Easyspace áttekintés

Az ügyfelek nem fognak habozni, ha fizetnek prémiumot, mindaddig, amíg megkapják a kívánt szolgáltatást. Lehet, hogy az Easyspace nem jön létre olcsóbb áron, mint a másik web hosting cégek a piacon. Az innovatív szolgáltatások széles skálája, a biztonság és a csillagokon keresztüli ügyfélszolgálati folyamat azonban olyan web hosting szolgáltatássá teszi, amely megéri az extra fizetést.


EasySpace logó
UPTIME
946
SEBESSÉG
928
TÁMOGATÁS
907
ÁR
898
JELLEMZŐK
923
ZÖLD
920
ÚJÍTÓ
858

Innovatív és biztonságos tárhelyi környezet – Az Easyspace olyan tárhelyi környezetet kínál, amelyet számos különféle online szolgáltatás és eszköz támogat, hogy segítsen a webhely hostoló környezetének könnyedén beállítani, miközben lehetővé teszi a pénzének a legjobb ár-érték arányát. Minden hostoló környezet saját felhőalapú tárolóval rendelkezik, amelyet egy privát és biztonságos hálózatban tárolnak. A tárolás különálló fizikai adatbázis-kiszolgálón fut, hogy gyorsabb a teljesítmény és a teljesítmény. Ezek az adatbázisok többcsomópontos fürtökkel, SSD gyorsítótárazás és lakk memória gyorsítótárral vannak felszerelve, és a Google mod_pagespeed engedélyezve van..

A biztonság szempontjából az Easyspace tárhelyi környezetét a DDos-védelemre szabják, és a saját vírusok és rosszindulatú programok ellenőrző rendszerével készültek. A víruskeresés éjjel-nappal működik, és képes felismerni a legtöbb, ha nem az összes, az internetet sújtó vírust. Ezek a biztonsági intézkedések biztosítják, hogy webhelye ne kerüljön összeomlásba online támadások esetén, ugyanakkor 24 órás védelmet is nyújt a rosszindulatú vírusok ellen.

Támogatja a Linuxot és a Windows operációs rendszert – Egyes webtárhely-szolgáltatók csak Windows vagy Linux használatára korlátozódnak alap operációs rendszerként. Nem képesek mindkét rendszert futtatni. Az Easyspace esetében nem ez a helyzet.

Az Easyspace lehetőséget nyújt arra, hogy akár Linuxot, akár a Windowsot használja a webtárhelyhez, hogy megkönnyítse webhelyének kezelését. Ez lehetővé teszi az ezen operációs rendszerek bármelyikét jártas ügyfelek számára az általuk ismert operációs rendszer kiválasztását és használatát.

Fontos

Természetesen minden operációs rendszernek megvannak a saját előnyei, amelyek előre vannak telepítve velük. Azok az ügyfelek, akik a Linuxot választják, a MySQL adatbázisokat, a PHP, a Perl, a phpMyAdmin és a Python programot csomagolják webtárhely-csomagjukba. A Windows ügyfelek ezzel szemben megkapják az ASP.NET v4, a Microsoft Access, az IIS 7.5 és az MSSQL telepítésének lehetőségét..

Egyesült Királyság alapú adatközpontok – Az általános szerverteljesítmény és -műveletek valamelyike, amelyet az Easyspace komolyan vesz, ezért a vállalat beruházott 10 adatközpont felállításába az Egyesült Királyság körül. Ezen adatközpontok közül hat közvetlenül a Easyspace tulajdonában van, amelyek hozzájárulnak a tárhely-infrastruktúra feltöltéséhez, miközben lehetővé teszik a vállalat számára, hogy hatalmas mennyiségű adatot tároljon. Ez a beruházás javítja az Easyspace tárhely-megbízhatóságát is azáltal, hogy minimalizálja a leállást és az egyéb tárhelyi problémákat.

Az Egyesült Királyságban elterjedt több adatközpont, amellett, hogy csökkenti a problémák tárhelyének esélyét, előnyeinek köszönhetően a webmesterek kiválaszthatják a környékükhöz hasonlót, ami gyorsabb betöltési időt eredményez..

