A BlueHost webhelysablonokat kínál?

Szóval fontolgatja a BlueHost szolgáltatást? Bölcs döntés.


Nézzük meg, hogy milyen sablonokat / témákat kínálnak a piacon:

 • WordPress témák
 • Joomla témák
 • Magento témák
 • Prestashop témák
 • OpenCart témák
 • Weebly témák
 • HTML sablonok
 • Drupal témák
 • és több…

Észre fogja venni, hogy a WordPress szerepel az első helyen – ez azért van, mert ez messze a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. Ingyenes és könnyen használható – plusz végtelenül rugalmas, így bármilyen weboldalt létrehozhat, akár csak egy online áruház (e-kereskedelem), egy helyi üzleti oldal, egy blog vagy valami más számára. Ez a webhely, amely jelenleg működik (WebHostingPlanGuide.com), szintén be van építve a WordPressbe.

Kétféle módon szerezhet nagyszerű témát webhelyéhez. Mindkettő a BlueHost fiókjában elérhető. Ha még nem rendelkezik BlueHost-fiókkal, lépjen a www.BlueHost.com webhelyre, és kattintson a „kezdés most” gombra. Ha ezt a linket használja, akkor a legalacsonyabb árat és INGYENES domaint is kapja.

1. szám: a BlueHost piactér (fizetett témák)

A BlueHost Mojo Marketplace elérhető a BlueHost fiókjában. Több mint 1100 elegáns, jól megtervezett WordPress témát kínál 49 és 59 dollár között.

Az egyik legnépszerűbb téma a HighEnd, mert Drag-and-Drop-egyszerű, és 16 webhely-demóval érkezik, amelyeket nagyszerű kiindulópontként használhat webhelye számára!

Íme néhány példa a demókra, amelyek képet adnak arról, hogy mit hozhat létre:

# 2: WordPress Theme Repository (INGYENES)

A WordPress tématár, ha rendelkezésre áll a BlueHost-fiókod WordPress-webhelyének témaköréből. A tároló INGYENES sok ezer témát kínál, és csak egy kattintással kell telepíteni őket.

Véleményem szerint ezeknek az ingyenes témáknak a többsége túlságosan alapvető ahhoz, hogy csak egy személyes blogban lehessen. Van azonban néhány drágakő, amelyek felhasználhatók egy nagyszerű professzionális webhely felépítésére.

Íme néhány előnézet a rendelkezésre álló ingyenes ezer témák közül néhány közül:

============================

Az átlagos számítógép-használó számára a saját webhely létrehozásának és kezelésének gondolata kissé félelmetes lehet – nyilvánvaló okokból. Először is, még ha felismerte egy weboldal szükségességét is, nem biztos, hogy pontosan tudja, hol kezdje. Lehet, hogy nem ismeri a műszaki zsargont, még inkább a műszaki eljárásokat. És még akkor is, ha tudod, hogyan lehet egy weboldalt felállítani és működtetni, nehézségekbe ütközhet annak hosszú távú kezelése és karbantartása. Ez csak néhány olyan dolog, amellyel az út során találkozhat, de tudd, hogy ezek semmi sem azzal a jutalommal összehasonlítva, amelyet a webhely felállításával kapnak, különösen akkor, ha vállalkozást működtetnek..

Gondoljon csak azon ügyfelek számára és vonzó lehetőségeire, akik professzionális megjelenésű weboldalon mutatják be termékeit / szolgáltatásait. Ne felejtse el, hogy abban a korban vagyunk, amikor szinte minden háztartásban vannak számítógépek, laptopok, okostelefonok és más, internethez csatlakoztatott eszközök alapvető árukká. Akkor miért nem veszi vállalkozását az internetre, és még szélesebb közönséget vonz be?

Készíthetek saját weboldalt a BlueHost Web Hosting segítségével?

