Hogyan adhatunk el egy kapcsolattartási űrlapot a WordPress webhelyéhez vagy blogjához


Hogyan lehet hozzáadni egy kapcsolatfelvételi űrlapotWebhelytulajdonosként feltétlenül kell megtanulnia, hogyan adhat hozzá kapcsolattartási űrlapot a WordPress-hez. Az Ön weboldala nem névtelen entitás. A legtöbb ember meg akarja tudni és alkalmanként kapcsolatba lép azzal, aki mögött áll az olvasott tartalom. Ön szerint miért vannak szerzői profilok és blogmegjegyzések?


Ezért ebben a cikkben megtudhatja, hogyan lehet kapcsolattartási űrlapot hozzáadni a WordPress webhelyéhez. A bejegyzés először áttekinti a jó ötlet okait, majd lépésről lépésre kap útmutatást arról, hogyan kell beépíteni egy kapcsolatfelvételi űrlapot webhelyére egy plugin segítségével..

Arról is beszélünk, hogy miként lehet megváltoztatni az Ön űrlapját, és hogyan lehet végrehajtani a spam védelmet. Sőt, megvizsgáljuk a kapcsolatfelvételi űrlapokat és a személyes adatok védelmét – ez az, amelyre az utóbbi időben nagyobb figyelmet fordítottak. Végül talál egy bővítmény listáját, amellyel kapcsolattartó űrlapot adhat a WordPress-hez.

Lehet, hogy sokat hangzik, de ne aggódjon – egyszerűen fogjuk kezelni!

Miért használjon kapcsolatfelvételi űrlapot a WordPress webhelyén?

Mielőtt elkezdenénk tanulmányozni, vizsgáljuk meg, miért szükséges. Számos jó oka van annak, hogy kapcsolatfelvételi űrlapot használ a webhelyén ahelyett, hogy közvetlenül közli például az e-mail címét.

 • Védelem az e-mail spam ellen – A spam kártevő. Gyorsan észreveszi, ha van egy WordPress webhely, amely blogmegjegyzéseket használ. Az egyik dolog, hogy a spammerek automatikusan megkeressék a webhelyeket nem védett e-mail címekkel, hogy felvehessék őket a levelezőlistájukba. A kapcsolatfelvételi űrlapok megakadályozzák ezt, mivel lehetőséget adnak a látogatóknak a kapcsolatfelvételre anélkül, hogy címüket online közzétennék.
 • Kérjen a helyes információt – Azok az emberek, akik kapcsolatba lépnek veled, nem mindig küldik el az összes szükséges információt. A kapcsolatfelvételi űrlap segítségével előzetesen kérheti. Ezenkívül lehetőséget ad a kérések szűrésére, például típus szerint. Ez megkönnyíti az életét, és sok vissza-vissza csökken.
 • Tájékoztassa ügyfeleit – Ezzel szemben a kapcsolatfelvételi űrlapok is szolgálhatnak első információpontként. Beilleszthet információt a hívók számára, hogy tudatja őket a várható válaszidővel és azokkal a lépésekkel, amelyeket előre megtehetnek a kérdés megválaszolása érdekében. Ez csökkenti annak valószínűségét, hogy ugyanazon türelmetlen embertől több e-mail küldjön.

Meggyőződve arról, hogy a kapcsolatfelvételi űrlapok hasznosak? Akkor menjünk az oktatóanyag gyakorlati részéhez.

Kapcsolattartási űrlap hozzáadása a WordPress-hez a 7. kapcsolattartó űrlap segítségével

Számos WordPress plugin van odakinn, hogy hozzon létre egy kapcsolatfelvételi űrlapot webhelyére, ingyen és prémium formában egyaránt. Néhányról később ebben a cikkben fogunk beszélni. A következő oktatóanyaghoz a következőket fogjuk használni Kapcsolatfelvételi űrlap 7.

