PowWeb áttekintés

A PowWeb egy a webhely gazdagépei közül, amelyek a Endurance International Group tulajdonában vannak. 1999-ben alapították őket, és valójában elég erősen teljesítették ügyfeleiket, mielőtt 2006-ban az EIG átvette őket.


Ha nem tudja, az EIG ismert, hogy az iparág ügyfélszolgálati gyilkosa. Szinte minden saját házigazda arra koncentrál, hogy a felhasználók számára önsegítő útmutatásokat és erős tudásbázist biztosítson, miközben lecsökkenti ügyfélszolgálatát és műszaki szakértőit..

Mindenesetre nézzük meg, mit kínál a PowWeb, így jobb képet kaphat arról, hogy megfelelnek-e az Ön egyedi igényeinek:

Jellemzők és előnyök

Noha a PowWeb biztosan nem megy útba, hogy rengeteg vonzó funkciót teremtsen a felhasználók számára, úgy tűnik, hogy lefedték az összes alapot. Ráadásul jellemzőik és lehetőségeik egyszerűsége miatt a piacon az egyik felhasználóbarát webhely-házigazda lesz..

Az alábbiakban bemutatjuk a PowWeb által biztosított főbb funkciókat és előnyöket:

Site Builder

A PowWeb által kínált kattintási és mutató webhely-készítő valószínűleg a legérdekesebb funkció. Hihetetlenül egyszerűen használható, és tökéletesen alkalmazható kezdő webhelytulajdonosok számára, akik egyszerű módon keresik a professzionális megjelenésű webhelyet..

Nincs zavar

Ha van valami, amely elválasztja a PowWeb-t a versenytársaktól, az a tény, hogy nem igazán teszik lehetővé az összetévesztést az oldalukon. Csak egy csomagot kínálnak, és az a felhasználó, aki ezt a csomagot választja, hozzáférhet mindenhez, amit kínál. Ez frissítő lehet azoknak a felhasználóknak, akik órákat töltöttek más webhelygazdaktól eltérő tervek kutatásával.

Analitika

A PowWeb által biztosított analitikai eszközök egyértelműen megegyeznek azzal, amit az iparág sok más webhelygazda kínál. Hozzáférést biztosítanak a Webalizer és az Awstats webes statisztikáinak, valamint sávszélesség-jelentést és valós idejű naplózást biztosítanak. Összességében az általuk kínált elemző eszközök lefedik az összes alapot, amelyet érdemes megismerni webhelyének folyamatos fejlesztése és optimalizálása érdekében..

Email

Az általuk kínált e-mail szolgáltatás szintén meglehetősen szokásos az ipar számára, bár meg kell jegyezni, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára korlátlan postaládák létrehozását. Az összes postafiókhoz spamszűrők vannak csatolva, és az összes fiókhoz webmailen keresztül lehet hozzáférni. E-mail továbbítási opcióval is rendelkeznek azoknak a felhasználóknak, akik e-mail listát akarnak készíteni a tartalom és az információk hatékonyabb terjesztése érdekében.

E-Commerce

Bár csak egy tervet kínálnak, ez a csomag mindent tartalmaz, amire szüksége van egy kis online áruház üzembe helyezéséhez és működéséhez. Beépített osCommerce bevásárlókosáruk van, és biztonsági okokból meg van osztva egy SSL tanúsítvány. Azt is meg kell jegyezni, hogy a PayPal-kifizetéseket azonnal elfogadhatja az üzlet megnyitása után.

Megbízhatóság

Sajnos úgy tűnik, hogy a PowWeb valóban lemarad a versenytársaktól. Noha nem jelenítik meg az üzemidő adatait, és nem nyújtanak bármilyen rendelkezésre állási garanciát, sok felhasználó rendszeresen panaszkodott a titokzatos e-mail és szerver leállások miatt, amelyek több órán át is tarthatnak. Ez valójában nem olyan dolog, amellyel a legtöbb webhelytulajdonos kockázatot vállalhat, és mások számára üzletkötő lehet.

Vevőszolgálat

Mint szinte az Endurance International Group tulajdonában lévő összes webhelygazda esetében, az ügyfélszolgálat többnyire az önsegély-információk köré épül. Kiterjedt tudásbázissal és felhasználói útmutatóval rengeteg megbízható információt találnak, és tipikus élő csevegést, e-mailt és telefonos támogatást nyújtanak.

Noha a támogató személyzet válaszidejét nem jelenítik meg nyilvánosan, a legtöbb felhasználó véleménye szerint meglehetősen szánalmas. Még a felhasználók is régóta panaszkodtak, hogy nagyon kevés technikai támogatás áll rendelkezésre, és az ügyfélszolgálat többsége útmutatókra vagy útmutatásokra mutat, nem pedig a különféle problémák megoldására..

Hátrányok

Nyilvánvaló, hogy az ügyfélszolgálat komoly aggodalomra ad okot minden olyan felhasználó számára, akinek még nincs sok technikai ismerete. Hacsak nem hallja magát a problémák megoldásáról önmagában, nem kétséges, hogy frusztrált lesz az általános ügyfélszolgálati tapasztalat.

További érv az a tény, hogy nagyon kevés lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére webhelyeik jobb testreszabása érdekében. Noha a weboldal készítő vagy a kezelőpanel használata meglehetősen egyszerű folyamat, a tapasztalt webhelytulajdonosok valószínűleg nem lesznek elégedettek a rendelkezésre álló testreszabható szolgáltatásokkal..

Árazás

Mint már említettük, a PowWeb csak egy tervet kínál a felhasználóinak. Míg a terv ára rendszeresen 11,95 USD / hónap, addig rendszeresen 3,88 USD / hónap árkedvezményt kínálnak. Hosszú távon akár néhány száz dollárt takaríthat meg, ha úgy dönt, hogy két vagy három évre vállalkozik.

A végső szó

Összességében az erős ügyfélszolgálat és a megbízhatóság hiánya a PowWeb-hez nem más, mint költségvetési alapú lehetőség a webhelytulajdonosok számára. Ha olyasmit keres, amely megfizethető, és lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen hozzon létre professzionális megjelenésű webhelyet, akkor lehet, hogy mit keres. Ha viszont olyan vállalkozást akar létrehozni, amelyet folyamatosan fejleszthet és bővíthet, valószínűleg nem a legjobb választás.

Meg kell jegyezni, hogy ezek 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, ezért érdemes lehet kipróbálni weboldal-készítőjét, ha olcsó és könnyen használható terméket keres. Ellenkező esetben a legjobb megoldás az, ha elkerüli ezeket a srácokat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map