A FrontPoint biztonsági áttekintése

Hé, Johnny itt.


Mint biztos vagyok benne, hogy tudja, ez a webhely mindig is a webtárhelyről, webdesignról és fejlesztésről szól.

Szóval, miért írok egy DIY otthoni biztonsági rendszerről a web hosting weboldalon?

Úgy gondolom, hogy a lakásbiztonsági technológiában és a „tárgyak internetében” (IOT) a legújabb fejlemények rendkívül menőek.

2015-ben több háztulajdonos köti össze és vezérli az eszközöket otthonunkban. A forradalom részeként az otthoni biztonsági társaságok új fajtája forradalmasította az otthoni biztonságot (bocs, ADT). Mindezekkel összefüggésben itt van a FrontPoint otthoni biztonsági rendszerének áttekintése:

Frontpoint biztonsági rendszer: Tudnivalók

Családja, vagyona és biztonsága a legfontosabb dolgok, amelyeket érdemes megóvni. Mivel azonban a legtöbb területen növekszik a bűnözés mértéke, a szükséges védelem biztosítása kihívást jelenthet – kivéve, ha rendelkezik jó minőségű és legmodernebb biztonsági rendszerrel…

A piacot jelenleg elárasztják a biztonsági rendszerek, de nem minden rendszer működik azonos módon. Ha valóban olyan otthoni biztonsági rendszert keres, amely megéri a befektetést, akkor a Frontpoint által kínált biztonsági rendszerek az ideális megoldás. Az alábbiakban áttekintést nyújtunk a rendszer jellemzőiről, a rendszer előnyeiről és minden egyéb releváns kérdésről.

A Frontpointról

Mielőtt bármilyen termékbe fektetne, különösen olyanba, amelyet otthona és családja védelmére használ, mindig hasznos megérteni azt a társaságtípust, amelyet vásárolni tervez. A Frontpoint viszonylag új az otthonbiztonság területén.

A társaságot 2007-ben alapította az otthoni biztonsági szakértők egy csoportja, akik mindegyik meg akarta valósítani azt, amit gondoltak volna forradalmi változásoknak az otthonbiztonsági iparban. A Frontpoint sikere nagyban függ azon képességétől, hogy hatékony technológiát, magas színvonalú ügyfélszolgálatot biztosítson, valamint hogy a fogyasztók bizalmát erősítsék a márka és a rendszer felé..

Három fő biztonsági csomag, amelyek közül választhat

A Frontpoint biztonságának vizsgálatakor észreveszi, hogy három fő biztonsági berendezéscsomagot választhat.

 • Standard csomag: 99 dolláros befektetés esetén választhat a szokásos csomaghoz. A standard csomag tartalmaz egy vezeték nélküli vezérlőpanelt, amely rendelkezik cellafelépítéssel, vezeték nélküli mozgásérzékelővel, kulcstartó távirányítóval, egy udvari jelzéssel és öt ablakmatricával, valamint két vezeték nélküli ajtó- vagy ablakérzékelővel..
 • Továbbfejlesztett csomag: A továbbfejlesztett csomag 164 dollárba kerül, és ezzel a rendszerrel kap egy szokásos vezérlőpanelt, amely tartalmaz egy cella felfelé irányuló kapcsolatot, két vezeték nélküli ajtó- vagy ablakérzékelőt, egy vezeték nélküli mozgásérzékelőt, füst- és hőérzékelőt, egy kulcstartó távirányítóját, valamint az udvari táblákat és ablak matricák.
 • Világítási csomag: A Világítási csomag 199 dollárba kerül, és magában foglalja a szokásos és továbbfejlesztett csomagok legnépszerűbb berendezéseit, otthona két lámpájának kezelőszerveit. Ezzel a rendszerrel vezeték nélküli vezérlőpanelt kap egy cellás felfelé mutató összeköttetéssel, két vezeték nélküli ablakérzékelőt, egy mozgásérzékelőt, két vezeték nélküli fényvezérlő, egy kulcstartó távirányító, egy yardjelző és öt ablakmatrica.

Összességében, bár maga a biztonsági rendszer költségei változnak, ezek a csomagok egyszeri befektetések, amelyeket megvásárolhat, amikor belép a Frontpoint biztonsági rendszerébe. Ha otthona nagy, vagy ha további biztonsági óvintézkedéseket igényel, akkor érdemes fontolóra vennie a továbbfejlesztett vagy a könnyű változatot. Az alábbiakban felsorolunk sok olyan funkciót, amelyek elvárhatók egy Frontpoint Security rendszerbe történő befektetés során.

