Átvihetek webhelyem a FatCow-ból?

Igen, és itt van a lépések összefoglalása:


 1. Szerezzen egy fiókot az áthelyezni kívánt gazdagépen nak nek.
 2. Másolja a webhelyet a FatCow-ból az új tárhely-fiókjába.
 3. Törölje a FatCow fiókját

Ha még nem rendelkezik új tárhely-fiókkal, akkor erősen ajánljuk a BlueHost szolgáltatást, amely a következőket nyújtja:

 • INGYENES domain- és webhelykészítő
 • Kattintson egy kattintással a WordPress Telepítések elemre
 • 24/7 támogatás
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Mindezekkel a következő módon tudjuk elérni a BlueHostban elérhető legalacsonyabb árat:

1. lépés – Ugrás a BlueHost oldalra

Lépjen a www.BlueHost.com webhelyre, és kattintson a „kezdés most” gombra. Ha ezt a linket használja, akkor a legalacsonyabb árat és INGYENES domaint is kapja.

2. lépés: Válassza ki a webtárhely-tervet

Miután kiválasztotta a domain nevét, kiválaszthatja a tárhelyi tervet.

Válaszd ki a Alapvető opció – kiválóan alkalmas vadonatúj webhelyekre.

Nincs szükség Plus vagy Prime fiókokra, hacsak már nem szeretne 2 vagy több webhelyet üzemeltetni, vagy ha már havonta több mint 100 000 látogató érkezik webhelyére..

3. lépés: Írja be webhelyének domainnevét

Miután rákattintott az „Első lépések” elemre, felkérést kap a domain név kiválasztására, majd a folytatáshoz kattintson a „Tovább” gombra.

Mivel már létezik olyan webhely, amelyet át szeretne vinni a BlueHostba, írja be domainjét a jobb oldalon található “Tartománynévvel” mezőbe.

4. lépés: Töltse ki a regisztrációt

A befejezéshez egyszerűen folytassa a regisztráció hátralévő részét. A feliratkozás után e-mailt kap a bejelentkezési adataival. Gratula! Most már készen áll arra, hogy áthelyezi webhelyét a FatCow-ról a BlueHost-ra.

5. lépés: Döntse el, hogyan fogja átvinni webhelyét

Milyen webhelyed van?

 • WordPress webhely / blog
 • Statikus HTML oldal (nincs adatbázis)
 • Dinamikus webhely (html / php / mysql adatbázis és hasonló)

Ha rendelkezik WordPress webhellyel, folytassa a 6. lépéssel.

Ha statikus HTML-webhelyed van, akkor folytassa a 7. lépéssel. Ha rendelkezik dinamikus webhellyel, amelyben adatbázis van, de nem a WordPress, folytassa a 8. lépéssel.

6A lépés – A WordPress webhely átvitele:

A WordPress webhely átvitelének legegyszerűbb módja a ManageWP, amely INGYENES használatú. Ez komoly életmentőként szolgál sok WordPress webhely egyszerre kezelésére, mint én, és nagyon ajánlom, hogy próbálja ki.

6B lépés – Statikus HTML webhely átvitele:

Ebben az esetben:

 1. Csatlakozzon a fatcow számlához FTP-n keresztül, például a FileZilla segítségével. Ha nem biztos a FatCow FTP hitelesítő adataival kapcsolatban, ellenőrizze a FatCow kezelőpaneljét.
 2. Töltse le az összes fájlt a számítógép új mappájába
 3. Csatlakozzon az új hostfiókhoz (például a BlueHosthoz) FTP-n keresztül, és töltse fel az összes fájlt.
 4. Ez az! A statikus HTML oldalak egyszerűek ��

6C lépés – Dinamikus webhely átvitele:

Ebben az esetben:

 1. Csatlakozzon a fatcow számlához FTP-n keresztül, például a FileZilla segítségével. Ha nem biztos a FatCow FTP hitelesítő adataival kapcsolatban, ellenőrizze a FatCow kezelőpaneljét.
 2. Töltse le az összes fájlt a számítógép új mappájába
 3. Csatlakozzon az új hostfiókhoz (például a BlueHosthoz) FTP-n keresztül, és töltse fel az összes fájlt.
 4. Vissza a FatCow-fiókjára, exportálja webhelyének adatbázisát a PHPMyAdmin segítségével, amelyhez a kezelőpanelről férhet hozzá. Töltse le egy .sql fájlt az Ön számára.
 5. Az új tárhely-fiókján (például a BlueHost esetén) lépjen a MySQL Database Wizard-ba a cPanel-ben, hozzon létre egy új adatbázist és adatbázis-felhasználót, majd adjon a felhasználónak minden jogot az adott adatbázishoz. Ügyeljen arra, hogy ugyanazt az adatbázis-jelszót használja, mint amelyet a FatCow-fiók adatbázisában használt; vagy használjon új jelszót, ha akar, de feltétlenül frissítse a webhelyén található összes konfigurációs fájlt, hogy továbbra is csatlakozhasson az adatbázishoz.
 6. Az új tárhely-fiókján indítsa el a PHPMyAdmin szoftvert, és nyissa meg az éppen létrehozott adatbázist. Ezután importáljon és importáljon a FatCow-fiókjából korábban letöltött .sql fájlt.

