WooCommerce tárhely – mit kell megérteni?


Woocommerce tárhely

Lehet, hogy látott már sok olyan web hosting szolgáltatót, amely a WooCommerce speciális web hosting szolgáltatást kínál. Ebben az útmutatóban mindent tud, amit tudnia kell a WooCommerce tárhelyéről, valamint néhány kulcsfontosságú pontot, amelyek segítenek a WooCommerce speciális tervének kiválasztásában. Mielőtt mélyebben belemerülnénk a WooCommerce tárhelybe, fontos tudnunk, hogy mi a WooCommerce.

Mi a WooCommerce??

Wocommerce

A WooCommerce néhány kattintáson belül átalakítja a WordPress webhelyét teljesen feltöltött online áruházává. Ez a szinte minden e-kereskedelemmel foglalkozó webhelytulajdonos választása, legyen az indulás nagyon kevés termékkel vagy kiskereskedelmi webhely, ahol több termék található. És ami még inkább népszerűvé teszi ezt a bővítményt, az az, hogy ez az Automattic, a WordPress anyavállalata beépülő modulja.

A WooCommerce egy népszerű nyílt forráskódú e-kereskedelem-bővítmény a WordPress számára, amely az online áruházak több mint 40% -át birtokolja, és előkészítette az utat a kiskereskedelmi kezdő vállalkozók és a vállalkozók számára, hogy online elérhetővé tegyék üzleti vállalkozásukat anélkül, hogy mély lyukat kellett volna égetniük a zsebükben. És nem meglepő, hogy a WooCommerce-t a WordPress legjobb ingyenes bővítményének elismerik.

A fizikai javak eladása mellett digitális termékeket is értékesíthet, például könyveket, streaming médiát, licenckulcsokat stb. És nincs korlátozva a webhelyére felvehető termékek száma. De előfordulhat, hogy a választott web hosting szolgáltató korlátozhatja a hozzáadott termékek számát. Beszéljünk erről később.

Hogyan lehet a WordPress webhelyet átalakítani a WooCommerce webhelyen?

Csak annyit kell tennie, hogy letölti és telepíti a WooCommerce bővítményt a WordPress webhelyére. Néhány kattintáson belül a WordPress webhelyét teljes funkcionalitású e-kereskedelmi weboldalmá vagy online áruházá alakítják..

A WooCommerce szintén az osztály legjobb készletkezelési lehetőségeivel érkezik. Különböző fizetési átjárókat is kínálnak a fizetések biztonságos végrehajtására. A WooCommerce használatával teljes ellenőrzést kap az adatok felett.

Számos bővítmény érhető el a WooCommerce számára, amelyekkel további funkciókat adhat hozzá az online áruházhoz. Ezek a kiterjesztések letölthetők és telepíthetők a WordPress.Org könyvtárból vagy a WooCommerce fejlesztői webhelyről.

Testreszabhatja WooCommerce webhelyét a webhely legkisebb elemére, mivel a WooCommerce finoman integrálódik a WordPress webhelyén már létező összes szolgáltatáshoz. És a WordPress webhely teljes mértékben méretezhető lesz a WooCommerce bővítménnyel. Ezért nem kell kétszer gondolni arra, hogy a WordPress webhelyét WooCommerce webhelyre váltja.

Készíthet kuponokat és kedvezményeket a választott termékekhez, és kaphat egy nagyszerű szállítmányozási rendszert is. Könnyedén megkaphatja a visszajelzéseket az ügyfelektől. Egy másik nagyszerű és hatásos szolgáltatás, amely a WooCommerce-hez tartozik, a beépített elemző és SEO eszközök. A továbbiakban nemcsak más SEO eszközökre kell támaszkodnia, hogy magasabb rangot kapjon, és javítsa webhelye és termékei láthatóságát.

Miért szükséges a WooCommerce tárolása??

A WooCommerce a WordPress rendszeren fut, és Önnek webhely-tárhely szolgáltatót kell találnia az e-kereskedelem webhelyének üzemeltetésére. Igen, van lehetőség a webhely megvásárlására a WordPress-től. De a WordPress nem kap speciális WooCommerce tárhelyet.

A web hosting mellett domain névre is szükség lesz. Az SSL-tanúsítvány elengedhetetlen, ha lehetőséget szeretne kapni online fizetésre a webhelyén, és webhelye biztonságosabbá válik. Különböző web hosting lehetőségek közül választhat, ha normál webhelyet szeretne üzemeltetni. És sok webtárhely-szolgáltató speciális WordPress-tárhelyet kínál a WordPress-webhelyek fogadására.

