ClickFunnels áttekintés: Az Ön weboldala megsemmisíti értékesítési potenciálját?

Függetlenül attól, hogy marketingszakértő vagy üzleti vagy hobbit fejleszt, weblapok készítésén alapul, a megfelelő források feltétlenül szükségesek. A sikeres weboldal fejlesztéséhez webhely-tárolásra, nyitóoldal-szoftverre, e-mail automatikus válaszadó szoftverre, megosztott tesztelési szoftverre, társult nyomkövető szoftverre, programozókra, tervezőkre és még sok másra van szükség. Sajnos webhelyének ezen összes aspektusának beállításához számos szolgáltatást kell igénybe vennie – vagyis addig, amíg egy új szolgáltatás forradalmasítja az internetet.


Üdvözöljük a ClickFunnels világában – itt van minden, amit tudnod kell, különösen az, hogy megéri-e ez a webhely létrehozására szolgáló egyablakos ügynökség..

A ClickFunnelsről

A ClickFunnels egy olyan webszolgáltatás, amely lehetővé teszi az értékesítési csatornáknak szentelt weboldalak létrehozását. Annak érdekében, hogy a folyamat egyszerű, kényelmes és a lehető legtöbb könnyű legyen, a ClickFunnels mindent megtesz Önnek, amire szükség van ezen értékesítési csatornák weboldalainak létrehozásához. Ez magában foglalja a webtárhelyet, a céloldal szoftvert, az e-mail automatikus válaszadó szoftvert, a split tesztelő szoftvert és még sok minden mást.

Természetesen ahhoz, hogy megértsük a ClickFunnels és az, hogy ez a szolgáltatás mennyire kiváló, tudnunk kell, hogy mi az értékesítési csatorna – egy olyan téma, amely néha megzavarja a marketing szakembereit.

Értékesítési csatornák és miért van szüksége rájuk

Az értékesítési tölcsér egy rendkívül népszerű és gazdaságilag hatékony marketing eszköz, amely felveszi a potenciális ügyfelet vagy a megcélzott ügyfelet, és végigvezeti őket a termék vagy szolgáltatás iránti érdeklődés folyamatán, és nemcsak egy vásárlás, hanem a vásárlás megismétlésén keresztül. Azok, akik értékesítési csatornákat használnak, jobban meg tudják számolni a kilátások számát a folyamat egyes szakaszaiban, és több egyént ismételt vevővé alakíthatnak..

A további tisztázás érdekében itt van egy kép egy értékesítési csatornáról:

Mint tudod mondani, az értékesítési csatorna szakaszaival rendelkezik. A legsikeresebb kampányok azok, amelyek a csatornán keresztül vezetik a kilátást az elejétől a végéig.

Most már azon tűnődhet, vajon hol érkezik pontosan a ClickFunnels. A ClickFunnels az elképzeléseinek rögzítési oldala. A rögzítő oldal alapvetően marketing-tölcsérként működik azáltal, hogy tudatosítja a potenciális szereplőket a termékkel, ráveszi őket érdeklődésük felkeltésére, arra készteti őket, hogy fontolják meg a terméket vagy a szolgáltatást, lehetővé teszik szándékuk kidolgozását, segítsék őket a döntés pozitív kiértékelésében, és végül – vezesse nekik, hogy megvásárolják a terméket vagy szolgáltatást. Alapvetően a ClickFunnels megkönnyíti a termék marketingjét és sikeres értékesítését.

A ClickFunnels használatakor rájön, hogy többféle típusú értékesítési csatornát is találhat. Noha a fenti standard tölcsér nagyszerűen működik, a variációk hasznosak lehetnek a különböző kilátások vonzására és megragadására.

