faqe me karakteristikë “rifreskimi i shfletuesit”, gjë që rrit shikimet e faqeve të faqes tuaj.

Shtojca mbështet fshehjen e rezultateve të kuizit prapa dollapëve të përmbajtjes, të tilla si një kuti optin me email ose pjesa sociale, duke e detyruar përdoruesin të regjistrohet ose të ndajë postimin tuaj, përpara se të shohë rezultatet.

Quiz dhe Survey Master Plugin pa WordPress

Master i Kuizit dhe Sondazhit ju ndihmon të ndërtoni kuize dhe sondazhe të personalizueshme në uebfaqen tuaj të WordPress. Lloji i pyetjes përfshin zgjedhje të shumëfishta me kuti radio, menutë dropdown, hyrje të shumëfishta duke përdorur kuti kontrolli, përgjigje binare (të tilla si të vërteta / të rreme, po / jo, etj.) Dhe pyetje të hapura.

Shtojca ka karakteristika të tjera të dobishme, siç janë emailimi i rezultateve, caktimi i afatit kohor, shfaqja e sugjerimeve, vendosja e shpjegimit të përgjigjeve, kutitë e komenteve për secilën pyetje, kërkimi i hyrjes së përdoruesit, etj..

Shtojcë WordPress Watu Freemium

Watu ju mundëson të zhvilloni kuize me pyetje të hapura, me shumë zgjedhje dhe zgjedhje të vetme. Pyetjet mund të bëhen gjithashtu si të detyrueshme, ku përdoruesi duhet të përgjigjet për të marrë pjesë në kuiz.

Si shumica e shtojcave, për secilën pyetje mund të caktohet një rezultat unik, i cili në fund të kuizit llogaritet në rezultat. Watu gjithashtu mund të gjenerojë një tabelë bazë bar që tregon pikat e përdoruesit kundrejt pikëve mesatare në një kuiz të caktuar, së bashku me një listë të të gjithë pjesëmarrësve.

Watu në MailChimp Bridge është një shtojcë interesante e shoqëruesit që automatikisht shton përdorime që marrin kuizin tuaj, në listën tuaj MailChimp. Gjithmonë është një praktikë më e mirë të njoftoni (ose edhe të përdorni një kuti zgjedhëse për zgjedhjen e zgjedhjeve) pjesëmarrësin e kuizit që ai / ajo do të regjistrohet në listë pas marrjes së kuizit. Në këtë mënyrë ju do të shmangni ndjenjën negative për markën tuaj.

Versioni premium i shtojcës fillon me 49 dollarë (përfshirë një vit mbështetje dhe azhurnime) dhe sjell veçori të tilla si eksportet e rezultateve të kuizit, veçoritë e kuizit vetëm për hyrje dhe më shumë. Planet më të larta me 87 $ + ju japin mundësinë të ngarkoni përdoruesit për të hyrë në një kuiz. Për më tepër, ai ka lloje shtesë të kuizit si “Plotësoni boshllëqet” dhe “Rendisni vlerat” dhe karakteristika të tjera të dobishme si modulet e inteligjencës dhe raportimit..

Quiz Cat Plugin pa WordPress

Mace quiz ju mundëson krijimin e faqeve të uljes së kuizit gjithëpërfshirës. Vetë kjo veçori mund të çojë në një rritje të mundshme të aksioneve sociale, kur krahasohet me kuizet brenda postit. Shtojca mbështet pyetje me zgjedhje të shumëfishta dhe aftësinë për të rastësuar opsionet, në mënyrë që të sigurohet që lexuesi të lexojë në të vërtetë pyetjet. Në fund të kuizit, mund të krijoni një mesazh të pakufizuar personal bazuar në rezultatin e përdoruesit.

Shtizë me Quiz me zinxhirë Plugin WordPress falas

Një shtojcë mjaft e re në familje, Quiz me zinxhir ka vetëm mbi 1000 instalime në kohën e shkrimit të këtij postimi. Shtojca ju lejon të ndërtoni kuize dinamike ku pyetja tjetër varet nga përgjigja e pyetjes së mëparshme. Mund të përdoret për të krijuar kuize mjaft të lezetshme, të cilat zbulojnë personalitetin tuaj ose një tregues emocional.

Ju krijoni pyetje me zgjedhje të vetme, me zgjedhje të shumëfishtë ose në ese, në kuizin tuaj dhe caktoni pikë për secilën përgjigje. Rezultatet llogariten bazuar në pikët përfundimtare.

Shtojcë WordPress Freinium OpinionStage

OpinionStage është një zgjidhje e përmirësuar për përmirësimin e përmbajtjes së besuar nga markat si BBC, MTV dhe ReadersDigest. Platforma mund të përdoret për të krijuar sondazhe të bukura, sondazhe të hollësishme dhe kuize interesante. (Ne do t’i përmbahemi pjesës së kuizeve.)

