eHost áttekintés – nem ajánlott

Az eHost egy bölcs választás az Ön webhelyére?


Nos, a rossz vezetés miatt 2017-ben bezárták őket.

Íme a jó hír: 2018-as év, és a tárhelyipar versenyképesebb, mint valaha. Rengeteg minőségi webtárhely-szolgáltató várja el vállalkozását.

Próbáld ki ezt a gyors 2 perces tesztet, és megmondjuk Önnek, hogy melyik szolgáltató a legmegfelelőbb az Ön igényeihez. Ez a kvíz dinamikus, így válaszokat kínál mind kezdőknek, mind szakértőknek.

Figyelem: 2017 elején túlságosan sok rossz véleményt kaptam az eHost számára, és nyilvánvaló, hogy ez a vállalat leesett. Megálltam ajánlásukról, és néhány hónappal később leálltak. Olvassa el a részleteket és az elsőként ajánlott webházaimat.

Ez az értékelés volt hosszú és tele van részletekkel. Kár, hogy leálltak, és időpocsékolást tettek rá.

Mindenesetre, itt van egy összefoglaló az eHost elemzésemről:

eHost áttekintés (új frissítések 2017. júniusra)

 • Dühöngött az ügyfelek száma miatt, akik e-mailt küldtek nekünk, és megjegyzéseket fűztek erre az oldalra, mondván, hogy az eHost megterheli a kártyáikat, de számláját soha nem állították fel; és az eHost támogatása nem mondta el nekik, hogy miért vagy javította ki őket.
 • Nem fogadták el a domain transzfereket (a BlueHost nem)
 • Nem kínáltak ingyenes webhely-átadást (a HostGator nem)
 • Alacsony felár, de magas megújítási díjak
 • Szegény ügyfélszolgálat (kérdést tesz fel, valaki konzervvet ad, Ön válaszol, soha többé nem válaszol… újabb jegyet indít, ugyanaz történik, stb … nem jó!)

Tipp: Ha a rossz szolgáltatás miatt fontolja meg webhelyének az eHost-tól való eltávolítását, javaslom a BlueHost-ot. Iparági vezetõk. A BlueHost gyors, megbízható tárhelyet kínál az iparágvezető teljesítményével, ügyfélszolgálatot nyújt egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával, és ezáltal a legjobb internetes házigazda első számú választássá válik..

Ha további kutatást szeretne végezni a BlueHoston, itt megtekintheti az összes terv áttekintését (egy új lapon nyílik).

Egy másik nagy házigazda a HostGator. Ha át akarja helyezni a meglévő webhelyet, ingyenes webhely-áttelepítést kínálnak.

Érdemes lehet kipróbálni a legjobb tárhely-kvízomat az Ön igényeihez szabott eredményekkel.

Tehát, vissza az eHosthoz …

Az alábbiakban megtalálja az eredeti áttekintésem abban az időben, amikor az eHost-ra vonatkozó kilátásaim pozitívabbak voltak, és még mindig kaptam értékeléseket boldog ügyfelektől. Kérjük, ne vegye figyelembe az eHostról alább olvasott pozitív dolgokat. Már nem alkalmazhatók, és amint mondtam, a társaság leállt.


Helló, Johnny vagyok. E felülvizsgálathoz feliratkoztam az eHost webhelyre, hogy kipróbáljam.

Míg nem voltak problémáim a számlámmal,

Úgy döntöttem, hogy megtartom a fiókomat, és újabb 2 webhelyet adok hozzá (korlátlan számú webhelyet tárolhat egy hostfiókban).

A mai nap 1 év, amikor az eHost-ot használom, és Nagyon sajnálom …

Látja, feliratkoztam a havi fizetési lehetőségre, tehát kihagytam a kedvezményeket.

Mielőtt azonban az árképzésről beszélnénk: Megfelelő-e az eHost a ti weboldal? Lássuk…

Az eHost neked lett volna, ha…

 • Webhelyet szeretne elindítani a WordPress segítségével
 • Professzionális webhelyet szeretne elindítani vállalkozása számára, és talán még a termékeit / szolgáltatásait online is eladhatja.
 • Megfizethető tárhelyet szeretne, amely könnyen használható, szerződés nélkül és rejtett díjak nélkül.
 • Szeretné nyugodtan tudni, hogy hozzáférést biztosít a haladó felhasználók által igénybe vett szolgáltatásokhoz, például az SSH-hozzáféréshez.