A ClickFunnels használatának előnyei

Amint a ClickFunnels megemlíti, azok, akik a weboldal szolgáltatást használják, havonta több mint 1000 dollárt takaríthatnak meg. Ezenkívül a ClickFunnels szolgáltatásnak számos további előnye is van:


  • Weboldal tárolása

A ClickFunnels használatának első előnye, hogy a szolgáltatás lehetővé teszi az összes tartalom tárolását a saját webhelyükön. Kényelmes minden tartalom tárolása a ClickFunnels-en, mivel nem kell más szolgáltatásokra koncentrálnia, és további díjakat kell fizetnie egy másik társaság számára. Sőt, azok, akik a webtárhelyet használják, általában elégedettek az eredményekkel.


  • Céloldal szoftver

Az Ön webhelyének kezdőlapja a weboldal első része, amelyet a leendő felhasználó lát. Ennek eredményeként azt akarja, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. A céloldal létrehozásának folyamatának megkönnyítése érdekében a ClickFunnels lehetővé teszi az eladási oldalak megtervezését és létrehozását a saját előírásainak megfelelően. A céloldal lehetőségeinek áttekintésekor észreveszi, hogy sokféle stílus létezik.

Ha használni szeretné a ClickFunnels előre elkészített céloldalát, akkor ezt megteheti. Hét különféle csatornatípus közül választhat, amelyek között megtalálható az opt-in ólom elfogó tölcsér, az értékesítési csatorna, a webinar-tölcsér, az automatikus webinar-tölcsér, a tagsági csatorna, a indítócsatorna és az egyedi csatorna. Mielőtt kiválasztja a céloldal-csatornatípust, megnézheti az egyes csatornák céljait a ClickFunnels weboldalon. Ennek során biztosíthatja, hogy helyesen hozzon döntést a webhelyén.


  • E-mail automatikus válaszadó szoftver

Az e-mail automatikus válasz szoftver lehetővé teszi webhelyének kezelését anélkül, hogy sok munkát kellene elvégeznie. Az e-mail automatikus válaszadó szoftver segítségével hagyhatja, hogy a ClickFunnels kezelje a webhelyére küldött üzeneteket. Amikor valaki e-mailt küld az Ön webhelyére, a ClickFunnels automatikus válaszadó szoftvere egy üzenetet küld vissza a megadott időközönként.


  • Osztott tesztelő szoftver

A Split Testing Software néhány komoly dolog, és ha tudja, hogyan kell használni, akkor minden bizonnyal kihasználhatja weblapjának előnyeit és előnyeit. Ha még nem találkozott vele, akkor az osztott tesztelés a céloldal két, néha három verziójának tesztelését jelenti. Ezt más néven A-B split tesztelésnek is nevezik. A B vagy a C verzió azok az oldalak, amelyekre módosít, míg az A verzió a vezérlő oldal.


  • Hozzon létre egy ingyenes fiókot

Noha a ClickFunnels sokkal több előnnyel rendelkezik, egy másik legszembetűnőbb előny az, hogy lehetővé teszi a fiók ingyenes létrehozását. A legtöbb szolgáltatás megköveteli egy hosszú regisztrációs folyamatot, és számos díjat von maga után. Itt létrehozhatja weboldalát, és ezt a költségvetésnek megfelelő módon is megteheti.

A Drag and Drop eszköz

A ClickFunnels regisztrációja után azonnal megkezdheti weboldalának létrehozását. Az egyik legszebb eszköz, amelyet a szolgáltatás kínál, a drag and drop eszköz. Miután kiválasztotta a csatornát, amellyel a vásárlóit átalakítja a potenciális ügyfelekről, képeket, videókat és címsorokat húzhat a drag and drop szerkesztőbe az oldal létrehozásához.

A ClickFunnels saját kutatása és a felhasználók tapasztalata alapján a weboldal csatornái konvertáltak. Ezért, függetlenül attól, hogy melyiket választotta a drag and drop szerkesztés során, az eredmények a láthatáron vannak.

