Hogyan állítsunk be egy bevásárlókosárot a BlueHost webhelyen

Manapság a számítógép és az internet minden különbséget tesz. Az internet sok előnye és felhasználása mellett az életben megváltoztatja az üzleti életben alkalmazott hagyományos marketing egész megközelítését. Manapság nagyon sok ember vállalja üzleti vállalkozását az interneten, szélesebb közönségbe látogat, és élvezi azokat a nagyszerű dolgokat, amelyeket csak az Internet kínálhat. Ez a lehető legjobb módszer bármilyen termék / szolgáltatás promóciójára és eladására.


A termék / szolgáltatás online elérhetővé tétele elősegíti, hogy az ügyfelek és a potenciális vásárlók kapcsolatba lépjenek Önnel, ezáltal segítve vállalkozása növekedésében. És ahhoz, hogy cégét vagy márkáját online megismerjék, rendelkeznie kell saját webhelyével. A BlueHost a legjobb hely a kezdéshez.

BlueHost Webtárhely

A BlueHost az egyik legjobb és legnépszerűbb webtárhely-szolgáltató, amely szolgáltatásokat nyújt, a webtárhelytől a weboldal készítéséig. Számos weboldaltulajdonos és webfejlesztő számos okból választja meg számlájuk nyitását velük:

 • A Bluehost támogatási rendszere éjjel-nappal elérhető csevegésen, e-mailben és telefonon.
 • A BlueHost nem zárja be Önt egy szerződésben vagy időben, függetlenül attól, hogy melyik fogadási tervet kívánja megszerezni. Ez azt jelenti, hogy ha már nem elégedett a szolgáltatásaikkal, bármikor felmondhatja a fiókját. Arra is visszatérítést kaphat a tárhelyid hátralévő részére.
 • A BlueHost egyszerű és könnyen használható, még kezdőknek is, akiknek nincs ismerete a kódolásban és a programozásban. Különböző weboldal-készítőket kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy saját weboldalt készítsen, és időben elkészítse és futtassa. Ezeket az építõket kifejezetten ügyfeleik igényeinek kielégítésére tervezték. Függetlenül attól, hogy saját személyes blogját kívánja futtatni, üzleti webhelyet kíván létrehozni, vagy mindkettőt, a BlueHost fedezte fel. Ezek közül néhány támogathatja az e-kereskedelmet bevásárlókocsikkal és még sok máskal az Ön számára termékek és szolgáltatások online értékesítésében. A weboldal-készítők különféle előre elkészített témákkal vannak felszerelve, amelyek segítségével webhelyének egyedi megjelenését adhatja, amely legjobban megfelel a vállalatának vagy a kiválasztott résnek..
 • Azáltal, hogy e-kereskedelmi webhelyet épít fel a BlueHost segítségével, üzleti tevékenységet folytathat online, optimális biztonsággal a termékek / szolgáltatások megrendelése szempontjából. Ön, mint ügyfél, jól védett és védett, amikor hozzáfér a fiókjában található személyes fájlokhoz és információkhoz.

Mi a bevásárlókosár??

A bevásárlókosár olyan szoftver, amely minden e-kereskedelmi webhelyhez szükséges. A webhelyén található bevásárlókosár segítségével a vásárlók könnyen és biztonságosan vásárolhatnak tőled termékeket / szolgáltatásokat.

A BlueHost rengeteg bevásárlókosár-lehetőséget kínál, többek között:

 • OS Commerce bevásárlókosár

 • Cube Cart

 • Zen Cart

 • Agora kosár

Ezekkel a bevásárlókocsikkal biztonságos és könnyen használható rendelési lehetőségeket kínálhat e-kereskedelmi webhelyén.

Hogyan állítsunk be egy bevásárlókosárot a BlueHost webhelyen

Annak érdekében, hogy webhelye e-kereskedelmi webhelyré váljon, először telepítenie kell a bevásárló kosár szoftvert. Különféle módok vannak erre:

 1. A MOJO Marketplace használatával telepítheti a bevásárló kosár szoftvert.
 1. Manuálisan telepítheti a kiválasztott bevásárlókosár-szoftvert, vagy bérelhet fejlesztőt a szoftver telepítéséhez és / vagy kezeléséhez az Ön számára.

Miután telepítette a bevásárlókosárot, ideje beállítani azt a termékek és / vagy szolgáltatások megjelenítésére. Vegye figyelembe, hogy ezeknek a bevásárlókosár-szoftvereknek mindegyike rendelkezik saját egyedi felülettel és konfigurációs stílusú, ám néhány általános lépést is követhet:

 1. Jelentkezzen be a bevásárló kosár adminisztrációs területére.
 1. Hozzon létre egy új terméket / szolgáltatást a felületen.
 1. Adja hozzá a terméket / szolgáltatást legjobban leíró szükséges információkat. Felvehet egy képet a termékéről / szolgáltatásáról.
 1. Állítsa be az árat. A használt szoftvertől függően a fizetési átjárót és / vagy a pénznemet is meg kell adnia.
 1. Mentse el új termékét / szolgáltatását, és tesztelje webhelyén annak biztosítása érdekében, hogy minden megfelelően működjön.

A szoftver sikeres telepítése után, ha technikai támogatásra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a használt kosár szerzőjével vagy szoftverfejlesztőjével. Ők azok, akik a leginkább tájékozottak és vannak a legjobban felkészültek, hogy segítsenek. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a BlueHosttal is, mivel készek segíteni vagy legalább a helyes irányba mutatni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map