6D lépés – Módosítsa a domain név DNS-jét

Itt az ideje, hogy megváltoztassa a domain név DNS-bejegyzéseit, hogy az új gazdagép névszervereire mutatjon. Ha a domain név a FatCow-n található, akkor kezeli a domain kezelését a vezérlőpulton, és frissíti ott a DNS-t (domain név szerverek)..

Mivel ebben a példában a BlueHost-ot használjuk, az ns1.bluehost.com és ns2.bluehost.com lenne..

7. lépés: Választható – Helyezze el a domain nevét a FatCow alkalmazásból

 1. Jelentkezzen be a FatCow-fiókjába, folytassa az áttekintéssel, majd válassza a Biztonság lehetőséget. Csak kattintson a Domain Adatvédelem feloldása elemre. Ezután kattintson a Tartományi adatvédelem letiltása elemre is.
 2. Ellenőrizze domainjének e-mail adatait, és ellenőrizze, hogy frissül-e az, hogy megkapja-e az átutalás megerősítő linkjét. Csak keresse meg elérhetőségi adatait a fiók Kapcsolat lapján.
 3. Lépjen a FatCow webtárhely-fiók Domain Központjába, kattintson az adott domainre, majd válassza az Átvitel lehetőséget. Ezután kattintson az Auto-Info Code küldése elemre. Az engedélyezési kódot az adott domainhez hozzárendelt e-mailre küldjük el.
 4. Az átadni kívánt weboldalnak aktívnak kell lennie. Egyszerűen fogalmazva, a weboldalnak léteznie kell, és hozzáférhető a világhálón.
 5. Addigra meg kellett volna választania az új tárhely szolgáltatót, amelyre a webhelyét át szeretné adni. Maga az üzleti társaság tekintetében e-mailt kell küldenie a fogadó cég adminisztrációjának, és kérnie kell a domain átadás jóváhagyását. Az e-mailben ragassza fel alapvető információkat webhelyéről, domainjéről, korábbi webtárhely-szolgáltatójáról, névszervereiről és elérhetőségéről. Várja meg válaszát.
 6. Ha a kérését jóváhagyták, regisztráljon a fogadó cégnél, és iratkozzon fel a webtárhely-tervre.
 7. Jelentkezzen be webhosting-fiókjába az új tárhelyszolgáltatóval. Keresse meg a fiók kezelőpaneljét.
 8. Lépjen a fiók Domain Központjába, és válassza a Meglévő domain hozzáadása lehetőséget. Töltse ki a FatCow-fiókjából átvitt domainnevet, majd kattintson a Hozzáadás gombra.
 9. A domainek listáján kattintson az újonnan hozzáadott domainre. Várja meg, amíg a párbeszédpanelek betöltődnek.
 10. Az engedélykódot kérő mezőből írja be a domain átvitelhez szükséges kulcsokat. Válassza az Átvitel lehetőséget.
 11. Ellenőrizze e-mailjeit a domain átadás megerősítéséről. Olvassa el és kövesse a további utasításokat. Kattintson a megerősítő linkre, ha megadta.
 12. Várjon legfeljebb egy hétig a domain-átadás sikerét.
 13. Később értesítést kap arról, hogy sikeresen átadta webhelyét a FatCow-tól az új webtárhely-szolgáltató gondozásához..
 14. Ne felejtse el új domainszolgáltatójának webtárhely-fiókjában lezárni a domainjét a webhely fájljainak védelme érdekében.

Például, ha át akarja vinni a webhelyét az iPage-hez, csak kövesse a lépéseket, és utaljon az iPage-re mint új tárhely-szolgáltatóra. A domain átadás befejezése után nincsenek rejtett költségek. A webhely más házigazdáknak történő átruházása azt jelenti, hogy feliratkozik a terveikre. Az iPage esetében a domain átadása a FatCow-tól vagy bármely más webtárhely-szolgáltatótól nem csak a lehetőség. Lehetséges, hogy kihagyja a domain-átvitel lépéseit, ha a webhely DNS-beállításait úgy módosítja, hogy azok az iPage-kiszolgálókkal foglalkozzanak, de ez szinte azonos munkaterhelést eredményez majd, mivel a DNS-beállításokkal kell foglalkoznia. Tehát jobb, ha csak követi a domain-átadás 14 lépését.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map