Szabályok és szegmentálás beállítása

A ClickFunnels lehetővé teszi, hogy preferenciáinak megfelelően szabályokat állítson fel weboldalához. Például, ha azt szeretné, hogy csak bizonyos emberek nézzenek meg üzeneteket a webhelyedről, akkor kijelölhet egy ilyen szabályt. Ezenkívül a ClickFunnels lehetőséget nyújt arra, hogy szétválasztja a weboldalán kialakított kapcsolatokat a hely alapján, függetlenül attól, hogy megvásárolták-e az Ön termékét, a csatornában tartózkodó stádiumát, a közösségi médiát, a műsorszórást, és hogy elhagyták-e az Ön webhelyére küldött e-mailt bontatlan. Az ilyen képességekkel jobban kezelheti webhelyét és elhelyezheti azt a siker érdekében.

Ezen a ponton kíváncsi lehet, hogy a ClickFunnels miként áll össze más webhosting szolgáltatásokkal szemben, amelyek néhány azonos funkcióval rendelkeznek. Szerencsére lefedtük.

ClickFunnels vs LeadPages 

Összességében, amikor a ClickFunnels és a LeadPages, rájön, hogy a ClickFunnels a győztes. Íme néhány oka annak, hogy miért leszel elégedettebb a ClickFunnel-ekkel:


 • Nézd meg a céloldal kialakítását

Elméletileg, ha regisztrálna mind a ClickFunnels, mind a LeadPages oldalra, és hozzáférne az egyes webhelyek nyitóoldalainak kínálatához, akkor valószínű, hogy könnyen megrázza magát a ClickFunnels által kínált lehetőségek. A ClickFunnels céloldalának ajánlata szervezetesebb, változatosabb, és folyamatosan frissül. Másrészt a LeadPages egy sor unalmas mintát kínál Önnek, amelyek nem esztétikai szempontból kellemesek. Még ennél is rosszabb, hogy átfésülni kell őket egy ideig.


 • Technikai támogatás

A műszaki támogatásról mindkét oldal weboldala nagyon hasonló. Azok, akik a ClickFunnel vállalati tervét választják, elsőbbséget élveznek az ügyfélszolgálatnak. Az ügyfélszolgálat csevegési támogatás, telefonos támogatás és e-mail támogatás formájában érkezik.


 • Partnerprogramok

A ClickFunnels társult programjai minden bizonnyal nyerhetnek, de csak egy hajjal. Azok, akik csatlakoznak a ClickFunnel affiliate programhoz, 35% -os élettartamú ismétlődő affiliate jutalékokat kapnak. Másrészt a LeadPages 30% -os élettartamú ismétlődési rátát kínál a leányvállalatoknak.


 • Kedvezmények és kedvezmények

Míg a ClickFunnels tarifákkal kapcsolatos részleteket egy későbbi szakaszban tárgyaljuk, a LeadPages-hez viszonyítva a ClickFunnels a gazdasági szempontból megalapozott választás. A LeadPages-szel ellentétben a ClickFunnels 30 napos pénz-visszafizetési garanciát és 14 napos ingyenes próbaverziót kínál a felhasználók számára. Alternatív megoldásként a LeadPages 20–30% kedvezményt kínál a fiókokon, amikor feliratkozik az éves tervre.


 • Figyelembe veendő szolgáltatások

Végül, amikor a szolgáltatásokról van szó, az eredmények vegyesek. Bár mindkettő digitális eszközszállítást tartalmaz, csak a ClickFunnels olyan funkciókat tartalmaz, mint a csatornád megosztása más tagokkal és a csatornánkénti kattintásonkénti elrendezés és az oldalak húzása és dobása. Az egyetlen olyan szolgáltatás, amelyből kimarad a LeadPages segítségével, a Bónuszsablon funkció.