A plugin ingyenesen elérhető a WordPress könyvtárban, és folyamatosan szerepel a között a legnépszerűbb bővítmények minden időkből (sőt, ennek írásakor az első helyen van). Ezen túlmenően könnyen kezelhető, szép funkciók listájával és ésszerű kiegészítőkkel rendelkezik.

Ezért választottuk azt, hogy megtanuljuk, hogyan kell hozzáadni egy kapcsolattartási űrlapot a WordPress-hez.

1. lépés: Telepítse a Contact Form 7 bővítményt

A 7. kapcsolattartó űrlap telepítése ugyanolyan egyszerű, mint bármely más WordPress plugin. Egyszerűen jelentkezzen be webhelyére, lépjen ide Beépülő modulok> Új hozzáadása és írja be a nevét a keresőmezőbe.

telepítse a 7. kapcsolattartó űrlapot a névjegyzék űrlap hozzáadásához a WordPressbe

Elsőként kell megjelennie. Kattintson Telepítés most letöltheti a webhelyére. Ha kész, kattintson a gombra Aktiválja a plugin használatának megkezdéséhez.

2. lépés: Készítse el az új kapcsolatfelvételi űrlapot

A telepítés után új menüpontot talál Kapcsolatba lépni a WordPress oldalsávjában. Ha rákattint, megjelenik a képernyő.

kapcsolatfelvételi űrlap 7 főmenü

Számos tippet kap a kapcsolatfelvételi űrlap javításához, például a spamvédelem használatához. Később megismerjük ezeket a dolgokat.

Ennél is fontosabb, hogy megtalálja az összes kapcsolatfelvételi űrlapot a webhelyén. Ez magában foglal egy olyan mintalapot, amelyet elméletileg azonnal felhasználhat. Vagy kattintson rá a szerkesztés elindításához, vagy nyomja meg a gombot Új hozzáadása a képernyő tetején. Mindkettő ide jut:

Hogyan adhatunk kapcsolatfelvételi űrlapot a WordPresshez a kapcsolatfelvételi űrlapmal 7

Eleinte kissé rejtélyes, de ne aggódjon – hamarosan megérti.

A munka érdekében a kapcsolatfelvételi űrlapnak mezőkre van szüksége. A mezőkben a látogatók megadják a nevét, e-mail címét vagy az üzenetet, amelyet küldeni szeretnének neked, vagy bármi mást, amit hozzá szeretnének adni..

A 7. kapcsolatfelvételi űrlap létrehoz egy kis HTML-kódot és egyéni címkéket használókat. Minden között a kapcsolatfelvételi űrlap egyik mezőjét, valamint a hozzá tartozó szöveges leírást jelöli. A tényleges mezőket az adja meg, hogy mi van a szögletes zárójelben.

Ez azt jelenti, hogy a kapcsolatfelvételi űrlap létrehozásához meg kell tanulnia a programozási nyelveket? Szerencsére a bővítményhez olyan eszközök tartoznak, amelyek ezeket automatikusan előállítják.

3. lépés: Konfigurálja az űrlapot

Jelenleg az alapértelmezett képernyő, amely a hátoldalban van, így néz ki az oldalon.

Lépjen kapcsolatba az űrlapkonfigurációval
„Kapcsolattartási űrlap hozzáadása a WordPress-hez” példa

Ez mind szabvány. Tegyük fel, hogy hozzáad egy legördülő menüt, hogy kiválassza a veled való kapcsolatfelvétel célját. Ilyen módon azonnal láthatja azokat az üzeneteket, amelyeknek prioritást kell adni.

Ehhez először azt a kurzort kell elhelyeznie, ahol a menü megjelenik, az elérhetőségi űrlapon. Ebben az esetben az e-mail cím és a tárgy között van.

