InMotion pénz-visszafizetési garancia (részletek)

Mit jelent a pénz-visszafizetési garancia??

Annak bizonyításaként, hogy ügyfelei elégedettséggel garantált hosting szolgáltatást tudnak nyújtani, a hosting cégek pénz-visszatérítési garanciákat kínálnak „bizalmi kötelékként” ügyfeleik számára. Valójában ez a garancia a legtöbb vállalat által alkalmazott marketingstratégiák, különösen azok, amelyek szolgáltatásaikat az ügyfeleknek adják el. A pénzvisszafizetési garancia, amelyet helyesebben „elégedettséggarancia” -nak neveznek, célja az ügyfelek elégedettségének pecsétje és a minőségi szolgáltatás nyújtásának ígérete. Alapvetően azt jelenti, hogy a vállalat biztosítja az ügyfélnek, hogy magas színvonalú szolgáltatást és teljes szolgáltatási elégedettséget fog kapni, különben vissza fogják adni a pénzt..


A pénz-visszafizetési garanciák vállalkozásonként eltérőek, egyesek alacsony, 15 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, akár 90 napos pénz-visszafizetési garanciát is nyújtanak. Ez a garancia végrehajthatóvá válik, ha az ügyfél bármilyen okból lemondja előfizetését a fogadó cégtől, mielőtt a megállapodásban meghatározott időtartam lejár. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az ügyfél semmit sem fog kapni a társaságtól, ha a visszavonás a megállapodás szerinti pénz-visszatérítési garanciaidő lejárta után következik be, mivel egyes cégek szintén vállalják, hogy ügyfeleiknek arányos összeget térítik vissza ügyfeleiknek az előtte eltelt idő függvényében a lemondás hatályba lépett.

Mit kell tudnom az InMotion pénzvisszafizetési garanciájáról?

Az InMotion tárhely 90 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál minden tárhelyszolgáltatásukhoz. Így biztosíthatja ügyfelei ügyfeleit, hogy a társaság biztos abban, hogy kiváló minőségű, elégedettség garantált szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek. Ez a garancia azt jelenti, hogy amennyiben az ügyfél bármilyen okból úgy dönt, hogy megszünteti az InMotion előfizetésével kapcsolatos előfizetését, mielőtt a 90 napos időszak lejár, a társaság teljes mértékben visszatéríti az ügyfelet a tárhelyszolgáltatás összegéért, felmerülő kérdések nélkül.
Bár az ügyfeleknek joguk van bármikor törölni a tárhely-számlájukat, amikor csak akarnak, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Ön is szabadon teheti meg az igényeinek és igényeinek megfelelően. Amint azt a Szolgáltatási feltételek előírják, bár az ügyfél bármikor visszavonhatja számláját, a törlési politika világossá tette, hogy az ügyfél ezt megteheti „a társasággal való megfelelő értesítés előtt, a kezdeti időtartam vagy az azt követő bármely futamidő lejárta előtt. ”(Szolgáltatási feltételek, felhasználói szerződés 2.c).
A szolgáltatási feltételekbe, a 2.c.i-iii. Felhasználói szerződésbe is beletartozik, amely szerint az ügyfél köteles a lemondás hatálybalépése előtt felhalmozott összes díjat és díjat megfizetni; Másodszor, hogy a társaság a törlés utáni teljes hónapokban az alapszintű hosting szolgáltatások összes előre fizetett díját megtérítheti, vagy nem köteles visszatéríteni, és három, hogy az ügyfél köteles teljes mértékben fizetni az összes többi szolgáltatásért, kivéve az alapvető fogadási díjat, a fennmaradó időszak minden hónapjában.
A lemondás általában 30 nappal a megfelelő lemondási értesítés után lép hatályba, a társaságnak meg kell kapnia a hivatalos lemondási kérelem űrlapját..

Mit értünk az InMotion 90 napos pénzvisszafizetési garanciáján??

Az InMotion 90 napos pénz-visszafizetési garanciája az összes díj teljes visszatérítésének garanciája, amelyet az ügyfél a tárhelyszolgáltatás kapcsán fizet azelőtt, hogy a kezdeti időtartam megkezdése után 90 nappal megtörtént. A „teljes visszatérítés” fogalma azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy magában foglalja azokat a fizetett díjakat, amelyek nem kapcsolódnak az alapvető tárhelyszolgáltatáshoz, és vissza nem térítendőnek tekintendők. Ez az, amit a „a hosting szolgáltatással kapcsolatban” kifejezés alatt értünk. Ezek a vissza nem térítendő szolgáltatások a következők, de nem kizárólag:

 Ingyenes domain nevek:

 •  Ha az ügyfél a regisztráció során regisztrált valamelyik domain nevet a „Ingyenes domain név” promóció alatt, akkor a visszatérítést levonják évente 11,99 USD összeggel, plusz 5 USD adminisztratív díjjal. Az ügyfélnek azonban meg kell őriznie a domain név tulajdonjogát és ellenőrzését.
 •  Azoknak az ügyfeleknek, akik megvásároltak egy dedikált IP-címet, a visszatérítés arányos arányban történik, ami azt jelenti, hogy a visszatérítendő összegnek a regisztráció dátuma és a lemondás dátuma közötti időtartamon és a szolgáltatási feltételeken kell alapulnia..
 •  Egyéb vissza nem térítendő díjak, például az SSL szolgáltatásokért és a domain adatvédelemért fizetett összeg.

Mi történne, ha lemondom az InMotion-fiókomat a 90 napos időszak letelte után?

Ha és amikor a lemondásra a 90 napos időszak letelte után kerül sor, az ügyfeleknek visszatérítést kapnak, a következő feltételekkel:

 •  Az ügyfél arányos visszatérítést kap a tárhelyszolgáltatással kapcsolatban fizetett díjakért, domain-névenként 11,99 USD levonással, ha az ügyfél domain nevet regisztrált az „Ingyenes domain név” promóció alatt..
 •  Az ügyfél nem téríti vissza a vissza nem térítendő díjakat;
 •  Az ügyfél nem kapja meg a visszatérítést a telepítési díjért, amely 90 naptári nap után automatikusan nem téríthető vissza.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map