ClickFunnels vs. Instapage

A ClickFunnels vs. Instapage kapcsán az első ököllel fel kell ismernünk, hogy eltérő közönség felé irányulnak. Bár bárki használhatja a ClickFunnelt, főként a marketing szakemberek használják professzionális eszközeik és a marketingre jellemző források miatt. Sőt, a ClickFunnels folyamatosan fejlődik, hogy kielégítse felhasználói igényeit. Itt található néhány módszer a ClickFunnels és az Instapage összehasonlítására:


 • Oldalkészítő

Mivel a ClickFunnels marketingspecifikus, kevésbé valószínű, hogy ugyanazokat a bonyolult oldalakat fogja elérni, amelyeket az Instapage segítségével hozhat létre. Azoknak, akik bonyolult oldalakat szeretnének létrehozni a ClickFunnels oldalon, hozzá kell fordítaniuk egy kis időt és munkát. Ezért, ha céljaid marketingspecifikusak, akkor a legjobb választani a ClickFunnels lehetőséget. Másrészt, ha a cél az, hogy csak rendszeres kezdőlapot készítsen, akkor az Instapage a jobb választás.


 • Marketingcentrikus vs. nem marketingcentrikus

Egy másik szempont, amelyet észre kell vennünk mindkét oldal összehasonlításakor, az a tény, hogy a ClickFunnels olyan marketing eszközöket kínál Önnek, amelyeket egyszerűen nem fog megtalálni az Instapage segítségével. Például a ClickFunnels segítségével marketingközpontú eszközöket kap, mint például az értékesítési tölcsér kezelése egy rendszerben, automatikus e-mail marketing, csoportosított oldalak teljesítmény-áttekintéshez, termékértékesítés nyomon követése, osztott tesztek stb..


 • A rendszer használatának megtanulása

Mivel a ClickFunnels marketingorientált, azt fogja tapasztalni, hogy ha még nem ismeri a mezőt, akkor kihívásokkal teli idő fogja megtanulni a rendszert. A LeadPages viszont nagyszerű az indulók számára, mert könnyen kezelhető és a korlátozott funkciók egyszerűen megtanulhatók. Ha azonban csak „be akar ugrani”, és nem bánja, hogy időt vesz igénybe a ClickFunnels konfigurációinak megismerésére, akkor erőfeszítése megéri, különös tekintettel a változatos sablonokra és eszközökre.

ClickFunnels vs. OptimizePress

Sok olyan felhasználó, aki a céloldalra használja az OptimizePress alkalmazást, nagyon hűséges a szolgáltatáshoz, különösen az árak miatt. Ha összehasonlítja mind a ClickFunnels, mind az OptimizePress, akkor észreveszi, hogy indok van a jó üzletre – az OptimizePress által kínált korlátozott funkciókkal nincs értelme az árat megemelni a ClickFunnels árához. Tehát, amikor a kettő közül választunk, akkor a fő döntése az, hogy mire van szüksége a céloldal szolgáltatásból, és mennyit hajlandó fizetni annak megszerzéséhez.


 • További szolgáltatások a CkickFunnels használatával

Mint fentebb említettem, a döntés a tulajdonságokon alapszik. A ClickFunnels, de az OptimizePress nem biztosítja a következőket: A / B megosztott tesztelés, egy kattintással történő frissítés, kétlépéses bejelentkezés, azonnali bejelentkezés, intelligens e-mail szekvenálás, teljes tölcsér konverziós nézet, csatorna sorrend módosítása menet közben, egyszerű oldal / csatorna replikáció, megosztási csatornák, tagok mutatói, zárolási tagsági tartalom, jelentős fizetési integráció és a 14 napos ingyenes próbaverzió. Ezért ha szüksége van a fenti szolgáltatásokra, és nem bánja, hogy egy kicsit többet fizet, akkor jobban teljesít a ClickFunnels.


 • A költségek összehasonlítása

Alapvetően az OptimizePress évi 97 dollárba kerül az alapcsomagért, 197 dollárért a kiadói csomagért és 297 dollárért a profi csomagért. Amint azt a következő szakaszban találja, ez sokkal olcsóbb, mint a ClickFunnels. Ugyanakkor kevesebb funkcióval és egyre kevésbé marketingbarát platformon lesz szüksége.

