Как да обработваме плащания с кредитни карти в InMotion

Мога ли да използвам кредитната си карта за плащане на хостинг InMotion?

Всички хостинг компании приемат големи плащания с кредитни карти за всички свои услуги. Това идва като стандартен хостинг протокол, който е предназначен да направи процеса на плащане на сметките им и други услуги много по-удобен и по-бърз, както за клиента, така и за компанията. Друг плюс фактор, за да можете да използвате кредитна карта, е, че не е необходимо да носите пари в брой при покупката си и че можете да извършвате покупките или плащанията си без никакви пари, по всяко време и навсякъде по света.


InMotion е сред компаниите, които поддържат плащания с кредитни карти. Така че, отговорът на въпроса определено е да. Inmotion приема плащания с кредитни карти за всички техни хостинг услуги. Нещо повече е, че InMotion е добре познат за своите хостинг решения за електронна търговия и мощните си и полезни инструменти за електронна търговия, което означава, че InMotion разполага с необходимите инструменти, необходими за обработка и приемане на плащания с кредитни карти.

Как мога да обработя плащането си с кредитна карта в InMotion?

Обработката на плащанията с кредитна карта при хостинг на InMotion е доста прост процес. Всичко, което трябва да направите, е да използвате панела за управление на акаунта на InMotion или AMP. AMP е основно управление и панел за стартиране, превърнат в такъв, който може да се използва за достъп до всички останали инструменти, които са ви необходими във връзка с вашия хостинг акаунт InMotion. Сред основните приложения на AMP е управлението на аспектите за фактуриране и управление на домейна на вашия акаунт.
Важно е да запомните, че изборът ви за плащане с режим вече беше определен от вас по време на процеса на първоначална регистрация с InMotion, по времето, когато сте попълнили данните на страницата за фактуриране. Обработката на вашите кредитни карти всъщност започна по време на процеса на регистрация, тъй като от вас беше помолен да предоставите вашия начин на плащане и неговите данни.
Затова, когато дойде време да платите сметките си с помощта на кредитната си карта на хостинг InMotion, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с отдела за фактуриране и те могат да започнат процеса, като ви изпратят заявка за плащане.

Какво трябва да знам за онлайн обработката на кредитни карти?

Когато правите онлайн покупки или онлайн плащания, важно е да запомните, че всъщност има редица отделни компоненти, които можете да използвате и че всичко, което трябва да направите, е просто да проверите дали това се поддържа от уебсайта. Това са:

 •  Можете да използвате кредитната или дебитната карта, един от най-широко използваните процеси в интернет.
 •  Можете да използвате пазарската кошница – Почти всички доставчици на хостинг услуги, особено InMotion, поддържат или предоставят редица колички за пазаруване в техните хостинг пакети. Тези колички събират необходимите данни за поръчката заедно с вашата кредитна или дебитна карта като начин за плащане.
 •  Можете да използвате шлюза за плащане – шлюзовете за плащане, като PayPal и AcceptSafe, също се използват широко в интернет.
 •  Можете да използвате акаунта на Интернет търговец – Профилът на Интернет търговец включва проверка на фонда на вашата кредитна или дебитна карта. След като наличността на фонда е проверена, транзакциите се одобряват.
 •  Одобрените проверки на акаунта се поставят в проверка на акаунта, който може да бъде изтеглен по всяко време чрез автоматизирани телефонни машини или банкомат.

Как мога да актуализирам моята информация за плащане и контакт?

Можете да актуализирате данните си за плащане и контакт чрез панела за управление на акаунта. По принцип се препоръчва информацията да се актуализира, тъй като е много жизненоважна за предоставянето на безпроблемна и непрекъсната услуга, особено когато става въпрос за подновяване на акаунта и когато компанията трябва да изпраща жизненоважни известия до своя клиент. За да актуализирате данните си за плащане и контакт, трябва да:

 •  Първо, трябва да влезете в AMP.
 •  След като влезете, навигирайте през главния екран и потърсете секцията Управление на моя акаунт, където трябва да намерите няколко икони. Потърсете иконата за контактна информация и я изберете, като щракнете върху.
 •  Щракването върху иконата ви отвежда на друга страница, където можете да видите текущата си информация за контакт. Ако намерите някаква информация, която вече е без значение, редактирайте я, като кликнете върху бутона Редактиране на информацията за контакт.
 •  След това екранът ще ви позволи да редактирате цялата информация, която се намира в информационните полета, които трябва да бъдат редактирани. Редактирайте и променете всички данни, които трябва да промените и след това кликнете върху бутона Запазване на промените. Това действие трябва ефективно да актуализира Вашите данни за плащане и контакт.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map