Kattintson a felső eszköztár legördülő menüre. A menübe jut:

7. kapcsolatfelvételi űrlap létrehozása a legördülő menüből

A következő mezők kitöltése a következő:

 • Mező típusa – Válassza ki, hogy a mezőbe be kell-e küldeni a kapcsolatfelvételi űrlapot.
 • Név – Ez jelöli a címkében használt nevet. Nem jelenik meg a látogatók számára, de megkönnyíti az emlékezést a címke céljára, és később a fiókjába küldött e-mail konfigurálását is..
 • Opciók – Adja meg a látogatók számára elérhető lehetőségeket a legördülő menü segítségével. Töltsön soronként egyet. Lehetősége van arra is, hogy engedélyezze a többszörös kiválasztást, és alapértelmezés szerint üres elemet használjon.
 • Id / Class attribútum – Ezen a helyen CSS osztályt vagy azonosítót rendelhet a mezőhöz. Ez nagyon hasznos az egyedi stílusban. Később beszélünk róla.

Így töltöttük ki ezt:

kitöltött formanyomtatvány-generátor kapcsolatfelvételi űrlap 7

Ha elégedett vagy, kattintson a gombra Helyezze be a címkét hogy formába tegye.

adjon hozzá űrlapcímkéket a legördülő menüből a 7. űrlap eléréséhez

Ne felejtse el, hogy miután megértette, hogyan működnek a címkék, létrehozhatja azokat, vagy módosíthatja a szövegmezőben. Például ahhoz, hogy az új legördülő menüt nem kötelező mezővé tegye, egyszerűen törölheti a csillagot utána választ. Minél többet használ a bővítményt, annál jobban megérti, hogyan működik.

Most már csak egy címke hozzáadása maradt. Ez az a szöveg, amely a kapcsolatfelvételi űrlap mezőt kíséri, hogy elmagyarázza, mit csinál. Egyszerűen másolja és illessze be a meglévő kódot más mezőkből, majd igazítsa be az igényeinek megfelelően.

adjon hozzá html-kódot, hogy címkéket képezzen a kapcsolattartási űrlapon 7

4. lépés. E-mail beállítások szerkesztése

Ezt követően be kell állítania a kapcsolatfelvételi űrlapból az e-mailt. Nem meglepő, hogy ezt a Posta fül tetején.

konfigurálja a kapcsolattartó űrlap 7 e-mail beállításait

A mezőket előzetesen kitöltötték hasonló címkékkel, mint a kapcsolatfelvételi űrlap korábban. Ezenkívül rendelkezésre álló mezőcímkéket is kínál, ideértve a korábban létrehozott új címkéket is (ha elmentette az űrlapot). Ezekkel testreszabhatja, hogyan fogadja az üzeneteket a kapcsolatfelvételi űrlapból.

Íme, amit minden mező jelent:

 • Nak nek – Az az e-mail cím, amelyre az üzeneteket elküldi. Ezt általában hagyhatja úgy, ahogy van.
 • Tól től – Az e-mail feladója. Alapértelmezés szerint az a kapcsolattartási űrlapot használó személy neve lesz beállítva.
 • További fejlécek – Hely a további üzenetfejléc mezőkhöz. A szokásos beállítások a válaszát az Önnel kapcsolatba lépő személy e-mailjére küldik, nem pedig arra az e-mailre, ahonnan érkeztek (azaz az Ön webhelyére), amikor megütötte. Válasz. Ez is lehetséges tegye a címzetteket CC vagy BCC-hez oda.
 • Üzenet törzse – Az az e-mail, amelyet megkap.
 • Kizárja az üres levélcímkékkel ellátott sorokat a kimenetről – Ha ezt bejelöli, ha a használt címkék bármelyike ​​üres, a plugin kizárja azokat az üzenetből.
 • Használjon HTML-tartalomtípust – Alapértelmezés szerint az üzenet szöveges formában kerül elküldésre. Jelölje be ezt a négyzetet, ha ehelyett HTML-t szeretne használni.
 • Fájl mellékletek – Ha az űrlap lehetővé teszi a fájlok feltöltését, akkor ezeknek a fájloknak a címkéi tartoznak ide. Használhatja azt is csatolja a szerveren tárolt fájlokat.
 • Levél (2) – Egy további levélsablon, amelyet gyakran automatikus válaszként használnak. Jelölje be az aktiváláshoz.

