Hogyan lehet feldolgozni hitelkártyás fizetéseket a WebHostingHub webhelyen?

Használhatom hitelkártyámat a WebHostingHub terv kifizetéséhez?

Határozottan igen, minden ügyfél hitelkártyájával fizethet WebHostingHub terveiért. Ezt a szolgáltatást a WebHostingHub támogatja, hogy megkönnyítsék ügyfeleik számára az interneten történő fizetés feldolgozását. A WebHostingHub még egy olyan funkciót kínál, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megtekintsék és akár kinyomtassák a visszaigazolást, beleértve a megújítási dátumot is. Ugyanakkor más megközelítést alkalmaz a hitelkártya-fizetésekkel kapcsolatban, amikor fiókkezelő panelt vagy AMP-t használnak vagy használnak.


Mi az a Fiókkezelő panel (AMP)?

A Fiókkezelő panel egy olyan panel, amely be van építve a fiókjába, és amely szolgál egy indítópadként az eszközök eléréséhez, amelyekre szükség van, vagy amelyek kapcsolódnak a tárhelyfiók kezeléséhez a WebHostingHub segítségével. Ezenkívül elsősorban a WebHostingHub-fiók számlázásának és domainkezelési szempontjainak feldolgozására és kezelésére szolgál..

Hogyan lehet feldolgozni a hitelkártyás fizetést a WebHostingHub webhelyen?

A hitelkártya-kifizetéseknek a WebHostingHub segítségével történő feldolgozásához a Fiókkezelő panelt (AMP) kell használnia, mivel ezt a panelt a WebHostingHub használja a kifizetések kezelésére és feldolgozására. Szinte minden pénzügyi és számlázási tranzakciót meg lehet valósítani az AMP-n keresztül. A vállalat azonban a PayPalon keresztül is fizetéseket fogad el, ha és csak akkor, ha számlája meghaladja az 50 dollárt.

A számlázási folyamat elindításához kapcsolatba kell lépnie a számlázási osztálytal, hogy kifizetési kérelmet küldhessenek Önnek. A számlázási osztály elérhetősége a [email protected] e-mailben vagy a 877-595-4482 x4 telefonon, hétfőtől péntekig, reggel 8-tól 11 óráig. EST (5 és 8 óra között PST).

Hogyan tudok bejelentkezni az AMP-be?

A Fiókkezelő panel vagy az AMP használatának megkezdése előtt be kell jelentkeznie. A bejelentkezéshez a következőket kell tennie:

 •  Az AMP bejelentkezési oldalához el kell érnie a WebHostingHub kezdőlapját (www.WebHostingHub.com), és kattintson a Bejelentkezés gombra..
 •  Ha első alkalommal használja az AMP-t, akkor kattintson a „kattintson ide” linkre, amely a képernyő bal oldalán található..
 •  Töltse ki a szükséges információkat a megadott helyekre, majd kattintson a Küldés gombra.
 •  Ellenőrizze regisztrált e-mail fiókját, hogy megkapta-e már a jelszó visszaállításához szükséges linket. Miután megkapta, kattintson a linkre és állítsa vissza a jelszót az oldalon található utasítások követésével. Kattintson a Küldés gombra, majd megjelenik egy bejelentkezési link, amelyre kattintania kell ahhoz, hogy megjelenjen a bejelentkezési képernyőn.
 •  Jelentkezzen be e-mailjével és jelszavával.
 •  Amikor elfogadja az e-mail címét és a jelszavát, be kell jelentkeznie a Fiókkezelő panelbe.

Frissíthetem a számlázási és kapcsolattartási adataimat az AMP segítségével?

Igen, a számlázási és kapcsolattartási adatai a Fiókkezelő panelen módosíthatók és szerkeszthetők. Alapvetően ajánlott ezeket az információkat naprakészen tartani, mivel ez nagyon fontos a megszakítás nélküli szolgáltatásban, különösen amikor a számla megújul és amikor a társaságnak el kell küldenie az ügyfelek számára alapvető jelentéseket. A számlázási és elérhetőségi adatok frissítéséhez a következőkre van szükség:

 •  Először be kell jelentkeznie az AMP-be.
 •  Miután bejelentkezett, keresse meg a főképernyőt, és keresse meg a Fiókom kezelése szakaszt, ahol több ikon található. Keresse meg az elérhetőségi ikont, és kattintson rá.
 •  Az ikonra kattintva egy másik oldalra jut, ahol láthatja a jelenlegi elérhetőségi adatait. Ha olyan információkat talál, amelyek már nem relevánsak, akkor szerkessze az információkat a Kapcsolattartási adatok szerkesztése gombra kattintással.
 •  A képernyő ezután lehetővé teszi az összes információ szerkesztését, amely megtalálható a szerkesztendő információs mezőkben. Szerkessze és módosítsa a megváltoztatni kívánt adatokat, majd kattintson a Módosítások mentése gombra. Ennek a műveletnek hatékonyan frissítenie kell a számlázási és kapcsolattartási információkat.

Milyen egyéb dolgokat kell tudnom az online kártyafeldolgozásról?

Ez a bekezdés nemcsak a WebHostingHub-nak történő kifizetésekre és a WebHostingHub-n keresztül történő feldolgozásra vonatkozik, hanem az összes többi weboldalra és webtárhely-szolgáltatóra is vonatkozik. Online vásárláskor vagy pénzügyi tranzakciók online elvégzésekor tisztában kell lennie azzal, hogy valóban öt különálló összetevőt használhat fel, és amelyre Önnek szüksége van, amelyet ezen a weboldalon vagy szolgáltatónál támogat. Ezek az alkotóelemek:

 •  Használhatja a hitelkártyát vagy a betéti kártyát, amely az interneten az egyik legszélesebb körben alkalmazott eljárás.
 •  Bevásárló kosár – Szinte minden tárhely-szolgáltató támogatja vagy biztosítja számos bevásárlókocsit a tárhely-csomagokban. Ezek a kocsik fizetési módként összegyűjtik a szükséges megrendelés részleteit, a hitel- vagy bankkártyával együtt.
 •  A Payment Gateway – A fizetési átjárók, például a PayPal és az AcceptSafe, szintén széles körben használhatók az interneten.
 •  Internet kereskedő számla – Az internetes kereskedő számla magában foglalja hitel- vagy bankkártyájának ellenőrzését. Az alap rendelkezésre állásának ellenőrzése után a tranzakciókat jóváhagyják.
 •  A csekkzámlán jóváhagyott tranzakciókat csekk számlába helyezik, amelyet bármikor vissza lehet vonni az automaták vagy ATM segítségével..
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map