Működik a WebHostingHub iPhone és iPad készülékeken?

A WebHostingHub működik iPhone és iPad készülékeken?

Nagyon sok ember vállalja magával vállalkozását útközben. Ez azt jelenti, hogy hozzáférést kell kapniuk weboldalukhoz, online áruházakhoz és egyszerűen, de ami még fontosabb, az e-maileik, miközben távol vannak irodáiktól. A jó hír az, hogy a legtöbb webtárhely-kezelő cég most támogatja a mobil eszközök kompatibilitását, ami alapvetően azt jelenti, hogy a vállalkozásokat mostantól el lehet hozni bárhová a webmesterek, az ügyfelek és az ügyfelek számára.
Néhány évvel ezelőtt, ha vállalkozásait magukkal vonják, az azt jelenti, hogy az üzletembereknek számítógépes terminálokat kell találniuk szállodáikban, ahol asztali számítógépükön keresztül bejuthatnak virtuális üzleti világába. Még néhány évvel később a mobilitás újabb értelmet kapott, mivel az asztali számítógépek helyet adtak a laptop számítógépeknek, amelyek több előnyt jelentettek, mint az asztali számítógépek, mivel a laptopok mobilabbak és vezeték nélküli csatlakozási képességgel rendelkeznek. A mobil számítástechnika és a mobil üzleti életkora azonban most megfelelőbb jelentéssel bír, mivel a mobil számítástechnika mobilitássá vált, mint valaha, az okostelefonok és társaik megjelenésével.


A WebHostingHub azon webtárhely-szolgáltatók között szerepel, amelyek támogatják és kompatibilisek a mobil eszközökkel, különösen az iPhone és az iPad. Igen, jól hallottál, a WebHostingHub kompatibilis az iPhone, iPad és más iOS alapú eszközökkel.

Hogyan állíthatom be az iPhone és iPad készülékemet e-mailek fogadására a WebHostingHub segítségével?

Ha Ön egy iPad vagy az iPhone tulajdonosa, akkor ellenőrizheti és elolvashatja e-maileit mobilkészülékén keresztül. Annak érdekében azonban, hogy az eszköz megkapja az e-maileket, be kell állítania és konfigurálnia kell az eszközt. Az alábbi útmutató iOS-eszközök, például iPhone és iPad beállítására szolgál.

 •  Az eszköz kezdőképernyőjén keresse meg a Beállítások ikont, amelyet általában három fogaskerekes ikon jelöl, és kattintson rá.
 •  Miután belépett a Beállítás képernyőn, keresse meg az E-mailek, Névjegyek, Naptárak elemet, majd kattintson rá ismét.
 •  A E-mailek, névjegyek, naptárak képernyőn kattintson a Fiók hozzáadása elemre, amely egy képernyőre mutat, ahol számos e-mail szolgáltatás közül választhat. Válassza a Egyéb fület, amely a képernyő alján található.
 •  Ezután a Levelek szakaszban válassza az E-mail fiók hozzáadása lehetőséget.
 •  Töltse ki a szükséges és előírt információkat az Új fiók szakaszban található mezőkbe. A cím a teljes e-mail cím, a jelszó pedig az adott e-mail fiók megfelelő jelszava.
 •  Amint az információ benyújtásra kerül, az iPhone vagy iPadnek meg kell keresnie a fiókot, és meg kell dolgoznia a beállításokat, majd automatikusan a következő képernyőre viszi.
 •  Ezután felkérjük Önt, hogy válasszon az IMAP vagy a POP közül, de mivel mobil eszköz, ajánlott az IMAP választása. Ennek oka az, hogy az e-mailek nem tárolódnak az iPhone / iPad készüléken.
 •  A Bejövő e-mail szerver szakaszban adja meg a szükséges információkat. A gazdagépnévnek a következő formában kell lennie: biztonságos ##. Webhosting.com. A ##-t a szerver számával kell feltüntetni. A szerver száma megtalálható a gazdagép nevében. Például a gazdagép neve ehub25.webhostinghub.com, akkor a szerver száma 25, tehát a felhasználónévnek kell lennie a teljes e-mail címnek, és a jelszónak, amely a fiók megfelelő jelszava..
 •  Ezután a Bejövő e-mail szerver alatt ismét meg kell adnia ugyanazokat az információkat, amelyeket korábban megadott.
 •  Kattintson a Mentés gombra, amely a képernyő jobb felső sarkában található.
 •  A Mentés gombra kattintás után az iOS-eszköz feldolgozza az információkat, és a feldolgozás után készüléke készen áll e-mailek fogadására.

Az iPhone vagy iPad kompatibilis-e az online áruház üzemeltetésével?

Határozottan igen! Az Ön iPhone vagy iPad kompatibilis az online futtatáshoz a PrestaShop Mobile Store segítségével. Valójában nincs szükség külön PrestaShop Mobile Store verzióra ahhoz, hogy iOS-eszközén futtassa.

Mit kell tudnom a Mobile PrestaShop-ról?

A Mobile PrestaShop egy olyan alkalmazás, amely ugyanazokat a PrestaShop képességeket kínálja, amelyeket az Ön webhelyének vagy online üzleti vállalkozásának kezeléséhez használ. Ez a mobil PrestaShop alkalmazás lehetővé teszi a vállalkozások számára a könnyű és útközbeni menedzselést, valamint lehetővé teszi alkalmazások létrehozását a PrestaShop mobiláruházához. A Mobile PrestaShop által kínált további szolgáltatások között:

 •  Mobil PrestaShop Rendszergazda – ez az alkalmazás a PrestaShop áruházának iPhone vagy iPad kényelmét biztosító kezelésére szolgál. További mobil alkalmazások is elérhetők, amelyek lehetővé teszik az adminisztrátorok számára a jelentések és megrendelések megtekintését.
 •  MobiCart – A MobiCart olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi mind iOS, mind Android alkalmazások létrehozását a Mobile PrestaShop áruházban.

Milyen további előnyeket szerezhetek a PrestaShop Mobile-től?

A PrestaShop Mobile egy mobil témaváltót is magával hoz, amely lehetővé teszi a témák megváltoztatását útközben. Ide tartoznak a könnyen elérhető modulok és témák. Az alkalmazások, amelyek ezt lehetővé teszik, a következők:

 •  PrestaShopM;
 •  pMobile sablon; és a
 •  DevilMobile téma
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map