Së pari, zgjidhja është pritur, kjo do të thotë që burimet e serverit tuaj janë ruajtur – llogaritja menaxhohet nga OpinionStage. Ju mund të krijoni kuize personaliteti dhe vogëlsira, dhe të rregulloni elementet e kuizit, duke përfshirë madhësinë e shkronjave, ngjyrat, etj.

Sapo të krijoni një kuiz, ju ose pritni në faqen e internetit të OpinionStage ose e futni atë në faqen tuaj. Ne e rekomandojmë shumë këtë të fundit, pasi objektivi ynë është të rrisim angazhimin e përdoruesve në tonë faqe.

Versioni premium i shtojcës fillon me 19 dollarë / muaj, dhe ju lejon qasje në integrimin më të thellë të rrjetit social, analitikë më të mirë dhe aftësinë për të gjeneruar rezultate nga kuizet tuaja.

Shtojcë për WordPress Riddle Free

gjëzë është një sondazh, sondazh dhe shërbim mbajtës kuizi me aftësinë për të kapur rezultatet kur një vizitor merr pjesë në një kuiz. Ashtu si OpinionStage, shërbimi përdoret nga markat e mëdha si AdWeek, The Huffington Post, etj.

Shtojca mbështet kapjen e plumbit në kanale të shumta si Aweber, MailChimp ose CRM të tjera përmes Zaiper. integrimet tipar ju lejon të kërkoni dhe ngulitni imazhe nga Facebook, Instagram dhe Google Images, direkt në kuizin tuaj.

mTouch Quiz Falas Plugin WordPress

QuT është një plugin i thjeshtë kuizi që mbështet pyetje me zgjedhje të shumëfishta. Shtojca ju lejon të specifikoni sugjerime bazuar në zgjedhjen e përgjigjeve, të jepni një shpjegim të hollësishëm të zgjidhjes, të specifikoni kur shfaqen përgjigjet e sakta dhe të randomizoni të dyja rrjedhën e pyetjeve dhe opsionet e përgjigjeve.

Plugin WordPress Falas WP-Pro-Quiz

WP-Pro-Quiz është një plugin i pasur me karakteristika që mbështet pesë lloje pyetjesh përfshirë:

 • Zgjedhje e vetme
 • Zgjedhje e shumfishte
 • Zgjedhja “Renditja”
 • Zgjedhja “Falas”
 • Zgjedhja “Renditja e Matricës”

Ju mund të randomizoni të dyja pyetjet dhe përgjigjet, të ndani pikë të ndryshme për secilën përgjigje dhe të keni multimedia, si imazhe dhe video në pyetje. Shtojca gjithashtu ka karakteristika të lezetshme të tilla si një tabelë drejtimi, kuizi i importit / eksportit, njoftimet për përmbledhjen e emailit për kuizet.

Plugin SlickQuiz Falas WordPress

Edhe pse shtojca nuk është aktualizuar për më shumë se dy vjet në kohën e shkrimit të këtij postimi, SlickQuiz akoma gëzon 4000 instalime aktive. Ai përfshin të gjitha tiparet themelore të shtojcës së kuizit, duke përfshirë pyetje me zgjedhje të shumëfishtë dhe randomizimin e të dy pyetjeve dhe përgjigjeve. Në përfundim të kuizit, rezultatet shfaqen së bashku me një renditje të personalizueshme.

Sondazhet e thjeshta të WordPress Freemium plugin WordPress

Ngjashëm me SlickQuiz, Sondazhe të thjeshta të WordPress nuk është azhurnuar për më shumë se dy vjet, ndërsa ka 5000 instalime aktive në kohën e shkrimit të këtij postimi. Shtojca mbështet pyetje me zgjedhje të shumëfishtë, rezultate të ponderuara dhe eksportimin CSV të rezultateve të kuizit.

Versioni i zgjatur i shtojcës (35 dollarë) ju lejon të shtoni tekst ose imazhe në postimin tuaj dhe t’i jepni përdoruesit një URL që përmban përgjigjet e tij / saj.

WordPress Quiz Premium Shtojcë WordPress

Kuizi i WordPress ju mundëson të krijoni kuize shumë të personalizueshme me aftësinë për të kufizuar aplikimet e kuizit bazuar në cookie dhe adresën IP të përdoruesit.

Ju mund të përdorni imazhe dhe video në pyetje, të kufizoni numrin e pyetjeve që një person merr përgjigje dhe të randomizojë renditjen e pyetjeve në kuiz. Shtojca tregon informacione statistikore për kuizet e përfunduara – duke ju dhënë një ide se vizitorët tuaj po përgjigjen në kuizin tuaj.

