A BlueHost Egyetemi Webtárhely kedvezmény

A BlueHost új programmal rendelkezik, amely lehetővé teszi a főiskolai és egyetemi hallgatók számára, hogy sokkal alacsonyabb árat kapjanak a saját web hosting fiókjukról.


Az alapvető webtárhely-terv szokásos ára havi 5,99 USD-tól kezdődik, de a BlueHost for Education programmal havi 4,95 USD-re jelentkezhet. Íme a BlueHost for Education csomag alapvető jellemzői:

 • Korlátlan lemezterület
 • Korlátlan sávszélesség
 • Kiegészítő domainek
 • Korlátlan GB helyszíni átvitelhez
 • Egyéni e-mail fiókok
 • POP3 vagy POP3 Secure Mail
 • FTP hozzáférés
 • Ingyenes domain név egy évig
 • Csodálatos portfólióépítő eszközök

Ha Ön főiskolai hallgató vagy egyetemi tanár, feltétlenül kattintson ide, hogy elérje a BlueHost for Education program kedvezményét.

Egyébként mi a BlueHost az oktatás számára?

Ez a különleges BlueHost program egyszerű, felhasználóbarát web hosting megoldásokat kínál a hallgatók és oktatók számára. A webtárhely segítségével felépíthet egy helyet, ahol sok mindent elhelyezhet online, ideértve a portfólióját, a blogját, az önéletrajzát vagy akár az osztálytevékenységeket is..

Manapság fontos, hogy a hallgatók és oktatók online legyenek. A BlueHost for Education segítségével könnyedén létrehozhat egy csodálatos webhelyet, ahol bemutathatja munkáját, és akár ötleteit is közzéteheti. És miután elvégezte a diplomát, már fel van fegyverezve egy weboldallal, amelyet bemutathat a potenciális főnökének.

A BlueHost egyszerűvé teszi a dolgokat az Ön számára. Ha diák vagy, regisztrálhat fiókjába. Ha oktató vagy, INGYEN kaphat számlát. Oktatóként a BlueHost intézményi programokat kínál, amelyek ezt sok hallgató számára elérhetővé teszik. Sok csodálatos és hasznos eszközt, oktatóanyagot, valamint átfogó műszaki támogatást kínálnak az út mentén. Még egyetlen kódsorot sem kell megérintenie!

A hallgatói webhely fontossága

A hallgatói weboldalon bemutathatja céljait és eredményeit a potenciális munkáltatók számára, és jó diplomát szerezhet a diploma megszerzése után. Ha egyedi dolgok kínálnak Önnek, tedd online egy portfólión, blogon vagy egy weboldalon keresztül, amely az üzenetét továbbadja a világnak. Ez nagyon hasonlít a saját piacképes márkájának létrehozására, és ez egy olyan dolog, amelyet a potenciális munkáltatók szeretnének megnézni. Ide tartoznak a megbízások, blogok, a munka folytatása, díjak és elismerések, valamint ötletek.

Az oktatási hallgató kötegével a következő funkciókat fogja kapni, amelyek elősegítik a szó kinyomtatását:

 • Ingyenes domain név
 • Oktatóanyagok és útmutató videók, amelyek segítenek az első indulásban
 • Csodálatos portfólióépítő eszközök, például a WordPress és a Concrete5
 • Egyéni e-mail fiókok
 • 24 órás technikai támogatás szakértőktől

Az a nagyszerű dolog, ha oktatási hallgatói köteggel rendelkezik a BlueHosttal, az az, hogy tart! Ez azt jelenti, hogy a diploma megszerzése után fiókja nyitva marad, webhelye működik és működik, és a szokásos módon folytathatja a tartalom hozzáadását és a változtatásokat..

Kar vagy intézmény

A BlueHost for Education számára úgy gondolják, hogy csak a főiskolai és egyetemi hallgatókra vonatkozik, ha ténylegesen magában foglalja a kar tagjait és az intézményeket is..

Miután megerősítették, hogy a kar tagjai, INGYENES BlueHost fiókot kaphat. Megkönnyítik az oktatókat, hogy felépítsék saját portfóliójukat, és megismerjék azokat az eszközöket, amelyeket a hallgatók használhatnak. Az intézmények saját számlát is létrehozhatnak a BlueHoston, így az oktatók megkönnyítik a tanulók lehetőségeinek felfedezését.

A legjobb dolog a BlueHost for Education programban az, hogy a webhely adminisztrátorának nem kell megtanulnia vagy megismernie bonyolult programozási kódokat.

A kar tulajdonságai és előnyei

A karoknak ingyen számlázást kapnak, bár a BlueHostnak ellenőriznie kell a karok oktatási szerződését egy létrehozott oktatási intézménnyel. A karok ezért felhasználhatják a BlueHost webhelyüket, hogy nem csak az osztályfeladatokat és tanítási órákat tartalmazzák, hanem közzétett munkáikat és a szakmai folytatást is. Használhatják webhelyüket is arra, hogy ösztönözzék hallgatóikat szakmailag elfogadott tartalom kidolgozására.

Előnyök az oktatási intézmények számára

Az oktatási intézmények erőteljesen ösztönzik a hallgatókat olyan üzleti és műszaki készségek fejlesztésére, amelyeket a diploma megszerzése után felhasználhatnak.

Kétféle módon állíthat be intézményi fiókot: díj alapú vagy előre kifizetett. Minden tervvel a BlueHost létrehoz egy intézmény nyitóoldalt, ahol a hallgatók feliratkozhatnak. Ez webportálként fog szolgálni, amely lehetővé teszi az intézmények számára a hallgatói részvétel nyomon követését. Függetlenül attól, hogy a díjalapú vagy az előre fizetett tervet választja, biztosan valami értékeset fog adni a hallgatóknak – olyan online készségek fejlesztése, amelyek minden választott karrier út során hasznosak lesznek..

Díj alapú terv

A BlueHost for Education díjalapú terve csodálatos hosting tervet kínál a hallgatók számára, ahol regisztrálhatnak online vagy a könyvesbolton keresztül. Csakúgy, mint egy könyvesbolt, a BlueHost fedezeti díjat is fizetni fog, hasonlóan a tankönyv vásárlásához. Webhelyén láthatja azokat a hallgatókat, akik részt vettek a programban.

Előre fizetett terv

Az előre fizetett terv tökéletes az intézmények számára, akik előzetes letelepedést szeretnének elérni. Ön fedezheti a programban szereplő hallgatók kezdeti időtartamának költségeit, amely 1-4 év lehet. Mennyiségi engedmények szintén rendelkezésre állnak. A hallgató fedezi a megújítási díjakat, ha szükséges. Egyszerűen küldje el a hallgatók listáját a BlueHost-nak, és online regisztrálhatnak e-mail címükkel. Webhelyén megtekintheti a hallgatók számát, akik feliratkoztak a programjára.

Még mindig nem biztos abban, hogy melyik web hosting csomag felel meg az Ön igényeinek? Folytassa a BlueHost teljes áttekintésével, mielőtt más webtárhely-szolgáltatót keresne. Biztos lehet abban, hogy a BlueHost nem újszülött, amikor nagyon kedvező áron nyújt minőségi szolgáltatásokat. Valójában a BlueHost for Education világszerte az egyik legjobb és legjobban működő web hosting szolgáltatót üzemelteti!

Manapság a BlueHost több millió domaint üzemeltet, és továbbra is havonta új ügyfelek ezreit vonzza gyors, megbízható és felhasználóbarát szolgáltatásaival. Bízzon abban, hogy ez a cég diákközpontú irodája is gondoskodik rólad!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map