Kompatibilis az InMotion a Mac-rel?

Mint már észrevette, egyetlen web hosting szolgáltató sem kínál olyan tárhely megoldást, amelyet kifejezetten a Mac gépek kielégítésére terveztek. A Mac, a Macintosh kiszerelése, egy sor személyi számítógép, amelyet az Apple tervez, fejlesztett és forgalmaz. A jelenlegi Macintosh modelleket kifejezetten otthoni, oktatási és professzionális felhasználók igényeinek kielégítésére tervezték.
Azon sok ok közül, amelyek miatt a web hosting szolgáltatók nem kínálnak a Mac tárhely megoldásokat, az az, hogy a Mac gépeket úgy tervezték, hogy kéz a kézben tartsák a Mac OS operációs rendszert, amelyet az apple szintén tervezett, különösen a Mac gépek számára. Mint ilyen, egyes web hosting szolgáltatók által kínált operációs rendszerek kompatibilitási problémákat tapasztalnak a Mac gépekkel.
Annak ellenére, hogy nincs speciális Mac web hosting szolgáltatás, nagyon sok olyan host szolgáltató kínál Mac-kompatibilis szolgáltatásokat. Az ilyen típusú szolgáltatást Mac Friendly hostingnak hívják. Fontos megjegyezni, hogy nem minden tárhelyszolgáltatás kompatibilis a Mac gépekkel. Fontos megjegyezni, hogy akár választás szerint, akár nem, vagy dizájnnal, vagy sem, néhány webtárhely-szolgáltató kompatibilis a Mac-kel, míg mások nem.
Legtöbbünk számára ez egyáltalán nem okoz aggodalmat, mivel a legtöbb ember olyan számítógépeket és asztali számítógépeket használ, amelyeknek nincsenek kompatibilitási problémáik a Windows, Linux vagy Unix alapú tárolással. Azonban azok számára, akik a Mac tanítványai, a Mac-barát tárhely keresése hatalmas aggodalomra ad okot.
Az InMotion azon hosting cégek egyike, amelyek Mac kompatibilitást kínálnak, különösen az e-kereskedelem hosting megoldásaiban. Az e-kereskedelmi eszközök többsége, például a bevásárlókocsik, kompatibilisek a Mac gépekkel. Emellett az InMotion támogatja a Linux szerverek használatát, amelyekről ismert, hogy kompatibilisek a Mac operációs rendszerrel, mivel ugyanazon UNIX örökségük megosztása.


Az InMotion támogatja-e a Mac Mail alkalmazást?

Igen, az InMotion támogatja a Mac Mail alkalmazást. A Mac Mail valójában egy e-mail program, amelyet az Apple OS X operációs rendszer tartalmaz. Ahhoz, hogy a Mac Mail alkalmazást használhassa az InMotion tárhelyen, be kell állítania az e-mail fiókot alapértelmezett Apple e-mail kliensként. Íme, hogyan kell csinálni:

 •  A Mac Mail megnyitásakor egy doboz jelenik meg, ahol megkérjük, hogy adja meg és töltse ki a kért információkat, például teljes nevét, e-mail címét és jelszavát. A szükséges információk megadása után kattintson a „Folytatás” fülre a jobb alsó sarokban;
 •  A következő képernyőn további információkat kell megadnia, amelyek tartalmazzák:

 A fiók típusa

Válasszon a POP és az IMAP közül;

 Leírás

Bármilyen leírást megadhat, amely leírja a fiókot;

 Bejövő levelezőszerver

a szokásos szerver neve [email protected] domain.com, amelyet természetesen a saját neve és a domain neve helyettesít;

 Felhasználónév

Ez lesz az Ön teljes e-mail címe; és

 Jelszó

Ez lesz az e-mail fiók jelszava.

 • Miután minden rendelkezésre áll, kattintson a „Folytatás” fülre.

 A következő képernyő a Kimenő levélkiszolgáló oldal. Itt a következő információkat kell megadnia:

 Leírás

 Ismét írja be, amit a fiókjához megfelelőnek tart;

 Kimenő levélkiszolgáló

Ennek a mezőnek a bejegyzésének meg kell egyeznie a Bejövő e-mail kiszolgálón használt bejegyzéssel;

 Használja a hitelesítést

Jelölje be a mellékelt négyzetet;

 Felhasználónév

Ennek egyeznie kell az előző oldalon megadott felhasználónévvel.

 Jelszó  Ez lesz a megadott e-mail fiók jelszava.

 • Kattintson a „Folytatás” fülre, amint az összes szükséges információ rendelkezésre áll.
 •  A telepítés befejezése után a Számlaösszegzés oldal jelenik meg. Ne felejtsük el bejelölni a „Számla online” négyzetét. Ha az összes feltüntetett információ helyes, kattintson a „Fiók létrehozása” fülre, és készen áll arra, hogy felhasználja a Mac Mail programot az InMotion tárhelyén.

Miért nem kompatibilis a Mac az összes hosting szolgáltatással??

Néhányan azt gondolhatják, hogy a Mac nem kompatibilis egyes tárhelyszolgáltatásokkal annak oka, hogy a tárhely szolgáltatója használja. Az egyik, amit tudnod kell, hogy a webhelyek nem operációs rendszer-specifikusak, és hogy a probléma nem az operációs rendszerre, hanem a böngészőre vonatkozik. Mint ilyen, a Mac összeférhetetlenségi problémáinak megoldása nem messze van a sarkon, mivel a böngésző egyszerű frissítése talán a trükk. Elég egyszerűnek hangzik, nem igaz, de nem minden hosting szolgáltató hajlandó átélni böngészője frissítésének nehézségeit, amikor az összes többi platform jól működik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map