A 2016. évi 10 legjobb prémium e-kereskedelem témája a WordPress-hez

Manapság egyre több vállalkozástulajdonos költözött online üzletekbe, vagy újakat hoz létre, ahol még nagyobb közönséget vonzhat be, és innovatív módszereket kereshet termékeinek és / vagy szolgáltatásainak az interneten történő eladására és értékesítésére. Az e-kereskedelem az egyik leggyorsabban növekvő iparág a világhálón, és úgy tűnik, hogy nem mutat a lassulás jeleit. Valójában egyre többen használják ki ezt a lehetőséget, és továbbra is nagyszerű módszereket találnak a szélesebb ügyfélkör elérésére!


A kisvállalkozások tulajdonosai minden bizonnyal hasznot húznak, ha saját e-kereskedelemmel foglalkoznak. Előfordulhat, hogy néhányuknak nincs olyan infrastruktúrája, hogy támogassa a növekvő helyszíneket, mint nagynevű versenytársaiknak, vagy esetleg nincs költségvetésük professzionális fejlesztők felvételére, ám e-kereskedelmi webhelyükkel képesek versenyezni, és még esélyük is van rá, hogy kitűnjön a versenyből. Az e-kereskedelmi webhely csodákat tehet egyetlen fizikai üzletnél sem! Ez különösen igaz, ha webhelye a legerősebb tartalomkezelő rendszerre épül, WordPress.

A WordPress a legjobb választás azok számára, akik nagy teljesítményű weboldalt szeretnének létrehozni vállalkozása számára, mivel számos olyan témát tartalmaz, amelyeket az e-kereskedelem szem előtt tartásával terveztek. Ha komolyan veszi, hogy nevet ad neked és vállalkozásának online, akkor nem hibázhat egy gyönyörűen kialakított, funkciókkal teli, prémium WordPress témával. Az alábbiakban bemutatjuk a ThemeForest legkeresettebb és legjobban értékelt e-kereskedelem WordPress témáit, az egyszerű e-kereskedelem témáitól a többcélú sablonokig terjedve. Biztosan megtalálja azt a listát, amely kielégíti az online marketing igényeit, tehát további késedelem nélkül íme itt a 2016 legjobb 10 prémium e-kereskedelmi témája a WordPress-hez!

WooPress – Érzékeny e-kereskedelem WordPress téma

WooPress – Érzékeny e-kereskedelem A WordPress téma egy prémium téma, amelyet a WordPress témafejlesztők és tervezők neves csoportja hozott létre és tervezett., 8Theme. Ez az egyik legújabb bestseller a ThemeForest e-kereskedelem kategóriájában. A téma nagyon sok kiváló elrendezési lehetőséggel és fejlett témabeállítási panellel rendelkezik, ahol testreszabhatja a téma megjelenését és hangulatát az Ön igényei és preferenciái szerint. Ez egy karcsú és modern megoldás mindenkinek, aki online terméket szeretne forgalmazni és eladni.

A WooPress teljes mértékben érzékeny és retinakész, gyönyörű és adaptív kialakítással, amely lehetővé teszi a weboldal zökkenőmentes működését bármilyen eszközön, a számítógépektől az okostelefonokig. Ez a téma rendkívül egyszerűen testreszabható, és a keresésekre optimalizálva segíti vállalkozása gyors rangsorolását a különböző keresőmotorokban, például a Google-ban. A témát a minimalizmust szem előtt tartva tervezték meg, kiemelve a darabokat, így az ügyfelek könnyen választhatnak és vásárolhatnak tőled termékeket. A témát rendszeresen frissítik, a legújabb WordPress e-kereskedelem trendekkel együtt, ezért várhatóan mindig egy lépéssel a verseny előtt áll. A téma még olyan prémium pluginekkel is szállt, mint például a Revolution Slider és az Page Builder, valamint a 8Theme saját rövid kódjai és widgetjei a dobozon kívüli funkciókhoz. Olvassa el a teljes véleményt itt.

