Justhost ревю

„Използва се за глупави. Получих, обновен и подобрен. Все още не е моят избор, но добър домакин. “

Що се отнася до хостинг плановете, по-евтините често се оказват по-малко надеждни. Това не е вярно с плана, предоставен от justhost.

Известен с достъпните си хостинг услуги, хостингът им justplan е идеален не само за хора, но и за собственици на бизнес, които искат да направят следващата стъпка. Само за $ 2,95 на месец можете да получите всички основни характеристики на хостинг план. Това означава, че получавате неограничени ресурси, като честотна лента, хостинг на домейни, поддръжка по имейл, имейл акаунти, трансфер на сайтове и място за съхранение. Това е чудесно, защото ви осигурява необходимата гъвкавост, ако искате да разширите или разширите бизнеса си онлайн.

Причината, поради която планът е толкова евтин, е, че Linux сървърите захранват услугата. Това работи най-добре за разработчиците, които желаят да са по-практични или да изискват определени езици за програмиране.

[слоест id = ”6 ″]

ЦЕНА НА МЕСЕЦ$ 2.95UPTIME & SPEED80%
ДИСКОВО ПРОСТРАНСТВОUNLIВАШИЯТ ДОМЕНБЕЗПЛАТНО
BANDWIDTHUNLIОБЩА КЛАСАЦИЯ8/10

Характеристики и лекота на използване

Освен споменатите неограничени функции, justplan има и следните:

• Безплатна регистрация на избрано име на домейн
Ако сте готови да направите марката си онлайн, задължително е да получите име на домейн за вашия уебсайт. По този начин можете да увеличите видимостта си и да улесните извикването на клиентите. JustHost ще покрива регистрацията на вашия домейн за цяла година за едно име на домейн.

• Безплатно използване на техните инструменти за изграждане на сайтове и шаблони
Когато стартирате бизнес онлайн, трябва да стачкувате, докато е горещо. Затова трябва да изградите уебсайт възможно най-скоро. Това не означава, че трябва да създадете мрачен вид. Голи или непривлекателни уеб страници могат да прогонят клиентите.

За да създадете страхотни изглеждащи страници за миг, JustHost предлага безплатните им шаблони. Всичко, което трябва да направите, е да персонализирате това и вашият уебсайт е направен.

• Безплатно използване на колички за пазаруване и други инструменти за електронна търговия

Мнозина създават своите уебсайтове с надеждата да правят пари онлайн. За да покажете вашите продукти, трябва да направите онлайн магазин.

Това се различава от обикновен уебсайт, тъй като изисква включването на количка за пазаруване, създаване на каталог, средства за приемане на плащания и сигурен начин за запазване на финансовата информация на вашите клиенти. Всички тези и още са обхванати в justplan. Получавате генератори на сертификати, четири варианта на колички за пазаруване и защита на паролата, за да запазите чувствителната информация.

• Безплатно използване на библиотеката им със скриптове
Сценариите са предварително направени приложения, които са предназначени за стартиране на вашия уебсайт. Това елиминира необходимостта вие или вашият уеб администратор да научите как да кодирате само за да направите уебсайта си функционален.

Ето само няколко функции на скриптове, които можете да използвате, когато се регистрирате за justplan:

Форум за съобщения
Социални мрежи
Галерии за изображения
Анкета или анкета
Списъци за изпращане
Управление на проекти
Поддръжка на блогове за популярни платформи като b2evolution и wordpress

JustHost улеснява клиентите си много лесно да управляват акаунта си заради контролния панел. Дори и без обучение, дори новак ще може да намери своя път около интерфейса.

надеждност

JustHost няма конкретна гаранция за продължаване. Въпреки това те все още се уверяват, че техните сървъри са в перфектен ред 24/7. Ако възникне някакъв проблем, техният екип за поддръжка гарантира, че ще бъде разрешен възможно най-скоро. Има оплаквания обаче относно техния продължителен срок.

Някои клиенти съобщиха, че уебсайтовете им намаляват с дни. Те обаче коментираха, че JustHost са успели да разрешат това навреме.

Клиентска и техническа поддръжка

Денонощният чат на живо е само едно от средствата за достигане до техническа и поддръжка на представители на Justhost. Всеки път, когато възникне проблем, независимо дали става въпрос за вашия акаунт, уебсайт или хостинг услуга, можете просто да кликнете върху бутона за чат и да се свържете с обслужващ персонал.

Ако не се чувствате в чата и се нуждаете от незабавна помощ, можете също да им се обадите по телефона. За хората, които не желаят да говорят директно с друг човек, изпращането на имейл също е опция. JustHost може да се похвали, че най-дългото време за чакане, което клиентът някога е изпитвал, когато им се обажда, е пет минути. На уебсайта им има също форуми и полезни уроци, с които можете да се консултирате.

Окончателната присъда

Когато става дума за години на работа, JustHost е сравнително нов в играта. Въпреки това, компанията определено е изградила име за себе си благодарение на достъпните си хостинг цени и страхотни хостинг функции. Ако искате вашият уебсайт да бъде хостван от Linux сървъри, JustHost е компания, която си струва да се обмисли.

АКТИВАЙТЕ 3,50 долара КУПОН
ПЛЮС, ВЗЕМЕТЕ $ 175 КРЕДИТИ ОТ GOOGLE, FACEBOOK & YAHOO!

Активирайте купона и отворете сайта

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map