Ezeket az adatközpontokat harmadik fél támogató csoportja helyett az Easyspace saját mérnöki csapata kezeli és támogatja. Ennek eredményeként könnyen megbízhatják a helyszíni mérnököket a karbantartási munkák elvégzésével, és megvizsgálják a hálózat vagy a szerver által felmerülő problémákat..

UK Datacenters

Az Easyspace fektetett be a telepítésbe 10 adatközpont az Egyesült Királyság körül.

Minőségi támogatási szolgáltatás – Az Easyspace ismeri annak fontosságát, hogy az ügyfelek minőségi támogatási szolgáltatást nyújtsanak kérdéseik és aggályaik megoldása érdekében. Annak biztosítása érdekében, hogy ügyfelei megkapják a szükséges segítséget, a vállalat létrehozta saját négylépcsős támogatási folyamatát, amely a következőket kínálja:

 • Rendszerállapot-frissítés. Ez az ügyfelek számára az Easyspace legújabb webtárhely-és karbantartási frissítéseit nyújtja. Függetlenül attól, hogy a probléma a rendszeres karbantartás elvégzésével vagy a tárhely-probléma javításával jár, frissítést kaphat arról, hogy mi éppen folyik.
 • Súgó útmutatók. Az Easyspace rendelkezik saját tudásbázissal és önsegítségével, amely mélyreható útmutatásokat nyújt a szolgáltatások és folyamatok ismertetéséhez. Ezek az útmutatók segítenek abban, hogy jobban megértsék a vállalat új online funkcióinak használatát, miközben elkerülhetővé válik a sorban történő várakozás, hogy az ügyfél képviselője felhívja a hívását..
 • Help Desk Chat. Azon kérdésekre vonatkozóan, amelyek nem csupán egy egyszerű áttekintést igényelnek, az Easyspace rendelkezik egy online csevegési funkcióval, amelyet az Egyesült Királyságbeli ügyfélszolgálat támogat, és készen áll a segítségnyújtásra a nap 24 órájában. Csak kattintson a csevegés ikonra, és akkor beszélgetni tud az Easyspace egyik ügyfélszolgálatával az aggodalmainak felvetése érdekében..
 • Kapcsolattartó központ. Az Easyspace olyan kapcsolattartó központot is kínál, amelyre sürgetőbb ügyekben hívhat fel. Bár ügyfélszolgálati vonaluk nem érhető el 24 órán keresztül, ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek képesek felhívni a hívást, és segíteni az esetleges problémáik megoldásában. Irodai órák hétfőtől péntekig kezdődnek 9:00 és 17:30 között.

Ingyenes webtárhely online eszközök integrálása – A webtárhely az Easyspace szolgáltatással online eszközöket kínál Önnek, amelyeket integrálhat a webhelyére annak általános funkcionalitásának javítása érdekében. A legjobb az egészben, hogy nem számít fel díjat ezek használatáért, és élvezheti az ezen eszközök által kínált exkluzív promóciókat.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a vállalatokat, amelyek együttműködtek az Easyspace-rel és ezzel egyenértékű promóciós ajánlatukkal:

 • Google AdWords. Azok a vásárlók, akik igénybe veszik az Easyspace webtárhely-szolgáltatását, ingyenes hirdetési utalványokat kaphatnak az AdWords-ről, hogy elősegítsék vállalkozásukat.
 • Levelezőkezelő. Ha feliratkozik az Easyspace szolgáltatásra, ingyenes krediteket kap az ügyfelek számára a Mailing Manager segítségével, amely lehetővé teszi számukra, hogy e-mailben marketing üzeneteket küldjenek el ügyfeleiknek..
 • WordPress. Az Easyspace és a WordPress közötti partnerség eszközöket nyújt Önnek a blog vagy az e-kereskedelem áruházának egyetlen kattintással történő beállításához, amely néhány perc alatt segít webhelyének elkészítésében..
 • Biztonsági mentés visszaállítása. Ez az online eszköz termékének ingyenes próbafuttatását kínálja az Easyspace ügyfelek számára, hogy képet kapjon arról, mennyire hatékonyan védik az adatbázist és a webterületet..
 • Nyissa meg az Exchange szolgáltatást. Webtárhely-fiók megnyitása az Easyspace segítségével lehetőséget nyújt az OpenExchange kipróbálására, hogy segítsen megosztott információinak, például naptári események, dokumentumok és egyéb feladatok kezelésében..