A ClickFunnels költsége

Mielőtt bármilyen platformon feliratkozna, fontos megérteni az árazást. Amint azt ebben az áttekintésben részletesen megemlítjük, a ClickFunnels drága – még az alábbiakban szereplő árak megnézése esetén is kissé megdöbbentő lehet. Ha azonban szem előtt tartja az összes rendelkezésre álló szolgáltatást és szolgáltatást, akkor ez az árat kissé kellemesebbé teszi. Egy másik dolog, amelyet szem előtt kell tartani, a ClickFunnels célja, amely a termékek eladásának javítása. A nagyobb eladásokkal és a megnövekedett jövedelmezőséggel könnyedén meg kell engedni magának az árképzési struktúrát.

ClickFunnel tervek
 • Normál csomag – 97 USD / hó

A csomag részeként 20 csatornát, 100 oldalt, 20K látogatót, korlátlan névjegyet és az első néhány szakaszban tárgyalt összes kiegészítő funkciót kap..

 • Etison csomag – 297 USD / hó

Ezzel a csomaggal korlátlan lehetőségeket kap az első csomag. Ezen felül prioritási támogatást, prioritási sablonkérelmeket, actionetics-t, vizuális e-mail készítőt, e-mail listák kezelését, második sugárzott e-maileket, a sáv megnyitását és kattintásait, automatikus válaszadók sorozatát, cselekvési csatornákat, e-mailek küldését a hely alapján, és még sok minden mást. Ha hozzáértő marketingszakértő, és számos eszközre van szüksége a céloldalak egyetlen webhelyen keresztüli kezeléséhez, akkor ez a csomag a legjobb választás az Ön számára és az Ön igényeinek.

A ClickFunnels 14 napos próbaverziója

Másodpercek kérdése, hogy feliratkozzon a ClickFunnels oldalra, és ha vigyázol, ha fizet a havi árat a fenti szakasz megtekintése után, akkor nem vagy egyedül. Szerencsére a ClickFunnels lehetőséget kínál az emberek számára, hogy 14 napig ingyenesen kipróbálják rendszerét.

Ha úgy dönt, hogy a ClickFunnels az Ön számára a 14 napos ingyenes próbaverzió használatakor, akkor választhatja a standard csomagot vagy az Etison Suite alkalmazást. A tárgyalás után az ár megegyezik a fent felsorolt ​​szokásos árakkal. Azt is tapasztalhatja, hogy az ingyenes próbaverzióra való feliratkozás egyszerű. Csak látogasson el a ClickFunnels weboldalra, és kattintson a próbatervezésre. Megnyílik egy ablak, amely megadhatja e-mail címét és jelszavát a fiók létrehozásához. E lépések után készen kell állnia a továbblépésre.

Ingyenes tölcséres hacker webes osztályok

Ha szereti a webináriumokat, és keres módszereket a ClickFunnels használatához, és hogy betekintést nyerjen sok kapcsolódó témába, akkor kipróbálhatja a Csatorna webes osztályait. A „Hogyan lehet a saját értékesítési csatornáját akár 7 perc alatt elkészíteni” című webinárium-program segítségével felfedezheti a következőket:

 • Hogyan könnyedén átvizsgálhatja a versenytársait, és megnézheti, mi működik az Ön résében
 • Hogyan vegye fel azt, ami jelenleg működik a piacon, és hogyan használja fel azt, hogy „előnyt nyújtson” a saját csatornájának létrehozásához; és
 • Hogyan lehet az ügyfelek listáját a nulláról elkészíteni, olyan emberekkel töltve, akik már bizonyítottan vásárolnak az Ön termékéhez

Ahhoz, hogy csatlakozzon másokhoz és megkapja ezt a hatalmas információt a szakértőktől, egyszerűen regisztrálja a székhelyét itt. Az ülések gyorsan haladnak, ezért a lehető leghamarabb foglalja le helyét.

összefoglalás

Összességében a ClickFunnels bárki felhasználhatja. Különösen ajánlott azoknak a marketing szakembereknek, akik javítják konverziós arányukat, növelik az értékesítést és javítják márkájuk láthatóságát. A rendelkezésre álló eszközök és források tömbjével a ClickFunnels megbízható platformként szolgálhat a márka elismerésének eléréséhez, amelyre szüksége van a sikerhez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map