Az eHost NEM az Ön számára, ha…

 • Ha csúcskategóriás VPS-t, viszonteladót vagy dedikált szervert szeretne
 • Ha az Ön webhelyén rendkívül magas sávszélesség és tárolási követelmények merülnek fel (például: szoftverletöltő webhely, amely a saját letöltését tárolja). A világ webhelyeinek kevesebb mint 1% -a tartozik ebbe a kategóriába.

Úgy érzi, hogy az eHost az Ön számára? Nagyszerű – pénzt takaríthat meg, gyorsabban hozhat létre egy jobb webhelyet, és több időt tölthet oda, ahol fontos – több tartalmat hozhat létre, több forgalmat generálhat, és ha többet szeretne, akkor több leadot és eladást generál..

Látja, hogy a legtöbb webhelyen havi 15 dollár feletti érték valószínűleg túlzott mértékű, és a források töredékét fogja felhasználni, amelyekért fizet.

Lásd alább a havi fizetési összehasonlítást

Az eHost 2016. május 1-jén beszüntette a havi fizetési lehetőséget.

Ha olyan vagy, mint én, inkább alacsony havi díjat szerez, szerződés nélkül, ahelyett, hogy egyszerre egy évet vagy többet fizetne. Ha ez jól hangzik, akkor tetszik a HostGator. A Baby terveim alapján több webhelyet üzemeltetnek egy fiókban.

Pénzmegtakarítási tipp: Használjon kuponkódot GET60OFF hogy 60% -kal kedvezményt kapjon a HostGator minden hostolási tervéről. Havonta történő fizetés szerződés nélkül.

Miután megkapta a tárhelyet, élvezheti a Steffany barátom barátjának ezt az oktatóanyagot is, amely bemutatja neked Hogyan készítsünk nagyszerű webhelyet a WordPress használatával a HostGatoron egy ingyenes WordPress-téma használatával (új lapon nyílik).

Az alábbi táblázatban összehasonlítom az eHost-ot a HostGator-tal. A HostGator az egyik legnagyobb, legsikeresebb webtárhely-szolgáltató. Tökéletes összehasonlítani az eHost-tal.

Korlátlan számú webhely egy fiókban?
Különleges ajánlat
3,98 USD / hó a BUILDPATH kuponkóddal
Ingyenes domain?
(12,95 $ / év)
WordPress
45 napos pénz-visszafizetési garancia?
Havi fizetés
Nem áll rendelkezésre havi fizetés. 4,78 USD az első hónapban. Havi 11,95 USD-t megújít
Az első év végéig összesen 136,23 USD-t fog fizetni, ha a havi fizetést választotta.
12 havi kedvezmény
Nem áll rendelkezésre. 57,36 USD (4,78 USD x 12 hónap)
Takarítson meg 78,87 USD-t ezzel a tervvel!
24 havi kedvezmény
Nem áll rendelkezésre. 125,11 USD (4,78 USD x 24 hónap)
Takarítson meg 154,52 dollárt ezzel a tervvel!
36 havi kedvezmény
Nem áll rendelkezésre. 163,27 USD (3,98 USD x 36 hónap)
Takarítson meg 259,76 USD-t ezzel a tervvel!
Bármelyik kupon?
Nem áll rendelkezésre. 3,98 USD / hó aktiválási link
Látogasson el a webhelyre
Nem áll rendelkezésre. Látogasson el a HostGator oldalra

Ha végül a HostGator-t választja, azt javaslom a babatervükhöz, mivel korlátlan számú egyedi webhelyet üzemeltethet egy fiókban. Az eHost egy tervet kínál, és egy számlán korlátlan webhelyet is tartalmaz. Azt is javaslom a HostGator alkalmazást digitális marketing ügyfeleim számára, ha nekik szükségesek a csapataim számára egy webhely felépítése számukra.

Mint láthatja, mindkét vállalat hasonló terveket és funkciókat kínál. A HostGator havi fizetési lehetősége 2 dollárral olcsóbb, mint az eHosté, ám a HostGator a domain névért számolja fel. Ezen felül kínálatuk alapvetően ugyanaz.