ShopKeeper – Érzékeny WordPress téma

Amikor elindít egy webes projektet fantasztikus termékkel, akkor biztosan csodálatos dolgokat hoz létre! A legfejlettebb WordPress témafejlesztő fejlesztette ki, Csinálj Bowtied-t, a ShopKeeper – reagáló WordPress téma tökéletes megoldás azok számára, akik egy teljesen érzékeny e-kereskedelmi webhelyet szeretnének létrehozni pixel-tökéletes kialakítással és széles funkcionalitással.

A boltos nagyszerű példája a WordPress témának, amelyet gondosan építettek, hogy kielégítsék a WordPress fejlesztők és webhelytulajdonosok igényes igényeit, akik nagy teljesítményű weboldalt szeretnének összeállítani ügyfeleik számára. A téma mindent tartalmaz, amelyre szükség lehet egy új webprojekt elindításához. Ez nem csak egy egyszerű e-kereskedelem téma – egy többcélú téma, amely lehetővé teszi a weboldalak széles skálájának felépítését, az online bolttól a portfólióoldalig. Az egyszerűség ellenére merész dizájnnal rendelkezik, amely biztosan vonzza a látogatókat. A kezdőlap önmagában egy teljes képernyős, az arcodon csúszkával büszkélkedhet, a prémium Revolution Slider bővítménynek köszönhetően, amelyet ingyen csomagolnak a témához. Ha ez túl sokat jelent neked, ne aggódjon, mert könnyen megváltoztathatja, mivel a boltos 10 különféle weboldal-elrendezést tartalmaz, valamint egy előre elkészített Coming Soon oldalt! Több tucat további elrendezés található az üzletoldalak, a termékbemutatók, a blogok és még sok más számára. A téma fejlécstílusainak széles skálájával és teljesen testreszabható tervezési lehetőségekkel is rendelkezik, így nincs probléma egy teljesen funkcionális webhely felállításával és futtatásával pár perc alatt..

A legjobb az, hogy a Shopkeeper teljes mértékben kompatibilis a WooCommerce e-kereskedelem bővítménnyel, valamint a WPML bővítménnyel, így készen áll a fordításra. Nagyon könnyű navigálni, és teljes mértékben reagál is! Ez egy jól dokumentált téma, amelyet a témafejlesztők egész életen át tartó támogatása, valamint a rendszeres frissítések tartalmaznak. Ez az ideális téma üzlettulajdonosok és fejlesztők számára egyaránt! Olvassa el a teljes véleményt itt.

Aurum – Minimalista vásárlási téma

Aurum – Minimalista vásárlási téma egy egyszerű, mégis erőteljes WooCommerce integrált prémium téma laboratóriumok, egy rendkívül tehetséges WordPress témafejlesztő duó. A témát úgy alakították ki, hogy a felhasználók és ügyfeleik számára zökkenőmentes online vásárlási élményt biztosítson, amelyet minden típusú e-kereskedelmi webhelyen fel lehet használni, a butikoktól és a könyvesboltoktól kezdve a tech üzletekig és a gyermekek üzleteiig. Ez egy gondosan kidolgozott, rugalmas prémium e-kereskedelem téma, amelynek célja egy rendkívül gyors webhely felépítése.

Az Aurum kiváló választás azok számára, akik online termékeket mutatnak be. Noha sok blogelrendezéssel rendelkezik, a téma határozottan ragyog e-kereskedelem-központú kialakításában. Ezzel hatékonyan bemutathatja termékeit a honlapon a tartalomblokkok használatával. A lehetőségek végtelenek, kezdve a legnépszerűbb termékek bemutatását, az értékesítés és a legjobbak megjelenítését. Az Aurum olyan demókkal, fejlécstílusokkal és oldalrendezéssel van ellátva, amelyek minden bizonnyal elkényeztetik a választást, miután testreszabta webhelyének megjelenését. A beépített Visual Composer plugin segítségével rengeteg hasznos rövid kódot és egyéb speciális testreszabási lehetőségeket érhet el..

