123-reg хостинг преглед

123-reg е най-големият доставчик на домейни във Великобритания с регистрирани над 3 милиона имена на домейни и хостинг на над 1,7 милиона уебсайтове.


Какъвто и да е вашият бизнес, можете да го получите онлайн 123-рег. Те предоставят печеливша комбинация от много висококачествени, технически модерни, но рентабилни онлайн продукти като регистрация на имена на домейни, хостинг на уебсайтове и хостинг на бизнес имейли, за да помогнат на всеки бизнес да започне своето онлайн пътуване. Интелигентните, ефективни и удобни за използване онлайн приложения са ключът, който позволява на всеки, независимо от нивото на умения, да отключи пълната сила на мрежата.

Повечето уеб хостинг услуги на пазара в наши дни често ослепяват клиентите с широкия си набор от функции, иновативни технологии и какво ли още не. Въпреки това, много малко могат да предложат това, което повечето хора търсят в уеб хостинг компания – всички правилни инструменти и поддръжка, обединени в един прост пакет. Това е какво 123 Reg е в състояние да достави на своите клиенти със своите уеб хостинг планове.

123REG лого
непрекъсната работа
915
SPEED
780
ПОДДЪРЖА
800
ЦЕНА
945
ХАРАКТЕРИСТИКА
915
GREEN
850
ИНОВАТИВНИ
860

Облачен хостинг

Облачният хостинг е направил своя път да се превърне в стандарт по отношение на уеб хостинга. С възможността за достъп и качване на файлове от разстояние, той улеснява клиентите да актуализират информацията на своя уебсайт, правейки го критична част от всяка уеб хостинг услуга.

123 Reg предлага бърз и надежден хостов базиран хостинг, който гарантира, че уебсайтът Ви остава постоянно работещ 24/7. Скоростта му осигурява бързо зареждане на цялата информация за уебсайта благодарение на защитения център за данни, който работи на 10GB / s мрежова връзка. Неговото масивно съхранение, от друга страна, ви дава място да настроите магазин, като същевременно ви предоставя възможност да получите повече, в случай че планирате да надстроите до по-голямо уеб пространство.

123 Хостът, базиран в облак, ви позволява да имате достъп до уебсайта си навсякъде и по всяко време. Той осигурява бърза скорост на зареждане със своята 10 GB / s мрежова връзка, като същевременно ви предоставя огромно пространство за съхранение, което ви дава гъвкавост за надграждане в случай, че възникне нужда.

Функции за сигурност

Уязвимостта в мрежата е един от многото проблеми, които пораждат собствениците на уебсайтове. Ето защо функциите за сигурност на уеб хостинг се превърнаха в едно от многото неща, които клиентите търсят, когато се възползват от план за уеб хостинг.

Що се отнася до сигурността, 123 Reg предлага различни функции, които могат да помогнат да защитите вашия уебсайт. Компанията предоставя възможност да блокира IP адреси и да ги поставя в черен списък, за да не им позволява достъп до вашия уебсайт. Има и вграден антивирус за вашия имейл, за да се гарантира, че новите имейли, които влизат, са без вируси.

123 Reg предлага също програма, наречена Site Scanner, която проверява вашия уебсайт за наличие на злонамерена програма или каквато и да е уязвимост, която може да се използва за експлоатация на вашия сайт. Скенерът на сайта може дори да следи репутацията на вашия домейн, особено когато става въпрос за блокиране на спам списък.

123 Регулаторните функции на Reg помагат да се гарантира, че вашият уебсайт е безопасен от злонамерен софтуер или други онлайн атаки. С широк спектър от инструменти за сигурност на ваше разположение, вие сте сигурни, че сте обхванати от всички фронтове.

Неограничена честотна лента

Компаниите за уеб хостинг са склонни да ограничават честотната лента на вашия уеб сайт в зависимост от плана, който използвате. Това не се случва със 123 Reg.

123 Reg предлага неограничена честотна лента във всичките си хостинг пакети от основния си план чак до своя Premium план. Това гарантира, че цялата информация се прехвърля бързо на уебсайта Ви, подобрявайки клиентската работа на 123 и намалявайки забавянето на времето за зареждане.