Ha a Hostgator lehetőséget választja, ne hagyja ki ezt a kedvezményt: Használjon kuponkódot GET60OFF hogy 60% -kal kedvezményt kapjon a HostGator minden hostolási tervéről. Ön is élvezheti ezt a barátom, Steffany barátnő bemutatását Hogyan készítsünk nagyszerű webhelyet a WordPress használatával a HostGatoron egy ingyenes WordPress-téma használatával (új lapon nyílik).

* Ha cPanel tárhely-fiókot vásárol az eHost segítségével, akkor korlátlan számú webhelyet üzemeltethet ezen a számlán. Ha webhely-készítő fiókot vásárol az eHost segítségével, akkor csak egy webhelyet hozhat létre ezen a fiókon. Az összes fiókot, akár a cPanel, akár a Webhelykészítőt, egyetlen ügyfélportálon keresztül kezeljük, így nem kell aggódnia a több bejelentkezés és jelszó miatt..

Folytassuk ezt a mélyreható áttekintést …

Íme az eHost tapasztalata:

Tudom, hogy olyan platformra van szüksége, amely mindent megad, amire szüksége lehet egy nagyszerű webhely tárolására és kezelésére.

Most már több mint 8 hétig teszteltem az eHost szolgáltatást, tehát ha ezek használatára gondolsz, olvassa el ezt az áttekintést.

Kattintson az alábbi gyors navigációs hivatkozások bármelyikére, hogy a vélemény e szakaszába lépjen.

Hogyan hozhat létre webhelyét
Válassza ki a tárhelyét: cPanel tárhely vagy webhelykészítő
Videó: Hogyan lehet elindítani a blogot 10 perc alatt?
Videó: Hogyan lehet webhelyet létrehozni a semmiből az eHost Weboldal-készítőjével
Ingyenes domain név a LIFE számára (egyedi előny)
Mit gondol az eHost csapata a szolgáltatásukról
Saját áttekintő összefoglaló
Ár-érték arány elemzése
Webhelykészítő megjegyzések
Webhelysablonok megjegyzései
Egyéb jó tulajdonságok?
+ Ügyfélszolgálati tapasztalat
45 napos pénz-visszafizetési garancia

Hogyan hozhat létre webhelyét

1. lépés: Amikor bejelentkezett eHost-fiókjába, és új webhelyet szeretne létrehozni, csak kattintson az „Új webhely létrehozása” gombra.

Ha szeretné követni, akkor új lapon nyithatja meg az eHost alkalmazást.

2. lépés: Válassza ki a kívánt tárhelyet

Fiókjában két hatékony tárolási lehetőséget találsz minden elindítandó webhelyhez, és itt mindkettőt áttekintem az Ön számára.

1. lehetőség: cPanel tárhely (AJÁNLOTT VÁLASZTÁS. Lásd az alábbi videót)

A cPanel tárhely a normál webtárhely, a rendelkezésre álló legmegbízhatóbb, legjobban szervezett és funkciókkal ellátott kezelőpanellel, a cPanel-rel.

Így néz ki a cPanel az eHoston. Én személy szerint szeretem az egyedi témájukat. Nagyon modern és könnyű navigálni az összes fontos eszközre és beállításra. Alapértelmezés szerint a cPanel elég nehézkes, mert olyan sok funkcióval van tele. Tehát az eHost nagy munkát végzett, hogy felhasználóbarátabbá tegye, miközben megőrzi az összes szolgáltatást.

Lehet, hogy kíváncsi vagy …

akkor válasszam a cPanel tárhelyet??

A következőképpen használná a cPanel tárhelyet:

 • indítson egy blogot a WordPress segítségével,
 • vagy hozzon létre egy online boltot
 • indítson el egy professzionális weboldalt vállalkozása számára
 • bármi, amit akarsz, őszinte legyek!
 • Ezen felül olyan szolgáltatásokat kap, mint az FTP-hozzáférés, a MySQL, az 1-kattintásos WordPress-beállítás és még sok más.
 • A kimenő készülékek számára rájöttem, hogy SSH-hozzáférést is kínálnak.

