Webhelyek átvitele a WebHostingHub webhelyről

Átvihetem webhelyem a WebHostingHub webhelyről?

Ha át szeretné vinni a WebHostingHub által üzemeltetett webhelyet egy másik gazdagépre, és kétséges, hogy lehetséges-e, akkor a válasz igen; akkor átadhatja és át is teheti webhelyét a WebHostingHub webhelyről. Először azonban egyértelművé kell tennie, hogy mit kell tennie, függetlenül attól, hogy átadja-e domain nevét egy másik domain-regisztrátornak, vagy egyszerűen teljes mértékben le szeretné mondani a WebHostingHub előfizetését. Az előfizetés lemondásának kérdésében bármely ügyfél bármikor visszavonhatja előfizetését, amikor úgy érzi, hogy erre szükség van. Azoknak az ügyfeleknek, akik felmondják az előfizetésüket, az a visszatérítést kapja, amennyire a webhelyüket a társaságnál üzemeltették.


Ugyanakkor át is adhatja a domain nevét egy másik domain regisztrátornak, de továbbra is engedélyezheti a WebHostingHub webhely fájljainak tárolását. Ehhez meg kell adnia egy A rekordot a WebHostingHub szervernek az új regisztrátor használatával, vagy megváltoztathatja a névkiszolgáló neveit WebHostingHub-ra az átvitel után.

Fontos, hogy megértse, hogy a domain regisztrációja / kezelése nem azonos, és elkülönül a hostolástól, és a domainkezelési jogok átruházása semmilyen módon nem érinti a host fiókját, amely aktív marad. A hostfiók deaktiválásának egyetlen módja a lemondás.

Mit kell tennem, hogy a webhelyem átkerüljön a WebHostingHub webhelyről?

Mielőtt átviheti domainjét a WebHostingHub-ról, a vállalat megköveteli, hogy nyújtsa be domainjének felszabadítását. A kérelmet e-mail formában kell elküldeni, és a [email protected] e-mailben kell elküldeni, és fiókjának ellenőrzésével, valamint az adminisztrátor e-mailjével együtt kell megküldeni. Ezzel elindul a domain regisztráció folyamata, mivel ezekre a vállalatnak szüksége van az Ön domainjének feloldásához. Fontos megjegyezni, hogy a feloldási folyamat befolyásolása érdekében el kell távolítania a domain adatvédelmét a domainjéből.

Miután a domaint felszabadította, és már rendelkezik az engedélyezési kóddal, amelyet rendszergazdai e-mailben kap meg, folytathatja az új domain regisztrátorát, és megkezdheti a domain átviteli folyamatot. Általában 7-10 napot vesz igénybe az átutalás befejezése, bár a befejezés időpontja a regisztrátortól függően változik. Fontos, hogy tudd, hogy amikor DNS-változtatásokat hajtanak végre vagy domaineket továbbítanak, akkor körülbelül 7–24 óra DNS terjedési periódust figyelnek meg, míg a váltó bekövetkezik.

Mi az a szokásos ok, amiért az emberek távoznak a tárhelyüktől?

Annyi ok van, mert annyi ember vagy cég szeretne átváltani egy másik web hosting szolgáltatóra. A hétköznapi és a legösszetettebb ok között változik. Ezen okok között a következők:

 •  Az ügyfél csalódott lehet a szolgáltatás miatt.
 •  További erőforrások, például tárhely és sávszélesség, valamint további alkalmazások iránti igény.
 • Lehet, hogy az ügyfél nehezen tudja fenntartani a havi számlák összegét, és talán jobb árat talált valahol.
 • Elégedetlenek lehetnek az ügyfélszolgálattal.

Milyen alapvető lépéseket és ajánlásokat kell követnem az átviteli folyamat során?

Van néhány alapvető javaslat, amelyeket az ügyfeleknek meg kell tenniük az átvitel előtt és alatt. Ezek:

 • Először ki kell választania a legmegfelelőbb webtárhely-szolgáltatót, összehasonlítva őket a jelenlegi szolgáltatóval. A megfontolásoknak tartalmazniuk kell:
 •  A használt operációs rendszer típusa, amelynek kompatibilisnek kell lennie az Ön webhelyének követelményeivel;
 •  A lemezterület igénye; és
 •  A sávszélesség;
 • A régi fiók fájljainak letöltésével készítsen biztonsági másolatot a meglévő webhely összes fájljáról. Használhatja az FTP hozzáférést, vagy exportálhatja azt a phpMyAdmin segítségével, attól függően, hogy melyik működik. Általában keressen egy olyan gazdagépet, amely FTP hozzáférést kínál.
 •  Győződjön meg arról, hogy képes-e e-maileket fogadni, és ellenőrizze megfelelően, hogy e-mailjei működnek-e és aktívak-e.
 •  Javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy webhelye és domain e-mail fiókjai futnak-e az átviteli folyamat során, megtartva a meglévő web hosting fiókját a folyamat befejezéséig.
 •  Miután minden elkészült, ne felejtse el fiókját lemondni.

Mit kell figyelembe vennem, amikor új webes fogadóra váltom?

Amikor úgy dönt, hogy új internetes fogadóra vált, ügyeljen arra, hogy képes legyen megfontolni mindazt, ami szükséges. Az egyik dolog, amit meg kell emlékezni, az kell, hogy keresse meg az okát, miért változtatta meg a házigazdát, és mércéként használja, hogy ne kerüljön ugyanazon a problémaba. Ezek közül néhány a következő:

 •  Nem akarja, hogy ügyfelei csalódásban szenvedjenek az Ön webhelyén, sok leállási idővel, amíg az átadás hatályba lép. Az átadást a lehető leginkább zökkenőmentesen kell végrehajtani.
 •  Alapos kutatást kell végeznie a leendő webtárhelyről. Lehet, hogy meg kell találnia a következőket:
 •  Mit jelent az, hogy lehetővé teszik a fájlok feltöltését.
 • Szerezze be a DNS-adataikat, és győződjön meg arról, hogy készen áll-e a domain-fiókja adataira, hogy a lehető leghamarabb megváltoztassa a beállításokat.
 •  Győződjön meg arról, hogy készen áll az ideiglenes URL-re, hogy kipróbálhassa a DNS megváltoztatása előtt.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map