Мога ли да плащам BlueHost с Paypal?

BlueHost е една от водещите уеб хостинг компании в бранша. Това е вече 12 години и се доверява на техните висококачествени, но достъпни услуги за уеб хостинг. Собствениците на уебсайтове от други страни обаче не успяват да получат услуги от тях поради затрудненията в процеса на плащане. За щастие, компанията вече приема различни методи за плащане, включително PayPal.


Какво е BlueHost?

BlueHost е основана през 2003 г. Тя е една от най-големите компании, които предлагат хостинг услуги. Те са предоставили повече от милион домейни в различни страни по света. Поради огромната си популярност и надеждност, BlueHost е един от онези хост доставчици, които се използват за изучаване на уеб хостинг услуги в различни онлайн програми за обучение. Те предлагат различни видове уеб хостинг планове, включително споделен, VPS и специализиран хостинг на сървъри.

Ето поглед върху техния споделен хостинг план:

Крайната цел на BlueHost е да предостави по-добри уеб хостинг услуги на собствениците на сайтове и уеб разработчиците. За да изпълнят такава цел, те използват авангардна технология и изграждат своите сървъри около технологията с отворен код.

Опции за плащане BlueHost

BlueHost приема всички основни кредитни и дебитни карти, чекове за поръчки и парични преводи (само за жители на САЩ) и, разбира се, PayPal.

PayPal е най-удобният начин да плащате сметките си онлайн. Просто трябва да влезете в акаунта си в BlueHost и да се съгласите на транзакцията. Всичко това само с няколко прости кликвания! PayPal е един от най-надеждните и най-сигурни онлайн методи за плащане, така че да имате спокойствието, знаейки, че няма да бъдете измамени. Така че, ако искате да плащате сметките си онлайн, PayPal е най-добрият начин.

В момента BlueHost приема само незабавни плащания, за да може вашите плащания да бъдат обработени успешно. Това означава, че трябва да имате кредитна карта или банкова сметка, която е пряко свързана с вашата PayPal сметка.

Използвайки вашия PayPal акаунт, вие се съгласявате да го зададете като метод за плащане по подразбиране за всички бъдещи автоматично подновяване на BlueHost. Разбира се, можете да настроите настройките по всяко време във вашия PayPal акаунт.

Кратък преглед на PayPal

PayPal е популярна онлайн услуга за плащане, която ви позволява да извършвате плащания и парични преводи по електронен път. Онлайн паричните преводи служат като удобна и безпроблемна алтернатива на използването на традиционните хартиени средства като чекове или пари в брой.

Можете да използвате PayPal за следното:

 • Доставяйте или получавайте парични плащания за онлайн търгове и други сайтове
 • Купувайте или продавайте продукти / услуги
 • Изпращайте или получавайте финансови дарения
 • Разменете пари с когото и да било

С PayPal акаунт можете да депозирате и теглите пари по много различни начини. Можете да свържете вашата PayPal акаунт с банкова сметка или кредитна / дебитна карта по ваш избор. За по-бързи транзакции можете да помислите за свързване на вашия акаунт с кредитни карти. Можете също да изтеглите плащане с банкомата си.

PayPal предоставя онлайн продавачи, купувачи, сайтове за търгове и други удобен начин за извършване на транзакции.

Регистриране с PayPal

Регистрирането с PayPal е бързо и лесно. Първоначално няма да е необходимо дори да предоставите данни за банкова сметка. Въпреки това ще трябва да въведете данни за кредитната си карта, ако планирате да използвате другите функции на PayPal. Ето какво трябва да направите, ако планирате да регистрирате акаунт в PayPal:

 • Отидете на PayPal и щракнете върху Регистрирай се бутон в горния десен ъгъл на страницата.
 • Изберете тип акаунт и щракнете върху Първи стъпки Има два типа акаунти: Купете с PayPal и Получавайте плащания с PayPal.

Ако сте избрали Купете с PayPal, ще бъдете помолени да попълните необходимата информация. С последното ще бъдете помолени да предоставите своя имейл адрес.

 • Поставете своите данни за контакт (напр. Име, имейл адрес) и парола. Вашата парола трябва да има поне 8 знака, за да бъде валидна. След като сте готови, кликнете върху Съгласете се и създайте акаунт бутон под формата.
 • Отговорете на въпрос за сигурност. Това би било полезно, ако някога забравите паролата си, въпреки че забравените пароли могат да бъдат извлечени.
 • PayPal ще ви изпрати имейл за потвърждение. Просто щракнете върху връзката, предоставена в съобщението, за да потвърдите имейл адреса си и да активирате акаунта си.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map