A standard opciók nagyon jók. Az egyetlen, amit meg kell változtatnunk a példánkban, a tárgysor.

állítson be egy szűrőt a levelezőprogramban

A fenti formátum használatával beállíthat egy szűrőt a levelezőprogramjában az üzenetek tárgysor szerinti rendezéséhez, elsőbbséget biztosítva az üzleti kérdésekben. Ez most a levélbeállításokról szól.

5. lépés. Adjon hozzá űrlapüzeneteket

Következő lépés a üzenetek fület. Be tudja állítani az üzeneteket, amelyekkel a látogatók az űrlap használata közben találkozhatnak.

konfigurálja az űrlapüzeneteket a 7. kapcsolattartó űrlaphoz

Ezek hibaüzenetek, sikeres üzenetek vagy csak tippek az űrlap helyes használatához. Úgy találjuk, hogy ezek már nagyon jók, ezért általában mindent úgy hagyunk, ahogy van. Ha indokolt valamelyik megváltoztatása (például a webhely hangzásához), nyugodtan teheti meg.

6. lépés. A további beállítások testreszabása

Végül megismeri a kiegészítő beállításokat.

kapcsolatfelvételi űrlap: 7 további beállítás

Alapértelmezés szerint ezek üresek. Különféle lehetőségeket is végezhet – korlátozhatja a bejelentkezett személyek számára a kapcsolatfelvételi űrlap benyújtásának korlátozását, hogy az űrlapot teszt céljából be lehessen állítani. Ez nem fontos célunk számára, de az összes különféle lehetőséget megtalálhatja a dokumentáció.

7. lépés. Adja hozzá az űrlapot webhelyéhez

Most, hogy befejezte az űrlap konfigurálását, itt az ideje, hogy megkapja azt a webhelyén. Az első dolog, amit meg kell tennie, az az űrlap mentése az azonos nevű gomb segítségével.

Mielőtt ezt megtenné, érdemes felvenni egy nevet a tetejére. Ez a forma jobban megkülönböztethetővé válik, ha többet is létrehoz.

Miután elmentette az űrlapot, egy rövid kód jelenik meg a képernyőn:

kapcsolattartó űrlap 7 rövid kódja, hogy felvegye a kapcsolat űrlapot a WordPressbe

Akkor használja az űrlap elhelyezésére, ahová csak akarja. Az első dolog, amit meg szeretne csinálni, az megjelölése és másolása. Ha elkészült, lépjen arra az oldalra, ahova el kívánja helyezni az űrlapot. Például létrehozhat egy új oldalt és elnevezheti azt Kapcsolatba lépni. Illessze be a rövid kódot a WordPress szerkesztőbe.

kapcsolattartó űrlap 7 rövid kódja a wordpress szerkesztőben

Amikor most közzéteszi az oldalt, és felkeresi a felületet:

Kapcsolatfelvételi űrlap: 7 űrlap az oldalon

Ott van. Figyelje meg a korábban létrehozott legördülő menüt. Ez szükség szerint része a kapcsolatfelvételi űrlapnak.

Egyszerű, igaz? Ráadásul ugyanazt a módszert használhatja az űrlap máshol történő elhelyezésére.