Az Aurum teljesen érzékeny és retina-kész kialakítással rendelkezik, számos népszerű csúszó plugin támogatásával. Ez is tökéletesen működik a népszerű közösségi média platformokkal, és kompatibilis a WPML bővítménnyel. A legjobb az egész, hogy teljesen integrálva van a népszerű WooCommerce e-kereskedelem bővítménybe! Most már könnyebb, mint valaha, hogy termékeit piacra dobja és globális közönségnek értékesítse. A téma tiszta, világos és minimalista megjelenésű, amely hatékonyan kiemeli kínálatát. A párhuzamos effektusok hozzáadnak egy kis pizzát ahhoz, ami már egy elképesztően szép WordPress-téma. Olvassa el a teljes áttekintést itt.

Észak | E-kereskedelem téma

Észak | Az E-kereskedelem téma a legjobban eladott prémium WordPress téma, amelyet egy kicsi, de erőteljes témafejlesztői csapat hozott létre FuelThemes. A téma a gyönyörű vásárlói élmény biztosítására összpontosít. Egyszerűsített, minimalista dizájnnal büszkélkedhet, és jól használhatja a fehér teret. Teljes oldalú csúszkával köszönti a webhely látogatóit a honlapon, ízlésesen kialakított párhuzamos effektusok mellett, amelyek tökéletesen illeszkednek a többi elemhez, és karcsú, általános megjelenés kialakítására törekszenek..

A téma még erősebbé válik, amikor integrálva van a WooCommerce bővítménnyel, beleértve számos más eszközt is, amelyek maximalizálják a képességeit, például a PDF számlát, a táblázatdíjat, a dinamikus árazást és a kedvezményeket, valamint a termékszűrőt. A csomag tartalmazza a Visual Composer bővítményt is, amely lehetővé teszi a webhely megjelenésének és megjelenésének egyszerű testreszabását. A WPML plugin segítségével termékeit könnyedén eladhatja a világ bármely ügyfelére. Így van, többnyelvű is készen áll!

Az Észak egy igazán nagy téma, amellyel együtt dolgozhatunk, különösen akkor, ha sok terméket szeretnénk online bemutatni. 100% -ban érzékeny, nagyon könnyen használható és testreszabható. A demót egyetlen kattintással telepítheti! Olvassa el a teljes véleményt itt.

Royal – többcélú WordPress téma

Royal – többcélú WordPress téma egy másik nagyszerű ajánlat 8Theme. Ez egy tiszta, professzionális és felhasználóbarát prémium e-kereskedelem téma, amely lehetővé teszi álmai webhelyének készítését, csupán néhány csípéssel itt-ott. Elegáns vonzereje van, sok olyan funkcióval és opcióval, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen weboldalt létrehozhasson, egy egyszerű személyes blogról egy teljes körű vállalati weboldalra..

A Royal segítségével megtalálhatja az összes olyan eszközt, amelyet elvár egy csúcsminőségű prémium témától, ideértve a Revolution Slideshow-t, a Mega menüt, az Oldalkészítőt, valamint a 8Theme rövid kódjait és kütyüit, amelyeket a dobozból használhat. Az összes elem testreszabva és készen áll arra, hogy a WordPress élményét a következő szintre vigye. Sőt, teljesen reagáló elrendezésű, az összes oldal tökéletesen működik minden modern eszközön, a nagyképernyős PC-ktől az okostelefonokig és táblagépekig. Telepítői funkciójukkal és mintatartalmukkal akár 10 perc alatt könnyen létrehozhat egy teljes e-kereskedelmi webhelyet! Olvassa el a teljes áttekintést itt.

Oxigén – WooCommerce WordPress téma

Oxigén – A WooCommerce WordPress téma egy másik téma a laboratóriumok ami érdemel helyet a WordPress első 10 prémium e-kereskedelem témájában. Teljes mértékben integrálva van a WooCommerce-hez, és kizárólag online boltok számára készült. A téma számos olyan funkcióval és opcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a megjelenésének és megjelenésének testreszabását a speciális témaopciók panelen keresztül.

