InMotion Private WHOIS Ръководство

Какво се разбира от Private WHOIS?

Цялата информация за контакт, която сте въвели по време на процеса на регистрация на имена на домейни, автоматично се съхранява в базата данни WHOIS, публична база данни, която съдържа всички данни за контакт и регистрация и информация за всеки домейн, регистриран при определен регистратор. Тази информация е публично достъпна и до нея може да се обърне всеки, който желае. Тъй като информацията се предоставя на обществеността, това означава, че тя е незащитена.
Има обаче начин да защитите вашата информация, която се съхранява в базата данни WHOIS. Този процес на защита на базата данни WHOIS се нарича Private WHOIS, известен също като Privacy Privacy. Поверителността на домейна помага да защитите вашата лична информация, като я скриете от любопитните погледи на обществото, което от своя страна ви помага да ви предпази от спамъри, телемаркери и други недобросъвестни лица от достъп до вашата лична информация.


Предлага ли InMotion частен WHOIS и как работи?

Като част от ангажимента на InMotion да осигури сигурно и здравословно хостинг изживяване за своите клиенти, InMotion предлага на своите клиенти услуги за поверителност на домейна. Услугата обаче не е стандартна характеристика на хостинг пакета й, а по-скоро се предлага като допълнителна услуга. Като допълнителна услуга това означава, че услугата се предлага на цена, която в момента може да бъде закупена на цена от 9,99 долара годишно за домейн. Въпреки че цената може да се счита за малко скъпа, ползата, която носи на тези, които желаят да защитят личната си информация, значително надвишава разходите..

Веднага щом клиентът закупи поверителността на домейна, InMotion заменя публичните записи на информация за името на домейна със собствена информация на InMotion. Подменената информация ще включва имейл адреса, телефонния номер и физическия адрес с изключение на името на организацията, тъй като е законният собственик на домейна.
Частната WHOIS или поверителност на домейна са достъпни за всички домейни, с изключение на тези с разширение .us.

Как мога да получа услугата за поверителност на домейна на InMotion?

Получаването на вашата WHOIS информация, защитена от поверителността на домейна на InMotion, е много лесно. Просто следвайте следващите стъпки:

 •  Първо, трябва да влезете в своя панел за управление на акаунти или AMP;
 •  След като влезете, маркирайте над „Домените“ и след това щракнете върху „Управление на домейни“;
 •  След това ще бъдете отведени до страница, където ще видите вашите домейни в списъка. От дясната страна на вашите домейни е линк „Добавяне на поверителност“, щракнете върху този, който съответства на домейна, който искате да бъдете частни.
 •  Щракването върху бутона ще ви отведе до страница за фактуриране, където можете да сключите сделки с отдела за таксуване на InMotion относно новата си услуга. Можете да изберете да използвате съществуващата си информация за кредитната карта, съхранявана в тяхната система, или можете да добавите нова. Важно е да се съгласите с техните Общи условия, като ги прочетете внимателно и след това веднъж разбрани и договорени, щракнете върху Изпращане. Важно е да се отбележи, че въпреки че услугата за поверителност беше добавена към вашия домейн след като сте кликнали върху „Изпращане“, може да отнеме до 24 часа, преди други хора да видят актуализациите на WHOIS информация.

Настоящите клиенти могат да изпратят имейл [email protected] или да се обадят на 888-321-4678 или 757-416-6575 (за международни клиенти), докато новите клиенти или тези, които все още нямат акаунти за хостинг на InMotion, можете да се свържете с [email protected] или обадете се на посочените по-горе номера.

Ще мога ли да променя или актуализирам информацията си за WHOIS?

Можете лесно да променяте или променяте вашата WHOIS информация, като променяте данните си за регистрация. Данните за регистрация могат да бъдат променени чрез вашия панел за управление на акаунти. Това е, което трябва да направите.

 •  Влезте в своя панел за управление на акаунти (AMP);
 •  Задръжте курсора на мишката върху Домените в горното меню и след това щракнете върху Управление на домейни;
 •  Щракнете върху домейна, в който искате да направите промяна от списък с представени домейни;
 •  Това ще ви отведе до страница, където ще видите списък с връзки, ще намерите и щракнете върху връзката „Преглед или промяна на данните за регистрацията ви“;
 •  На следващия екран щракнете върху бутона „Редактиране“ до детайлите, които искате да промените;
 •  След като информацията е добавена, прегледайте я внимателно и натиснете „Изпращане“. Вашата информация трябва да бъде променена досега, но обикновено отнема до 24 часа, преди промените да са налични в WHOIS.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map