8. lépés: Helyezzen el egy kapcsolattartó űrlapot az oldalsávba (opcionális)

Nincs semmi könnyebb, mint a kapcsolatfelvételi űrlap oldalsávba helyezése. Csak menj ide Megjelenés> Widgetek. Adjon hozzá egy szöveges modult bármilyen widgetizált területhez, ahol megjelenik a kapcsolattartó űrlap, és illessze be a rövid kódot.

adjon hozzá kapcsolatfelvételi űrlapot a WordPress widgethez

Ne felejtsd el menteni a modult! Amikor visszatér a webhely felületéhez, ott van:

kapcsolatfelvételi űrlap a WordPress widgetben

Most elsajátította a kapcsolatfelvételi űrlap hozzáadásának alapjait a WordPress-ben. Még nem vagyunk a végén. Még mindig van egy csomó tennivaló az űrlapjainak továbbfejlesztése érdekében.

Kapcsolattartási űrlapok a WordPress-ben – Következő lépések

Miután megvan az űrlap a webhelyén, a munka nem ér véget. Még mindig van néhány fontos dolgot vigyázni, például formázni az űrlapot, megvédeni azt az e-mail spamkezelőktől és végrehajtani a személyes adatokkal kapcsolatos védintézkedéseket. Csináljuk ezt sorrendben:

Az űrlap kialakításának megváltoztatása

Ideális esetben nem kell megváltoztatnia a kapcsolatfelvételi forma formátumát. Ez valószínűleg a mi esetünkben, mert a 7. kapcsolatfelvételi űrlap olyan szokásos HTML kódot használ, mint a címke vagy input [type = "text"] űrlapmezők létrehozásához.

A jó WordPress témákban ezeket a stíluslap határozza meg. Következésképpen a kapcsolatfelvételi űrlap valószínűleg automatikusan megfelel az Ön weboldalának kialakításához. Ezt a fenti példaoldalon láthatja. Abban az esetben, ha továbbra is módosítania kell, számos lehetősége van.

Mint már említettük, a 7. kapcsolattartási űrlapok szabványos HTML-jelöléssel rendelkeznek. Megváltoztathatja a társított CSS-t, és így az űrlapok megjelenését is. Ne feledje, hogy ennek következményei vannak a webhely más beviteli mezőire is, amelyek azonos jelöléssel rendelkeznek.

Ezenkívül minden, a Contact Form 7-el létrehozott űrlap pluginspecifikus kódot tartalmaz. A kódot a böngésző fejlesztői eszközeivel találhatja meg.

megváltoztathatja a kapcsolattartó űrlapot a css-en keresztül

Például a. Használatával módosíthatja a teljes űrlap stílusát .wpc7-forma CSS osztály. Vegye figyelembe, hogy ennek következményei vannak a 7. kapcsolattartó űrlappal létrehozott összes űrlapra, de a webhely egyéb beviteli mezőit nem érinti.

Ha még pontosabbá szeretne venni, és csak az egyes formákhoz szeretné módosítani a stílusokat, akkor szerencséd van. Amint az a fenti képernyőképről látható, minden 7. kapcsolatfelvételi űrlap megkapja a saját CSS azonosítóját.

Ezt felhasználhatja az elemek megcélzására egy űrlaponkénti alapon. Ezenkívül meg lehet adni az űrlapok elemeinek saját CSS osztályaikat és azonosítójaikat.

add hozzá a css osztályt és az azonosítót a 7. űrlaphoz

Ezekkel még pontosabban meg tudja célozni őket.

Röviden: bármit meg akarja változtatni az űrlapok rajzolatán, az összes eszköz megvan ehhez.

Spam védelem bevezetése

A spam nagy téma az interneten és általában a webhelyeken. Ha az e-mail címét védelem nélkül hagyja webhelyén, nagyon sok automatikus program létezik, amelyek felveszik őket, és elkezdenek küldeni kéretlen ajánlatokat, halászati ​​e-maileket és még rosszabbat is.

Sajnos ugyanez vonatkozik a kapcsolatfelvételi űrlapokra. Hacsak nem állított be intézkedéseket a megelőzésére, vannak olyan programok is, amelyek kapcsolattartási űrlapok segítségével spam küldhetnek Önnek.