A WooCommerce szolgáltatásai és lehetőségei teljes kihasználása érdekében azonban nagyon ajánlott WooCommerce tárhely. Ez a fajta tárhely képes a WooCommerce webhely kezelésére a dobozból, és a WooCommerce szakértői vezetik Önt, ha a WooCommerce speciális ügyfélszolgálatot kap. De mindig jobb, ha segítséget nyújtanak azok a személyek, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek a WooCommerce-ről és rendelkeznek szakértelemmel a WooCommerce webhelyekkel kapcsolatos problémák megoldásában..

És amikor a biztonságról van szó, a WooCommerce nem a legjobb a piacon. Az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalnak biztonsággal kell rendelkeznie. Mert itt tárolják a felhasználói információkat és a fontos adatokat, például a hitelkártya-részleteket és a többi. És nem akarja elrontani a webhelyén zajló tranzakciókat. A WooCommerce ennek a hátránynak a megoldása a WooCommerce Hosting vásárlása egy biztonságos web hosting szolgáltatótól.

Engedélyezze az SSL tanúsítványt, hogy extra biztonságot nyújtson e-kereskedelmi webhelyén a tranzakciók elvégzéséhez. Ezért vásárold meg ezt a kiegészítő SSL-szolgáltatást a tárhelyeddel együtt. Nem akarja, hogy a látogatói, akik szintén potenciális ügyfeleik lehetnek, a nem elérhető webhelyet látogassák el. Ezért hasonlítsa össze a különféle webtárhely-szolgáltatókat, és győződjön meg arról, hogy a legjobban teljesített szolgáltatót választotta.

Ha megosztott tárhelyet vásárol a WooCommerce tárhely megvásárlása helyett, korlátozott mennyiségű tárhelyet és sávszélességet kap. És remélem, még mindig emlékszel arra, amit korábban mondtam, hogy a WooCommerce lehetővé teszi korlátlan számú termék hozzáadását a webhelyéhez. És valószínűtlen, hogy elegendő forrást kap a WooCommerce által kínált „korlátlan” lehetőség kiegészítésére, ha hagyományos megosztott tárhelyet vásárol. A WooCommerce tárhely megvásárlásával mérhetetlen sávszélességet, hatalmas lemezterületet, e-mail fiókokat és még sok minden mást érhet el a szokásos tárhelyfunkcióktól.

A WooCommerce webhely e-kereskedelmi webhelyet jelent. És amikor az e-kereskedelemről szóló weboldalról beszélünk, akkor csak arra gondolhatunk, hogy rengeteg termék, termékkép, egyéb részlet és még sok más. És egy e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyen az oldalak közötti váltás gyakoribb, mint a hagyományos blogos webhelyeknél. Ezért a webhelye gyorsasága és teljesítménye az a tényező, amelyre soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. És mivel már tudja a lassan betöltő webhely hatásait, feltétlenül válassza ki a gyors webtárhely-szolgáltatót.

Ki a legjobb WooCommerce tárhely-szolgáltató?

Miután megismerte a WooCommerce Hosting összes kulcsfontosságú pontját, az egyik kérdés, amely a fejedben felmerül, az, hogy át kellene válnom a WooCommerce tárhelyre? Hadd tegye világossá neked a dolgokat.

Vannak olyan e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek, amelyek csak nagyon kevés termék értékesítésére szolgálnak. Például egy szerzőnek saját weboldala található, amelyben eladja a két könyvet, amelyet írt. Ilyen esetekben a WooCommerce tárhelyre nem lesz szükség. Egy ilyen webhely jól működhet a megosztott WordPress-tárhely-tervvel. De ha webhelyének célja több termék eladása, és ha a biztonság és a teljesítmény a legfontosabb prioritások, akkor a WooCommerce tárhelyét kell megkeresnie..

A dolgok kissé trükkösek lehetnek, ha rengeteg lehetőség közül választhat, és nem biztos abban, hogy melyik a legjobb WooCommerce tárhely-szolgáltató az Ön WooCommerce webhelyéhez. És most, hogy mindent tud a WooCommerce tárhelyéről, ideje választani a WooCommerce kész webtárhelyet.

Ezért felsoroltuk az öt legfontosabb webtárhely-szolgáltatót, amelyek WooCommerce tárhelyet nyújtanak, és amelyek a WooCommerce webhelyet kezelik a dobozból.

Bluehost

A Bluehost legjobb Woocommerce tárhely

A Bluehost az egyik piacvezető, és a kisvállalkozások webhely-tárolási igényei közül az első helyen van. És egy észrevehető toll a Bluehost kupakjában, amelyet a WordPress és a WooCommerce hivatalosan ajánlott. Ők is a legmegbízhatóbb webtárhely-szolgáltatók, amikor ügyfélszolgálatról van szó, mivel 24 órás, 7 órás szakértői támogatást nyújtanak.