Най-хубавото тук е, че колкото и голям да е вашият уебсайт, няма да се налага да плащате допълнителна сума само за допълнителна честотна лента.

С неограничена честотна лента, предлагана във всички пакети за уеб хостинг, 123 Reg гарантира ефективността на вашия уеб сайт, като прехвърлянето на данни към вашия сайт се извършва по бърз и сигурен начин, минус добавените разходи.

WordPress и хостинг на приложения с едно кликване

WordPress се превърна в популярен избор сред собствениците на уебсайтове – особено блогърите – благодарение на чистия и удобен за потребителя интерфейс. Въпреки това, настройката му с вашия уеб хост може да бъде доста трудна, особено за онези, които не се опитват с тази задача.

123 Reg елиминира тази караница чрез хостинг функцията си с едно кликване за WordPress, достъпна в техния пакет Business и Unlimited. Съвместим и с двете Linux и Windows, тази функция ви позволява да инсталирате WordPress само с едно натискане на бутон, което ви позволява да започнете да използвате блога или уебсайта си наведнъж.

Други приложения, които също могат да бъдат интегрирани по този начин, включват bbPress Forum, Форма за изпращане по имейл, RoundCube Webmail, Umbraco 4.7 CMS, MetaCart Shopping Cart. За пълен списък с приложения, проверете списъка им тук: БЕЗПЛАТЕН софтуер за вашия уеб сайт, без кодиране е необходимо

123 Reg улеснява интегрирането на потребителите WordPress и други съвместими приложения в тяхната уеб хостинг система. Функцията с едно кликване гарантира, че клиентите няма да трябва да се справят с всеки сложен процес на настройка.

Американска поддръжка

В наши дни компаниите имат тенденция да изнасят екип за поддръжка на клиенти в чужбина. Това води до проблеми с комуникацията, които затрудняват клиентите да получат необходимото съдействие.

123 Reg елиминира този проблем, като разполага с екип от персонал, базиран в Великобритания, който може да осигурява клиентска поддръжка по телефона, чат на живо, който се предлага от понеделник до петък от 9:00 до 19:00 или по имейл. Независимо дали става въпрос за обикновено запитване или за сложен проблем, който изисква малко отстраняване на неизправности, вие сте сигурни, че ще получите навременната помощ, необходима за отстраняване на проблема с уеб хостинга, с който се занимавате.

123 Reg осигурява 24/7 поддръжка на клиенти по телефон, чат или имейл, за да отговори на всичките ви притеснения, без значение колко големи или малки са те. С целия си екип за поддръжка, базиран в САЩ, вие получавате качествено обслужване на клиентите при всяко обаждане.

Технически

 • Неограничена честотна лента. Независимо дали получавате основния Основен план или Премиум плана от висок клас, вие гарантирано неограничена честотна лента през целия си престой с 123 Reg.
 • Висока използваемост. С комбинацията си от светкавично бързо зареждане и безкрайно снабдяване с честотна лента, клиентите няма да имате проблеми с достъпа и използването на уебсайта ви.
 • База данни за всеки план. 123 Reg гарантира, че всичките им планове имат собствена база данни, която ви дава възможност да инсталирате и работите със софтуер като WordPress или други приложения за електронна търговия и съдържание.
 • Ограничени имейл акаунти. Докато всеки план от 123 Reg предоставя на клиентите редица пощенски кутии, само неговите неограничени и Premium планове предлагат неограничени акаунти. За тези, които се възползват от основните и бизнес планове, няма да спечелите толкова много в сравнение с други уеб хостинг компании.
 • Малко място за съхранение. Първоначалното уеб пространство, разпределено за 123 Reg за вас, е доста малко в сравнение с неговите конкуренти. Планът Essential предлага само 10 GB уеб пространство, докато Business и Premium плановете осигуряват само 100 GB. Само неговият неограничен план осигурява неограничено пространство за използване.