Szerencsére a 7. kapcsolatfelvételi űrlap egyszerű módszereket kínál ennek megelőzésére. Az egyik egyszerű: tegyen be egy kvízt az űrlapjába, amelyre a botok nem tudnak válaszolni, például egy egyszerű egyenlettel.

kapcsolatfelvételi űrlap: 7 spam védelem kvíz segítségével

A kvízcímke lehetővé teszi. Ugyanolyan könnyen használható, mint a 7. kapcsolattartási űrlap többi tagje, és további információkat talál itt.

Emellett létezik a reCAPTCHA. Ez egy spam elleni Google-szolgáltatás. Szüksége van egy API-kulcsra, és integrálnia kell a 7. űrlaphoz. Keresse meg az utasításokat itt. Ennek következményei lehetnek a személyes adatok védelmére. Erről bővebben a következő szakaszban.

A reCAPTCHA címkét felhasználva hozzáadhatja az űrlaphoz. A 7-es kapcsolattartó űrlap készítője rendelkezik egy úgynevezett Captcha-bővítménnyel is Nagyon egyszerű CAPTCHA amelyet ugyanahhoz a célhoz használhat.

Arra is lehetősége van, hogy harmadik féltől származó beépülő modulokat használjon a spamvédelemhez. A legismertebb természetesen, Akismet és a 7. kapcsolatfelvételi űrlap részletes utasításokat tartalmaz a következőkről: hogyan lehet kettőt együtt használni.

Vannak mások is, pl Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap méztartásával vagy WPBruiser. Az utóbbihoz a fizetett meghosszabbítás A 7. kapcsolatfelvételi űrlappal való együttműködés érdekében. Vannak még olyan lehetőségek is, amelyek könnyen megtalálhatók.

Fontos oldalmegjegyzés: Kapcsolattartó űrlapok és GDPR

Ön tisztában lehet azzal, hogy az utóbbi időben Európában változások történtek az internetes adatvédelmi törvényekben. 2018. május 25-én a Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) hatályba lépett.

Számos változtatást hozott a törvényekben, amelyek a személyes adatok online felhasználására vonatkoznak. Ez veszélyes bírságot is fenyeget mindenkinek, aki megsérti a szabályokat.

Miért fontos ez? A kapcsolatfelvételi űrlapok személyes adatokat gyűjtenek. Ezért, ha a rendeletek joghatósága alá tartozik (és a legtöbb ember ezt most tette meg), akkor oda kell figyelnie néhány dologra.

Első dolgok először: Nem vagyunk ügyvédi iroda!

Az alábbiakban számos tippet talál arról, hogyan lehet elérhetőségi űrlapját a GDPR-nek megfelelővé tenni. Ezeket a tippeket a legjobb képességeink szerint állítottuk össze.

Azonban senki sem itt a websitesetup.org webhelyen ügyvéd, és a tévében sem játsszunk egyet. Ezért az alábbiak nem helyettesítik a szakmai jogi konzultációt, és nem tekinthetők jogi tanácsadásnak.

Oké, annyira a „ha bajba kerülsz, kérjük, ne gyere vissza, és perelj minket” részért. Nézzük meg a tippeket!

Tippek a kapcsolatfelvételi űrlap GDPR-kompatibilisé tételéhez

A következőképpen hozhat létre adatvédelmi tudatos kapcsolatfelvételi űrlapokat:

 1. Ne gyűjtsön adatokat, amelyekre nincs szüksége – A kapcsolatfelvételi űrlapokkal választhat, mely mezőket kell beilleszteni. Ha van olyan adat, amelyre valójában nincs szüksége, hagyja abba az adatgyűjtést. Ilyen módon, ha van jogsértés, nem veszítheti el.
 2. Letiltja a követést – Ha olyan kapcsolatfelvételi űrlapot használ, amely nyomon követi a sütiket, a felhasználói ügynököket és / vagy a felhasználói IP-ket, akkor ki kell kapcsolnia ezt a GDPR-kompatibilitást. A 7. kapcsolatfelvételi űrlap látszólag semmit, tehát nincs mit tenni. Ellenőrizze a választott kapcsolatfelvételi űrlapot, ha bármi mást használ.
 3. Kérjen abszolút hozzájárulást – Adjon hozzá egy utat az űrlaphoz, amelyen keresztül az emberek beleegyezhetnek az adatgyűjtésbe. Például a 7. kapcsolattartási űrlap egy átvételi doboz. Fontos: ne állítsa be a jelölőnégyzetet alapértelmezés szerint engedélyezésre. A felhasználóknak ezt maguknak kell megtenniük. Adjon hozzá egy üzenetet, amely kimondja, hogy mit gyűjt és milyen célból, valamint egy linket az adatvédelmi politikájához.
 4. Tartsa be az adatvédelmi irányelveit – Ha arról beszélünk, akkor a GDPR szerint minden professzionális weboldalnak olyan adatvédelmi irányelvet kell megjelenítenie, amely elmagyarázza, milyen adatokat gyűjtenek és hogyan használják. Azt is lehetővé kell tennie a látogatók számára, hogy kérjék személyes adataikat, és távolítsák el őket. Ez egy bonyolultabb téma, mint amit itt tudunk fedezni. Az alábbi link segítségével további információkat találhat.
 5. Végrehajtja a HTTPS-t – Az SSL / HTTPS használata titkosítja az adatcserét a böngésző és a szerver között. Ez a kapcsolatfelvételi űrlapoknál fontos a személyes adatok biztonságának megőrzése érdekében. Ma is általános gyakorlatnak tekintik. Nézze meg útmutatóunkat annak megvalósításához.

Mindentől, amit olvastam, a fentieknek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a kapcsolatfelvételi űrlapok megfeleljenek az új törvénynek. Természetesen a webhelytulajdonosok számára ez a téma még több. Többet megtudhat itt és itt.

Egyéb nagyszerű kapcsolattartó űrlap-beépülő modulok a WordPresshez

A 7. kapcsolattartási űrlapon kívül van még egy csomó bővítmény, amelyen keresztül kapcsolattartási űrlapokat hozhat létre a WordPress-ben. Itt van néhány másik jó jelölt.

Jetpack űrlapok (ingyenes)

jetpack formák

A Jetpack a WordPress.com által előállított nagyteljesítményű bővítmények egy csomagja (lásd a WordPress.org és a WordPress.com összehasonlítását). Ezek tartalmaznak egy modult a kapcsolatfelvételi űrlapok létrehozására. Amikor bekapcsolja, azonnal elindíthatja az űrlapok beírását a WordPress webhelyére a postai és az oldalszerkesztőből.

Íme néhány kiemelkedő funkció:

 • Gyors és egyszerű használat
 • E-mail értesítések, amelyek tudatják Önt az űrlap benyújtásáról
 • Végezzen bármilyen beállítást a WordPress szerkesztőben
 • Nagyszerű megoldás egyszerű űrlapok létrehozására

A Jetpack űrlapok használatakor ügyeljen arra, hogy valamilyen típusú levélszemét-védelmet valósítson meg. a tapasztalatból beszélünk. Az előbb említett WPBruiser egy ingyenes lehetőség.

HappyForms (ingyenes)

HappyForm logóA HappyForms viszonylag új a piacon. Integrálódik a WordPress Customizer programmal, ami megkönnyíti az indítást. Emellett a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Könnyű és gyors
 • Teljesen szabadon használható (de márkanévvel együtt)
 • Lehetővé teszi űrlapok készítését húzással
 • Megjeleníti az űrlap benyújtását a WordPress irányítópulton
 • Beépített spamvédelemmel rendelkezik

Kapcsolatfelvételi űrlap 7 (ingyenes)

Kapcsolatfelvételi űrlap 7

A 7. kapcsolattartási űrlap segítségével számos különféle kapcsolattartási űrlapot kezelhet egy egyszerű, egyszerűen kezelhető felületen. Prémium verziójuk is van, de adománynak szánták. A prémium valójában nem tesz vagy ad semmit (egy új egér betöltő animáció mellett).