A felülvizsgálat szellemében meg akarom mutatni, hogyan állítson be webhelyet az eHoston a cPanel tárhely és a WordPress használatával:

2. lehetőség: Weboldal-készítő (nem ajánlott)

Az eHost drag-and-drop webhely-készítője rendkívül egyszerű, mégis nagy teljesítményű, így egy gyönyörű webhelyet létrehozhat a semmiből. Amikor készít vagy szerkeszt, csak azt látja, amit kap.

Amikor a Webhely-készítőt választja, a nulláról a drag-and-drop segítségével hozhatja létre webhelyét. Válasszon az 1000 ingyenes sablon közül. Nincs szükség kódolási ismeretekre. Bárki építhet egy csodálatos webhelyet.

Most már kíváncsi lehet …

A weboldal készítője remekül néz ki, de nem vagyok 100% -ban biztos, hogy ezt akarom a cPanel tárhely helyett. Mi történik, ha regisztrálok egy Webhely-készítő fiókot, és úgy döntök, hogy inkább a cPanel tárhelyet akarom használni? Cserélhetek??

A válasz igen, szerencsére. Ez nem azonnali, de megtehető anélkül, hogy bármiféle extra fizetést fizetne. Egyszerűen lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatával csevegéssel, telefonon vagy e-mailben, és mondja meg, hogy váltani szeretne. Visszatérítik az eredeti kifizetést, és megerősítik, miután feldolgozották. Ezután jelentkezzen be eHost-fiókjába, kattintson az „Új webhely létrehozása” elemre, és válassza a cPanel tárhely lehetőséget.

3. lépés: Válassza ki a domain nevét

Innentől kezdve a rendszer felkéri a domain nevet. Lehet egy új, vagy egy domain, amelyet már birtokolsz. Mindkét módon működik. Miután feliratkozott és kiválasztotta a domain nevét, beállíthatja a webhelyét, ahogy a fenti videókban is látható, amely a cPanel tárhelyét vagy a webhely készítőjét tartalmazza.

Fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni …

Mit jelent az Ön számára az INGYENES domain – finom nyomtatásban?

Büszkén állítják, hogy “ingyenes domain nevet” adnak neked, akárcsak a látott tárhelyszolgáltatók 99% -ának. De mit jelent ez valójában??

Látja, a legtöbb hosting cég mond kapsz egy ingyenes domain nevet (yoursite.com vagy bármi, amit szeretsz) … De miután az első éve lejárt, rájössz, hogy bárhol számítanak fel titeket 15 dollár / évtől 20 dollárig / évig, csak azért, hogy megőrizzék a domain neved gondolat egész idő alatt szabad volt.

Lássuk, hogyan lehet összehasonlítani az eHost domain ajánlatát és feltételeit a többi legnépszerűbb házigazdának:

eHostiPageHostGator Baby terv
Korlátlan számú webhely?
Különleges ajánlat
2,75 USD / hó (50% kedvezmény) 1,99 USD / hó (83% kedvezmény) 5,95 USD / hónap (60% Kedvezmény a kupon BUILDPATH használatával)
Ingyenes domain?
(Ingyenes az életért) (1 év ingyenes)
Domain megújítási költségek (évente)
INGYENES $ 14.95 / év 12,95 $ / év
Használhatok más regisztrátort?
Látogasson el a webhelyre
Látogasson el az eHost oldalra Látogasson el az iPage oldalra Látogasson el a HostGator oldalra

Minden terv tartalmaz egy ingyenes domént, mindaddig, amíg a webhelyet az eHost segítségével tárolja. Nyilvánvaló, hogy ha áthelyezi domainjét és webhelyét egy másik társaságra, akkor Ön felelős a többi szolgáltatóért a domainért és a hostért fizetésért, mivel az eHost már nem lenne érintett. Egyszerűen fogalmazva: ha az eHost-ot üzemelteti, akkor örökre ingyenes domaint kap.

Megjegyzés: Ha már valahol másutt rendelkezik domainjével, akkor átviheti azt eHost-fiókjába, vagy egyszerűen csak ott tarthatja, ahol van, és mutathatja az eHost-fiókjára. Amikor feliratkozik, kap egy e-mailt a fiók adataival, beleértve a névkiszolgálókat, amelyek a domain névre mutatnak, ha egy másik cégnél van, például az eNom, GoDaddy, NameCheap stb..