A Bluehost WooCommerce Hosting havi 6,95 dollárral kezdődik, egész havi 12,95 dollárig terjed. Biztonságos fizetési átjárót kap a webhelyén az összes online tranzakció végrehajtásához. A Bluehost WooCommerce Hosting 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Ingyenes, teljesen testreszabható témákat is kaphat. Telefonon keresztül egy WooCommerce szakértőtől is segítséget kap, amely lehetővé teszi, hogy két órán belül beállítsa a WooCommerce áruházát..

HostSoch

Hostsoch Olcsó Woocommerce tárhely

A HostSoch Indiában az egyik legnépszerűbb web hosting cég. A HostSoch megbízhatóságáról és csúcsminőségű web hostingról ismert, nagyon kedvező áron. Ez is az egyik legjobban értékelt web hosting cég, amikor a tárhely sebességére, rendelkezésre állására és támogatására van szükség. A HostSoch WooCommerce tárhely-tervei mindössze 99 rúpiában kezdődnek. Az árak egészen a 329 rúpiáig haladnak. Választhat a négy csomag közül, azaz a Starter, az Advanced, az Business és a Pro. 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát, ingyenes Cloudflare védelmet és nagy teljesítményű kiszolgálókat kap.

Megkaphatja kezét a Ingyenes domain név használatával, ha webhelyet vásárol a HostSoch-tól. Ingyenes SSL tanúsítványt is kap a webhelye biztonságosabbá tétele érdekében. A 24 órás dedikált támogatás mindig az Ön szolgálatában áll, amely biztosan növeli a tárhely élményét.

Hostinger

A Hostinger Woocommerce hosting tervei

A Hostinger a WooCommerce legmodernebb tárhelyét nyújtja a WooCommerce webhelyének kiváló teljesítményéért. A Hostinger web hosting tervei 30 napos pénz-visszafizetési garanciával járnak. A Hostinger az egész világon vezette a webtárhely-iparágot, és a legjobbnak ismeri el a tárhelyszolgáltatás minőségét illetően. Szakértői csoportjuk van, amely elkötelezi Önt a nap 24 órájában. A WooCommerce Hosting árai már olyan alacsony áron kezdődnek, mint a rúpia 45 hónap / hó, egészen a rúpia 189-ig. Ingyenes domain nevet is kap a The Hostinger prémium és az üzleti web hosting tervekkel.

HostPapa

Hostpapa Woocommerce tárhely szolgáltató

A HostPapa az egyik vezető webtárhely-szolgáltató a fokozott sebesség és teljesítmény szempontjából. Ez szintén az egyik legmagasabb rangú web hosting szolgáltató. Lehetővé tették számos kisvállalkozás számára, hogy nyomot hagyjon az interneten az ár-érték arány szolgáltatással. Van egy ésszerű árkategóriájuk a WooCommerce web hosting terveihez, amelyek 199 rúpiától kezdődnek. egészen a 699 rúpiáig. Az ártartomány az árképzés rugalmasságát és a tervek jellemzőit jelzi. A WooCommerce webtárhely-élményének biztonságossá tétele érdekében beépített biztonsági és figyelési funkciókkal rendelkeznek. Szükség esetén élő éjjel-napi szakértői támogatást is kap Önnek.

A2Hosting

A2hosting Woocommerce host

A puszta sebesség az, amelyről az A2 Hosting híres. Legfeljebb 20-szor gyorsabb kiszolgálót kínálnak. Ezért kétségkívül kiváló teljesítményre számíthat az A2 Hosting szerverek. A páratlan támogatás előnyeit a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetővé teszi a ‘Guru Crew’, amely barátságos és szakértői csapat. Az A2 Hosting bármikor visszatérítési garanciával jár. Az A2 tárhely WooCommerce tervei 269,28 rúpiával kezdődnek, egész havi 824,36 rúpiáig. A legmagasabb árat kínáló weboldal teljesen optimalizált és menedzselt webhelyet fog vásárolni, amely ideális nagyszabású WooCommerce webhelyek számára.

Következtetés

Annak ellenére, hogy a WooCommerce tárolása valamivel többet fizethet, mint a szokásos webtárhely, a WooCommerce által nyújtott előnyök és szolgáltatások indokolják a prémium árat. Ezért a WooCommerce Hosting valóban érdemes kipróbálni. Ha gond nélkül szeretne elindulni, és azonnal elkezdené termékeinek értékesítését, a WooCommerce tárhelyet kell választania kétség nélkül. Számos webtárhely-szolgáltató nyújt WooCommerce tárhelyet, kezdve az alapvető megosztott tervtől a teljes irányítású, dedikált tárhely továbbfejlesztéséig. A saját igényeit kell választania a webhely követelményei szerint.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map