Az Oxigén segítségével 4 különféle fejlécstílus, korlátlan betűtípus és színséma közül választhat; és még az üzlet és a blog beállításait is konfigurálhatja. Készítsen egyedi oldalrendezést a Visual Composer plugin segítségével, amely ingyenesen elérhető ezzel a témával. Ezen felül ingyenesen megkaphatja a Revolution Slider-et is, amely lehetővé teszi, hogy figyelemfelkeltő diavetítéseket készítsen a legjobb termékek bemutatására. Olvassa el a teljes áttekintést itt.

Venedor – WordPress + WooCommerce téma

A Venedor – WordPress + WooCommerce téma egy prémium e-kereskedelem téma, amelyet a SmartWave témák, egy népszerű internetes cég, amely a legkelendőbb WordPress és Magento témák készítésére szakosodott. Ez egy teljesen érzékeny és retina-kész téma, amelyet könnyen kezelhet és testreszabhat. A téma a ThemeForest legjobb eladói, és ideális választás blogok, üzletek, e-kereskedelem és portfólió oldalak számára. Sok fejlesztő is használja ezt a témát kiindulópontként különféle webes projektekhez.

A Venedor egy hatalmas adminisztrációs panellel rendelkezik, amely lehetővé teszi egy teljesen működőképes e-kereskedelmi webhely felépítését egyetlen kódsor megérintése nélkül. 14 elrendezés és 6 színbőr segítségével gyorsan testreszabhatja a téma megjelenését az Ön igényei szerint. Ráadásul prémium pluginekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a webhely funkcionalitásának további bővítését, ideértve a WooCommerce, a LayerSlider, a Revolution Slider és a Visual Composer szolgáltatást. Ez több mint 100 dollár megtakarítást jelent! Beszélj egy prémium témáról, amely egy lyukasztót tartalmaz! Olvassa el a teljes áttekintést itt.

Mr. Tailor – Érzékeny WooCommerce téma

Mr. Tailor – Az érzékeny WooCommerce téma egy újabb fantasztikus prémium téma Csinálj Bowtied-t. A legfejlettebb témafejlesztőktől elvárva, hogy Tailor úr ne csalódjon a teljes mértékben reagáló, tervezésorientált megközelítésével, amely segít a felhasználóknak egy nagyszerű történetet elmondani, és szépen és hatékonyan értékesíteni termékeit az interneten.

Az online üzletek szem előtt tartásával a Mr. Tailor egy hatalmas témaopció-panellel rendelkezik egy Visual Page Builderrel, amely lehetővé teszi a téma megjelenésének egyszerű testreszabását. Rengeteg előre elkészített demo-tartalommal van ellátva, beleértve az Indítást, a Széles / Dobozos Stílusot, a Lookbookot, a Parallaxot, az Indie-t és még sok másat. Rengeteg fejlécstílusú, több száz Google Web Betűkészlet, gyermektéma, Adobe TypeKit integráció, és készen áll a fordításra is. Ez olyan prémium bővítményeket is tartalmaz, mint a Revolution Slider és a Visual Composer plugins, így kb. 50 dollárt takaríthat meg. Tehát ha azt tervezi, hogy olyan online boltot hoz létre, amely kiemelkedik a tömegből, akkor soha nem baj lehet Tailor úrral. Olvassa el a teljes áttekintést itt.

GoodStore – WooCommerce téma

A GoodStore – a WooCommerce téma kétségtelenül az egyik legjobb prémium WordPress e-kereskedelem témája, amely valaha is piacra került. Rövid pillantással az előnézeti képekre, rögtön lenyűgözni fogják az előre megtervezett kezdőlap-elrendezésekkel és más érdekes funkciókkal. A professzionális WordPress stúdió fejlesztette ki, JawTemplates, A GoodStore egy funkciócsomaggal ellátott WordPress téma, amely 22 különböző bőrrel és demóval érkezik, demo tartalommal együtt. 7 nyelvre is lefordítottuk, valójában hamarosan több lesz. A témát rendszeresen frissítik, hogy zökkenőmentesen működhessen az összes népszerű webböngészőben és eszközön, valamint a legújabb WordPress frissítésekkel.