4. lépés:

Állítsa be a WordPress alkalmazást, és kezdje el webhelyének felépítését az egyszerű drag and drop eszközök segítségével. Mindez részletesen le van írva a Hogyan készítsünk nagyszerű webhelyet a WordPress használatával az eHoston.

Miért gondolja az eHost, hogy szeretné használni a szolgáltatásaikat??

Nyilvánvaló, hogy csapatuk büszke az alábbi három dologra:

 • milyen egyszerű webhelyet felállítani a saját platformon
 • barátságos, 24 órás telefonos támogatásuk, amely kizárólag az Egyesült Államokban és Kanadában található. Tehát nem fogja megtapasztalni ezt a szörnyű érzést, amikor a másik végén sűrű akcentussal válaszol: „hello, ez Mark Johns, milyen társaságot hívsz kérlek? LOL * remegés * – Igen, e BS egyik sem az eHost-tal. Csak egy barátságos szakértő, aki segíthet, nem pedig körökben futhat.
 • Megkapja a modern webtárhely és a weboldalkészítők legjobb tulajdonságait, a legjobb áron.

Nagyszerű, és minden … Örülök, hogy szenvedélyesek vannak a termékek és szolgáltatások iránt. Tehát mit kaptam valójában az eHost-fiókommal? (Mit kap az eHost?)

összefoglalás

Ha teljes körű web hosting szolgáltatást szeretne, a korlátozás nélkül a létrehozandó webhely típusára, akkor az eHost.com határozottan bölcs választás az Ön számára..

Két lehetőséget kínálnak; normál webtárhely, amelyet bármilyen webhely tárolásához használhat, például egy online áruház üzleti webhelyének blogját, vagy bármit, amit akar; vagy használhatja a weboldal készítőjét. Az eHost weboldal készítője kiváló. Nagy teljesítményű, könnyen használható, és több mint 1000 kiváló minőségű sablont tartalmaz, modern, kortárs mintákkal.

A pénz értéke

Az eHost fantasztikus ár-érték arányt nyújt. Egyetlen fogadási tervet kínálnak a $ 2.99 Havonta 2,75 USD, amely normál web hosting szolgáltatást kínál, valamint lehetőséget arra, hogy kiváló webhely-készítőjét használják. Az egyedi tárhely-terv egyik kedvenc része az, hogy INGYENES domain nevet adnak az életre. Utoljára ellenőriztem, hogy minden versenytársuk csak az első évben ad neked ingyenes domaint. Tehát az eHost használatával évente körülbelül 12 – 20 dollár megtakarítást fog elérni a domain költségeiben.

A fenti előnyök mellett ingyenes hirdetési jóváírásokat, korlátlan e-mail címeket és korlátlan sávszélességet is kap.

Weboldal-készítő

Ha elolvasta valamelyik web hosting véleményét, akkor valószínűleg észrevette, hogy nagy rajongója vagyok egy másik iPage nevű cégnek. Nem többé … Nem az után, amit tapasztaltam az eHost segítségével …

Az eHost weboldal készítője őszintén szólva mindenkit szégyen. Itt van egy képernyőképet az általam beállított teszthelyről …

Rendkívül egyszerűvé tették a gyönyörű, professzionális webhelyek létrehozását, amelyek nem igényelnek webdizájnot vagy programozási ismereteket.

A weboldal készítője nagy teljesítményű, és egyszerűen húzza és dobja le.

Webhelysablonok

A legtöbb webtárhely-szolgáltató legalább néhány sablont kínál, amelyeket felhasználhat webhelye számára. Tehát mi teszi az eHost különbözõvé?

Itt van a dolog …

A legtöbb web hosting szolgáltatótól eltérően az eHost sablonjai frissek. Íme, amit frissre gondolok:

 • A formatervezés elrendezése aktuális és kortárs.
 • Úgy néz ki, mintha idén tervezték, nem pedig öt évvel ezelőtt.

Szeretem a rendelkezésre álló sablonok változatosságát is …

 • Az Ön hostolási terve több mint 1000 egyedi, ingyenes webhelysablont tartalmaz.
 • Választhat általános megjelenésű sablonok közül, amelyeket bármilyen típusú webhelyhez felhasználhatunk; vagy választhat egy sablont, amelyet kifejezetten az Ön témájához / niche-hez terveztek.
 • Nem kell pazarolni az időt a sablonok nem szervezett rácsain való böngészéskor … Kereshet kulcsszó alapján, és azonnal megtekintheti a webhely típusához tervezett sablonokat..