Otthoni automatizálási berendezések

A Frontpoint Securitynek számos funkciója van, de az egyik legkényelmesebb minden háztulajdonos számára az otthoni automatizálási rendszer és a berendezés, amelyet a cég biztosít.

Az otthoni automatizálási rendszer egy olyan technológiai forma, amely lehetővé teszi mindazoknak a távoli irányítását, amelyek az otthonomhoz kapcsolódnak, például zárakat, ajtókat, termosztátot, lámpákat és még sok minden mást..

Azok, akik csatlakoznak a Frontpoint Security-hez, otthonuk eszközeit mobiltelefonon, táblagépen vagy laptopon keresztül vezérelhetik. Az otthoni automatizálási rendszerrel nemcsak azt garantálhatja, hogy otthona 24 órás, 7 órás védelmet élvez, hanem meg is őrzi otthona otthonának kezelését, ha távol van.

Geo Services

A földrajzi szolgáltatások olyan technológiai szolgáltatás, amelyet nem sok otthoni biztonsági cég nyújt ügyfeleinek.

A Frontpoint ebben a tekintetben egyedülálló, és mindenképpen kifizetődő ennek a szolgáltatásnak a kihasználása. A földrajzi szolgáltatások olyan technológiák, amelyek lehetővé teszik az otthoni kapcsolatok javítását. A rendszeren keresztül létrehozhat egy „geofencet” otthonának területén. Ez a láthatatlan terület, amelyet a Frontpoint alkalmazásában konfigurál, lényegében egy olyan terület, amelyet teljes biztonságnak neveznek.

Ha Ön vagy valami áthalad a földrajzi kerítésen, akkor a hatályos biztonsági szabályok az irányadók. Ez a fajta beállítás optimális szolgáltatás, ha otthoni biztonságának erősítésére és figyelemmel kísérésére törekszik. Néhány a leggyakoribb beállítások közül, amelyeket a Geo Service segítségével alkalmazhat:

 • Videó felvétel
 • Termosztát automatizálása
 • Riasztási értesítés

Ezenkívül a földrajzi szolgáltatási rendszer és a Frontpoint alkalmazásai nagy része kompatibilis az iOS és az Android eszközökkel, tehát függetlenül attól, hogy mi rendelkezik, továbbra is megfigyelheti és ellenőrizheti otthoni biztonságát.

Felügyeleti lehetőségek

Nagyon kevés otthoni biztonsági társaság megy annyira hosszúra, mint a Frontpoint az otthona védelme érdekében. A legtöbb otthoni biztonsági rendszer csak szabványos állóképes kamerákat biztosít, amelyekkel otthonod figyelhető, miközben távol van.

Az Frontpoint felülmúlik és túlmutat olyan kamerákkal, amelyek rendkívül hasznos képességekkel bírnak, mint pl. Ezen túlmenően, ha külső biztonságra van szüksége, de az ingatlan paramétereinek keretein belül, akkor a Frontpoint beépíti őket a kültéri kameráikba.

Megfigyelő csomagok

A sokszínűség és a választási lehetőségek mindig előnyt jelentenek az otthoni biztonsági rendszer megválasztásakor.

A Frontpoint által kínált felszereléscsomagok mellett a társaságnak három megfigyelési rendszerrel is rendelkezik, amelyek közül választhat:

 • Védelem ellenőrzése
 • Interaktív monitorozás
 • Végső figyelés

E rendszerek mindegyike optimális védelmet nyújt, de a három rendszer közötti fő különbség az, hogy a védelemmel kapcsolatos megfigyeléstől eltérően, amely a legegyszerűbb rendszer, az interaktív és a végső megfigyelés azonnali riasztást biztosít a tűz- és környezeti veszélyekkel kapcsolatban..

Rendelkezésre áll egy életbiztonsági támogató rendszer, a professzionális felügyelet, amely a nap 24 órájában működik, és számos interaktív szolgáltatás, például a fényvezérlők, a távoli hozzáférés és vezérlés, az e-mail és szöveges riasztások, valamint az ütközés és törés riasztások. Összességében: ha valami fejlettebbet keres, mint az alapvető védelmi megfigyelési terv, akkor az interaktív és a végső megfigyelés az elsődleges választás.