 • Gyors és egyszerű használat
 • A WordPressen belül módosíthat
 • Feltételes logika a kapcsolatfelvételi űrlapokhoz

Nagyszerű ingyenes lehetőség.

Ninja Forms (Freemium)

Ninja Forms

Ez a plugin lehetővé teszi az űrlapok létrehozását egy felhasználóbarát felületen keresztül. Ez egy ingyenes verzió, de kínál egy prémium kiadás további funkciókkal, kiegészítőkkel, támogatással, elrendezésekkel és egyebekkel. Ezek tartalmazzák:

 • Könnyen csatlakozhat a közönséges e-mail marketing szolgáltatásokhoz
 • Képesség az űrlapokon keresztül történő fizetések elfogadására
 • Űrlapok szinkronizálása CRM-mel, például a Salesforce-val

A Ninja Forms tagsága évente 99 dollárba kerül.

Gravitációs formák (prémium)

gravitációs logó

A Gravity Forms valószínűleg a legnépszerűbb prémium megoldás. Nagyon fejlett, jó felhasználói felülettel és nagyszerű támogatási rendszerrel rendelkezik. A lista többi tételével ellentétben ez a bővítmény csak prémium, de sokat kap a pénzéért.

 • Több mint 30 űrlapmezőtípus
 • Széles választéka kiegészítői
 • Fájl feltöltések
 • Az a képesség, hogy a felhasználói beküldések megjelenjenek a kezelőfelületen
 • Többoldalas űrlapok
 • Feltételes logika és speciális számítások

Ha érdekli a gravitációs formák, terveik évente 59 dollárra indulnak.

Caldera Forms (Freemium)

kaldera formák

A lista utolsó bejegyzésével űrlapokat is készíthet grafikus felülettel. Emellett a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Lehetővé kell tenni a látogatók számára, hogy beküldhessék saját hozzászólásaikat
 • Auto-reagálók
 • Spam elleni szolgáltatások
 • Teljesen reagáló internetes űrlapok

Az ingyenes verzió mellett van még egy kezdő kiadás havonta 6,24 USD-től – évi 74,99 USD-ig.

A WordPress kapcsolattartó űrlapjai dióhéjban

Bárki, aki rendelkezik egy weboldal tulajdonjogával, megtanulhatja a kapcsolatfelvételi űrlap hozzáadását a WordPress-hez. Ez az egyik legfontosabb módja annak, hogy az emberek kapcsolatba lépjenek veled. A kapcsolatfelvételi űrlap professzionálisabbá teszi a webhelyet, védi a spamkezelőktől, gondoskodik arról, hogy megkapja a szükséges információkat, és úgy működjön, mint egy ajtóember.

Ebben a cikkben arról beszéltünk, hogyan lehet egy kapcsolattartási űrlapot hozzáadni a WordPresshez a 7. kapcsolattartási űrlap használatával. Az űrlapunk fejlett stílus- és spamvédelmével foglalkoztunk. Ezen túlmenően a hozzászólás a GDPR-nek való megfelelés fontos témájával foglalkozott a kapcsolatfelvételi űrlapokkal és ötletekkel annak elérésére. Végül megvizsgáltunk számos más kiváló plugint, amelyek segítségével felvehetünk egy kapcsolatfelvételi űrlapot a WordPress webhelyére.

Mostanra mindent tud, amire szüksége van egy űrlap hozzáadásához a saját webhelyéhez. Reméljük, hogy ez nagyszerű lehetőségeket és érdekes új kapcsolatokat eredményez.

Kérdése van arról, hogyan lehet felvenni a kapcsolatfelvételi űrlapot webhelyére? Ha igen, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map