A GoodStore SEO és mobilbarát, ami azt jelenti, hogy könnyen létrehozhat egy nagy teljesítményű online boltot, amelyhez könnyen hozzáférhet, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ az ügyfelek és a webhely látogatói. Lapos, modern és retina-kész kivitelben, korlátlan színben, bőrben és elrendezési lehetőségekben. A téma tele van a drag and drop oldalkészítővel, a RevoComposer-rel is, amely egy hatékony elrendezéskezelő, amely lehetővé teszi a téma szinte bármilyen szempontjának testreszabását és konfigurálását. A GoodStore a kiskereskedelmi termékekre, az ügyfelek véleményeire és a termékértékelésekre van optimalizálva. Modern és rugalmas kivitelével a GoodStore felhasználhat bármilyen típusú termék bemutatására, ideértve a ruházatot, az elektronikát, a könyveket, a játékokat, ékszereket, kiegészítőket, egészségügyi termékeket, háziállat-kellékeket és még sok másat. Olvassa el a teljes áttekintést itt.

Blaszok e-kereskedelem téma

A Massive Pixel Creation (MPC) által kifejlesztett Blaszok eCommerce Theme a legkelendőbb WordPress téma, amely nemcsak gyönyörű, de könnyen kezelhető és teljes mértékben testreszabható. Csak az előnézeti képekből láthatjuk, hogy ezt a témát szinte bármilyen weboldalhoz megfeleltek.

A Blaszok egy érzékeny és retina-kész téma, amely bármilyen felbontásban és minden modern eszközön jól néz ki. Támogatja a WooCommerce-t is, ami azt jelenti, hogy könnyedén felépíthet egy hatékony e-kereskedelmi webhelyet, amelynek zökkenőmentes vásárlási élménye van. A téma lehetővé teszi több, mint 100 dolláros megtakarítást, mivel már tartalmaz prémium pluginokat, például a Visual Composer és a Revolution Slider pluginokat. A témafejlesztők rengeteg hasznos egyedi kódot és kiegészítőt is dobtak a csomagba. A Blaszok szintén WPML-készen áll, ami azt jelenti, hogy könnyedén használhatja ezt a csodálatos többnyelvű plugin-ot, és lefordíthatja webhelyét bármilyen tetsző nyelvre, így gondoskodhat egy nemzetközi ügyfélkörről.

A Blaszok telepítése és beállítása nagyon egyszerű, teljes dokumentációval, ingyenes támogatással és frissítésekkel, így mindig naprakész a legújabb e-kereskedelem trendekkel. Olvassa el a teljes áttekintést itt.

Ha komolyan veszi üzleti vállalkozásának a következő szintre állítását, akkor határozottan jó kezekben van ezekkel a 10 legjobban támogatott WordPress témával, amelyeket kifejezetten az e-kereskedelem webhelyeire fejlesztettek ki. Tudjuk, hogy nem könnyű megtalálni az Ön igényeinek megfelelő ideális témát, és határozottan sok tényezőt kell figyelembe vennünk, mielőtt elmerülnénk és prémium WordPress témát vásárolnánk. Biztos lehet benne, hogy a fent felsorolt ​​témákat csapata gondosan kiválasztotta, és kétségtelenül ezek a legjobb és legjobban besorolt ​​prémium e-kereskedelem témák a ThemeForest-ben. Ezek a témák több ezer eladást generáltak, és szilárd ötcsillagos értékelést kaptak az ügyfelek, akik már több mint elégedettek azzal, amit kínálnak. Hagyja, hogy az eladások száma magáért beszéljen, és hagyja, hogy ezek a funkciókkal kiegészített prémium témák segítsenek egy lenyűgözően szép és erőteljes e-kereskedelmi webhely felépítésében, amely biztosan bevételt generál, amikor az internetet elindítja..

Ha jól megtervezett e-kereskedelmi webhelyet szeretne létrehozni a kódolás vagy a szakember felvétele nélkül, akkor hagyja, hogy ez a 2016-os top 10 prémium e-kereskedelem témájának a WordPress számára átfogó listája vezesse a megfelelő irányba. Sok szerencsét!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map