HTML és CSS? Ezek a kifejezések csengnek? Talán igen, talán nem. Ha nincs korábbi tapasztalata vagy ismerete a webfejlesztés technikai részleteiről, akkor a BlueHost a tökéletes webtárhely az Ön számára.

A BlueHost használatával felhasználóbarát webhely-készítőket szerezhet, amelyek ideális eszközök azoknak a nem technikai felhasználóknak, akik saját webhelyüket kívánják létrehozni és kezelni. Ma a két legnépszerűbb weboldal-készítő szerepel a BlueHost web hosting csomagjaiban. Ezek a WordPress és a Weebly.

Számos webhelytulajdonos és webfejlesztő a WordPress-t és a Weebly-t részesíti előnyben a következő okok miatt:

 • Ezeknek a webhely-építőknek felhasználóbarát felületük van, amely tökéletesen kezdőknek és szakembereknek egyaránt.
 • Testreszabhatja webhelyét igényei szerint. Mind a WordPress, mind a Weebly különféle előre elkészített sablonokkal és témákkal érkezik, amelyek segítségével webhelyének megkülönböztetett megjelenését és érzetét adhatja, bárki mástól egyedi. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a márkájához vagy az iparához kapcsolódó környezet kiválasztását.
 • Rövid időn belül megvan a saját weboldala, mivel ezek gyorsan telepíthetők.
 • Ezek a weboldalépítők támogatják az e-kereskedelmet is, olyan bevásárlókocsikkal, amelyek lehetővé teszik termékek és szolgáltatások online értékesítését.

Miért válassza a BlueHost szolgáltatást??

A BlueHost 2003-as alapítása óta szilárd hírnévre tett szert a webtárhely-iparban, mivel folyamatos és megrázkódó elkötelezettségüket nyújtják ügyfeleik számára kiváló minőségű szolgáltatások megfizethető áron..

Még mindig nem döntöttél el? Íme néhány ok, amiért ma fordulnia kell a BlueHosthoz:

 • Optimális online biztonság.
 • Ha technikai problémákkal szembesül, akkor a nap bármely pontján, a nap 24 órájában, közvetlenül felhívhatja a BlueHost támogatási csoportját. Csak egy telefonhívásnyira vannak. Még élő csevegéssel is elérheti őket, vagy e-mailt küldhet. A gyors és egyszerű hozzáférés érdekében a BlueHostnak még egy teljes önsegítő forrása és egy közösségi fóruma van.
 • A BlueHost összes webtárhely-tervezete szerződésen kívüli. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy nem lesznek kötelezettségvállalások, és hogy Ön nincs bekapcsolva egy adott szerződésbe vagy időtartamba. Bármikor felmondhatja a BlueHost-fiókot, ha már nem elégedett a szolgáltatással.
 • A BlueHost felhasználóbarát weboldal-készítőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az átlagos számítógépes felhasználók számára, hogy saját webhelyüket elkészítsék anélkül, hogy meg kellene tanulniuk a HTML, CSS és más összetett programozási nyelveket. A sokféle elérhető téma és sablon segítségével testreszabhatja webhelyét ízlése és preferenciái szerint.
 • A BlueHost weboldal-építők támogatják az e-kereskedelmet is, amely lehetővé teszi termékek és szolgáltatások hozzáadását a webhelyhez, és bevásárlókocsik segítségével történő eladását. Ráadásul olyan funkcióval rendelkezik, amely biztosítja az online rendelési lehetőségeket, így az ügyfelek nyugalommal járnak, ha tudják, hogy személyes adataik biztonságban vannak..
 • A BlueHost korlátlan lemezterülettel és sávszélességgel büszke. Tárolhat annyi adatot és fájlokat vihet át, amennyit csak akar. Ez azt is lehetővé teszi, hogy korlátlan tartományokat üzemeltessen, ami azt jelenti, hogy egyetlen webhely egyetlen BlueHost-fiókkal is rendelkezhet.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map