Frissítés: Sok látogatónk kérdéseket tett fel az eHost weboldalkészítő sablonjaival kapcsolatban. Tehát Bryan készítette ezt a videót, amely az eHost sablonjait tartalmazza. ”

Egyéb jó tulajdonságok?

Az eHost terve sokkal többet tartalmaz, mint amit egy olyan vállalattól kaphat, amely csak webhely-készítőt kínál. Ezek a funkciók különösen hasznosak a komolyabb és fejlettebb ügyfelek számára. Kapsz FTP hozzáférést, egy kattintással telepíthet olyan szkripteket, mint a WordPress és más CMS / blogging / online shopping szkriptek. A hűvös hajó az, amire tetszik az ingyenes hirdetési jóváírások – nagyszerű segítséget nyújtani a termékek vagy vállalkozások értékesítéséhez és az értékesítés növeléséhez. Végül, de nem utolsósorban, ingyenes felhőalapú tárolást is kap.

Ügyfélszolgálati tapasztalataim

Az összes népszerű web hosting szolgáltató 24 órás telefonos e-mailt és csevegési támogatást kínál. Ez eleinte jól hangzik, de a támogatás minősége általában nagyon gyenge.

Például … Mikor volt utoljára, amikor gondoskodott róla, hogy egy ügyfélszolgálattal beszélgettek egy csevegődobozban? Nem emlékszem, amikor utoljára éltem volna a chat-támogatással. Valójában általában úgy fejeztem be a beszélgetést, hogy az a személy, akivel beszélgettem, nem tudta, mit csinálnak, és éppen ott voltak, hogy támogatási jegyeket küldjenek az igazi támogató embereknek a nevében. Más szavakkal, általában nem valódi támogató személyzet.

Tehát, amikor feliratkoztam az eHostra, amit csináltak, megrázott …

Valójában beírtam a domain nevemet, és csak a következő napon vettem észre. Arra gondoltam, hogy sehova sem jutok el chat-támogatással, de úgy döntöttem, hogy mindenképpen megpróbálom a csevegést, mivel ezt az értékelést írom.

Így történt a következő…

 • Evan üdvözölte az eHoston
 • Barátságos és érzékeny volt
 • Mondtam neki, hogy szükség van a domain megváltoztatására a függőben lévő megrendelésem során
 • Megkért, hogy várjak néhány percet, amíg erről beszél a csapattal
 • 1 percenként frissített, hogy köszönetet mondjak a türelmemért és azt mondják, hogy dolgozik rajta
 • 4 perc múlva azt mondta, hogy megtörtént, és ismét megköszönte a türelmemet.
 • Köszönetet mondtam, és véget vettem a konvojnak
 • Kaptam egy e-mailt megerősítéssel a csapattól
 • A problémám megoldódott, és csak 4 percet telt az időm.

Mondanom sem kell, hogy megdöbbent a kapott támogatás magas színvonala. Az eHost ügyfélszolgálata tőlem A + besorolást kap.

Ó, és egy kis szép személyes érintés az eHost-tól …

45 napos pénz-visszafizetési garancia

Az eHost egyszerűvé teszi. Nincsenek furcsa szabályok és kikötések, amelyekkel foglalkozni kell. Az eHost megismétli modern megközelítését, kapcsolatba lépve a mai vásárlói elvárásokkal.

Ha nem elégedett az eHost-szal, visszafizetjük a pénzt. Nincs feltett kérdés. Az első 45 nap folyamán teljes egészében visszatérítjük a tárhely díját. Ha kipróbál minket, és úgy dönt, hogy az eHost csak nem az Ön számára, úgy gondoljuk, hogy vissza kell fizetnie a pénzét.

Jelenlegi kedvezmények / akciók az eHost-tól

Jelenleg nem érhetők el engedmények, mivel az eHost már nem folytat üzleti tevékenységet, ahogy remélhetőleg látta a frissítés a véleményem tetején. Ezt a felülvizsgálati tartalmat csak SEO okokból tartom fenn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map