ViralPress – Lajme virale, lista, kuiz, video dhe sondazhe Plugin Premium WordPress

ViralPress është destinacioni juaj me një ndalesë për krijimin e një përmbajtje shumë tërheqëse me karakteristika ekskluzive si gjeneratorë meme, butona si / votimi, reagime GIF, komente me imazhe, etj., me integrim të përparuar të mediave sociale.

Në kushtet e kuizeve, ViralPress mbështet katër lloje të pyetjeve – vogëlsira, dy kuize tipesh të personalitetit dhe pyetje parazgjedhje të zgjedhjes së shumëfishtë. Aksionet sociale gjurmohen se numri është i ruajtur në bazën e të dhënave tuaja për çdo postim.

Ka shumë më tepër në këtë shtojcë përveç kuizeve. Nëse po kërkoni të krijoni një uebfaqe me temë BuzzFeed ose 9GAG, ViralPress mund të jetë një opsion i mirë për ju!

GuessOn – Të gjitha në një Quiz Viral & Sondazhet Premium WordPress Plugin

GuessOn për WordPress mbështet lloje të shumta pyetjesh kuizi si:

 • Pyetje për zgjedhje të shumëfishta
 • Pyetje tip tip
 • Para & Pas pyetjeve
 • Test i personalitetit
 • Trivia Contest

Shtojca mbështet rezultatet e kuizit të kyçjes prapa dollapëve socialë dhe zakonit, llogaritjen e numrave të kohës për personalitetin dhe kuizet e bazuara në vogëlsira, hashtagsin e automatizuar në Twitter dhe mbështetjen për reklamat. GuessOn gjithashtu mbështet listat e gradave dhe parashtrimet e hapura të cilat mund të jenë të shkëlqyeshme për ndërtimin e një komuniteti dhe një baze besnike të përdoruesit.

WordPress plugins plugin plugin plugin Premium WordPress

Plugin e Motorit Quiz të WordPress është shtojca kuiz-e-të gjitha tregtimet për WordPress me pesë lloje pyetjesh:

 1. Zgjedhje e vetme dhe e shumëfishtë
 2. Zgjedhja “Renditja”
 3. Zgjedhja “Falas”
 4. Zgjedhja “Renditja e Matricës”

Në secilën pyetje, mund të futni skedarë multimedia, të caktoni pika të ndryshme, të vendosni fusha të personalizuara dhe të tregoni sugjerime së bashku me një mesazh përgjigjeje të saktë ose të pasaktë.

Në kuiz, ju mund të përcaktoni një afat kohor, të randomizoni pyetjet, të shikoni paraprakisht provimin përpara paraqitjes dhe të shfaqni statistikat e kuizit në tabelën drejtuese. Shtojca si karakteristika të tjera interesante, siç është importimi / eksporti i një kuizi, dhe detyrimi i një kërkese për të përfunduar një kuiz të varur para se të filloni një specifik.

WordPress Quiz Engine është plotësisht i pajtueshëm me shtojcat memoruese si WP Super Cache dhe W3 Total Cache, e cila siguron një sit të shpejtë dhe një përvojë të qetë të përdoruesit.

përfundim

’Shtë një botë e mbushur me njerëz të blogerave atje, a nuk është kështu? Të gjithë duam të qëndrojmë. Për këtë, ne kemi nevojë për një vijim – një bazë besnike e përdoruesit. Sidoqoftë, ndërtimi i një baze besnike të përdoruesit nuk është detyrë e lehtë.

Pasi të filloni të merrni trafik të qëndrueshëm në faqen tuaj të internetit, paralelisht duhet të filloni ushqim proces. Duhet kohë për të ushqyer vizitorët tuaj dhe për t’i kthyer ato në lexues, dhe përfundimisht në tifozë besnikë.

Kur përgatitni një kuiz për vizitorët tuaj, ju prireni të qëndroni larg nga pjesa tjetër. Më shumë i përshtatshëm kuizi është për përmbajtjen tuaj – më i lartë shanset për të ndërtuar vizitorë besnikë.

Leximi i Bonusit: Shikoni këtë infografike nga PlayBuzz që flet për ato që kuizet funksionojnë më mirë me audiencën tuaj.

Vetëm mos harroni – trafik është një term i përgjithshëm. Të gjitha faqet e internetit marrin trafik. kamare faqet e internetit marrin trafiku i synuar. Marrja e trafikut po merr vizitorë.

Vizitorët nuk konvertohen lehtë. Lexuesit për të. Përdoruesit besnikë shndërrohen më mirë.

Kështu që, herën tjetër që të lansoni një shërbim apo produkt, kush mendoni se do ta blini atë?

Cilat janë shtojcat tuaja të preferuara të kuizit për WordPress? Na humbi plugin-in tuaj? Na tregoni në komentet më poshtë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map