Árképzés és kockázat

Az otthoni biztonsági rendszer kiválasztásakor az egyik első tulajdonság, amelyről sokan gondolnak, az árstruktúra – és helyesen.

Az otthoni biztonsági rendszerek befektetés, de ha le akarod csinálni a pénzt, akkor azt is megteheti egy olyan társaságnál, amelyben jól érzi magát együtt dolgozni, és amely biztosítja az Ön által keresett funkciókat és képességeket. otthoni biztonsági rendszer. A Frontpoint árképzésében az alábbiakra számíthat:

 • Három terv áll rendelkezésre, kezdve havi 34,99 USD-ig és havonta 49,99 USD-ig
 • Van egy 30 napos kockázatmentes próbaverzió – tehát ha nem elégedett azzal, amit elért, akkor költség nélkül visszaadhatja.

Általában véve, bár a Frontpoint kicsit bonyolultnak tűnhet a többi otthoni biztonsági rendszerhez képest, fontos megérteni az árképzési struktúra okait..

Más vezetékes vagy szélessávú biztonsági rendszerekkel ellentétben a Frontpoint egy olyan biztonsági rendszer, amely teljesen vezeték nélküli a celluláris rendszerek használatán keresztül. A vezeték nélküli technológiával optimális szintű védelmet érhet el, amely megéri a kissé frissített árat. Ezen felül, amint azt fentebb említettük, a társaság 30 napos kockázatmentes próbaverziót kínál. Ha nem elégedett, akkor visszaküldheti a felszerelést, és ingyenesen visszatérítheti pénzét.

A Frontpoint telepítése után

A Frontpoint biztonsági rendszereit Ön vagy egy szakember telepítheti. Ha a professzionális telepítést választja, akkor ez díjat számít fel.

Ha úgy dönt, hogy telepíti a Frontpoint szolgáltatást, akkor a vállalatnak van egy másik nagyszerű tulajdonsága, és az a folyamatos biztonsági fejlesztése. Alapvetően a Frontpoint mindig korszerűsíti technológiai rendszereit. Például a jelenlegi ügyfelek, akik a vállalat Simon ST kezelőpaneljét használják, frissíthetnek a vállalat Qolsys IQ érintőképernyő vezérlőpultjára, amely a magasan fejlett otthoni biztonsági technológiát biztosítja számukra..

A rendszerfrissítésen kívül a vállalat olyan berendezések frissítésén is dolgozik, mint az érzékelők, kamerák és még sok minden más. Ezért a Frontpoint használatával biztos lehet abban, hogy a legfrissebb és legjobban teljesít egy biztonsági rendszert.

A hátrányok

Összességében a Frontpoint az az otthoni biztonsági rendszer, amely érdemes befektetés. Ugyanakkor, mint minden biztonsági rendszer, számos hátrány van, amelyeket érdemes tudnia.

 • A berendezésekre nem vonatkozik egy életre szóló garancia. Ehelyett minden berendezés hároméves garanciaidővel rendelkezik
 • Ha úgy dönt, hogy maga végzi el, akkor a Frontpoint biztonsági rendszerének önálló telepítése kihívást jelenthet, ha nincs barkácsolás tapasztalata.
 • A társaságnak 28 panasz szerepel vele szemben a Better Business Bureau oldalon. Ha azonban érdeklődik, a vállalat választ küld és magyarázza a körülményeket
 • A FrontPoint egy viszonylag új cég az otthonbiztonság területén (2007-ben alapított)

Az átfogó ajánlás

Összegezve – még ha nem is ad tökéletes 10/10-t, a Frontpoint minőségi biztonsági rendszer és felügyeleti szolgáltatás, amelybe érdemes befektetni.

Általában az ügyfelek nagyon elégedettek a vállalat által nyújtott szolgáltatás és biztonság szintjével. A rendszeres frissítések, a kiváló minőségű felszerelések, a távoli hozzáférés és a vezeték nélküli technológia a Frontpoint olyan biztonsági rendszerét teszik lehetővé, amely otthonát a lehető legjobb szinten védi..

Ezenkívül semmi sem tudja legyőzni a vállalat által biztosított 30 napos kockázatmentes próbaverziót. Ez a rugalmasság és az ügyfelekkel való gondoskodás az iparágban megalapozatlan, ezért a legjobb, ha kihasználják azt, amíg rendelkezésre áll.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map