поддържа

 • U.K-базирана поддръжка на клиенти. 123 Екипът за поддръжка на клиенти на Reg е базиран в Обединеното кралство, така че ако пребивавате там, помощта е само на един хвърлей камък. Това елиминира всеки комуникационен проблем, който обикновено срещате, когато екипът за поддръжка е базиран в чужбина.
 • U.K-базирана поддръжка на клиенти. Въпреки че разполагането с екипа за поддръжка в Обединеното кралство е предимство, той също работи срещу 123 Reg, особено ако техните клиенти отиват в чужбина. Въпреки че все още е възможно да им се обадите, обаждането на дълги разстояния само за получаване на технически съвети ще ви струва повече.
 • Чатът на живо не е наличен 24 часа. 123 Reg има само зададен график за своята функция за чат на живо. За разлика от другите чатове на живо, които са достъпни 24 часа в денонощието, функцията им за чат на живо е достъпна само от понеделник до петък, 9:00 до 19:00, лондонско време.

Ценообразуване

 • Гъвкави планове
 • Може да се купува месечно
 • Гаранция за връщане на къси пари За разлика от други уеб хостинг услуги, 123 Reg предоставя малък прозорец с възможности за отмяна на договора си с тях. Ако решите да прекратите плана си, трябва да го направите в рамките на 15 дни, за да си върнете парите.

Вътре 123 Reg Control Control Panel

123 Контролният панел на Reg ви предоставя различни функции, които да ви помогнат да управлявате ефективно уебсайта си. Инструментите включват управление на домейна, електронна търговия, маркетинг и сигурност. Докато панелът предоставя основни инструменти, за да ви върви, той предлага и други полезни функции, които можете да закупите.

Един от основните инструменти на контролния панел е инструментът File Manager. Инструментът за управление на файлове ви позволява да редактирате вашите HTML файлове ръчно. Това е полезно, ако трябва да направите бързи промени в страниците си в движение или ако нямате на разположение никакъв софтуер за създаване на уеб.

Друга функция, предлагана от контролния панел на 123 Reg, са шаблоните на уебсайтове. Макар че повечето от шаблоните са основни в дизайна, ако не сте до създаване на оформлението си, тези шаблони ще работят за вас. Тези шаблони могат да бъдат изтеглени и след това качени чрез FTP, след като ги редактирате. Те също могат да бъдат модифицирани с помощта на инструмента за управление на файлове.

Въпреки че контролния панел предлага ръчно редактиране и предварително форматирани шаблони, един от неговите недостатъци е липсата на уеб хостинг инструменти, предоставени на панела. Друго притеснение беше необходимостта от използване на бутона за управление за достъп до всички инструменти на контролния панел. Ако сте нов тук и не сте наясно с това, ще почувствате, че панелът няма инструменти, които да използвате.

Обновените планове като бизнес плана на 123 Reg предлага допълнителни инструменти, включително AWStats, инструмент за статистика на уебсайтове, контролен панел за MySQL база данни, инструмент за команден ред, JavaScript генератор, HTML и Perl валидатор и библиотека с изображения.

123 Контролният панел на Reg също предлага друг инструмент, наречен Instant Site tool. Инструментът за незабавен сайт, който ви предоставя стотици шаблони на уебсайтове въз основа на типа на сайта, който искате да създадете. Шаблоните включват шаблон за галерия със снимки, шаблон за каталог на каталог и блог, само за да назовем няколко. Незабавен сайт също ви дава възможност да добавяте джунджурии и формуляри към вашия уебсайт. Инструментите предлагат и два вида ъпгрейди – има Instant Site Plus на цена от 2,99 паунда на месец, което ви предоставя набор от 10 шаблона и Instant Site Pro, който предлага 500 страници с £ 4,99 на месец.

Един последен инструмент, който можете да интегрирате с контролния панел на 123 Reg е Уебсайт строител. Въпреки че не е инструмент за уеб хостинг, той ви предоставя средства за създаване на уебсайтове по-ефективно с лесния за употреба интерфейс за плъзгане и пускане. Освен това можете да включите връзки, бутони, Google Maps и колички за пазаруване към вашия сайт с този инструмент. Цената за инструмента за създаване на уебсайтове започва от £ 3,99 месечно.

Прочетете нашия списък с най-добрите уеб хостинг услуги за уеб хостинг за по-страхотни решения за уеб хостинг.

Подобни продукти

 • UK2.NET хостинг преглед
 • Storm Internet хостинг преглед
 • Уебфузионен хостинг преглед
 • eUKhost хостинг преглед
 • Justhost хостинг преглед
 • iPage хостинг преглед
 • Dataflame хостинг преглед
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map