Több fizetési lehetőség – Az Easyspace sokféle ügyfelet támogat, köztük néhány tengerentúli székhelyű. A külföldön élő ügyfelek számára nem minden fizetési mód érhető el, amelyet általában az Egyesült Királyságban laknak. Ez az oka annak, hogy az Easyspace több fizetési lehetőséget állított be, hogy megkönnyítse a tengerentúli ügyfelek számlájának rendezését.

Az Easyspace lehetővé teszi, hogy az ügyfelek két valutával – dollárral vagy fontral – fizessék meg számláikat. Ezenkívül minden típusú hitelkártyát elfogad, beleértve az American Express, a Delta, a Maestro, a MasterCard, a Switch, a Solo és a Visa kártyákat. Ez a sokféle fizetési lehetőség az Easyspace egyik módja, hogy kényelmesebbé tegye ügyfeleit.

Műszaki

 • 99,9% Uptime garancia
 • Korlátlan sávszélesség. Az Easyspace összes webtárhely-terveire alkalmazható, ez biztosítja, hogy webhelye gyorsabban betöltődjön, és ügyfelei számára is működőképes maradjon.
 • Ingyenes domain név. Eltávolítja azt a gondot, hogy külön kell fizetni a domain név létrehozása és regisztrálása érdekében
 • 10 adatközpont
 • Ingyenes telepítés; Átutalás
 • Korlátlan forgalom, e-mailek, DB-k
 • A szerverek túlságosan lassúak a legfontosabb web hosting cégekhez képest

Támogatás

 • 24/7 műszaki támogatás
 • Tudásbázis, segítő útmutatókkal
 • Élő online csevegés
 • Kapcsolattartó központ
 • Nem találtunk semmit

Árazás

 • Rugalmas tervek
 • Havonta megvásárolható
 • 7 napos pénz-visszafizetési garancia. Az Easyspace 7 napos pénz-visszafizetési garanciája kissé rövidebb lehet ahhoz képest, amit általában látnak, amit más cégek kínálnak. Ha azonban ezen időszak alatt nem teljes mértékben elégedett a kapott szolgáltatással, az Easyspace visszatéríti az Ön által kiszabott összes tárhelydíjat..

Az Easyspace Vezérlőpult

Eltérően más olyan webtárhely-szolgáltatóktól, amelyek csak egyfajta kezelőpanelre támaszkodnak, az Easyspace különféle változatokat kínál ügyfeleinek, lehetőséget adva számukra a rendszer kiválasztására, amelyet kényelmesek használni. Ez megkönnyíti számukra webhelyeik kezelését, mivel képesek olyan rendszert futtatni, amelyet megszoktak.

A jelenleg az Easyspace által kínált vezérlőpanelek közé tartozik a népszerű cPanel rendszer, a VMware és a Plesk. Ez a rendszer lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy teljes mértékben ellenőrizhessék és kezelhessék webhelyüket, beleértve a fiókadatok kezelését, az e-mailek beállítását, a tárhely konfigurálását és a néhány domain megnevezéséhez domain létrehozását. Ha az ügyfelek további hosting eszközöket igényelnek, az Easyspace képes lesz számukra biztosítani számukra, amire szükségük van egyenértékű díj ellenében.

Következtetés

Végül az Easyspace vezérlőpanel egy kattintásos telepítőt kínál, amely lehetővé teszi a rendszer beállítását. Az egyedülálló szolgáltatás által lefedett rendszerek közé tartozik a WordPress, a Joomla, a b2evolution és a Drupal. Eltérően attól, amit látsz más szolgáltató cégektől, amelyek megkövetelik, hogy bonyolult navigációkon menjen keresztül, csak e szolgáltatások beállításához, az Easyspace egyetlen kattintással történő telepítője lehetővé teszi webhelyének a lehető leggyorsabb és hatékonyabb konfigurálását..

Itt megtekintheti a többi legnépszerűbb brit webtárhely szolgáltatót, áttekintést és összehasonlítást is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map